GSP GROUP sp.z.o.o

Łódź

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 113 ocen.

Opinie o GSP GROUP sp.z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GSP GROUP sp.z.o.o

Oburzony

Żartowalem :-)

Wkurzona
@Oburzony 18.08.2017 21:25
Żartowalem :-)

Co to za brednie???

Wkurzona
@Wkurzona 18.08.2017 21:42
Co to za brednie???

Oburzony nie żartował zgłoszone na policje IP kompa z ktorego sie ktoś podszywa pod imie nie swoje beda dostarczone jutro 8:00 rano

Wojt

Kasuja komentarze klamcy i oszusci. Tak to pisze ja Wojtek i sie tego nie boje! Piotr mnie wykiwal!ale juz taki on jest!

anonim

(usunięte przez administratora)

Anetka
@Mloda gsp 07.08.2017 07:55
Pracowalam z panem Zbyszkiem z magazynu Super gosc potrafi pocieszyc i przytulic.pozdrawiam go

Mnie podszczypywal za tyleczek i nie tylko.ale lubilam go i pozwalalam mu na to :)

Oburzony
@Anetka 14.08.2017 17:57
Mnie podszczypywal za tyleczek i nie tylko.ale lubilam go i pozwalalam mu na to :)

Co za brednie tu ktoś wpisał. Jest to podszycie się pod Kogoś innego oraz naużycie dobrego imienia i wizerunku. Wpis zgłoszony na policje.

xenum

Wszystkie negatywne opinie sa bardzo prawdziwe. Niektore pozytywne tez, ale calkowicie traca na znaczeniu przy negatywnych. Polecam trzymac sie od tych klimatow z daleka, jesli ma sie podstawowe poczucie godnosci i szacunku do wlasnej osoby, bo to tzw."h..pol" w najgorszym tego slowa znaczeniu. Osobowosc jedynego pana sytuacji wyklucza myslenie o nadziei na jakakolwiek poprawe.

być może przyszły pracownik

A napiszcie, kto tam rządzi na produkcji? Podobno samowolka bez kadry. Słyszałem też, że zaczęła się budowa nowej hali, są duże plany wyjścia z kazamatów obecnych "hal produkcyjnych" do nowych budynków. Budują się podobno nowe maszyny dedykowane dla nich - ile w tym prawdy?

xyz
@być może przyszły pracownik 29.03.2017 13:56
A napiszcie, kto tam rządzi na produkcji? Podobno samowolka bez kadry. Słyszałem też, że zaczęła się budowa nowej hali, są duże...

żadna hala nie powstanie - to raczej propaganda sukcesu.

magazynier

W nawiązaniu do zapytania p. redaktor Anety - dotyczących zarobków. Niestety wypracowany został w firmie GSP system premiowy typu "kij". To nieczęste zjawisko w którym negocjujesz np. 3000 zł brutto. Twój przyszły przełożony lub sam Szef firmy potwierdzają te warunki i gdy przychodzi do podpisania umowy okazuje się, że dostajesz np. umowę na 2500 zł brutto plus premia uznaniowa "wg regulaminu" - w regulaminie jest z tego co się orientuję 20% i w ten sposób jest 3000 brutto, które przy każdej okazji może zostać zredukowane do podpisanych 2500 zł brutto. Wzorcowym przykładem jest sytuacja, gdy wypadnie Ci dzień chorobowy lub ktoś ma zły humor - może Ci uciąć nawet do 20% pensji. Co do opinii niezadowolonego - z tego co się słyszy w firmie - sytuacja i morale są coraz gorsze. Odchodzi coraz więcej wieloletnich pracowników - w bardzo złej atmosferze. Najbardziej rażący jest zwyczajny brak szacunku dla ludzi ze strony prezesa firmy. Firmę charakteryzuje ogromna rotacja. W grudniu zmuszono do odejścia kierownika magazynu, odeszło z produkcji wielu liderów, a teraz słychać o zamieszaniu wokół działu sprzedaży. Co do plusów pozostało już niewiele pensja na czas. Brak innych korzysci, które oferują inne firmy. Polowa załogi mniej lub bardziej jawnie poszukuje sobie pracy.

Aneta

@niezadowolony możesz powiedzieć co wpłynęło na Twoją opinię na temat firmy?

Aneta

@weteran długo już pracujesz w GSP GROUP? Chętnie usłyszymy więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Co uważasz za największy plus pracy tutaj?

weteran

premia zawsze stanowi 20% twojej pensji, by było z czego zabierać:)

Kandydat

A czy premia uznaniowa jest zawsze, czy realnie dostaje sie o 20% mniej niż się wynegocjuje?

Kandydat

Ile się zarabia pracując w biurze?

Były
@Kandydat 17.01.2017 17:39
Ile się zarabia pracując w biurze?

Dokładnie tyle ile wynegocjują i ani grosza więcej, przy czym 20 % wynegocjowanej stawki jako premia uznaniowa :D, ale o tym dowiesz się czytając umowę.

Misiek

No chyba trochę przesadzasz, zresztą jak większość ludzi tutaj, nie ma co robić afer, na co, po co, dajcie spokój bardzo proszę, praca dla ludzi, którzy nie boją się ubrudzić

wściekły

ogólnie DNO

anonim

(usunięte przez administratora)

Hi-Hua

Aha i dlatego od pewnego czasu informatyków zmieniaja częściej niż jednorazowe rękawiczki

dział IT (IT Specjalista)

cześć, jak wygląda praca w dziale IT w firmie na św. Teresy w Łodzi, bo po tym co piszecie nie wygląda to wszystko za ciekawie... Ciekawi mnie to bo zaproponowali mi sporo jak na pierwszą pracę po studiach - chodzi mi głównie o to, czy "informatyków" się tu szanuje, czy nie. Biurowi - odpiszcie proszę.

Hi-Hua
@dział IT (IT Specjalista) 27.07.2015 12:56
cześć, jak wygląda praca w dziale IT w firmie na św. Teresy w Łodzi, bo po tym co piszecie nie wygląda to wszystko za ciekawie....

W tej firmie nie ma miejsca takiemu słownictwu jak: szacunek, uprzejmość, wyrozumiałość i pomoc, ale jest szyroki zakres wulgaryzmu, chamstwu i poniżaniu. Hasło tej firmy: " Kto w poru kabluje, nigdy biedy nie odczuje".

Roberto

Faktycznie powyzsza opinia jest wielce prawdziwa. Jezeli chodzi o kwestie traktowania pracownika i wynagrodzenie - zenada. Mowie obiektywnie. Obecnie pracuje juz gdzies indziej. Straszny balagan, wyzysk, atmosfera. A to przeciez bardzo wazne. Pracownik wniesie wiecej i przyniesie lepsze efekty,m kiedy widzi, ze jest doceniany, ze pracuje w spokoju, a nie pod ciaglymi wrzaskami, ublizaniami, bluznierstwami , ktore musi slyszec wokol. Bardzo, ale to bardzo zle traktowanie pracownika (praca w biurze) - handel. Osoby, ktore tam ida (tak jak ja kiedys) nie wiedza co czynia. Ale po 2,3 dniach pracy juz beda szukac nowej. Moge zagwarantowac. Niejednokrotnie pracownicy biurowi, ni stad, ni z owad sa wykorzystywani rowniez do pracy fizycznej - skrecanie czesci itd. Bo przeciez trzeba pomoc... Osobiscie Bardzo zle wspominam ta firme. Ne polecam jej nikomu, kto chce godnie pracowac.

była

potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie. Dział Handlu Zagranicznego - syf i mogiła, widzę, że znowu szukają jelenia za 1300 z biegłą znajomością języków obcych. Poniżanie, wrzaski, zamykanie ludzi w budynku, aby pracowali po godzinach to norma w tej firmie. To, że wogóle tam ludzie pracują pokazuje tylko jakie w naszym kraju bezrobocie, bo pracują, ponieważ nie ma dokąd uciec...

Albercik

Nie polecam i również szczerze odradzam . Jeśli, ktoś dawno w zoo nie był zapraszam do GSP . Szefostwo traktuje pracowników jak tanią siłę roboczą. Nic tylko rób,rób,rób mimo że jest wszystko w porządku to i tak będziesz chodził bez premii ,bo na przykład za głośno pierdniesz ,albo nie będziesz się zachwycał nowymi butami szefowej za 1000 zł . Kadra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podobna . z tego co wiem to ze starych pracowników zostali tylko Ci co dobrze dziobią i bardzo głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą . Osobiście się cieszę ,że zakończyłem pracę w GSP . Pracuję w podobnej firmie już 3 lata i najbardziej sobie cenię spokój ,ciszę i szacunek do pracownika. Nie ma awantur ,ubliżania ze strony szefostwa ,każdy jest traktowany tak samo. Aż miło się pracuje .

bash

Naprawdę nikt nic nie wie, czy może obawiacie się konkurencji i nic nie piszecie o planowanych rekrutacjach? Napiszcie może chociaz, czy polecacie prace w firmie, bowiem mało tutaj jest aktualnych opinii na temat firmy. w sumie już grudzień, a ja zaraz będę bez pracy i myslałem trochę między innymi nad GSP.

alfa
@bash 01.12.2014 00:03
Naprawdę nikt nic nie wie, czy może obawiacie się konkurencji i nic nie piszecie o planowanych rekrutacjach? Napiszcie może cho...

Nie polecam !!!! jeśli masz nerwy ze stali i nie szkoda Ci zdrowia to się tam pchaj . Chcesz idź zobacz. Ale gwarantuję ,że po 3 miesiącach wylecisz ,albo sam się zwolnisz.

hi hua
@bash 01.12.2014 00:03
Naprawdę nikt nic nie wie, czy może obawiacie się konkurencji i nic nie piszecie o planowanych rekrutacjach? Napiszcie może cho...

Nie polecam, a raczej odradzam. Syf który dotyczy nie tylko produktów jak również i kadry zrządzającej. Niskie zarobki, wysoki wyzysk i mega gigantyczne poniżanie

bash

Hej, nie wiecie, czy GSP Group będzie poszukiwał w najbliższym czasie osób do działu IT? Bowiem natknąłem sie na ich jedno z ogłoszeń, poszukiwali Informatyka, myślę, że wymagania spełniam wszystkie. Opłaca się wysyłać CV, myślicie, że rozważyliby moja kandydaturę? W ogóle to warto próbować do nich aplikować?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kędziorek

Powodzenia!!!!!!

byly_pracownik

demo - bez przesady, faktycznie firma beznadziejna ale co do ludzi to trochę przesada. Oczywiście jak w każdej firmie istnieją hieny (tu jedna) ale poza tym ludzie są fajni.

arek

Jeśli tak się stało, to serio wypadałoby cos napisac o warunkach w gsp, bo ja tez interesuje się firmą, mam kilka na oku, a tutaj informacji najmniej..

wusia

własnie dostałam propozycje pracy w firmie BGA Group Sp. z o.o. jako handlowiec mozecie mi cos napisac na temat pracy w tej firmie

Alek

Nie polecam szkoda czasu !!!!!! Obiecanki cacanki, a głupiemu radość !!!!!

jaro

Jak to jest możliwe ,że tak jak piszecie towar wypuszczony na rynek danego kraju nie ma normy PN?To jest możliwe żeby w ogóle został wprowadzony do obrotu handlowego,nie chce mi sie wierzyć!!!

pozdr

a jakie zasady bhpu sa niby ,,niprzestrzegane''czego to głownie dotyczy ,ze niby dzieje sie cos zlego ludziom? A co dla porównania możecie dobrego napisać o swojej firmie? Czlowiek na taką naturę ,że łatwiej mu wytykać błędy

kaczor
@pozdr 30.09.2013 15:45
a jakie zasady bhpu sa niby ,,niprzestrzegane''czego to głownie dotyczy ,ze niby dzieje sie cos zlego ludziom? A co...

Powod zawsze sie znajdzie - zawsze mozna zrobic cos wg ustalen z wczoraj, a nie z dzisiaj i juz mamy powod.

?lol

MIędzy ludzmi atmosfera tez nie jest za dobra w tej firmie?Zwalniaja ludzi mimo ze robia swoje plany i sie staraja?Chyba zeby kogos zwolnic trzeba miec konkretny powod ?

anonim

Zawsze możesz w nie wierzyć i spróbować się zatrudnić. Życzę powodzenia.

?

anonim - 2013-08-25 17:26:41 A ile na rozmowie o pracę proponują na początek więc w tej chwili komuś kto poszukuje stałej pracy jest szansa na um o praceJak zostaniesz lizusem i kablem to jest szansa ,że popracujesz tam dłużej niż rok . A jeśli nie to gwarantuję ,że dłużej niż dwa miesiące tam nie wytrzymasz ,albo po miesiącu znajdą haczyk na Ciebie i wylecisz po trzech tygodniach Pamiętaj,że ta firma nie ma nic wspólnego z Amerykańską nie daj się nabrać na te tanie chwyty ze strony szefostwa i ich PUPILI !!!

Hi-Hua

anonim - 2013-08-25 17:26:41 A ile na rozmowie o pracę proponują na początek więc w tej chwili komuś kto poszukuje stałej pracy jest szansa na um o praceNajniższa krajowa, a czy będzie umowa o prace? to w zależności od twej psychiki: albo staniesz jak reszta - debilem i będziesz miał umowę albo z małą depresją i jak najdalej. Kolego - teraz umowa nic nie znaczy, możesz wylecieć szybciej niż na um. zlecenie

anonim

A ile na rozmowie o pracę proponują na początek więc w tej chwili komuś kto poszukuje stałej pracy jest szansa na um o prace

kicibugio

Piszesz tak bo pewnie jesteś z jednego z klanów rodzinnych które tam występują wystarczy tylko spojrzeć na jakaś listę obecności że pracują tam całe rodziny i boja się odezwać bo wylecą wszyscy i stracą cały dochód rodzinny. A warunki są fatalne nie ma tam żadnej higieny pracy żadnych przepisów bhp a już nie wspomnę o ppoż., wszystko jest robione na oko i ręcznie bez jakichkolwiek norm i bezpieczeństwa pracownika. Warunki sanitarne fatalne toalety albo zamknięte albo nieczynne, po pracy umyć się nie ma gdzie. Więc nie pisz głupot że jest tam wspaniale i uroczo bo z wyjściem zw sprawie załatwienia prywatnej sprawy też nie jest tak łatwo, a kierownicy niektórych działów nie mówię o wszystkich, to mniemam że świadectwo szkoły podstawowej zakupili na rynku bałuckim, nie są w stanie wypowiedzieć się w miarę sensownie czy logicznie zachowują się jak małe dzieci nie bo nie (usunięte przez administratora) nie podając sensownych argumentów dlaczego akurat nie albo dlaczego właśnie tak.

Hi-Hua

Odpowiedz sobie sam: ręczne płukanie membran kapilarnych w chlorze na oko, to było plusem albo minusem, a zwłaszcza dla odbiorców i pracowników który wdychały ten smród. Dać gwiazdkę za 300 zł, a zabrać premię za 600 zł: to plus czy minus. Zrobić zebranie na 10 osób, aby poniżać pracownika z 15 min. wulgarnym słownictwem, tojak rozumieć- test na wytrzymałość? Pomieszczenie socjalne dla pracowników produkcyjnych wygląda jak statek dla uchodźców z Afryki , to ekskluzyw albo brak podstawowych przepisów BHP? (usunięte przez administratora)

bolo

mrm - 2013-07-16 20:31:58 Warunki pracy są fatalne dziwię się jeszcze ,że odpowiednie służby na to pozwalają hm ciekawe dla czego? Ta firma z amerykańską nie ma nic wspólnego pracownicy są traktowani jak tania siła robocza !!!! Nie dajcie się nabrać ,że firma umożliwia rozwój możecie się tylko dorobić garba , siwych włosów i stresów .Zgadzam się szkoda swój cenny czas marnować

mrm

Warunki pracy są fatalne dziwię się jeszcze ,że odpowiednie służby na to pozwalają hm ciekawe dla czego? Ta firma z amerykańską nie ma nic wspólnego pracownicy są traktowani jak tania siła robocza !!!! Nie dajcie się nabrać ,że firma umożliwia rozwój możecie się tylko dorobić garba , siwych włosów i stresów .

mmk

anonim - 2013-06-09 18:01:20 No nie mówcie, że odliczają wyjścia do toalety? Co w takim razie dzieje się z palaczami w GSP Group? Może jednak jest ktoś zadowolony?Ja właśnie za palenie jestem bez premii . Chyba nie długo zakończę karierę w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej

loko

Palenie jest zabronione !!!! w momencie kiedy ,któryś z pupili szefa złapie na paleniu od razu zabierana jest premia . Niby taka amerykańska firma a nie długo będziecie tam pracować za łyżkę ryżu . Panuje tam obrzydliwa atmosfera sam szef traktuje ludzi jak powietrze i jak maszyny ,które ciągle mają pracować na zwiększonych obrotach i ciągle mu mało . Jedno jest pewne cieszę się ,że już tam nie pracuje mam dużo lepszą pracę za dużo lepsze pieniądze. Wielki szacunek dla kadrowej, która zawsze wypłacała pieniądze na czas pozdrawiam (usunięte przez administratora)

Olo

Nie da się wyczuć atmosfery wchodząc z zewnątrz. Można się naciąć na "american dreams" więc wybierając spośród wielu pracodawców trzeba uważać żeby nie zmarnować sobie szansy gdzieś indziej, gdzie są normalni szefowie. (usunięte przez administratora)

gosc

Myślę że wybierając nowego pracodawcę należy osobiście przyjść i zobaczyć jak wygląda firma i jakie są relacje w firmie, nie można opierać się na samych komentarzach. To co można napisać o GSP to dobra atmosfera jaką tworzą ludzie, wypłaty są zawsze na czas, co ostatnio w wielu firmach jest rzadkością, poczytajcie inne opinie. Wiadomo że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

lolo

przez pierwszy miesiac 3 tys a potem wylatuje z pracy :)

Hi Hi

sara - 2012-11-07 13:32:34 ile w gsp zarabia dyrektor? Lepiej zapytaj jak długo :-)

sara

ile w gsp zarabia dyrektor?

Zu-Zu

Co nowego w GSP?

pracownik konfekcji

Wiecie co...zal mi tych wszystkich \"placzkow\" ciagle narzekajacych. jak nie pasi do znajdzcie sobie inna robote... Tylko lepiej ubolewac niz ruszyc (usunięte przez administratora) i zmierzyc sie z dzisiejszym rynkiem pracy... Ja pracowalam w wielu firmach i takiego lajciku jaktu na produkcji nigdzie nie bylo.... Praca lekka, latwa i przyjemna... Trzebaq isc do Della albo innego molocha gdzie trzeba dostac zgode na sikanie i jeszcze sobie znalezc zmiennka... Ludzie.... ruszczie troche glowami i poczytajcie co dzieje sie na rynku pracy... smieciowe umowy, pensje w ratach.. A tu pensja na czas, opieka medyczna prywatna...kiedy potrzebujesz to sie z kierownictwem dogadasz i mozesz wyjsc.... Co wy jeszcze chcecie? Kierownictwo ? chyba nie mieliscie gorszych... Wymagaja ale daja od siebie...A jak ktos jest normalnym pracownikiem a nie (usunięte przez administratora) jak wiekszosc tych narzekajacych to z kierownictwem ma OK...Sam Jon- wybuchowy ale ma serce, i ci co daja z siebie nie maja z nim zle...

Pracownik

[usunięte przez moderatora] warunki są ciężkie ale jak w każdej pracy. Nie chce się wam nieroby pracowac to wasza sprawa ;)) jak komus mało na początek 1500 z pełna opieką zdrowotną to jego problem.

jaaaaaaaaa

witam, aby wyrażać opinię należy znać bieżącą sytuację oraz strukturę firmy. Żal mi osób,które tylko potrafią wymagać. Czas PRL minął. Już nie ma już \"czy się stoi, czy się leży...\"

x

rozmowa rekrutacyjna ... tragedia ... ( usunięte przez administratora ) . Szkoda czasu ..

wrobel

To ta firma jeszcze istnieje?

jacek placek

Słyszałem że w firmie od kilku m-cy jest nowy dyrektor handlowy? co to za typ? może mi ktoś powiedzieć?

Zostaw opinię o GSP GROUP sp.z.o.o - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GSP GROUP sp.z.o.o