Chomik M Świeży

• Podolany
  • Kunice
  • Stadniki
Toruń - CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA

3. Opinie o pracodawcach Gdów
  5. Opinie o Chomik M Świeży Spółka Jawna

Opinie o Chomik M Świeży Gdów

Nie przegap nowości o Chomik M Świeży Spółka Jawna!

aplikant

11.03.2017 23:40

chyba złożę cv do Chomika , patrzyłem na innych stronach opinii o hurtowniach , to Chomik ma zdecydowanie najwyzsze notowania, a na niektóre nawet polecane wyzej firmy opinie ich nawet pracowników sa .... trochę odpychające. a nawet widze ,że ocena odwiedzających ten profil Chomika jest super wysoki ! ocena 5 na 154 dajacych oceny to trzeba przyznac jakby nie myslec jest bardzo pozytywna. No i przemawia do mnie to ,że tam wszystka płaca jest ozusowana, juz mam dosc takich prac ,że cos "na gębę" a cos pod stołem. Juz mam 35 lat na karku i pora pomyslec o emeryturce albo jakby się coś stało...
    kilkunastolatek w chomiku

09.03.2017 22:14

ha , ha , ha do tych co reklamują Ravi na stronie Chomika to niech wejdą najpierw na opinie o Ravi (kazdy obowiązkowo powinien to zrobić) to jeszcze szybciej z przyjemnością wrócą na stronę i opinie o Chomiku. I niech każdy sobie wybiera co chce ! ja wiem ze do emeryturki raczej w Chomiku, a takich jak ja jest zdecydowana większość. zanim się tu wpiszecie troleczki to zobaczcie na komentarze konkurencji. sie manko:)
    Bartek

20.02.2017 23:21

Ostatnio przeczytałem ciekawy artykuł, firmy które mają ponad 100 pracowników (a taki tu przypadek jest) wchodzą w skład firm Polski które notorycznie szukają pracowników... Bezrobocie w małopolsce wynosi 6,5 % na 100 osob aktualnie czyli statystycznie wychodzi iż 6,5 osoby na 100 poprostu się do niczego nie nadaje. Nie robił bym większych wywodów że rotacja itd..... to samo od wielkości firmy wychodzi... i z prostej matematyki że 100 osob nie zadowolisz choćby co! Pracowałem tam i robota jest rzeczywiście czasem ciezko ale jak ktos chce pracowac i robić to wszystko jest ok. Gdy ktos nie chce tylko kase za darmo dostawac ciezko... potem byłem w oknoplast Ochmanów. Powiem ze tam to dopiero jest co tydzien nowe 10-15 osob przychodzi jak po tygodniu dwóch zostanie jedna to jest ok. Ja oczywiscie zostałem bo praca to praca trza zrobic swoje i juz. Skusiłem sie ofertą Jędrusia w wieliczce bo niby 1 zł wiecej wiec zmieniłem i tu tez rotacja jak to nazywacie...... Wielkie firmy tak maja nie ma stałych pracowników trzon firmy zawsze stały prawie a jak ktos kariery chce robic to 3majcie sie posady i liczyc na awans a nie narzekać.... polacy to tylko narzekanie na innych. a sami od siebie nie wymagaja. Statystycznie w małopolsce 6,5 osoby na 100 jest z zasady niezdolnych do niczego wiec pomysl czy to nie ty..... A w jędrusiu? pracuje sie bo sie pracuje a jak sie persektywa pokaze to sie przeniose i co tez rotacja? zastanówcie sie.... W chomiku "Była moja" pracuje i podobno ze z godzinami nie ma źle teraz wiadomo sezon letni ciezko ale teraz 8- do maks 17 wiec standard . A ona robic chce wiec pracuje juz kilka lat. Pozdrawiam statystycze 6,5 % A gdzie to Ravi jest ? jakies oferty na doświadczonych magazynierów?
    spokojnie pracujący

27.01.2017 12:56

Widac ,że Ravi bardzo szpieguje Chomika , co tylko dobrze świadczy o Chomiku ! a źle o Ravi! widać maja jakiś problem! tyle wpisów chwalących o Ravi to tylko jedno świadczy ! zazdroszczą widocznie rozwoju chomikowi ! jak się chwalić to u siebie ! ha, ha , ha ! a Chomik podobno cały czas laureatem Diamentów Forbsa. Tytuł Solidny Pracodawca 2015 ! to chyba się z niczego nie bierze!
    Zuzka

24.05.2017 20:38

Bardzo śmieszna jest Twoja odpowiedź, bo ja widzę kilku starych pracowników a z przedstawicieli tylko jednego Pana.
    Zuzka

24.05.2017 20:47

Lola coś mi się wydaję, że razem pracowaliśmy!!!! Wracało się późno w nocy i nikogo nie obchodziło czy dojechałeś do domu w całości ani czy się wyspałeś. Ile razy wracało się po północy do domu a rano już musialo się być w pracy.
    rekrut

30.11.2016 23:36

Widze ze znowu jakies roszady... bo kierownika handlu szukaja i kierownika magazynu
    kok

25.11.2016 18:44

Pracowałam tam kilka lat a rotacja? Mogę powiedzieć tylko tyle- że z tej aktualnej załogi znam tylko 5 osób.Nie jest to firma z którą można się wiązać.
    zawodowiec

05.11.2016 14:02

zawsze można spróbować podobno nawet jak nie ma zapotrzebowania na nowych handlowców rozpatrzą każdą ofertę, myślę że jak ktoś jest dobry i ma doświadczenie oraz jakieś osiągnięcia to jest duża szansa że dostanie praceę w Ravi sp. z o.o. bo tam szanują profesjonalistów którzy chcą się rozwijacć a tylko Ravi daje taką szansę.
    Rycho

04.11.2016 18:46

Nie wiecie czy potrzebują pH?
    benio

03.11.2016 17:28

coś w tym jest temat do przemyślenia
    NIEZDECYDOWANY

24.10.2016 17:18

w sumie macie częściowo rację bo kasa najważniejsza a oferty mają przyznam kuszące
    piki

23.02.2017 18:31

oferty kuszące??? Kogo? .... nie rozumiem
    Przyszły Ex

23.02.2017 21:44

Dla handlowców. W Ravi jest naprawdę nie źle; warunki i wynagrodzenie jest też super. Widać po tym, że więcej ludzi chce się tam dostać niż odejść. Ja już zdecydowałem i niedługo rozstaję się z chomikiem.
    ryzyk fizyk

24.10.2016 17:16

Ja tam będę próbował nie zaszkodzi zobaczyć czy to prawda że u innych jest lepiej
    Piotr

24.10.2016 17:15

też tak słyszałem, trochę mi szkoda byłoby odejść ale podobno zarobki mają bardzo dobre to fakt
    PODOBNO W RAVI MAJĄ LEPIEJ

24.10.2016 17:12

Coraz częściej zastanawiam się nad przejściem do Ravi. Oferują znacznie lepsze warunki, wyższe wynagrodzenia, system premiowania, możliwości rozwoju, szkolenia i super sprzęt. Asortyment wysokiej jakości i dużo więcej punktów. Wszyscy sobie ich chwalą sam nie wiem.
    ph z malym doswiadczeniem

30.03.2016 22:06

do ph z doswiadczenioem ? :) nie odpowiedziałes aplikantowi gdzie pracujesz ? chyba przez ciebie przemawia frustracja i zazdrosc ! bo jak słyszałem z chomika odchodza tt;ko najsłabsi1 ci najlepsi zarabiaja podobno po 8 tys ozusowane , to pokaz mi hurt agd w polsce gdzie jeszcze tak jest , moze u ciebie? to wal smiało jutro złoze tam papiery? ja chciałbym sie tam zatrudnic ale maja wszystko obstawione a szkoda!przyjmuja tylko na magazynierów z perpektywa ewentualnej pracy jako ph
    Aplikant

25.02.2016 22:35

Do PH z doswiadczeniem. Sluchaj bo wlasnie mialem sie tam przyjmowac bo slyszalem calkiem inne od Twojej opinie , nawet od pracujacych w Chomiku PH. A napisz gdzie teraz pracujesz to moze tam sprobuje, ile tam płaca, i czy wszystko legalnie czy cos pod stołem.mam doswiadczenie w handlu to moze sprubuje tam gdzie Ty
    PH z doswiadczeniem

15.02.2016 19:47

Chciałem zauważyć że wszystkie powyższe opinie to bzdura : - wyreżyserowany film z pytaniami i odpowiedziami !!! A tylko dlatego że w tej firmie jest ciągła rotacja i nikt nie chce tam pracować jako PH. Po prostu brakuje im ludzi do pracy , a nawet próbują zepsuć opinię innym firmą żeby pozyskać jak największą liczbę kandydatów....Taka chamska Taktyka.. Pracowałem tam jaki czas i mogę stwierdzić że tam dobrze to mają tylko pion zarządzający i rodzinka.... A po za tym to piernąć nie można bo podpisujesz umowę gdzie na wszystko jest paragraf i kara. Zwyczajny kołchoz tylko w Polsce.
    magazynierka

14.12.2015 23:04

jak sie pytacie , to odpowiem! ogłoszenia sa ze handlowców i magazynierów przyjmą. ja sie nie boje o prace bo wiem ze oni nie chca zwalniac swoich tylko kurde my nie wyrabiamy... jest ttyle pracy ze ciagle przyjmuja nowych i jak ktos chce pracowac to naprawde praca jest i warto spróbowac!. mamy fajny zgrany zespół! magazynierzy , handlowcy, kierowcy to po prostu chomiki które sie no moze mnie lubia ale doceniaja i akceptuja. jest kurde fajnie , składajcie papiery , bez wachania
    Poszukująca

18.11.2015 10:28

Dzień dobry. Jestem zainteresowana pracą w firmie Chomik, czy szukają obecnie Państwo kobiet na przykład na stanowiskach pracy fizycznej (wykładanie towaru itp.)?
    ok

15.11.2015 20:32

jak widze komentarze w innych konkurencyjnych hurtowniach to u nas jest po prostu ok i po ludzku .... pewno ze zawsze mozna sie do czegos doczepic ... ale staraja sie zawsze poprawiac !!! a najwazniejsze wszystkie płace sa ozusowane... kurde naprawde fajnie !
    starszy

08.05.2015 14:12

GOSCIU NAWET SIE NIE ZASTANAWIAJ, JAK ZAMIERZASZ SIE ZATRUDNIC ALBO ZMIENIC JOB TO WAL DO CHOMikA . JEST OKI

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Chomik M Świeży?

chetny

07.05.2015 14:15

słyszałem ,że potrzebuja kilku handlowców do działu eksportu i kilku na kraj? podrzuci ,ktos jakas informację? słyszałem ,ze stabilne i dobre warunki? jakby ktos cos wiedział to prosze podziel sie. a chyba i tak spróbuję ,
    HANDLOWIEC

05.05.2015 12:50

Generalnie jak sie czyta opinie o innych hurtowniach to mozna powiedziec ,ze u nas jest raj... Zaraz zaraz ,raju nie ma ale jasne zasady sa. jak sie z Toba na cos umówia to sie w 95% :) wywiazuja . i nic nie ma pod stołem. Wszystko pensja zasadnicza , prowizje ,premie ozusowane no i niestety opodatkowane, no ale cos za cos. Teraz czesc firmy przenisoła sie do nowego biurowca...po prostu odlot... słyszałem ,że poszukuja handlowców wiec jak kaczuszko/zosiu i ty waaaop i jescze jak ktos chce spróbowac to nie ma na co czekac. dobrze byłoby miec fajnych kolegów po fachu i moze z doswiadczeniem

Kontakt - Chomik M Świeży Spółka Jawna

Cegielniana 875 32-420 Gdów

Branża główna: Sprzątanie i utrzymanie czystości

Tato

05.03.2015 21:03

Widać że u was społeczeństwo mało wymagające cały ZUS i wypłata na czas powinny być normą y
    Kombos

03.02.2015 02:48

Widać, że w dużej części jest to firma nastawiona na sprzedaż internetową http://www.chomik.pl/ Nazwa jest dosyć infantylna chociaż, jeżeli jest coś co przynosi efekt, to po co to zmieniać... Zastanawiam się tylko jakie dalsze plany ma firma, czy coś będą chcieli wprowadzać topowego na rynek - jakąś usługę?
    Vet5

22.10.2014 20:12

Smialo mozna powiedziec ze w Chomiku zawsze sie znajdzie jakas praca. W wielu firmach slyszymy ze brak miejsc albo brak nam odpowiednich kwalifikacji natomiast tutaj mozna przyjsc z ulicy i przynajmniej w sezonie zarobic. Generalnie wszystko jest okay oprocz zwariowanych pomyslow ZK i tego ze zawsze jest nie tak jak powinno byc. Pozdrawiam
    Mag

21.10.2014 16:01

W firmie pracownicy z bardz dlugim stazem to chyba dobrze swiadczy, mala rotacja a kasa zawsze na czasie, a PH chyba trzepia niezla kase bo nikt nie odchodzi! Chetnie bym kturegos zastapil
    młody

14.10.2014 13:23

spoko , wstaje o 7 w pracy od 8mej 8 godz z przerwa a nawet z kilkoma przerwami bo szefostwo sie nie interuje tylko ma byc zrobione to juz wiecej kierowniczka cisnie ale jest ok. kadra młoda :):) ok, jest na czym oko zawiesic

22.12.2012 21:56

Kolejny dobry rok , polecam , miejmy nadzieje ze nastepny rok bydzie dobry :) i spokojniejszy niz poprzednie !!!
    Klient

24.01.2012 20:23

Firma ok, polecam, kupuje w niej juz jakis czas , godna polecenia
    refik

29.12.2011 15:02

Pracuje w Chomiku wiele lat , trzeba im przyznac to ,że zawsze pieniadze na czas, przez te lata pracy nigdy nie było dnia spoźnienia
    BAJO

19.12.2011 19:34

Dzisiaj były socjale( bony) , szkoda ze nie takie jak w ubieglych latach ale dobrze ,że były. Ni ma co narzekac, bedzie lepiej :) Może?
    stef

18.12.2011 15:38

słyszalem ,że w sobote mieli firmowa wigile w chomiku, rzadkie to zajawisko wsrod firm, pogratulowac,

16.12.2011 18:04

Firma ok, pracuje w niej ponad ponad 8 lat i załoga prawie sie nie zmienia, nawet dochodza nowi . jak zaczynalem prace to bylo nas moze 50 a teraz 100. Firma sie rozwija i dba o pracownikow. Ubezpieczenia i zusy firma placi od wszystkich zarobkow a nie jak winnych od najmniejszej. Mam swoje lata i wiem co to znaczy , jak zachoruje to mam placone od normalnej pensji . Wiadomo ,że jak ktos zle pracuje to potem narzeka , ale firma godna polecenia .

17.11.2011 15:44

Pracowałem w Chomiku kilka lat i dużo mogę powiedzieć na temat i to wcale pozytywnie. Jak teraz popatrzę to znam może 3,4 osoby z tej firmy a tak to wszyscy nowi więc nie za dobrze to świadczy o firmie tymbardziej , że osoby z którymi współpracowałem nie były stare więc nie poszły na emeryturę. (usunięte przez administratora) Jedno jest pewne nie polecam, szkoda czasu bo cały spędzicie w pracy i jeszcze będzie żle a nikt tego nie doceni.

Zostaw merytoryczną opinię o Chomik M Świeży Spółka Jawna

Oferty pracy - Chomik M Świeży Spółka Jawna

Specjalista do spraw kompletacji zamówień, magazynier

Chomik M Świeży Spółka Jawna

Gdów