Magna era

Ostrów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o Magna era

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna era

anonim

(usunięte przez administratora)

Wygrany
@Jura 22.01.2018 15:01

Nasz adwokat wygral!!!

Wygrany
@anonymous 16.01.2018 10:50

Nasz adwokat wygral z nimi!

Marek

Oddałem Magna Erze dwie sprawy jakiś rok temu. Jedną odzyskali dla mnie w pół roku. Nie było żadnych niespodzianek. Wezwanie do zapłaty - pozew - wyrok - komornik. Koszt całkowity niższy niż u radcy prawnego, z którym raz na jakiś czas współpracuję. Druga sprawa jeszcze się toczy. Jestem informowany co się dzieje co miesiąc (bo tak chciałem) i wiem, że jeszcze to potrwa. Ale to wina systemu, który chroni cwaniaczków i hochsztaplerów, a nie porządnych przedsiębiorców. Ogólnie jestem zadowolony i polecam.

Raf
@Marek 10.03.2014 12:51

Podstswiony Baran!!!

anonymous
@Marek 10.03.2014 12:51

To fausz

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

1000% RACJI TEŻ TEGO DOŚWIADCZYŁEM , RÓWNIEŻ OSTRZEGAM !!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Misiek

Otrzymałem od tej złodziejskiej firmy fakturę do zapłaty za usługę prowadzenia sprawy którą umorzyli i nie odzyskali ani złotówki. Przestrzegam wszystkich przed zlecaniem tej firmie jakichkolwiek spraw. Nic nie załatwiają a za to kasują. W ten sposób naciągają uczciwych ludzi.

Martyna

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać na forum? Czy warto starać się o pracę w firmie?

Alicja

@Pracownik - dziękuję za Twój komentarz. A jak oceniasz pozostałe warunki zatrudnienia? Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia o którym wspominasz, firma zapewnia dodatkowe benefity, na przykład w postaci prywatnej opieki medycznej? Piszesz, też, że Magna era zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę - są to kluczowe informacje dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie.

654

Czy polecacie prace w Magna era?

Pracownik
@654 05.09.2017 13:19

Tak. Fajny młody zespół. Jest ok.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Może być umowa o pracę. Godziny pracy od 8 do 16. Od poniedziałku do piątku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Fan Mciusia z Klanu !!!

" 9 % de facto za nic ?" . 1) Za to że, trzeba było ci zapłacić dniówkę 2) Za to że paliwa do samochodu nie tankuje się w rzece !!! 3)Za całe postępowanie polubowne 4) Za wygraną sprawę sądową 5) Za postępowanie komornicze które daje możliwość rozliczenia podatkowego. 6) Za stracony czas i nerwy 7) Za to, że firma windykacyjna nie może działać na zasadzie non profit, bo takim niezadowolonym jak ty "maciusiu z klanu" trzeba zapewnić na koniec miesiąca pensje. Miej odwagę i się ujawnij z imienia i nazwiska albo złóż wypowiedzenie z pracy jeżeli taka krzywda tobie się dzieje. No cóż czasy w których czy się leżało czy stało ale 3 tys. się należało minęły. PS. Maciuś z Klanu - przynajmniej interes z precelkami próbuje otworzyć a Ty "maciusiu z klanu" przez małą literę ?

Alicja

@Pracownik to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. A na jakim stanowisku pracujesz? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska.

Pracownik
@Alicja 04.05.2017 15:26

Jestem telemarketerką.

monic

Totalna porażka kierownik wielki Piotr Hołysz gdzieś ma waszą nadgorliwość i spryt przy podpisanej umowie ,dla niego najważniejsze są maile na koniec pracy aby tylko mieć pracownika z głowy?

Pracownik
@monic 21.04.2017 14:05

Szanowna Pani "monic" vel. Paulina Ł. 1. Naucz się pisać ze składem i ładem. 2. Kierownik vel. Dyrektor był ci życzliwy. Może nie potrzebnie ...

Alicja

@Pracownik, jakie masz doświadczenia z Magna era? Praca spełniła Twoje oczekiwania?

Pracownik
@Alicja 31.03.2017 15:43

Pracuje w Magna Era już kilka lat. I jeszcze przez ten czas się nie nudziłam. Dużo się dzieje. Ciekawie.

BASIA

No i super a rotacja pracowników na umowach o dzieło i zlecenie się przewija co ho ho -jeden to nie miał za co dojeżdżać do pracy . a księgowa nie wie czy płaci zus od umowy zlecenie czy nie ho ho ho - zmienić personel - FIRMA NIEWIARYGODNA

Pracownik
@BASIA 12.01.2017 14:41

No i dlaczego kłamiesz, kim kolwiek jesteś ? Dojazd do pracy leży w gestii pracodawcy ? Od kiedy ? Księgowa nie wie jakie składki płaci ? Wykluczone ? A może po prostu TY nie nadajesz sie do pracy ? ZAPEWNE !!!

maciek

Dziwi mnie to, ze firma obecnie nie rekrutuje nikogo, a wydaje mi się, ze właśnie takie miała plany, więc nie rozumiem tej rozbierzności.

anonim

(usunięte przez administratora)

leon

Najlepsze stanowisko wydaje mi się jest w dziale księgowym ,poza liczeniem pieniędzy i siedzeniu w biurze w ogóle nie trzeba się wysilać, co innego praca w terenie tutaj jest się czym wykazać ,ale szefostwo tego nie docenia ,(usunięte przez administratora)

Ela

Firma zatrudnia pracowników na umowę o pracę !!! To ważne gdy wszyscy zatrudniają na śmieciówkach.

anonim

(usunięte przez administratora)

derek

Witam kwota 1050 zł na rękę plus umowa zlecenie jak Panu odpowiada to proszę startować pozdrawiam.

~nemo

umowa zlecenie, ale z ubezpieczeniem; kasa na czas, bez proszenia; relacje są niezłe, nie ma na co narzekać, nawet cokwartalna imprezka się trafia. słowem: nie ma się czego przyczepić.

anonim

(usunięte przez administratora)

Edek

Usługa za darmo ?! Klasyczne !!!

Zostaw opinię o Magna era - Ostrów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna era