Zakład posiada zalety jak i wady, których niestety jest wiecej. Atutem na pewno są terminowe przelewy oraz wkład właściciela w rozwoj firmy (nowe maszyny,rozbudowa hali itp). Wszystko to jest kropla w morzu pomyłek osob zarządzajacych, ktore otepily kierownikow i zmienily ich osobowosc. Pracownicy najnizszych szczebli ponoszą z tego powodu najwieksze straty. Działa to tak: zielony ch.. aby zaimponowac Panu Andrzejowi, przywłaszcza sobie cucdze sukcesy, a odpowiedzialnosc za swoje bledne decyzje zrzuca na podwladnych. Kierownicy juz nie usprawniaja, a tylko stoja z batem i rozliczaja sie z liczby zadanych uderzen nim Firma stracila duzo mozliwosci rozwojowych dla niej oraz co najwazniejsze motywacje w grupie dajacej zysk (fizyczni). Drodzy właściciele Precizo, jestescie szanowani przez nas za miejsca pracy, terminowe przelewy i zrozumienie indywidualnych przypadków. Poparcie te jednak spada z powodu T.O. Jako wieloletni pracownik, ktory szanuje Was i firmę, proszę, abyscie zastanowili się nad tym dziwnym zjawiskiem. Jesteście oszukiwani ws aktualnej atmosfery w firmie przez w/w osobnika. Czas sie obudzic i jesli chcecie stworzyc najwyzsza rentownosc firmy, trzeba Panie Andrzeju M. wyjsc do ludzi i z nimi rozmawiac bez przyzwoitki (ogora). Bez tych ludzi i ich zaangazowania firma jest jedynie szkola, gdzie pracownik uczy sie obslugi,a nastepnie z niej odchodzi lub jest zwolniony. Nie zmarnujcie kapitalu ludzkiego jaki posiadaci, a dzialania dyr do tego daza. Znajac Was od wielu lat, nie wierze, ze wiecie i godzicie sie na bledne, bzdurne, demotywujace i oglupiajace zaloge decyzje w firmie. Prosimy o rozwage i pomoc, a wspolnie pokonamy wszystkie przeciwnosci. Pozdrawiam Pilot.