Techpak Group

• Obłaczkowo
  • Psary Małe
  • Gutowo Małe

3. Opinie o pracodawcach Września
  5. Opinie o Techpak Group Sp. z o.o.

Opinie o Techpak Group Września

Nie przegap nowości o Techpak Group Sp. z o.o.!

13.08.2018 09:26

Widze ze w techpaku stawiają nową hale pewnie będą szukać pracowników macie jakas wiedze w tym temacie?

12.01.2018 17:26

anonymous

06.03.2018 14:25

tu nie ma pani prezes hahaha :D
    anonymous

22.02.2018 14:13

Zastanawiam się nad wysłaniem cv bo szukam pracy na max 2 zmiany, jestem kobietą, peaca nardzo cieżka ?opłaca się? Jakie stawki i czy weekendy pracujące? Pozdrawiam
    radaway

06.03.2018 14:23

tak, przyjmują dwuzmianowców, są nadgodziny w sobote rano, praca cieżka zwłaszcza na odbieraniu na maszynach, lekka na klejeniu czy obieraniu. pozdrawiam
    Nikt986

09.02.2017 09:44

Nie polecam pracy w Techpaku szczególnie kobietą.
    Zołza

31.01.2018 20:09

O co chodzi z tą pracą w techpaku że nie dla kobiet??
    nieznajomy

08.10.2017 15:47

przychodzi pracownik na rozmowe kwalifikacyjną i pyta o stawke miesięczną i dostaje odpowiedź 2000zł brutto potem więcej, chwila zastanowienia, to przyjde później
    Qqq

02.10.2017 11:19

Dno
    Karolina

26.07.2017 12:16

@Nikt986 dlaczego uważasz, że praca w Techpak dla kobiet jest nieodpowiednia? Pracowałaś , masz jakieś złe wspomnienia?
    Nikt965

16.10.2017 11:06

Jak chcesz zdrowie stracić.. to proszę bardzo.. kobiety tam robią najciezsza robotę.. zero szacunku.. a faceci (operatorzy).. brak słów.. jak pączki w maśle..

25.10.2016 11:36

widocznie jesteśmy frajerami skoro dajemy sobie zabierać. niestety to jest premia uznaniowa i mimo że starasz się jest coraz mniejsza, dlatego nie opłaca się starać, robić swoje i do domu :) jeśli szukasz roboty to wysyłaj do nich CV, od razu Cię wezmą
    mao

21.09.2016 21:46

a jakoś konkretnie jest to uzasadnione nawet w umowie takie zabierania i za co? albo dajecie sobie zabierać i tyle

15.09.2016 22:37

20.09.2016 06:42

zapomnij, oni mają pracownika gdzieś, jest ok jak przychodzisz jak im pasuje, jak Ci nie pasuje to wielkie obrażenie i po premii, w sumie premie są zabierane notorycznie, starać się nie opłaca, jeśli jesteś takim "fachowcem" jacy teraz przychodzą to takich docenią na bank, musisz dużo łazić i narzekać
    tech

15.09.2016 10:56

erfg, zadzwoń do sekretariatu to się wszystkiego dowiesz. Szukają cały czas.
    tech

15.09.2016 10:56

erfg, zadzwoń do sekretariatu to się wszystkiego dowiesz. Szukają cały czas.

09.09.2016 22:10

10.09.2016 14:02

Ludzie tu przychodzą i odchodzą.wyślij CV i zaraz będą dzwonić do ciebie.Na początek krajówka operator ma trochę więcej.Ogólnie lipa

Oferty pracy - Techpak Group Sp. z o.o.

Operator/ Operatorka Maszyn do Produkcji Opakowań Tekturowych

Techpak Group Sp. z o.o.

Września

05.09.2016 23:24

09.09.2016 16:23

Lepsze zarobki????Chyba o biura ci chodzi,a co rotacji to poczekaj do pazdziernika-listopada jak VW ruszy paru operatorów czeka tylko na tel o przyjęcie

01.09.2016 12:15

Święta racja koledzy życzę szybkiej zmiany pracy na normalniejszą bo tu strata czasu Pozdro

28.08.2016 20:41

teraz każdy co przychodzi w szczególności z tych młodych ma wyje**ne :) stawki i premie dostają podobne co operatorzy z długoletnim doświadczeniem a więcej łażą i gadają niż robią. są też tacy co mają dwie lewe ręce ale kierownictwo albo udaje że tego nie widzi i na chama trzymają ich na maszynach albo rzeczywiście nikt inny nie chce tu przyjść. Pozdrawiam
    Dziki

30.08.2016 15:56

Firma schodzi na psy a Tobie życzę znalezienia lepszej pracy gdzie ludzie będą Cie traktować jak należy a nie jak maszynę. Ciągle tylko pytanie: ,, Przyjdziesz w sobotę na rano a, w niedziele od 4 do 12?'' To mnie już tylko śmieszy:-) pozdrawiam:-)

17.08.2016 14:05

Pracowalo tam 70% kadry za mnie.nie mam nic to tych ludzi,ale Młodzi nie maja co tam szukać.Jeśli chcesz marnować czas to proszę bardzo.

14.08.2016 22:11

15.08.2016 17:09

Starsi pakuja,kleja ale tez sie narobia,kobiety ta sama praca albo odbieraja z maszyny.Dzwonek na przerwe jak za Hitlera.Ta firma to porazka,niech Ukraińcow zaczną zatrodniać.

14.08.2016 21:40

Nie polecam tej firmy,jedynie Starsi Ludzie z grupą inwalidzką muszą tu pracować do emerytury,napracują się za śmieszne pieniądze.Dla Młodych Ambitnych Ludzi nie ma tu miejsca.Polecam VW lub inne normalne firmy,gdzie można się rozwinąć.Zerowa przyszłość

10.07.2016 19:52

20.07.2016 22:48

@Daniel : dużo chłopaków ma już rodzine i niechętnie zmieni prace ale są i tacy przed którymi świat stoi otworem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Techpak Group?

Dziki

23.05.2016 16:10

Jak chcesz (usunięte przez administratora)światek piątek i nie mieć wolnych sobót ani niedziel droga wolna;-)

21.06.2016 15:05

@luna - haha tak tak :) fachowców to uczą starzy pracownicy, którzy po wyuczeniu nowego pracownika są traktowani gorzej jak ten, którego wyuczyli!
    lopes

06.05.2016 22:54

Już nie skąpia, jak się wiara zgrała to zaczeli za niedzielę dodatkowo koperty dawac. Ogolnie luuz.

25.04.2016 21:43

Byłem na rozmowie na stanowisko operatora,okres próbny 3 miesiace umowa o prace,co chodzi o kase to 1,9-2tyś max na początek.Socjal bardzo ubogi.System pracy 3 zmianowy.Trzeba się głęboko zastanowić.

23.04.2016 13:39

Spoko napisze na pewno.Idę w poniedziałek,zobaczę co będzie grane

22.04.2016 20:53

Witam!Idę na rozmowę do Techpaku na stanowisko operator,jakich zarobków mogę się spodziewać?Mają jakiś socjal!Dzięki!

09.03.2016 15:27

30.04.2016 23:17

i właśnie całkiem niedawno doświadczony operator odszedł :) skąpcie bardziej to i inni odejdą biurowczyku :)

Kontakt - Techpak Group Sp. z o.o.

Białężyce 57 62-300 Września

Branża główna: Opakowania i pakowanie

19.01.2016 21:47

13.02.2016 00:07

ci nieźli chłopacy jak nie dostaną to też pójdą
    kibol

06.11.2015 14:46

Witam. Niedługo idę na rozmowę kwalifikacyjną, wiecie może jakie są warunki? Ile się zarabia? Bo wiadomo, na rozmowie ładnie mówią a w rzeczywistości wychodzi co innego, a i czy są jakieś bony na święta itp. Dziękuję z góry za odp. Pozdrawiam. Kibol LP

03.10.2015 12:18

18.01.2016 04:50

duża część poszła do konkurencji :) i podwyżek nie chcą dawać, atmosfera ujdzie

03.10.2015 08:08

teraz przyjmują do techpaku bo dużo wiary odeszło zwłaszcza operatorzy złóż CV jesli nie boisz się roboty :D
    Wikotorsky

31.01.2015 02:57

Może nie wydają się być wielką firmą na rynku polskim ale szukając informacji na ich temat można prędzej czy później natknąć się na informację, że firma skorzystała z dotacji na wdrożenie technologii w zakładzie. Ciekawe tylko jaki procent wszystkiego stanowi to wytwarzane dofinansowaną metodą. Dajcie znać jak to wszystko funkcjonuje.

26.09.2014 22:00

x

01.11.2014 21:52

może wiesz dużo, a może gówno wiesz
    xxx

17.09.2014 18:43

Do plovi. Do pracy przychodzi się robić a nie siedzieć na dupie i narzekać tylko na pieniądze i te normy. Się nie podoba to zmień firmę
    plovi

11.09.2014 12:10

nie polecam pracy w techpaku ludzie tam nie robią normalnie jak człowiek tylko biegają jakieś normy trzeba wyrabiać nie normali są a jak widze tych co chodzą z biur i nic nie robią kawki sobie spijają to mnie (usunięte przez administratora) strzela i mają jeszcze wiecej pieniedzy co ja
    Franciszek

18.05.2014 16:49

Ja widziałem, że teraz szukaja młodszego specjalisty ds. obsługi klienta, ale to przez urzad, chociaz praca w Techpak, 1600 brutto.
    dingo

13.04.2014 21:12

szukaj ich na różnych portalach pracy. Ostatnio widziałem ich oferte na grafika z początku tego roku
    karl

27.03.2014 13:47

To może techpak ogłasza się ze swoimi ofertami pracy na jakims portalu, może ktos napisze w jaki sposób aplikował do Techpak, bardzo mi to potrzebne. Pozdawiam.

20.05.2014 17:40

zanieś aplikacje najlepiej na portiernie :)
    konrad

09.03.2014 17:37

Jak dla mnie to poruszać się można w miare płynnie, szkoda tylko, że nie mają tam zakładki praca, ale za to dotacjami z UE techpak się pochwalił.

12.01.2014 22:49

pracuje już ponad 1/2 roku i powiem że nawet ciekawie zarobki nawet dobre jak na wrzesińskie firmy budują nową hale wiec pewno będą zatrudniali masz podział operator i pracownik czyli tzw parobek :) operatorzy poszczególnych maszyn mają w miarę dużą premie i wynagrodzenie polecam! :)
    ccc

15.09.2013 21:33

tak szczerze to rozmowa jest zwykła parę prostych pytan a potem to w pracy cię oceniają czy się nadajesz

Zostaw merytoryczną opinię o Techpak Group Sp. z o.o.