Opinie o Monika Jakubiak MJ Governess
Co za Osoba, co za współpraca ♡ Gdyby każdy pracodawca wykazywał się cechami jakie prezentuje Pani Monika Jakubiak, świat byłby przepiękny. Długo by wymieniać, ale zalety które najbardziej ujmują mnie u Pani Moniki to życzliwość, bezwzględne wsparcie, wyrozumiałość, ciepło, serce na dłoni, rzetelność, chodzące dobro i radość ♡ Jestem wdzięczna za możliwość współpracy z Panią Moniką i szczerze, jak zawsze rekomenduję współpracę z @Pracodawca
Już ponad cztery lata współpracuje z Panią Moniką. Szukałam pracy z językiem angielskim i natrafiłam na ofertę guwernantki. No i tak się zaczęło. Mam wykształcenie pedagogiczne i doświadczenie w ten zawodzie zdobyte w USA i UK. Umówiliśmy się na spotkanie które przebiegło w atmosferze wręcz przyjacielskiej! Następne spotkanie było z panią psycholog w celu sprawdzenia moich cech osobowości i reakcji na różne sytuacje w procesie opieki nad dziećmi i ich wychowywania, uczenia. Po tygodniu spotkałam się z Rodziną z 10 miesięcznym chłopczykiem a na następny dzień już pracowałam. Po dwóch wspaniałych latach Rodzina wyjechała na dłużej za granicę a Pani Monika w ciągu kilku dni zorganizowała spotkanie z następnymi zainteresowanymi Rodzicami. Pracuje tu do dzisiaj i jestem więcej niż zachwycona! W ciągu całego procesu rekrutacji a raczej pośrednictwa między stronami Pani Monika wykazała się niezwykłą intuicja, kulturą i pełnym profesjonalizmem. Mam porównanie z innymi agencjami i nigdzie nie spotkałam się z tak doskonałym podejściem do tematu. Nie wyobrażam sobie by można było lepiej zorganizować tego typu proces rekrutacyjny. Pani Moniko, dziękuję serdecznie - polecam Panią wszystkim zainteresowanym.
Z Panią Monika Jakubiak współpracuje od ukończenia studiów podyplomowych, a to już będzie kilka dobrych lat :). Z tej okazji oraz w podziękowaniu za lata dobrej współpracy, chciałabym serdecznie zarekomendować współpracę z agencja MJ Governess. Jest to według mnie jedna z najlepszych agencji na rynku w Warszawie. Za czasów studiów współpracowałam z różnymi agencjami, ale żadna z nich nie była tak precyzyjna w stosunku do doświadczenia, wykształcenia oraz profilu psychologicznego potencjalnej kandydatki. W moim przypadku niani/guwernantki :), wszystko dokładnie zostało sprawdzone o czym się przekonałam dostając informacje od moich pracodawców z, którymi miałam przyjemność pracować 5 - 10 l wczesniej :) dziekuje Pani Moniko, sprawiła mi Pani przyjemność. Dziekuje za inteligencje emocjonalna, wsparcie i konstruktywne uwagi, a przede wszystkim dobro, któro ma Pani w sobie❤
Współpracuję z Moniką Jakubiak od ponad 7 lat (aż trudno uwierzyć jak ten czas szybko ucieka!) jako guwernantka. Monika jest zawsze profesjonalna, dokładnie przeprowadza wywiad z rodzinami dla których poszukuje niań i guwernantek. Zawsze udziela rzetelnych informacji, pomaga i pośredniczy w procesie zawarcia umowy pomiędzy rodziną oraz guwernantką. Z perspektywy guwernantki gorąco polecam współpracę z Moniką, ponieważ potrafi ona połączyć ze sobą rodziny i guwernantki o podobnych celach, priorytetach i wartościach - jest to ogromnie ważna podstawa dobrej współpracy. Z perspektywy rodzin - myślę, że każda rodzina powinna być zachwycona mając Monikę, której zależy na udanej współpracy rodzin i zatrudnionych opiekunek. MJ Governess nie zatrudnia tysięcy niań i guwernantek. Skupia się na indywidualnym podejściu w pośrednictwie i stara się najlepiej jak może poznać osoby z którymi współpracuje. Polecam współpracę!
Jestem zachwycona współpracą z Panią Moniką, znamy się krótko ale wiem że jest to właściwa osoba na właściwym miejscu. Polecam serdecznie
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Moniką! Jest to osoba bardzo kompetentna z ogromną wiedzą i doświadczeniem pedagogicznym dzięki czemu doskonale dobiera pracowników i podopiecznych. Ale przede wszystkim jest to wspaniały człowiek!!! Uśmiechnięty i pozytywny, ciepły, otwarty, wspierający i służący radą w każdej sytuacji. Od pierwszej chwili mam z Panią Moniką bardzo dobry kontakt. Jako pracownik czuję się bezpieczna i zaopiekowana. Bardzo serdecznie polecam wszystkim firmę Pani Moniki i dziękuję za lata współpracy;-)❤️
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Moniką! Jest to osoba bardzo kompetentna z ogromną wiedzą i doświadczeniem pedagogicznym dzięki czemu doskonale dobiera pracowników i podopiecznych. Ale przede wszystkim jest to wspaniały człowiek! Uśmiechnięty i pozytywny, ciepły, otwarty, wspierający i służący radą w każdej sytuacji. Od pierwszej chwili mam z Panią Moniką bardzo dobry kontakt. Jako pracownik czuję się bezpieczna i zaopiekowana. Bardzo serdecznie polecam wszystkim firmę Pani Moniki i dziękuję za lata współpracy;-)❤️
Pani Monika jest wspaniałą osobą, miłą, życzliwą, dbająca bardzo o swoich klientów. Godna polecenia. Współpraca z Panią to duża przyjemność .
Współpraca z Panią Moniką jest rewelacyjna. Troszczy się bardzo o Swoich klientów . Polecam z całego serca tym którzy szukają pracy i pracodawcom.
Współpraca z Panią Moniką jest przyjemnością. Pomoc w wyborze odpowiedniej rodziny i wsparcie z jej strony jest nieocenione.
Współpracuję z Panią Moniką od wielu lat,jestem bardzo zadowolona.To osoba szalenie profesjonalna i odpowiedzialna,,nigdy się na niej nie zawiodłam.Zawsze starannie dobiera rodzinę ,z którą mam wychowywać ich dziecko,zbiera cały wywiad dotyczący potrzeb danych rodziców oraz ich oczekiwań wobec opiekunki.Pani Monika jest człowiekiem o wielkiej empatii i i pięknym sercu,Współpraca z nią to wielka przyjemność,polecam.
Witam ,chciałbym podzielić się opinnią o p.Monice (właścicielce firmy) którą poznałam 12 lat temu szukając pracy .Jest to ciepła i bardzo pozytywna osoba:).Znalazła mi pracę dwukrotnie i były to strzały w dziesiątkę.Jako niania przeszłam płynnie , od jednej do drugiej rodziny i czułam się zaopiekowana przez p.Monikę ,która przez pierwsze tygodnie trzymała rękę na pulsie i mogłam liczyć na jej wsparcie i pomoc.
Pani Monika jest wspaniałą prowadzącą firmy która zatrudnia Gosposi do pracy w godnych warunkach i atmosferę.Polecam kto szuka zawodowej pracy skorzystać z wieloletniego doświadczenia MJ Governess Kraków....Numer 1 na rynku zatrudnienia w Polsce i nie tylko.....
Pani Monika jest niezwykle skuteczna i profesjonalna. Jej wsparcie już po raz czwarty przyczyniło się do rozpoczęcia mojej współpracy z kolejną rodziną, w której narodził się dzidziuś :) Moje trwałe relacje, pielęgnowane przez przez wiele lat z każdą z rodzin, świadczą nie tylko o niezwykłej intuicji Pani Moniki, ale także ogromnej wiedzy psychologicznej, którą wykorzystuje w codziennej pracy. Dzięki Pani Monice rodzice mogą zyskać zaufaną i kompetentną osobę do opieki nad dzieckiem, a zawodowe nianie wspaniałe miejsca do pracy.
Witam, pragnę podzielić się swoją opinią na temat Pani Moniki. Panią Monikę poznalałam 7 lat temu, szukałam pracy w charakterze niani, od pierwszego momentu zrobiła na mnie BARDZO pozytywne wrażenie, miła, kompetentna, doskonale zorganizowana, pytania jakie mi zadawała były profesjonalne. Nie minął tydzień od naszego spotkania i Pani Monika zaproponowała mi spotkanie z rodzicami chłopczyka, Ignasia. To był strzał w dziesiątkę, Pani Monika doskonale dopasowała moje umiejętności do wymagań rodziców chłopca. Tak to się zaczęło. Od 7 lat Pani Monika doskonale dobiera mnie do rodzin i odwrotnie. Empatia Pani Moniki sprawia że jest ze mną w stałym kontakcie upewniając się czy dobrze mi się pracuje. Od momentu naszego pierwszego spotkania to Pani Monika zapewnia mi ciągłość pracy. Pisząc tą opinię pragnę wyrazić swoje słowa uznania.
Jaka atmosfera jest między działami w Monika Jakubiak MJ Governess?
Z Panią Moniką współpracuję od niedawna. Jest to osoba godna polecenia. Miła, empatyczna, profesjonalna, doskonała pośredniczka. Dzięki pomocy Pani Moniki pracuję na pół etatu u wspaniałej rodziny. Dziękuję Pani Moniko. Życzę dalszych sukcesów w pośrednictwie.
Czy Monika Jakubiak MJ Governess oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Moim zdaniem bardzo miła Pani. Pytania na poziomie, dotyczące rozwoju dziecka, rozmowa choć poważna to w dobrym duchu i w miłej atmosferze. Pani Monika punktualna, nie poganiała, nie miała dziesięciu innych spotkań i nie robiła czegoś na kształt castingu. Absolutnie indywidualne podejście do rozmówcy. Osoba ciepła, aczkolwiek poważna - taka jak powinna być osoba na tym stanowisku. Polecam.
Jak się pracuje w Monika Jakubiak MJ Governess?
Zobacz opinie na temat firmy Monika Jakubiak MJ Governess tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Monika Jakubiak MJ Governess?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 16, z czego 15 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!