Akwawit - Brasco S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o Akwawit - Brasco S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akwawit - Brasco S.A.

OLEK

Czy ktos dostał się na specjaliste ds wdrożeń? Jak wygląda u nich praca w Tym dziale?

ona
@OLEK 30.05.2017 08:02
Czy ktos dostał się na specjaliste ds wdrożeń? Jak wygląda u nich praca w Tym dziale?

Tak wygląda, że poprzednia osoba sama się zwolniła :)

NikolaL

Poszukują właśnie specjalistę ds kadr i płac.Czy jest ktoś zorientowany czy to kolejne stanowisko w kadrach czy może kogoś zwalniają?

tulipan
@NikolaL 08.10.2017 21:23
Poszukują właśnie specjalistę ds kadr i płac.Czy jest ktoś zorientowany czy to kolejne stanowisko w kadrach czy może kogoś zw...

Ludzie się sami zwalniają, uciekają gdzie pieprz rośnie :D

Hanna

@ubawne to czy dobrze rozumiem z Twojej wypowiedzi, że obecnie nie jesteś związany z tą firmą? Piszesz "o ile jeszcze istnieje". Nie masz więc aktualnych informacji, które mogłyby przybliżyć Akwawit jako pracodawcę. A takie właśnie będą najbardziej cenne, szczególnie że na wątku pojawiają się osoby, dopytujące o pracę w tej firmie. @Wojciech czy Ty wiesz może coś więcej o aktualnej sytuacji w Akwawit - Brasco S.A.?

gość
@Hanna 13.11.2017 15:46
@ubawne to czy dobrze rozumiem z Twojej wypowiedzi, że obecnie nie jesteś związany z tą firmą? Piszesz "o ile jeszcze istn...

Pani Hanna udaje kogoś kim nie jest i myśli że ktoś z pracowników się może tutaj przyzna, że hejtuje firmę. ha ha ha

anonim

Hej, dostałam informację o przyjęciu na stanowisko jako specjalista ds. obsługi klienta. Na rozmowie dostałam informacje o tym, co będę robiła. Pani zadzwoniła do mnie 2 godziny później z informacją o przyjęciu (czwartek), w poniedziałek zadzwoniłam aby dopytać o szczegóły - powiedziała, że oddzwoni. Dzisiaj środa a informacji brak. Ktoś miał podobnie? Zawsze trzeba czekać?

Bob
@anonim 22.11.2017 16:19
Hej, dostałam informację o przyjęciu na stanowisko jako specjalista ds. obsługi klienta. Na rozmowie dostałam informacje o tym,...

Czekać...warto

anonymous
@Bob 22.11.2017 17:29
Czekać...warto

Nie warto. Prezes się rozmyślił i po tygodniu dostałam odpowiedź, że jednak mi dziękują. Skrajnie niedojrzałe i nieodpowiedzialne zachowanie. Poinformować o przyjęciu do pracy i po tygodniu trzymania zrezygnować. Wratislavię Biodeisel omijajcie z daleka.

FreeBSD

INFORMATYK Witam byłem na rozmowie o prace na te stanowisko w 2016r Zadzwoniła do mnie kobieta i ani dzień dobry ani jaka firma tylko od razu ze dzwoni w sprawie informatyka, o wszytko musiałem wypytać sie sam (co za firma i o co chodzi) Przyjąłem zaproszenie na rozmowę z uśmiechem i wybrałem sie do niech z ciekawość na zasadzie co sie stanie. Zameldowałem sie na portierni i pan ochroniarz wpuścił mnie.... Nie urywam ze mogłem sobie wędrować po obiekcie jak tylko chciałem zanim bym dotarł do celu. Zaproszono mnie do pokoju pani "Krysi" w głębokim PRL-u. Usiadłem i czekam na dalszą cześć wydarzeń, Pni "krysia" zakomunikowała pod nosem ze zaraz przyjdzie pani dyrektor czy kierownik nie pamiętam i czy mam ze soba CV. Nooo nie ukrywam ze walczyłem aby nie prychnąć z tej całej sytuacji śmiechem. Przyszła pani dyrektor jakaś tam rozmowa z czapy była .... Zawołał smutnego Pana informatyka po którym było widać ze raczej w tej firmie wesoła nie jest, Pan ok 40 lat Ale dało sie wyczuć ze Pani "krysia" więcej ma do powiedzenia niz pan informatyk, a po czym tak sadzę ? A po tym jak zostałem zapytany czy znam program płatnik i umiem go obsługiwać .... No tu juz powoli nie wytrzymałem i zacząłem sie leciutko uśmiechać. Dokładnie wszystkich absurdów nie pamiętam bo było to dawno ale była to jedna z moich egzotycznych rozmów w życiu. O pracy zdalnej możesz zapomnieć to jest głęboki PRL tu liczy sie sztuka masz być na miejscu równo o 8:00 (Pan dyrektor nie lubi jak ktoś sie spóźnia) A wiec od czasu do czasu praca z domu wykluczona. Pan Informatyk tak jak wspomniałem smutny jak by był tam za kare ale podczas rozmowy empatyczny. Czego wymagają? Sieci (maja z tego co pamiętam 2 lokalizacje chyba za Wrocławiem) ESX-a wdrażali w tedy , penie maja jakiś system do backup-ów a tak to to czysty helpdesk dla pani "krysi" Jak zawołasz trojkę z przodu netto to cie zabija śmiechem. To co napisałem to sa moje subiektywne odczucia, nie pozdrawiam. PS: Firma nie oddzwania do kandydatów, w sumie bym sie zdziwił jak by pani "krysia" zadzwoniła. PS2: Benefisów żadnych nie maj np.Opieka medyczan z tego co pamiętam . PS3: Idą na rozmowę tam masz szanse poczuć sie jak debil na rozmowie z paniami :) Ale polecam dla samego doświadczenia sie tam przejść.

ubawne to

Nieźle się tu ktoś z firmy produkuje od kilku miesięcy :) a prawda jest taka, że tę firmę wraz z przybudówką Wratislavia-Bio (o ile jeszcze istnieje) należy omijać szerokim łukiem. Te nędzne wynagrodzenia nie są tego warte.

ubawne to

Nieźle się tu ktoś z firmy produkuje od kilku miesięcy :) a prawda jest taka, że tę firmę wraz z przybudówką Wratislavia-Bio (o ile jeszcze istnieje) należy omijać szerokim łukiem. Te nędzne wynagrodzenia nie są tego warte.

Wojciech

Chyba nie jest istotny powód zatrudnienia specjalisty ds kadr i płac? Jeśli ktos ma kompetencje i chce pracować dla Akwawit - Brasco S.A. to z pewnością będzie zadowolony.

Hanna

@obecny@Wojciech widzę, że polecacie innym pracę w firmie. Możecie powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia oraz pracy u tego pracodawcy? Dodatkowe informacje będą bardzo cenne dla osób, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV. Co sprawia, że warto tu pracować?

Wojciech

Myślę, że Akwawit to spoko firma, bez wielkiego szumu robi swoje. Generalnie pracownicy są w miarę zadowoleni!

obecny

@Witraż i @Dobrzeżyczący, po prostu wyślijcie CV, pomimo, że nie ma naboru, ktoś to przeczyta, faktycznie szukają handlowców do nowego projektu. Co do samej firmy... ludzie super! atmosfera też, Prezes z humorami ale da się znieść, fajne miejsce - bardzo ludzkie w przeciwieństwie do innych handlowych korpo

Dobrzeżyczący

W takiej firmie nie każdy może pracować bo niektórym nie służy praca w takim miejscu! Słyszałem sporo dobrego o firmie i jak czytam to dalej rozszerzają rynki zbytu. Szkoda, że nie znalazłem żadnej oferty.

Witraż

Cieszę się, że nastroje są wesołe to znaczy w firmie jest sympatycznie i warto próbować na managera sprzedaży. Może ktoś podrzuci kilka informacji, będzie mi łatwiej startować. Myślę, że kilka podpowiedzi o pracy i ludziach nie będzie kłopotem. Z góry dziękuję.

Witraż

Interesuje mnie stanowisko regionalnego managera sprzedaży. Czy warto aplikować , może mi ktoś podpowiedzieć?

kk

Ukazało się ogłoszenie na informatyka. Co się wydarzyło poprzedniemu? Ma ktoś informację o zarobkach?

Akt
@kk 12.06.2017 22:32
Ukazało się ogłoszenie na informatyka. Co się wydarzyło poprzedniemu? Ma ktoś informację o zarobkach?

Nic mu się nie wydarzyło, po prostu potrzeba dwóch :)

Hanna

@Witraż jesteś pracownikiem Akwawit - Brasco S.A.? Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu? W jakim dziale jesteś zatrudniony? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy mogą się nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.

Witraż

@Asia Generalnie firmy oddzwaniają do osób którymi są zainteresowani, jeśli chcesz to zadzwoń sama bo firma jest fajna.

Asia
@Witraż 30.05.2017 11:34
@Asia Generalnie firmy oddzwaniają do osób którymi są zainteresowani, jeśli chcesz to zadzwoń sama bo firma jest fajna....

A czemu fajna? Jakie sa zalety?

Asia

Czy informuja gdy ktos się nie dostanie? Czy poprostu zlewaja kandydatów?

Asia

Czy informuja gdy ktos się nie dostanie? Czy poprostu zlewaja kandydatów?

Witraż

Czy Akwawit - Brasco nie zasługuje na kilka pozytywnych słów?

Klaudia

Był ktoś na rozmowie na stanowisko Specjalista ds. marketingu? Jakie wrażenia? O co pytali?

Hanna

@Poszukujący, dlaczego nie polecasz pracy w Akwawit - Brasco S.A.? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Piszesz również o stracie czasu i zdrowia. Co przez to rozumiesz?

Poszukujący

Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem. Strata czasu i zdrowia.

Kaja

Byl ktoś na rozmowie na stanowisko Specjalista ds. Handlu w Sieciach Handlowych?

Kaja

Byl ktoś na rozmowie na stanowisko Specjalista ds. Handlu w Sieciach Handlowych?

Wesołek

Co nowego słychać w firmie? Jestem byłym pracownikiem Akwawit - Brasco i ciągle wspominam ten czas jako bardzo miły. Czy firma rozwija się? Jaka jest teraz atmosfera? Nie widziałem nowych ofert to myślę, że jest ok?

Hanna

@Anonim, a o jakie stanowisko się ubiegasz? Pamiętajmy, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej różni się w zależności od docelowego stanowiska.

Anonim
@Hanna 27.04.2017 13:10
@Anonim, a o jakie stanowisko się ubiegasz? Pamiętajmy, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej różni się w zależności od doceloweg...

Po pierwsze: absolutnie sie nie ubiegam. Po drugie: stanowisko stanowiskiem, niech bedzie to wozny, informatyk czy zastepca kierownika, o pewne rzeczy pracodawca nie powinien ze wzgledow chocby czysto etycznych spytac i absolutnie nie moze robic durniow z ludzi, ktorzy takze poswiecajac im swoj czas na rozmowe... milczenie jest zlotem jak widac

Anonim

Podzielam zdanie "anonimu" powyzej...u mnie rowniez padlo pytanie czy planuje miec dziecko....?! Panie rekrutujace: 1 sprawiale wrazenie ok, 2 wyraznie starajaca sie zrownac mnie do poziomu debila pytajac co chwile czy wszystko rozumiem co druga pani mowi...dziewczyny nie traccie czasu naweet na 1 etap rekrutacji...przy 2 etapie jest rozmowa z prezesem, ktory jak stwierdzily panie- miewa zmienne natroje, potrzebuje osoby dyspozycyjnej non stop piatek swiatek czy nd, przyjdziesz niewiadomo kiedy wyjdziesz...ale uwaga bywa mily bo za nadgodziny potrafi wynagrodzic- dac 2 dni wolnego...

Anonim

Podzielam zdanie "anonimu" powyzej...u mnie rowniez padlo pytanie czy planuje miec dziecko....?! Panie rekrutujace: 1 sprawiale wrazenie ok, 2 wyraznie starajaca sie zrownac mnie do poziomu debila pytajac co chwile czy wszystko rozumiem co druga pani mowi...dziewczyny nie traccie czasu naweet na 1 etap rekrutacji...przy 2 etapie jest rozmowa z prezesem, ktory jak stwierdzily panie- miewa zmienne natroje, potrzebuje osoby dyspozycyjnej non stop piatek swiatek czy nd, przyjdziesz niewiadomo kiedy wyjdziesz...ale uwaga bywa mily bo za nadgodziny potrafi wynagrodzic- dac 2 dni wolnego...

Waldi

@ANDREW To dobrze, że firma jest jak rodzinny dom, mam nadzieję, że atmosfera jest wspaniała a Ty jesteś zadowolony. Ja słyszałem, że Akwawit jest firmą rozwojową. Cały czas zwiększają portfolio produktów , zdobywają nowych klientów. Myślę, że zarobki są również dobre!

ANDREW

AKWAWIT TO JAK RODZINNY DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna

@x już nie. Taka jednak nadal widnieje nazwa wątku.

x

nie ma takiej firmy jak Akwawit-Brasco S.A.

Hanna

Hej! Byliście ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej do Akwawit - Brasco S.A.? Udało Wam się dostać prace?

Kiks

Może ktoś wie czy we Wrocławiu nie potrzebują analityka finansowego? Mam doświadczenie i bardzo zależy mi na nich.

OSTRZEŻENIE - nie aplikujcie tam absolutnie

Obecnie szukają "Kierownika Projektu Inwestycyjnego". Tak naprawdę nadzór nad inwestycją będzie prowadził jakiś niekompetentny dyrektorek (trochę podobny wyglądem do prezesika ślaka) z którym kiedyś trafiła mi się rozmowa, a osoba na stanowisku "Kierownika Projektu Inwestycyjnego" będzie jedynie KOZŁEM OFIARNYM na którego dyrektorkowie z prezesikiem zrzucą swoje niekompetencje w zarządzaniu projektem. Dyrektorek opowiadał na rozmowie że realizował inwestycję i na koniec sie dowiedział że była zmiana przepisów prawnych w kwestiach ochrony środowiska (w 2007 wprowadzono pozwolenia zintegrowane) i miał problemy z uruchomieniem inwestycji przez to. Oczywiście matoł jeden nie potrafił stworzyć teamu projektowego i nie było tam zadnego speca BHP czy ochrony srodowiska. Jak pódzie ktoś tampracowac to zobaczy jak można fatalnie zarzadzac projektem. Uważajcie bo nie będziecie mieli wpływu na sposób realizacji projektu a zostaniecie tylko pionkami przerobionymi na kozłów ofiarnych. Uważajcie na tę patologię.

Witraż

Fajna firma, chętnie bym się zatrudnił. Może ktoś wie o przyjęciach.

someone out there

Grzegorz Ślak prezes przez małe "p" zna się z Gudzowatym i tyle a może właśnie aż tyle bo to jemu zawdzięcza bardzo duuużo ... poczytajcie sobie o gościu który siedział w pierdlu w Krakowie i który ludzi ma za nic i traktuje ich jak kompletne "0" - OMIJAJCIE TĄ FIRMĄ JAK NAJDALEJ !!!

forever

Ważne dla mnie jest to, że atmosfera odpowiada każdemu.

Jan bez ziemi

witam Orientuje się ktoś czy zakład w Lesznie zatrudnia pracowników? Dzwoniłem tam ostatnio ale bez skutku.

anonim

Byłam na rozmowie na Monopolowej ponad rok temu. Wtedy rekrutowano na stanowisko kogoś w stylu koordynatora biur zarządu. rekrutacje mialam miec z samym prezesem. Przyszlam 15 min przed umowionym czasem. Pan Prezes spoznil sie 45 minut, a w czasie spozniania asystentka poinformowala mnie, ze Pan Prezes jedzie z Warszawy. Na rozmowie rekrutacyjnej dowiedzialam sie, ze z Warszawy to on faktycznie jechal - w dniu poprzednim, a dzisiaj z rana byl na silowni i trzeba miec priorytety (najwyrazniej silownia jest wazniejsza od zalogi). To juz dalo mi do myslenia, ale dalej rozmowa nie szla na dobre tory - zadnych merytorycznych pytan. Najbardziej uktwilo mi w pamieci, a jednoczesnie sprawilo, ze moje wkurzenie siegnelo zenitu jak Pan Prezes zapytal sie, czy mam dzieci i czy zamierzam zajsc w ciaze. Zgodnie z prawda odpowiedzialam, ze nie mam i ze zamierzam. Ciesze sie, ze Pan Prezes nie zatrudnil mnie wtedy, poniewaz zadne pieniadze nie wynagrodza traktowania Ciebie jak szmate, ktora sie podcieral na silowni. Pozdrawiam wszystkich czytajacych - OMIJAJCIE TE FIRME!!!! Nie pozdrawiam Pana Prezesa - czlowieku, zastanow sie nad soba.

Pracujący

Największym problemem w tej firmie jest brak stabilizacji i nieszanowanie ludzi. W każdym miesiącu są zwolnienia, zwalniane są osoby czasami bez konkretnej przyczyny. Pracowałem tam jakiś czas temu, ale ta tendencja się cały czas utrzymuje.

lepiej unikać!

cała ta firma to podobno czeski film albo ruski western

garfild

@w3e byłem na rekrutacji na informatyka. Pani, która mnie rekrutowała to jakiś kosmos. O informatyce słyszała chyba tylko, że coś takiego istnieje. Kompletna niekompetencja. Żadnych wymagań, głupie pytania. Nie wiem co miałbym robić. Przyjdziesz, dostaniesz wszystko i będziesz pracować. Jak i na jakim sprzęcie, systemie? Nie wiem, Jest tak jak w ogłoszeniu. Nie wiadomo kogo potrzebują i do czego. Dziwne. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało. Takie podsumowanie rozmowy. Szukam dalej. Porażka!

gsdgsh

Można złapać doświadczenia.

Oli

To mówisz, ze nie warto aplikowac?

rekrutacja

Rekrutacja w firmie na kierownicze stanowisko....Pani Kierownik HR umawia z Panem Prezesem na spotkanie. Na spotkanie wyskakuje mały sfrustrowany dyrektor, który się nie przedstawił ....rozumiem, że samo dyrektor wystarczy! Zaczynają z Panią kierownik HR od pytań czy spotkałam się z ich produktami....ogólnie gadka debilna....szczerze.... myślałam, że jestem w ukrytej kamerze a to żarty Do tego facet na mój uśmiech warknął "to nie było śmieszne" Facet wyżywał się za swoje niepowodzenia w dziale marketingu Pani Kierownik HR również pozostawia wiele do życzenia

Gość
@rekrutacja 10.03.2016 16:59
Rekrutacja w firmie na kierownicze stanowisko....Pani Kierownik HR umawia z Panem Prezesem na spotkanie. Na spotkanie wyskakuje...

Teraz jest oferta pracy na Specjalistę ds. Księgowości we Wrocławiu na Monopolowej. Ktoś wie jaka atmosfera, zarobki itp..?

ex-candidate
@rekrutacja 10.03.2016 16:59
Rekrutacja w firmie na kierownicze stanowisko....Pani Kierownik HR umawia z Panem Prezesem na spotkanie. Na spotkanie wyskakuje...

Też zdarzyła mi się tam rekrutacja. Rozmowa z jakimś dyrektorem który nie przedstawił się. Wydaje mi się, że miał to być dyrektor produkcji, ale po wyszukaniu w internecie z wygladu przypominał trochę samego prezesa. Na rozmowie okazuje się, że rekrutacja dotyczy innego stanowiska niż to na które złozona została moja aplikacja (oczywiście nikt nie informuje o tym zapraszając na rozmowę). Podczas rozmowy można było odnieść wrażenie, że dyrektorek szukał kogoś durniejszego od siebie, przynajmniej tak prowadzona była rozmowa kwalifikacyjna. Najlepsze, że stanowisko by wymagało naprawdę sporego doświadczenia, gdyż osoba ta miałaby się zajmować realicją rzekomej inwestycji na kilkaset milionów złotych. Mój kierunek studiów troszke pokrewny aczkolwiek jest masa osób po bardziej kierunkowych studiach. W dodatku nie mam doświadczenia przy realizacji inwestycji a co dopiero tak dużych, ale ten dyrektor i szefowa kadr mieli jakieś wizjonerskie wizje, że ja mogę się tym zająć. Ogólnie z wizji tego faceta wynikało, że JEDNA JEDYNA osoba miała by się tym zajmować i to tak "przy okazji" bo jeszcze jest proces produkcji do nadzoru... W normalnych firmach do takich inwestycji jest powoływany cały team specjalistów, a dyrektorek miał wizje tylko 1 osoby... Moje wrażenie było takie, że albo ich pogrzało i ubzdurali sobie w pustych łbach, że jak poopowiadają bajki ludziom czym to maja się niby zajmować w pracy to ich to zachęci jakoś do pracy u nich (w rozmowie szefowa kadr mówiła, że inwestycja może będzie a może nie bedzie realizowana. A ogłoszenie o ofercie tej pojawiło się tego dnia co zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną. tak więcta mniby inwestycja mogłą być zwykłą ściemą. I to nietrafioną bo mnie to aż zaczęło zniechęcać bo coś tu nie tak w tych wizjach było a doświadczenie jakieś zawodowe mam i wiem że do takich inwestycji trzeba teamu) albo że potrzebował jakiegoś figuranta na kogo można by zwalić winę za źle dobrane urządzenia pod inwestycję (ta osoba niby miała by zatwierdzać urządzenia ale w sumie on by je dobierał). Czyli jakby on coś spartolił to by se znalazł kozła ofiarnego. A nie może zatrudnić teamu złożonego z kilku specjalistów, no bo madrzejszych od siebie to zatrudniać on nie będzie, a w dodatku musiałby zapłacić godziwe pieniądze im. Zarobki o ktorych mnie informowano to dość niskie jak na takie stanowisko. A najlepsze na koniec, że miala być informacja zwrotna niezależnie od decyzji. Oczywiście jak się samemu nie upomnisz to info zwrotnego nie dostaniesz. Czyli klasyczna polska patologia. Zresztą co do wizji to poszukać w sieci - firma planuje otwarcie sieci knajp "ojczysta czysta" - nie wiem czy im to wypali bo u mnie w mieście ich pierwotna konkurencja padła na której to chcieli się wzorować i być lepsi od nich - (pub prl). Mają też pomysły robic biopaliwo z alg i jeszcze jakaś rzekoma inwestycja na kilkaset milionów (być może algi??). Piszesz, że facet wyżywał się za swoje niepowodzenia w marketingu. Może ta "ojczysta czysta" mu nie wypaliła?? Albo jeszcze co innego? Moim zdaniem problem może tkwić w nierealnych wizjach samego prezesa. Zdarzylo mi się pracować w firmie gdzie moim szefem był autentyczny psychopata-oszust pokroju Plichty i Madoffa (po wygooglowaniu hasła "szef psychopata" można znaleźć opisy cech któte występowały u mojego szefa, tak więc wiem że był on psycholem) i w tej firmie też mieli różne dziwne wizjonerskie wizje nierealnych planów biznesowych. Mój były szef wielokrotnie forsował nieopłacalne ekonomicznie inwestycje. Między innymi kilka razy zdarzyło mi się wyczaić, że doprowadzal do zaniżeńia kalkulacji kosztów inwestycji. Swoją drogą widzę, że w akwawicie do którego zdarzyło mi się aplikować mają też pomysły różne dziwne i cos ostatnio sporo osób szukają. Czy się tak rozwijają czy poprostu wszyscy uciekają z tamtąd widząc co się dzieje??

aaa

Ja akurat zadowolony jestem z pracy. Jest co robić, nie nudzę się ale słyszałem od znajomych, że w innych jest dużo gorzej więc cieszę się z tego co mam.

ble ble

lepiej poszukać pracy w innej firmie. Kilka lat temu nie było tak źle, dobrze, że zebrałem się szybko i pożegnalem się z firmą. Nigdy nie dostałem premi czy jakiegoś dodatku zawsze sucha podstawa 1550zł netto, bez wzgledu czy plan wykonany czy nie. Ja wysyłałem cv na email. potem rozmowa kwalifikacyjna i wyjazd do Wroclawia

anonim

Firma zdecydowanie nie jest godna polecenia. To co się tam wyrabia to surrealizm. Szkoda zdrowia i czasu.

Zostaw opinię o Akwawit - Brasco S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akwawit - Brasco S.A.