Opinie o ECS Polska sp.zoo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECS Polska sp.zoo

Dominika

@Mateusz widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą ECS Polska? Czy mógłbyś podać cechy szczególne, które cenisz u tego pracodawcy? Dużo ludzi może szukać pracy i mogą chcieć przeczytać opinie o tej firmie.

Mateusz

Pracowałem przez około 2 lata. Bardzo dobra firma, polecam głównie studentom chcącym zdobyć doświadczenie w zawodzie + fantastyczna atmosfera, nie brakuje nawet wypadów integracyjnych :-)

Żelka
@Mateusz 07.03.2017 20:45
Pracowałem przez około 2 lata. Bardzo dobra firma, polecam głównie studentom chcącym zdobyć doświadczenie w zawodzie + fantast...

Mateusz to czemu odszedłeś z firmy skoro tak super było? Prosimy o opinie na jakiego rzędu zarobki można liczyć?

Mateusz
@Żelka 05.04.2017 17:11
Mateusz to czemu odszedłeś z firmy skoro tak super było? Prosimy o opinie na jakiego rzędu zarobki można liczyć?...

Dużo się tam nauczyłem co teraz wykorzystuję z większym zyskiem :) w nowej firmie.

Marcin

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, niestety pracy nie dostałem, ale profesjonalizmu rekruterowi nie mogę odmówić.

Ola

Zaczęłam pracę niedawno i jestem bardzo zadowolona. Fajni ludzie tworzący miłą atmosferę, wszyscy współpracują i nie ma wyścigu szczurów. Polecam ;)

nick

Nie polecam

fghj

@kimba no to juz masz odpowiedzn mozesz sporobwac wysłac swoje CV jak beda oferty to pewnie sie odezwa

anonim

(usunięte przez administratora)

Project_Manager

Zapraszam do śledzenia ogłoszeń oraz przesłania aplikacji, jeśli znajdzie się wolny wakat a Pan/Pani będzie spełniał/a wskazane w ogłoszeniu wymogania to firma skontaktuje się z Panem/Panią w celu przedstawienia warunków współpracy jak i omówienia zasad wynagrodzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Project_Manager

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji

anonim

(usunięte przez administratora)

Project_Manager

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji.

anonim

(usunięte przez administratora)

Uwaga

Upominam, iż w przypadku dodawania wpisów niezgodnych z regulaminem portalu Twoje IP komputera zostanie zablokowane.

anonim

(usunięte przez administratora)

zapomnij

O pachnąca rozkosz ...dalej nie pracujesz i głupoty wypisujesz ... Ja ze swojej strony firmę polecam a pracę w niej tym bardziej. Wyplata zawsze była na czas, praca nie wymagająca wysiłku fizycznego, siedząca, dla odpornych psychicznie. Jeśli chodzi o wygląd firmy to może faktycznie nie jest to piękny biurowiec ale nie chodzi chyba o to żeby się jarać wyglądem budynku a zarabiać pieniądze.

bambo

Polecam pracę w tej firmie. Super doświadczenie można zdobyć. Jeśli ktoś posiada ambicje, może wiele osiągnąć i wiele się nauczyć. Dla młodych osób rewelacja. Praca w tej firmie stanowi świetną podstawę do rozwinięcia skrzydeł w firmie ze znaczącą pozycją na rynku.

tomasz
@bambo 12.01.2016 09:44
Polecam pracę w tej firmie. Super doświadczenie można zdobyć. Jeśli ktoś posiada ambicje, może wiele osiągnąć i wiele się naucz...

Bambo ale się ubawiłem! Wiele osiągnąć dobre sobie! Firma znacząca na rynku.(usunięte przez administratora) Dobre sobie.

Czeslaw

No na pewno były pracownik ma największą wiedzę co się dzieje w firmie w nowym roku,a więc z niecierpliwością czekam na odpowiedź od byłych pracowników :)

gośka

haha, kierowniczka ma tak charakterystyczny sposób bycia i używania absurdalnych kontrargumentów, że nie trudno odgadnąć, które wpisy dodała :)

Uwaga

Czy wiesz, że nie ładnie jest obrażać kogoś i zniesławiać ? Upominam, iż w przypadku dodawania wpisów niezgodnych z regulaminem portalu Twóje IP komputera zostanie zablokowane.

szalonawdowa

Zdecydowanie z Tobą jest coś nie tak, chyba się ze mną zgodzisz :) nie siedź i nie wypisuj bzdur to będziesz miała święty spokój a nie się bawisz w rozwiązanie zagadki co jest nie tak, ewidentnie dany wątek boli najbardziej Ciebie. Weź zeszyt i tam sobie wylewaj swoje puste i nic nieznaczące myśli, może to będzie dla Ciebie terapia cud i wyleczysz się z tego nawyku wymyślania głupot.

yhh

Co tu dużo mówić, dyskusja na tym forum sama przez sie pokazuje, że z tą firmą jest coś nie tak. Gdyby wszystko było ok, albo chociaż normalnie, to całej tej polemiki by tu nie było :) Pozdrawiam.

zwyczajna

nie polecam

odmieniona

Ale ty się musisz nudzić, nie wiem czy wiesz ale do­myśla­nie się to naj­gor­sza czyn­ność, do ja­kiej zmusza­ny jest człowiek. Także nie domyślaj się a myśl, myśl logicznie.

ambitnaalesłabapsychicznie

Dziękuję za informację, bardzo mi pomogłaś swoją opinią. Mam natomiast kilka pytań, a mianowicie: 1.Dlaczego sekretarki miały się wliczać w połączenia ? przecież i tak nie wykonywałaś przy tym większej pracy, prawda ? 2. Dlaczego maile były sprawdzane ? Z tego co się orientuje to mail należy tylko i wyłącznie do celi służbowych wiec chyba nie został on wykorzystywany w inny sposób ? 3. Czy pracodawca nie może kontrolować swoich pracowników ? No chyba zatrudniając kogoś zależy mu na tym aby dobrze wykonywał swoją pracę, czyż nie ? I w sumie nie przyznawaj się aż tak bardzo do tego czy chciało ci się pracować czy nie bo jeszcze jakiś pracodawca wyciągnie z tego tytułu konsekwencji i w sumie to nie wspominaj o tym jakie sprawy były w obsłudze bo to chyba tez objęte jest tajemnica a w ten sposób jawnie szkodzisz firmie. 4. W pracy się pracuje czy rozmawia i obgaduje ? 5. Wylewałaś 7 poty ? Co to dokładnie znaczy ? Spałaś w firmie i pracowałaś po 12 godzin ? Ile dałaś radę zarobić najwięcej ? Czy to była ta kwota, którą oczekiwałaś podczas rozmowy rekrutacyjne czy może jednak większa ? w sumie kto by na większą narzekał 6. Czy nie zdrowiej przynosić sobie jedzenie z domu, codziennie świeże niż miałoby leżeć w lodówce z żywnością różnych innych pracowników i zapachy by przechodziły ? W sumie w większości firm jest teraz tak, ze kawa i herbata również jest , a tu tego nie było ? 7. Czy ktoś zmuszał do chodzenia na stację czy po frytki ...znowu nie rozumiem ? 8. Skąd wiesz, że podłoga nie była myta 3 tygodnie ? Prowadziłaś jakiś grafik sprzątania ? 9. W firmie nie ma możliwości awansu ? może było tak, ze akurat TY na ten awans niczym nie zapracowałaś, nie było nic oprócz stękania, narzekania obgadywania i kręcenia ? Mam nadzieję, że niektórzy z nas zamiast wylewać 7 poty na portalach zaczną je wylewać w pracy, warto również się udać do kościoła po rozgrzeszenie bo ten portal raczej tego nie uczyni, powtórz to samo księdzu tylko nie koloryzuj aż tak :)Również pozdrawiam.

Byłapracownica

Witam, miałam okazję pracować w tej firmie niecały rok i przyznam szczerze, że uczucia mam mieszane. Przyjęto mnie do pracy w momencie kiedy obsługiwano sprawy jeszcze w starym systemie. Należało wtedy osiągać dzienną normę połączeń tj. 100. Wliczano w to również sekretarki , przez co norma za którą płacono standardową stawkę godziną nie trudno było osiągnąć. Praca była wtedy sympatyczna. Później niestety się pogorszyło, bo wraz z wdrożeniem nowego systemu zaczęto stałą kontrolę nad pracownikami. Każde połączenie,każdy mail był sprawdzany przez koordynatorkę i jej przyjaciółkę ( wcześniej dziewczyna siedziała razem z nami na słuchawce ale przez to że miała dobre kontakty z koordynatorką zaczęła obsługiwać sprawy związane z odzyskiwaniem sprzętu od firmy telekomunikacyjnej. ) Oczywiście ciągłe obgadywanie przez personel było na porządku dziennym. Dziwne sytuacje, często nawet mam wrażenie, że specjalnie robione przez pracowników nie sprzyjały dobrej atmosferze w firmie. Grupy podzielone na tych 'lepszych' i 'gorszych'. Oczywiście ja nie byłam święta bo już pod koniec pracy w tej firmie nie miałam ochoty na prawidłowe obsługiwanie spraw, ale było to spowodowane tym, że do pracy nawet się nie chciało przychodzić ze względu na atmosferę . Z tych dobrych rzeczy to mogę powiedzieć tyle, że pieniądze zawsze 10tego k/m były na koncie co też nie jest do końca dobrym wspomnieniem, bo przed każdą wypłatą koordynatorka nas 'straszyła' że pieniądze mogą nie wpłynąć na konto 10tego bo szef (którego praktycznie nie było w firmie) miał wyjątkowo ważne sprawy i może nie mieć czasu na przelewy, co zawsze kończyło się tak że wieczorem przelew przychodził, ale dodatkowy stres miał tutaj miejsce. Zarobki jeśli ktoś wylewał 7 poty były całkiem spoko, natomiast jeśli ktoś robił 'po łebkach' były bardzo przeciętne. Biuro nie wyposażone jakoś super, raptem mikrofala i czajnik był do użytku pracowników. (usunięte przez administratora) Może piszę jakieś same złe rzeczy bo zebrało się ich trochę, ale samą pracę nie wspominam najgorzej. Polecam osobą o dobrych nerwach i nie dużych aspiracjach, natomiast jeśli chodzi o ludzi bardziej ambitnych i słabych psychicznie odradzam, gdyż w firmie jest się ciągle narażony na stres przez obsługiwanie przedawnionych spraw, ale i też w tego powodu, że w tej firmie nie ma możliwości awansu. To właściwie tyle. Mam nadzieje, że komuś pomogę tą opinią. Pozdrawiam.

dary lata

Uuuuuuuu to grubo! aż na taką skalę ? powiedz co wiesz jeszcze ? odpowiadałaś karnie za pracę tam ? po twojej wiedzy odnośnie pracy i działań w firmie wnioskuje, ze nie pracowałaś tam 3 dni...i tyle czasu współdziałałaś z tą grupą przestępczą ? Ej, uciekaj za granicę, żebyś teraz przypadkiem nie odpowiadała przed sądem za współudział bo chyba do pracy nikt cię nie zmusił i do komputera nie przywiązał ? Chociaż nie wiem...w dzisiejszych czasach różnie to bywa z wymysłami rozżalonych pracowników. Chyba ktoś ma za dużo czasu wolnego na rozmyślanie i upublicznianie dziwnych opinii na różnych stronach...bo skoro zachęcasz do wejścia na portale to pewnie chcesz się pochwalić swoimi wpisami ?

yxz

zyx - godziny pracy nie są takie same w każdej firmie...

zyx

Polecam. jedyne negatywne opinie o tej firmie pozostawione na tej stronie są zapewne przez osoby którym kariera się nie powiodła ? A powodem tego zapewne była rzetelna praca ???? No skoro nierzetelni pracują to rzetelni wiecznie pracy szukają ? Szczerze wątpię. Jak najbardziej polecam pracę! super doświadczenie dla osób które stawiają pierwsze kroki na rynku pracy. Wpisy wpisami a każdy swój rozum ma i nie musi iść śladami osób wylewających gorycz rozpaczy na rożnych stronach..13:54- o tej porze rzetelne osoby mają wolne a nierzetelne pracują.

xyz

Nie polecam, jedyne pozytywne opinie o tej firmie pozostawione na tej stronie są zapewne przez osoby które awansowały po znajomości a nie dzięki rzetelnej pracy, o której tyle było tu pisane.

blegerka

Co tu się dzieje ? Kurcze, wiecie co... no trochę wstydzę się za ludzi i ich wpisy, fakt nie byłam najlepsza i w życiu nie udało mi się zrobić normy 180 połączeń ale to chyba nie te czasy były gdzie robiło się połączeń znaczniej mniej ale kwoty zwindykowane były znacznie wyższe a co za tym idzie, premie satysfakcjonujące. Zasada prosta, albo się odwala i narzeka na płacę albo się pracuje uczciwie i godnie zarabia. Studiowałam na dość wymagającej uczelni i praktycznie co drugi piątek albo i częściej musiałam brać wolne a firma mi na to pozwoliła, bo mi zaufała, bo widocznie byłam tego warta. Czy każdy pracodawca idzie na takie ustępstwa ? Także, nie zgodzę się z tymi negatywnymi wpisami powyżej. Zaufanie i rzetelność to jedno, a narzekanie i krętactwo to drugi. Żyjmy zasadą, ze karma zawsze wraca i żyjmy dalej uczciwie.

Byłam tu

przykro mi czytać że niby w takiej złej firmie byłam. przecież to głupoty i każdy kto tu był to wie. idealnie nie było i nigdzie nie jest!!! ale było bardzo w porządku, i pewnie jest tak samo skoro te same osoby tam są. przyszłam do ecs jako szara myszka, teraz jestem wygadana, pracuję w sprzedaży i zarabiam więcej. gdzieś trzeba zacząć i młodym polecam tę firmę bo wcale nie było nepotyzmu, chamstwa, braku kultury czy wyścigu szczurów.

anonim

(usunięte przez administratora)

auht

Nie zdaję sobie sprawy, że cyt: "zimą jest lato to chyba naturalny stan pogodowy dla klimatu umiarkowanego, jaki mamy w tym kraju" najwyrazniej jednak powinnaś podszkolić się z Geografii bo strefy klimatyczne są tematem bardzo dla Ciebie odległym. Szkoda, że pracodawca zapewnia napoje dopiero po interwencji pracowników. Pozdrawiam i życzę więcej lata w zimę :)

Lubie Kwiatki zwłaszcza roze

Niektórzy za dużo tego chińczyka jedzą.

xxxxx

Polecam pracę u chińczyka bo niektórzy właśnie takie mają ambicje.

Lubie Kwiatki zwłaszcza roze

Średnie zarobki? W sensie złe bo to pensja po pełnym etacie przerobionym z marnym prowizjami

były pracownik

praca jak praca, nieważne czy peryferia czy centrum miasta, ważne jest to, żeby pieniądze były na czas a tak jest w przypadku tej firmy, przekonałam się osobiście i nie żałuję spędzonego tam czasu, jakby mi było źle to odeszłabym i znalazła coś innego

niezdecydowana

Obecnie w każdej umowie są zapisy o tym, że pracownik ma obowiązek zachować w tajemnicy informacje dotyczące obsługiwanych spraw nie tylko w trakcie trwania umowy ale i potem, myślę, że ta firma również ma takie zapisy (dokładnie nie wiem) ale niektórzy albo nieświadomi konsekwencji prawnych albo zwyczajnie niedouczeni nie wiedzą co znaczy zachowanie w tajemnicy lub zwyczajnie niespełnieni zawodowo i rozgoryczeni z powodu swojego gównianego życia bawią się w pisanie jakie sprawy obsługiwali. Jakby mieli jakiekolwiek pojęcie o obsługiwanych wierzytelnościach przez firmy windykacyjne to niech się wypowiadają ale tutaj można zauważyć wpisy miernot i nic więcej, oczywiście chodzi o osoby, które zamiast napisać rzetelną informację o pracodawcy wylewają swoje żale, chyba poleci kilka pozwów np, za utracone korzyści itp... Ja chciałam poczytać opinie o pracodawcy a nie wypociny nie na temat

oto ja

pracowałam w tej firmie, idealnie miejsce gdzie można zdobyć doświadczenie i tak się stało w moim przypadku, dużo się nauczyłam i mogłam od czegoś zacząć, przepracowałam 2 lata, były gorsze i lepsze dni jak w każdej firmie, najważniejsze jest to, że wynagrodzenie zawsze było na czas, nie było miesiąca, żebym nie otrzymała przelewu tak jak miałam zapisane w umowie

semixksa

beznadziejna firma oszuści i naciągacze

barbara

Nie polecam.

bolek

obrze jakby ktoś odpowiedział na pytania roman włóczka bo właśnie ten temat mnie również interesuje. możecie opisać np. dzień pracy w tej firmie, będę miał przynajmniej jakiś pogląd, aha i czy wynagrodzenie jest zadowalające? Ogólnie wydaje mi się, że nie macie aż tak źle wczesniej znałem kogoś kto chwalił ECS

Ela

Takie wezwania wysłane listem zwykłym z ESC POLSKA należy ignorować i nie płacić. To są długi przedawnione. Czytaj uważnie kodeks cywilny, jesteś górą:)

Mycha

Ja nie pracowałam i nie pracuję w tej firmie a dostałam takie samo wezwanie, oni posługuja się schematem dokładnie wszystko to samo co piszą ludzie i ni esa to osoby które tam pracowały bo jestem tego przykładem. Dajci espokój bawic sie w dochodzenie.

Jasiek

To jest firma windykacyjna a każdy rozgarnięty wie czym zajmują się firmy windykacyjne, ściąganiem długów więc niezrozumiałe są wpisy ludzi, którzy oskarżają taką firmę o coś co jest jej przedmiotem działalności, śmieszne. Wygląda na to, że byli pracownicy, którzy nadal są niespełnieni (chociaż teraz pracują w super firmach za wielkie pieniądze, zapewne miliony) nadal żyje życiem byłego pracodawcy. Może tęsknią???

studenciak

Pracowałem w tej "firmie". Żenada. Ciekawa swiata to MK? :) czy JK? :)Firma mieści się co prawda nie w baraku - jak ktoś wyżej napisał - ale faktycznie w obleśnym budynku na peryferiach Warszawy. Oszczędza na pracownikach po całości. Oszukuje ludzi, którzy nie znają prawa, straszy sądem a ludzie - głównie starsze osoby - boją się i płacą. Radzę wszystkim zanim zapłacą niech skonsultują się z prawnikiem - są darmowe porady - albo niech poczytają. Warto poświęcić chwilę czasu, zamiast płacić tym naciągaczom. A przyszłym pracownikom serdecznie odradzam. Dłużnikom z przedawnionym długiem radzę poczytać: (usunięte przez administratora)

ciekawa świata

W "baraczku" W którym pracowałaś/eś i czy wtedy nie miałaś/eś z tym problemu ?. A jak dobrze mogę domniemać na rozmowie rekrutacyjnej wszystko ci się podobało, cieszyłaś/eś się że to właśnie Ty będziesz tu pracował, zero pytań sama radość. Będąc byłą pracownicą firmy powiem Ci z doświadczenia... NIKT NIE CHCE MIEĆ W SWOJEJ ZAŁODZE OBSMAROWYWACZA. POZDRAWIAM

znam tą firemkę

Ludzie nie płaćcie. Dług przedawnia się po 5 latach!!! ECS to naciągacze!!! Poczytajcie ustawy. Miałem ten sam problem dług sprzed 8 lat. Już dawno przedawiony. Olałem ich. Oni działają tak, ze straszą ludzi i ludziska płacą. A wpisy "tomka" i "ciekawej świata" - czy to przypadkiem, nie właściciel firmy i jego...... bo ten właściciel to tez tomek.http://www.ecspolska.pl/ najlepsze jest to zdjęcie w kontakcie. Pokazują nowoczesny budynek, a firma mieści się w baraczku. Ludzie nie płaćcie!! Nie bądźcie naini!

gość

też dostałam wezwanie do zapłaty za coś czego nigdy nie zamawiałam. Skieruję sprawę do UKOiK a jak to nie pomoże do prokuratury. to co ta firma wyprawia to skandal, uważają że skoro wyślę serię listów to znajdzie się paru takich co się przestraszą i wpłacą .

nmojijop
@gość 11.11.2014 12:27
też dostałam wezwanie do zapłaty za coś czego nigdy nie zamawiałam. Skieruję sprawę do UKOiK a jak to nie pomoże do prokuratury...

ECS Polska wysyła wezwania do dłużników firm, które obsługuje, czyli do ludzi, którzy nie uiszczają rachunków itp. a nie do byłych pracowników. Niestety na forum dla byłych i aktualnych pracowników wpisują się dłużnicy, którzy szukają rozwiązania jak nie zapłacić i dlatego na forum zrobił się wielki burdel nad którym nikt nie panuje, w szczególności administrator. Dlatego też forum zawiera w większości nieprawdziwe i nierzetelne wpisy.

ciekawa świata

Kto i w jakim celu wysłał do ciebie wezwanie... no chyba jako człowiek świadomy czytać potrafisz ? a może jednak się mylę ...? zachęcam do zaczerpnięcia ponownie wiedzy z klasy podstawowej. Ale w sumie nie ma się co Tobie dziwić. Na Twoim przykładzie widać, że każdy człowiek świadomy całą wiedzę jaką posiada, czerpie z internetu, brawo brawo! Widać, ze twoja wyższa szkoła prania i gotowania na coś się jednak przydaje a może problem jest w tym, że nawet takiej szkoły nie masz ?. A w domyślaniu się kto napisał ten komentarz jesteś naprawdę mistrzem!od teraz każdy się będzie na Tobie wzorował. W nagrodę dostajesz miano Super Detektyw. Jeśli jesteś aż na tyle rozgoryczoną osobą co widać w Twoich desperackich komentarzach to przynajmniej pisz otwarcie i bezpośrednio, no ale zapewne skoro podszywasz się pod dłużników itp to myślę, ze masz się jednak czego bać. Zastanawiające jest tylko to czego się aż tak boisz ? Zapraszam, z chęcią się z Tobą skonfrontuję, myślę, ze rozbawisz nawet najpoważniejszego sędzie swoim zachowaniem. I błagam Cię nie zmieniaj co chwilę swojego nicku bo nie jesteś anonimowy! Pozdrawiam cieplutko.

ciekawa świata

Ludzie co wy w ogóle wypisujecie, nie jest wam przypadkiem wstyd ? Nigdy nie słyszałam takich oszczerstw wyssanych z palca nawet w popularnym programie na TVP. Z tego co widzę wpisy dokonywali byli pracownicy, no właśnie byliii, rozżalenie i wściekli a za co ...? podpowiem za to, ze zostali zwolnieni,a czemu ...? kolejna podpowiedź bo nie wykonywali swoich obowiązków należycie. Czy Ty! który pisze takie beznadziejne komentarze chciałabyś mieć pracownika nieuczciwego i nierzetelnego, który nie dość że oszukuje firmę to i współpracowników? Chodzisz to pracy się obijać? Dostajesz pieniądze za nic nierobienie? Może mi podpowowiesz gdzie mogę znaleźć taką pracę... Słyszysz jedno a mówisz i myślisz drugie? Myślę , że problem jest właśnie w Tobie! Radzę Ci, rozwiąż go bo nigdy nie znajdziesz pracy, Myślisz, że na takim portalu jesteś anonimowy..? w takim razie zazdroszczę twojego przebiegłego sprytu. W pracy atmosferę tworzą ludzie i to czy chodzisz do niej zadowolona czy nie PAMIĘTAJ zależy od Ciebie. Tyle ile dajesz od siebie tyle dostajesz. W Twoim przypadku jest to ZERO.

Adam
@ciekawa świata 22.10.2014 10:14
Ludzie co wy w ogóle wypisujecie, nie jest wam przypadkiem wstyd ? Nigdy nie słyszałam takich oszczerstw wyssanych z palca nawe...

Jesteś zero beczące Atos płaci 1 zł V88 security płaci tyle samo i wiele innych firm . Wprowadzono niewolniczy system wynagrodzeń. Tak to wygląda za prace nadgodzinach. dziadostwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pogania złodzieja

ciekawa świata
@Adam 26.11.2014 06:05
Jesteś zero beczące Atos płaci 1 zł V88 security płaci tyle samo i wiele innych firm . Wprowadzono niewolniczy system wynagr...

"beczące zero"-mocne słowa! Nadgodziny jak chciałeś to robiłeś a jak ci stawka nie odpowiadała to trzeba sie było zwolnić i zatrudnić w Twojej ulubionej firmie gdzie tak świetnie płacą, a nie teraz pleść głupoty...! widocznie "niewolnikiem" stałeś się z wyboru..MYŚL MYŚL zanim coś napiszesz!

Iza

Własnie mnie nękają. BEZCZELNOŚĆ( usunięte przez administratora ) ponoć coś sprzed 12 lat. I co wy na to ?

a co mi tam

Kontakt z windykatorem, listowny czy telefoniczny, nie należy do przyjemnych, ale należy przez to przejść, pamiętając, że windykator jest osobą fizyczną lub przedsiębiorcą, który wykonuje pracę polegająca na odzyskaniu długu. Windykatorowi nie przysługują żadne wyjątkowe uprawnienia w żadnym aspekcie prawnym i nie może nachodzić dłużnika w domu i w pracy, udzielać informacji o zadłużeniu osobom postronnym, dokonywać jakiegokolwiek spisu rzeczy osoby zadłużonej. Ale najważniejsze jest to, że, windykator nie może dochodzić przedawnionych długów. Przedawnienie daje w majestacie prawa możliwość odmowy spłaty długu , który wprawdzie nie znika, ale nie może być też wymagalny. W przypadku jednak, gdy windykator otrzyma spłatę choć 1 zł w poczet przedawnionego długu, jego przedawnienie traci ważność i dług staje się w pełni wymagalny. Nieoficjalnie mówi się, że firmy windykacyjne skupują takie " śmieciowe", przedawnione długi za 5 % - 7% ich wartości, licząc na nieznajomość prawa dłużników , a co za tym idzie - zyski.

monika n

ja nie pracowałam w tej firmie mam jednak pytanie. żaden telefon nie odpowiada a dostałam pismo, chciałabym się dowiedzieć za co mam zapłacić

Adamus
@monika n 14.07.2014 15:40
ja nie pracowałam w tej firmie mam jednak pytanie. żaden telefon nie odpowiada a dostałam pismo, chciałabym się dowiedzieć za c...

Zgadzam się z Panią, znalazłem chyba trzy numery i żaden nie odpowiada, tylko sekretarka automatyczna mówi, że wszystkie linie są zajęte i jak tu się skontaktować, wysłałem maila, ciekawe co mi odpiszą

kinga
@monika n 14.07.2014 15:40
ja nie pracowałam w tej firmie mam jednak pytanie. żaden telefon nie odpowiada a dostałam pismo, chciałabym się dowiedzieć za c...

Mam pytanie ponieważ mam podobny problem dostałam pismo i nie wiem za co mam płacić możesz mi napisać jak rozwiązałaś swój problem

anonim

(usunięte przez administratora)

Gosc

Tak były nadgodziny. Jak była potrzeba to kierowniczka mówiła, żeby kto chce to zostawał. Czasami nawet dostawałem nawet dodatkową premię za zostawanie. Nikt tam nikogo do niczego nie zmuszał.

byly pracownik

ja tez pracowalam. troche dziwia mnie te opienie, bo tragedii takiej nie ma. sama wracalam do firmy po tym jak w nowa praca okazala sie pomylka. fajnie, ze mimo, ze sama odeszlam dano mi taka mozliwosc. pewnie dlatego, ze zawsze stralam sie byc ok. firma rzeczywiscie niskobudzetowa, ale pensje zawsze dostawalam jak w umowie, 2 razy dostalam podwyzke. jak ktos szuka firmy z bogatym socjalem to tu tego nie ma (ubezpieczenie prywatne, karty multisport mozna zapomniec).

Zostaw opinię o ECS Polska sp.zoo - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECS Polska sp.zoo