People Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 33 ocen.

People Sp. z o.o.
2 33 6 1

Opinie o People Sp. z o.o.

razdwatrzy

Jak w każdej firmie, są plusy i minusy. Do minusów należy brak spójnych dla całej organizacji standardów, problemy z jasną i otwartą komunikacją i systemy premiowe, które na rynku są korzystniejsze. Jeśli chodzi o plusy - elastyczny czas pracy, fajna lokalizacja biura, duża samodzielność, brak bardzo sztywnych procedur, fajni ludzie, niekorporacyjna atmosfera i podejście.

Oburzona

Nie jestem Piplusiem,nie zostalam zwolniona. Miałam się tu nie wypowiadać...jednak to juz przesada - szczucie pracowników na siebie, róbcie co chcecie, ale wypisywanie do byłych pracowników to już mocne przegięcie. Jak chcecie "wytropić" tego Piplusia to nie tędy droga. Podpowiem: nie szukajcie wśród tych,którzy przeszli do lepszych firm.

Niepiplus
@Oburzona 01.08.2018 08:11

Masz 100% racji.Tez nie jestem piplusiem, natomiast uważam ze sposób tropienia i szukania go na forum to żenada.Niestety, oczernianie , oskarżanie bez dowodów i szukanie winnych zamiast rozwiązań to codzienność w tej firmie. Nie biorą pod uwagę ze w smutnej próbie ratowania wizerunku rzucają niesprawdzone podejrzenia, które mogą kogoś skrzywdzić. To mówi wszystko o tej firmie. Sami wystawili sobie laurkę. Brawo

Pipluś

Bezczelność firmy Pipol nie zna granic "Nie wyrabiasz się z realizacją projektu, ale nie masz w firmie wolnych wakatów? Nasi Specjaliści wezmą część zadań na siebie!" Ogłaszam, że firma Pipol nie ma żadnych swoich specjalistów. Ludzie zatrudnieni w oparciu o outsourcing nie są "wasi"!

z
@Pipluś 19.07.2018 21:08

@Pilpluś, wygląda na to, że pracowałaś w firmie i zostałaś zwolniona. Stąd ten hejt? :) Brawo!

Paweł Szonecki
@z 20.07.2018 11:03

Cześć @Pipluś, od dłuższego czasu obserwujemy Twoją aktywność na koncie naszej organizacji. Muszę przyznać, że jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Twojego... zaangażowania we wszystkie toczące się kampanie w social mediach. Przykro nam, że nie spełniają one Twoich oczekiwań. Odnosząc się jednak czysto merytorycznie do niniejszego postu - "Ludzie zatrudnieni w oparciu o outsourcing nie są "wasi". Niestety jesteś w błędzie. Każdy pracownik, który świadczy usługi w ramach outsourcingu usług jest zatrudniony przez People. W bardzo prosty sposób wyjaśnia nam to Wikipedia: Pracownicy pracują zgodnie z ustawą o pracy tymczasowej. Podmiot zatrudniający pracownika nazywany jest agencją pracy tymczasowej, pracownik oddelegowany do innego pracodawcy nazywany jest pracownikiem tymczasowym, natomiast pracodawca, na rzecz którego i pod którego kierownictwem świadczona jest praca zwany jest pracodawcą-użytkownikiem. - https://pl.wikipedia.org/wiki/Leasing_pracowniczy Kończąc chciałbym powiedzieć, że nie planujemy odpowiadać na Twoje wiadomości w przyszłości. Życzymy Ci miłego weekendu, Paweł Szonecki wraz z zespołem IT

Pipluś
@Paweł Szonecki 20.07.2018 11:37

@Paweł Szonecki - nie tłumacz mi, na czym polega outsourcing i zmień ton swojej wypowiedzi. Nie są wasi, bo to nie jest niewolnictwo. A wasza śmieszna kampania ma taki wydźwięk. Świetnie, że nie zamierzacie odpowiadać. Bardzo mnie to cieszy.

Nie polecam

@piplus zgadza sie,ludzie sa traktowani jak zasob, przedmiot a nie podmiot @dominika wypowiedzieć się mogę tylko po co skoro zostanie to skasowane jak wypowiedzi wielu użytkowników?

Obserwator
@Nie polecam 10.07.2018 09:02

@Nie polecam masz racje, szkoda czasu na pisanie komentarzy i tak wszystkie negatywne sa kasowane. A ta firma to dno dna

Pipluś

Cytat z pracownika Pipol: "Try&Hire to skuteczny sposób na ograniczenie rotacji związanej z "niedopasowaniem" pracownika do specyfiki pracy czy organizacji." To się właśnie nazywa niedopasowana agencja pośrednictwa pracy.

Dominika

@Nie polecam, rozumiem, że podzielasz opinię niezadowolonych osób, ale warto uzasadnić swoje zdanie. Czy zgadzasz się z każdą negatywną opinią? Może udało Ci się znaleźć jakieś pozytywne strony w pracy dla firmy People? Z każdej pracy można wynieść cenne doświadczenia. Wszystko zależy od perspektywy i przyszłych wyzwań zawodowych.

Nie polecam

Negatywne wpisy w większości o ile nawet nie wszystkie są niestety prawdziwe. Wystarczy spojrzeć na rotację i wyciągnąć wnioski.

Dominika

@Ofiarą mobbingu, czy możesz dokładnie wskazać, które komentarze zostały usunięte? Na forum GoWork.pl moderacji podlegają komentarze wyłącznie łamiące regulamin. Na przykład obraźliwe lub podające dane osobowe pracowników firmy. Pamiętaj, że użytkownikom zależy na wiarygodnych opiniach, popartych konkretnymi przykładami i argumentami.

Ofiarą mobbingu

Uwaga! Znikają komentarze z bardzo poważnymi oskarżeniami.

Dominika

@Piplus, na forum GoWork.pl publikowane są wszystkie opinie, pozytywne, ale też i negatywne. Ważne, żeby opinie te były uzasadnione i nie łamały regulaminu forum GoWork.pl Zapoznaj się z regulaminem pod adresem https://www.gowork.pl/regulamin Jeżeli posiadasz jakieś uwagi, najlepiej zgłoś je do Administratora na adres admin@gowork.pl Informacja o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej jest ważną informacją dla kandydatów. Czy możesz napisać o niej więcej?

Piplus

@Domunija skoro jak sama piszesz,każdy ma prawo do wypowiedzi,to może wyjaśnisz dlaczego kasowane są wpisy, na temat pracy w People, atmosfery w firmie, praktyk tam stosowanych i nieprofesjonalnych i niemoralnych zachowań zarządu i business unit managerów?To będzie bardziej interesujące dla osób chcących rozpocząć pracę w tej firmie niż to ile trwała rozmowa rekrutacyjna

Dominika

@Pipluś, proszę nie zaczepiać innych użytkowników na forum, każdy ma prawo do własnej wypowiedzi. @Perlana, czy możesz napisać coś więcej o przebiegu rozmowy rekrutacyjnej? Zauważałem we wpisie, że oceniał rozmowę pozytywnie. Czy możesz napisać z ilu etapów się składała? Czy godziny spotkania się zgadzały? Ile trwała rozmowa rekrutacyjna do firmy People?

Perlana

Firma nie jest idealna, ale rekrutacje są prowadzone w na prawdę profesjonalny sposób.

Pipluś
@Perlana 12.04.2018 14:19

Na prawdę - naucz się pisać a potem się wypowiadaj

Kuba

To chyba oczywiste i w pewnym stopniu korzystne dla pracowników jak firma zmniejsza koszty!!

XYZ

no jasne...oczywiście ostatnie negatywne opinie napisane zostały przez rozżalonych byłych pracowników. standard :) + wsparcie Managera + pozytywna atmosfera pracy + cykliczne imprezy integracyjne + dodatkowy dzień wolny do odebrania za urodziny + rozwinięty pakiet benefitów + lekcje z języka angielskiego + akademia rozwoju - średnie wynagrodzenie - premie wypłacano od 100% realizacji targetu

Pipluś
@XYZ 21.03.2018 10:22

@XYZ minusem tej agencyjki jest przede wszystkim to że jest mało wyrazista i nic nie znaczy na polskim rynku. To że jakimś cudem przetrwała 20 lat nie czyni jej jednym z liderów, ba, na tej podstawie nawet nie można nic powiedzieć

Dominika

@Pipluś a dlaczego potem nie chcą pracownicy pracować przez agencję People Sp. z o.o.? Mają jakąś inną możliwość? To firmy, do których agencja zatrudnia pracowników najpierw potrzebują pracowników agencyjnych, a potem chcą ich do siebie bezpośrednio zatrudnić? Przypominam również, że na forum nie piszemy o pracownikach, a ogólnie o firmie. Jest taka informacja zawarta w regulaminie.

Pipluś
@Dominika 13.12.2017 15:53

Kandydat w takim przypadku jest na ostatnim miejscu i najmniej ważny. A firmy tną sobie w ten sposób koszty.

Wposzukiwaniuprawdy

UWAGA!!!Gowork usuwa negatywne komentarze,mimo ze spełniają warunki regulaminu.Nikna komentarze dotyczące atmosfery pracy w firmie i współpracy z przełożonymi a zostają próby ratowania wizerunku przez obecnych pracowników czy tez samego managementu,którzy negatywne opinie próbują uzasadnić żalami bylych pracowników.Standard:)I zwabiają śmiesznym benefitem w postaci 1 dodatkowego dnia wolnego (naprawdę odlot).Dlaczego znikają komentarze?Tak ciezko pogodzić się z prawda?

Dominika

@XYZ a czemu tamci pracownicy są rozżaleni? Zostali zwolnieni za niespełnienie swoich obowiązków? Dziękuję CI za opisanie warunków pracy w firmie People. Jest sporo benefitów. Wyróżnia się benefit z dniem wolnym za urodziny. Mało firm taki stosuje.

Dominika

@Proton firma People nie ma żadnego związku z moją obecnością tutaj. Moderator forum uczestniczy w dyskusjach na wielu wątkach na Gowork.pl. A jeżeli chodzi o rolę to moderator uczestniczy w dyskusji forum tak, by pomóc użytkownikom wyciągnąć z niej jak najwięcej przydatnych informacji o firmie, pilnuje przestrzegania regulaminu i informuje o rekrutacjach jakie firma prowadzi, ze względu na użytkowników, którzy jeszcze nie mają styczności z firma, a chcą mieć. Takie działania ułatwiają wszystkim funkcjonowanie w tym miejscu.

Proton

Chyba People ma niezle układy z ta moderatorka/redaktorka,skoro zajmuje się ona promocja ich ofert, neguje wypowiedzi forumowiczów i ewidentnie dba o pr agencji.Ciekawe jak załatwia się taka „opiekę” na goworku?Inne firmy nie sa tak bronione przez moderow forum.Czy w ogóle taka jest rola moderatora forum?Czy gowork to jeszcze forum gdzie można wpisać opinie na temat pracodawcy dla ewentualnych przyszłych pracowników?Czy tylko na temat tych firm które dopuszczają moderatorzy forum?

Dominika

Z tego co widzę firma People ma szeroką rekrutację. Ale chcesz by firma sama znalazła Ci pracę czy chcesz pracować w agencji? Jeżeli nie chcesz w agencji to tu masz link do ogłoszeń: https://www.people.com.pl/ogloszenia-o-prace

Kopciuszek

Czy są teraz przyjęcia?

Dominika

@Pipluś nie redaktorką, a moderatorką. @Zdziwiony czemu warunki zatrudnienia są poufne? Często są one opisane w ogłoszeniach o prace, to dlaczego nie można byłoby ich opisać tutaj na wątku firmy People?

Dominika

@jsz może to była chwilowa awaria systemu. Zdarzają się takie rzeczy w różnych miejscach. Próbowałeś za jakiś czas? @Rookie rozumiem, że po takich spotkaniach nie dostałeś propozycji pracy, tylko Twoje dane zostały spisane, tak? Może agencja People Sp. z o.o. nie miała w tym momencie pracy, która odpowiadałaby Twoim kwalifikacją. Poczekałeś jakiś czas na odpowiedź?

Lorenz
@Dominika 05.01.2018 11:12

@Dominika,zapewne będąc osoba z firmy masz obowiązek ratować jej dobre imię.Ale sprawdzaj co piszesz i czytaj komentarze innych ze zrozumieniem. Rookie pisał o nieprofesjonalnym traktowaniu (być może niewystarczające „kwalifikacją”?), braku szacunku i kłamstwach rekruterow z waszej firmy, a nie o tym ze nie dostał oferty pracy. Znacznie przekręciłas treść posta. Nie pogrążajcie się People.

Pipluś
@Lorenz 09.01.2018 19:08

Dominika akurat pracuje w Gowork'u i jest redaktorką :)

Dominika

@Rozczarowanie a jakie dokładnie warunki sobie ustaliłeś na rozmowie w firmie People i jak one zostały zmienione? Czy pracownik został poinformowany o zmianie i powodzie zmian warunków zatrudnienia? W jaki sposób się to odbyło?

Zdziwiony
@Dominika 31.01.2018 09:42

@Dominika, a jakich dokładnie informacji oczekujesz? Uważasz ze forum to odpowiednie miejsce do omawiania szczegółowych warunkow zatrudnienia?Raczej nie,bo to informacje poufne.Skoro pracownik pisze o zmianach to pewnie został o nich poinformowany...

Rozczarowanie

Nagminne kłamstwa na rozmowie rekrutacyjnej, które nie maja pokrycia w rzeczywistości. Zmiana warunków w trakcie. Niekompetencja. Zarządzający firma chyba nie maja pojecia co to profesjonalna rekrutacja i nie wiedza ze konkurencja zostawia ich daleko w tyle. Nie warto tracić czasu na agencje Pipol

Dominika

@Lorenz nie ratuję dobrego imienia firmy People, bo nie jestem jej pracownikiem, tylko moderatorem forum Gowork.pl. Jestem, dlatego totalnie neutralna i obiektywna. I ze zrozumieniem przeczytałam ten komentarz, bo jasno wynika, że użytkownik pojechał do agencji, bo myślał, że zostanie zaproponowana mu praca, a skoro jest zły i chce zwrot kosztów, to zapewne jej nie dostał.

Kokos

Wysyłasz CV na konkretne stanowisko za ich pośrednictwem. Dzwonią z zaproszeniem na rozmowę, ale mówią, ze nie mają konkretnej propozycji dla ciebie, ale może w przyszłości coś będzie. Strata czasu, wykorzystują ludzi, żeby budować swoje bazy.

Rookie

Od nowego roku będę wymagał od agencyjek jakiejś chociaż symbolicznej rekompensaty, przynajmniej zwrotu za dojazd, bo przyjeżdżając do nich generuje się im zyski umożliwiając rozbudowę baz danych, a oni często nie traktują ludzi z szacunkiem, są chamscy i oszukują. Tak więc będę bardziej biznesowo podchodził do takich spotkań i innym radzę to samo. Jest rynek pracownika i im często bardziej zależy niż nam na odbyciu rozmowy. Jak nic nie będą chcieli dać, to spotkanie może być w siedzibie potencjalnego faktycznego pracodawcy (i to też po wcześniejszym uzgodnieniu pewnych kwestii oraz w sposób niekolidujący z moją pracą), a do tego czasu możemy sobie porozmawiać przez telefon, jeśli akurat będzie mi pasowało.

Ted

Nie polecam pracy w tej agencji ani poprzez nią. Niski poziom prowadzonych procesów rekrutacyjnych. Słabi niekompetentni rekruterzy. W trakcie rekrutacji brak konkretów, przeciąganie w czasie, ściemnianie, brak informacji zwrotnej. Amatorstwo i dziecinada.

Zostaw opinię o People Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie People Sp. z o.o.