Banimex Sp. z o.o.

Będzin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 246 ocen.

Opinie o Banimex Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.

Spawacz

Czy szukają teraz spawaczy i jakie stawki na działalności...

spawacz

prosze o odpowiedz jaka stawka dla spawaczy mag 135 jesli chciałbym sie przyjąc

xc
@spawacz 20.10.2017 16:31
prosze o odpowiedz jaka stawka dla spawaczy mag 135 jesli chciałbym sie przyjąc

moze z 16 dostaniesz

xc
@spawacz 20.10.2017 16:31
prosze o odpowiedz jaka stawka dla spawaczy mag 135 jesli chciałbym sie przyjąc

moze 16 dostaniesz

Agnieszka

@sąsiad co dokładniej masz na myśli? Osoby, które nie są zatrudnione w Banimexie kompletnie nie rozumieją, co chcesz przekazać. Możesz pomóc w tym zrozumieniu? @Tymek a Ty jak ocnisz swoje zatrudnienie u tego pracodawcy? Jakie aspekty zatrudnienia cenisz sobie najbardziej?

Tymek

Narzekających zawsze jest dużo, jeszcze się tak nie zdarzyło żeby wszyscy byli zadowoleni. Jeśli nawet coś szwankuje w firmie to nie znaczy, że już nie można powiedzieć o Banimex-ie coś pozytywnego. Zgadzam się , że wypracowana pozycja na rynku na duże znaczenie.!

Women

Z tradycji nie wyżyjesz zgoda ale jak firma ma już swoją pozycje na rynku to jest znacznie łatwiej pracować!

Agnieszka

@Olek a jak oceniasz zarobek w Banimexie? Dla niektórych osób czasami najważniejsza (obok wysokości wynagrodzenia) jest też atmosfera w firmie. Jak ona się tu prezentuje?

Pracowni firmy

Banimex to firma z tradycjami, działające od 25 lat . Najgorsze jest to, że często osoby które dopiero przyszły do pracy mają odwagę oceniać. Nikt nie mówi , że wszystko jest idealne ale nie narzekajcie .

Olek
@Pracowni firmy 04.09.2017 11:21
Banimex to firma z tradycjami, działające od 25 lat . Najgorsze jest to, że często osoby które dopiero przyszły do pracy mają o...

W tych czasach liczy się zarobek w danej firmie a nie tradycyjne z tradycji nie wyżyjesz

sasiad
@Pracowni firmy 04.09.2017 11:21
Banimex to firma z tradycjami, działające od 25 lat . Najgorsze jest to, że często osoby które dopiero przyszły do pracy mają o...

Śmieszne - z pewności dla tych co znają te tradycje kurzej łapki - szopy

Agnieszka

Dyskusja dotyczy tutaj zatrudnienia i warunków pracy @wielgus, które opierają się na uzasadnieniu. Czy Ty swoją opinię też mógłbyś w jakiś sposób podeprzeć argumentami? Wiele osób czeka na komentarze ale takie, które znaczą coś w realnym życiu i pracy w Banimex Sp. z o.o.

Wielgus

Firma należy do bardzo dobrych pracodawców, wiecie o tym?

Agnieszka

@Waldi a o jakim zatrudnieniu myślisz? W tej chwili można znaleźć w sieci dwie rekrutacje - na stanowisko operatora suwnicy oraz na stanowisko specjalisty ds. przetargów. Które z nich jest dla Ciebie bardziej odpowiednie?

Waldi

Czy ktoś się orientuje czy Banimex ma nowe oferty? Chciałbym tu pracować tym bardziej, że słyszałem o firmie dobrze. Mam nadzieję, że atmosfera w firmie jest spoko, bo wpisy na forum bardzo mi się nie podobają. Będę bardzo wdzięczny za kilka informacji

Waldek

Wszedłem na forum z nadzieją, że dowiem się czegoś więcej o Banimex-ie a interesuję się ponieważ mam aplikować do firmy. Bardzo nie podobają mi się niektóre opinie, niemerytoryczne tylko obrażanie ludzi!!

skorupiak
@Waldek 12.08.2017 19:55
Wszedłem na forum z nadzieją, że dowiem się czegoś więcej o Banimex-ie a interesuję się ponieważ mam aplikować do firmy. Bardz...

a mi się podobają

Agnieszka

@Pracuś dlaczego twoim zdaniem wyższe wykształcenie będzie przeszkodą w zatrudnieniu na innych, niż kierownicze stanowiskach? Większość pracodawców odbiera je, jako niewątpliwy atut pracownika - świadczy o wielu jego cechach i umiejętnościach.

Pracuś

Jak masz słabe wykształcenie - to masz większą szanse . A coś ty z choinki się urwał. W tej firmie to - wykształcenie to maja tylko kierownicy budów, a reszta to jacyś pseudo. Na inne stanowiska przyjmują - czym głupszy tym lepszy:)

Planujacy

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla specjalisty ds.przetargów? Jak się teraz pracuje w firmie? Dlaczego w tak złym świetle przedstawiacie firmę? Mam zamiar aplikować i stąd moje pytania.

On

Jest spoko i tyle do powiedzenia mam

Waldi

Banimex to firma wielokrotnie nagradzana m.in. nagrodą Teraz Polska, Gazele Biznesu oraz wiele innych. Czytając opinie miałem wrażenie ,że piszecie o kimś innym. Może zastanowić się nad zmianą pracy? Obrażanie innych świadczy o bardzo złym poziomie niektórych osób.

Obecny

O jakiej rotacji mówicie? Kilka ofert to jest rotacja, to jest normalne. Niektórzy natomiast maja we krwi narzekanie. Wszystko co tylko przyjdzie do głowy

Wolumen

Sporo dobrego słyszałem o firmie i nie rozumiem osób z forum dlaczego tak narzekają? Czy coś się złego wydarzyło?

NAWA

Jak jest w końcu z tymi premiami ? Dostał ktoś w tamtym miesiącu ?

Agnieszka

@Waldi to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Banimex Sp. z o.o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tym miejscu? Zauważyłam tutaj również dwie odmienne opinie. @Wolny uważa, że w firmie jest mała rotacja, natomiast @Silny i @Piotr mają odmienne zdanie na ten temat. Jak to w końcu wygląda?

Piotr

mała rotacja? hahahahahhahahaha. Wolny piszesz na zlecenie dyrekcji?

Wolny

Firma ma się dobrze i jak widać nie mają generalnie potrzeb zatrudniania nowych ludzi. Myślę, że tak mała rotacja jest wynikiem stabilnej sytuacji firmy i pracownicy spokojnie pracują.

Silny
@Wolny 16.05.2017 11:07
Firma ma się dobrze i jak widać nie mają generalnie potrzeb zatrudniania nowych ludzi. Myślę, że tak mała rotacja jest wynikie...

no bardzo mała rotacja jest w firmie .... widać to było przez ostatnie 2 lata :)

JKM

"Chuck" to dobra nazwa dla buldoga. Jest troche do niego podobny. Maly,brzydki i gruby. I biega po hali, jakby go pchly w d.... gryzly.

Waldi

Banimex nie jest złą firmą jeśli nawet zdarzają się trudne sytuacje. Pracuję w firmie i wiem jak jest naprawdę.

Chuck

Poszli bo kazał im pracować.

Wwkks
@Chuck 04.05.2017 19:26
Poszli bo kazał im pracować.

Łysy Chucku piszesz głupoty

Wwkks
@Chuck 04.05.2017 19:26
Poszli bo kazał im pracować.

Łysy Chucku jesteś jedyną osobą która nic nie robi oprócz zamieszania.

aaaa

Wie ktos z was,co w sobote "narobił" majster Tomasz, ze cala załoga z malarni zeszla przed 8 ze stanowiska pracy?? Widzialem ich jak szli prze hale,ale nie zapytałem co sie stało. Dlaczego wszyscy poszli do domu???

123
@aaaa 02.05.2017 12:05
Wie ktos z was,co w sobote "narobił" majster Tomasz, ze cala załoga z malarni zeszla przed 8 ze stanowiska pracy?? W...

Poszli bo z nim nie wytrzymuja.

Agnieszka

@Kolo, wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem Banimex Sp. z o.o.?

Kolo

Nie wiem jaka jest praca w Banimexie, ale wiem jak z płatnościami. Trzeba się o swoją kasę upominać, bo dla nich 1500 zł to śmieszna kwota do zapłaty.

Agnieszka

@biuro, a co możesz powiedzieć o plusach pracy?

biuro

Nie liczą się kompetencje i starania tylko widzimisię pewnych Paniusiek.

Agnieszka

@Radosny, bardzo się cieszę! Aplikujecie jeszcze na jakieś?

Radosny

Banimex ma nową ofertę pracy dla kontrolera jakości na to czekałem.

Jurek

Panowie a jakie stawki dla spawaczy na działalności aktualnie??

stareEP

Podobno jest nowy z-ca SP? Pan Zbigniew:)

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolumen

Człowieku czy Ty nie umiesz normalnie się wyrażać? Jak masz jakieś zastrzeżenia to zmień firmę a skoro pracujesz to musi być ok.

MEL

Daniel jest, teraz jakiś nowy szef produkcji jest, lata jak kogut z owsikami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Papcio
@MEL 09.12.2016 15:00
Daniel jest, teraz jakiś nowy szef produkcji jest, lata jak kogut z owsikami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]...

Kolego daj spokój z takimi docinkami. Co Ci zrobił człowiek. Ja myślę, że gdyby pozwalniali część ludzi "pokrzywdzonych" to firmie wyszłoby na dobre a i reszta miałaby atmosferę do pracy znacznie lepszą.

pracownik wks

Simsona nie ma z tego co wysledzilem po postach. Kamerzysta aka Kontroler jakosci dalej pracuje? na hali kto został? Daniel, Andrzej, Tomek?

ZX

witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.

Pablo pisasso
@ZX 02.12.2016 20:50
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wc...

Tak,wszystko zapewnia,wczasy zagranicą, nadgodziny 100% płatne

anka
@ZX 02.12.2016 20:50
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wc...

Naiwniak jakie wczasy jaki socjal

ZX

witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.

ZX

witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.

as

witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.

GEOLOG

A co to za zwolnienia w Banimexie teraz są ?

Kołodziej
@GEOLOG 31.10.2016 22:21
A co to za zwolnienia w Banimexie teraz są ?

"najlepsi" zostaną :)

podwykonawca
@Kołodziej 08.11.2016 00:00
"najlepsi" zostaną :)

proponuję ich omijać z daleka. To typowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Książbud więcej powie -

Am

No spawacze dochodzą tutaj z tego co wiem do jakiejś 2800 na miesiąc nawet, to chyba jest dość dobra stawka, na pewno taka wiecie, zachęcająca do lojalnej pracy, ogólnie to najwazniejszym jest to, że nie oszukują przy wypłatach i naliczaniu godzin.

Spawacz 135

Jaką stawkę mają spawacze MAG?

BIN

Owsik się nie nadaje nawet do mycia kibli..

hosse

Cześć , powiedzcie koledzy jakie tu są średnie stawki godzinowe dla cieśli fachowca , znalazłem ofertę pracy jako cieśla i sie zastanawiam czy aplikować .

anonim

(usunięte przez administratora)

Znachor

Jeszcze ciągną - tylko nie wiem co.

GOD

Taa.. Zaczynają zwalniać.

anonim

(usunięte przez administratora)

ożyrok :)

Simsona juz ni ma. Filip zostol zdegradowany,ale jeszcze sie jakos trzymie. Jakby miol trocha ambicji i godnosci to by sie som zwolnil. Ale kaj by se on robota znalozl?? A w Banimexie dobrze sie robi. Dobrze placo i wszstko jest na zicher. Kierowniki i zarzad tyz Ok. Skladej CV do nos!

byłyEP
@ożyrok :) 03.08.2016 19:27
Simsona juz ni ma. Filip zostol zdegradowany,ale jeszcze sie jakos trzymie. Jakby miol trocha ambicji i godnosci to by sie som...

To kim jest teraz filipek jako kto pracuje? Bo jak robi jako robol to chętnie sie tam przyjmę i będe go gnębił i niszczył za to że ludzi sprzedawał w ..upe r...uuu...chany konfident

Zostaw opinię o Banimex Sp. z o.o. - Będzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.