Bitron Poland

• Ruda-Opalin
  • Ruda-Kolonia
  • Dobryłów

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Bitron Poland Sp. z o.o.

Opinie o Bitron Poland Sosnowiec

Nie przegap nowości o Bitron Poland Sp. z o.o.!

Przemo z wagi

19.11.2021 21:18

Jak wy myślicie że 3500zl Netto to dobre pieniądze to cię ja(usunięte przez administratora).Dobrze że mnie z tamtad zwolnili bo nadal bym tam chyba tkwił. Takie pieniądze to chyba 10 lat temu. Dziś to minimum 4500zl netto, Ja tyle niedawno miałem na etacie i dałem sobie spokój, teraz mam 1000 zł więcej jako pracownik fizyczny praktycznie nic nie robiąc :)))) Mam nadzieję że te wasze kierowniki i brygadzisty czy jak się tam zwia nadal tam pracują =)))) aaa i żeby nie było , to jest tylko 1 z 4 takich źródeł dochodu które posiadam, bo reszta to praktycznie pełen automat,(usunięte przez administratora)hahahahahah Pozdrawiam chlopakow z magazynu i życzę przyjemnej drogi do emerytury hahahahahah
Jagna

20.11.2021 10:31

Ja się cieszę że tu pracuję. Mam minimalną ale jest to stabilna pensja i można jeszcze odłożyć. Praca to dar od tej firmy należy traktować to jako nagroda.
Zdzisław hujogrom

24.10.2021 18:59

Jak monter ma na starcie 3900 to brutto 6500 i ktoś pisze ze SŁABO? JAK TU KIEROWNIK TYLE NIE Ma, wszystko sprowadza się w tej firmie do najniższej krajowej, (usunięte przez administratora) rok z obniżka, teraz rok bez podwyżki, parodia firmy
200% normy

31.10.2021 09:26

Jestem ze starej rodziny pracowników robotniczych.Z dziada pradziada robimy na zakładach. Mój dziadek był uznanym w Polsce Stachanowcem.Zawsze wyróżnienia i zawsze 200, 300 % normy. W tych czasach norma jest już wyśrubowana w Bitronie ale żeby nie hańbić godności rodziny moim marzeniem jest zatrudnić się w Bitron i robić 150% procent normy.Pytanie czy to możliwe? Pensja nie ma znaczenia, może być za najniższa, dla mnie ważne tylko żeby normy przekraczać , windować w górę . Praca i normy są najwznjsze . P.s czy to prawda ze premier albo inny wielki politykier był kiedyś w Bitronie i prawił o potrzebie " Bitronizacji" narodu? Niesamowicie się tym wzruszyłem.

08.11.2021 11:43

Chyba Ci się firmy pomyliły "ja po 18 latach pracy mam 2700 na rękę i jeszcze z sobotą, człowieku nie pisz bzdur
Zwykły mechanik

23.10.2021 14:43

Zwykły mechanik i monter bez doświadczenia na starcie na umowie 3900 na rękę niewiele, ale też nie jest źle.
Garnek

02.11.2021 13:49

Nie wiem jakim cudem tyle zarabiacie. 2300 to norma. Max.
YOUNG KLEOSIA

20.10.2021 14:31

Czy pan lider młodziutki z Ukrainy z wydziału elektroniki, I.S co ma żonkę (usunięte przez administratora)musi każda podrywać? Co ta żona ślepa?
Jakub

19.10.2021 09:26

Pojawiły się nieprawdziwe komentarze Na temat wspaniałej atmosfery w zakładzie. To pewnie sprawia jednej i tej samej osoby. Tyle mogę powiedzieć . Kto pracował i pracuje ten wie jak jest jak trzeba czekać na naprawę maszyny cały dzień, ile odciągają sobie firmy zewnętrzne i jak normy są podnoszone cały czas.
Ballada o mechaniku

15.10.2021 17:09

Po co się męczyć w utrzymaniu ruchu, lepiej iść pracować w kiosku ruchu.
Pani Grażyna

08.09.2021 18:24

Czytam wasze opinie i nie chce mi się wieżyć w to co piszecie. Sama pracuję tam już ponad miesiąc i firma naprawdę jest atrakcyjna dla pracownika. Jeśli chodzi o zarobki już z nadgodzinami zarobiłam 4.500 zł jako zwykła pracownica. Dostałam już pochwałę od kierownika i oczywiście za kolejny trzeci miesiąc stała umowa z większą stawką niż na początku. Praca nie jest trudna. Możliwości rozwoju i awansu ogromne. Co do Pan brygadzistek to uważam, że to bardzo kompetentne osoby na swoich stanowiskach. Mają ogromną wiedzę i zawsze pomogą pracownikowi jeśli o to poprosi. Zawsze są miłe i kulturalne. Raczej każdy lubi kierownictwo. Nadgodziny są zawsze i dobrowolne dlatego można sobie dorobić w miarę dobrą pensje. Premie są też dość wysokie za produktywność oraz pochwały od kierownika i serdeczne uściski ręki za dobrze wykonaną pracę.
Kris

14.10.2021 06:03

Wow darmowa wodę nie do wiary luksus. Droga Pani woda latem przysługuje każdemu jedenemu pracownikowi wystarczy że temperatura skoczy do góry także nie wiem skąd Pani zadowolenie.ludzie zastanówcie się troszkę co za bzdury wypisujecie
Pani Grażyna

14.10.2021 14:02

Ja się cieszę. Dużym plusem jest to że nie stosuje się kar cielesnych ani psychicznych.

14.10.2021 00:04

Nigdy więcej pracowałam na linii SMD na zmianie c i 2 największe (usunięte przez administratora) na których trzeba uważać to Ewa i Karolina donoszą wszystko do kierowniczki i brygadzistów
Karolina

14.10.2021 11:03

Bzdura. Nie lubisz nas bo robimy lepszą normę niż ty
Robotnica szeregowa

22.09.2021 18:14

Pracuję już tydzień. Rozmowa kwalifikacyjna na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Szybka możliwość awansu i delegacje do innych krajów. Praca lekka łatwa i przyjemna. Kierownictwo w tym brygadziści bardzo pomocni i zyczliwi dla pracowników. Pełna kultura. Mamy umowy, urlopy i bony świąteczne. Jako niedoświadczona dostałam na starcie 3.800 brutto. Po roku pracy możliwy awans,a podwyżka pewna o jakieś 20% pensji dla każdego, kto przepracował rok. Narzędzia są dla każdego, więc każdy ma swój zestaw od firmy. Firma na ogromny plus.
Huehue

25.09.2021 13:36

Musisz miec bardzo niskie mnieniemanie o sobie

13.10.2021 20:56

Jaki awans, jakie bony o czym ty piszesz?
Tołdii

24.08.2021 06:56

Zacznijmy od mechaników którzy się nie znają na swoim zawodzie gdy się poprosi ich o pomoc trzeba czekać 2 godz a później powiedzą nie umiemy tego zrobić . Lata jakiś Włoch po chali i myśli że jest Bogiem a jak by tak wyszedł za bramę to by mu (usunięte przez administratora) skopali bo miesza ludzi z błotem . 3 Brygadzistki wielkie Panie ???? może jak przejdą szkolenia na takie stanowisko to możemy dopiero pogadać bo jak narazie to się nie znają na niczym .wciskają kit ludzia że to ich winna jest jak coś się dzieje z maszynami . Pozdrawiam do następnej kontroli na zakładzie ????
Ja ja

03.10.2021 18:58

Tak tak mają (usunięte przez administratora) nie wiedze słyszałam jak (usunięte przez administratora) pracowników i to naprawdę kumatych którzy sami wszystko robią i to porządnie są wredne i bez wstydu powinny być za to ukarane to jest (usunięte przez administratora)

13.10.2021 20:51

Bzdury piszesz w jaki rozwój, bardziej zwój firmy ????????
Sylwcia

10.10.2021 12:27

Witam serdecznie. Pracuje od dwóch miesięcy w Bitronie na jedności przez firmę Negotrust na wydziale elektroniki. Praca sama w sobie monotonna, ale nie jest jakoś skomplikowana, oczywiście przyłożyć się trzeba jak to w każdej robocie, czasami wymaga większego skupienia i uwagi, w zależności od stanowiska, ale źle nie jest. W szczególności, gdy się ma takiego świetnego lidera jak Pan (usunięte przez administratora) ;) Pomocny, wygadany, czasem rzuci jakimś komplementem co dodatkowo mnie cieszy bo podoba mi się niesamowicie :) Dla niego mogłabym cały czas pracować po te 12 godzin tak jak Ukraina. Facet jest boski, a jego głębokie, przeszywające spojrzenie... mrrrr.. aż mam ciary. Nie dziwię się że ma takie powodzenie wśród kobietek, mnie kolana miękną w momencie ;))

13.10.2021 20:49

To nie portal randkowy, miła pani ????
Pytacz

08.10.2021 18:56

Ile zarabiacie? Warto składać cv?
Arek

10.10.2021 16:54

Pracując po 12h, 7 dni w tygodniu jako pracownik firmy during zapomniałeś dodać.

13.10.2021 20:46

Ile sobót miałeś, nie uwierzę, ja pracuję 17 lat i tyle nie mam, bzdury piszesz
Sylvka

10.10.2021 18:27

Pracuje już dwa miesiące na jedności pod Negotrustem na wydziale elektroniki, i powiem Wam szczerze, że jak pracowałam już w wielu zakładach produkcyjnych, tak nigdy nie natrafiłam na takiego lidera jak Pan (usunięte przez administratora)z Ukrainy. Chętnie służy pomocą, do tego nieziemsko przystojny. Jego wzrok jest taki przeszywający, że nawet nie mówię jakie mam ciary wtedy. Facet jest niesamowity.
Kuchenny chłopiec

03.10.2021 11:12

Jestem pomocnikiem kucharza, przygotowując obiady dla załogi w Bitronie. Na kantynie wydawane są dwa dania zupa drugie danie i kompot. Wykupując miesięczny karnet za 30 zł można jeść obfity obiad za złotówkę dziennie. Dania zawsze są dostosowane do potrzeb pracowników. Są dania mięsne i rybne.
Lila

22.05.2021 19:39

Jaki system pracy w Bitronie?
Olo

08.06.2021 22:46

Od poniedziałku do soboty po 8h. Jeśli masz roboczą sobotę za nią jest odbiórka w tygodniu z grafiku (o tym decyduje raczej przełożony). Takie soboty są 2-3 w miesiącu (zależy do działu). Praca jest również w niedziele jako "setka", dla "chętnych".
Prawda

24.09.2021 20:26

Zależy czy na Jedności, czy na Watta. Na Watta wszystkie niedziele są wolne. Soboty dla chętnych, ale nieraz nieczynny jest zakład w sobotę też. Pracują po 8 lub 12 h jak komu pasuje
Szukam pracy

24.09.2021 13:35

Orientuje się ktoś czy przyjmują na watta?

10.09.2021 05:46

Alex

23.09.2021 23:45

Czyżby księżniczce Pepe spadła korona z głowy ? Pozostał jedynie smalec na włosach xD
Mgr inż Aneta Zając

13.05.2021 19:45

Dzień dobry, chciałam się spytać czy w frmie produkcyjnej jaka jest Bitron jest miejsce dla zdolnych , ambitnych i wykształconych dziewczyn.Myslalam o podjęciu próby współpracy na stanowisku przynjamnjej kierowniczym w tej firmie. Jednakże chciałam się uprzednio spytać pracowników na forum jak sytuacja wygląda w rzeczywistości, czy jest szansa na rozwój i karierę dla młodych, wykształconych dziewczyn. Zostałam niestety ostatnio zrażona a nawet wręcz zacietrzewiona obiegową opinią na temat tej firmy jakoby szanse na karierę kobiety mają tylko przez tzw. "Postawienie miecza " osobie płci męskiej o wyższymi statusie pracowniczym. Proszę się odnieść do tej opinii czy jest tak w rzeczywistości czy to tylko szary pijar tejże firmy? Pozdrawiam .
Aaa

12.09.2021 06:12

Ps. albo w zespole projektujacym nowoczesne urzadzenia pomiarowe energii
Ona

18.09.2021 00:01

Hej. W tej firmie masz szansę na awans jeśli masz tam znajomości(usunięte przez administratora) Inaczej nie masz szans , ludzie pracują po 15 lat a nawet dłużej i są dalej zwykłymi pracownikami.
Pawel88

14.09.2021 17:08

Sytuacja zarobkowa w Bitronie nie wygląda najlepiej w porównaniu z innymi krajami czy zakładami : Np w Niemczech płaca minimalna: 1584 euro to jest 7200 pln Malo kto zarabia w Niemczech minimalna na produkcji , przeważnie to są wyższe kwoty. Bliżej niestety do wynagrodzeń w Kambodży!! Pielęgniarki strajkują a Wy ludzie pracy , Bitroniarze ?Co z Wami, robić za ochłap i do domu że niby wszysko jest ok? OBUDŹCIE SIE!!
Magazynier

12.09.2021 02:05

Bitron to bardzo fajna rodzinna firma, zarobki przyzwoite, i można znaleźć chętne dziewczyny z Ukrainy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bitron Poland?

Kontakt - Bitron Poland Sp. z o.o.

Jedności 46 41-218 Sosnowiec

Praca

07.09.2021 15:12

Dzien dobry jaka agencja pracy jest w bitronie na watta?
Witek

06.09.2021 23:04

Serdecznie nie pozdrawiam grubci Karolinki damusi z porażeniem rączki pseudo pani lider z nego na Watta jest pani bezczelna swoim usposobieniem robienia zamieszania plotkarskiego w kierunku wielu osób zupełnie wyssanego z palca ... obrabiania d..py itd ... robisz co chcesz w tej firmie , chodzisz jak chcesz wpisując po 8h a pracując po 5 może 6 dzięki tobie i twoim machlojkom niby lekarskim ze niemozesz stać straciła pracę moja bliska znajoma i to jest tylko i wyłącznie twoja wina jakby tego było tego mało obwiniasz o to kierownika któremu z resztą też obrobiasz d..pe oby wreszcie Pan Damian przejrzał na oczy i wysłał cie na bezrobocie
Hiacynt

17.08.2021 16:34

Do Bitrona do Bitrona Cała rodzina zadowolona Tata z Mamom jebio se No i 5 tka z przodu jest ( 2,5 k na łep ).
Angelika85

26.08.2021 09:51

Tak mało wyciągacie w tym Bitronie? Nawet nie ma 3 tys;( Żenułaaaa ,dobrze że wybrałam inny zakład, który coś placi . Bitron- slabiutkooo, jak wy ludzi do pracy chętnych znajdujecie ?
Arek

01.09.2021 13:04

Ciężarówkami ich przywożą z ukrainy. Chętnych to pracy po 300h to im akurat nie brakuje.
Zdzisław 65-stary bitronowiec

24.08.2021 07:55

Pamiętam czasy to praca to był przywilej. Żeby się dostać do Bitrona, oj trzeba było mieć plecy, niejedna osobę znać. Praca to był przywilej dla nielicznych i wyróżnienie. Nawet za darmo by ludzie robili w tamtych czasach . Ale ludzie szanowali prace, nie narzekał nikt że za 1200 ,1300 robi.Kazdy się cieszył ze ma ta szanse.A teraz pensje 2 razy takie ,ludzie się zwalniają, odchodzą, zmieniają prace , 3/4 zakładu jest ruskojezyczna,to nie do pomyślenia. To inny świat juz i wcale nie lepszy .
Angelika85

27.08.2021 18:43

Właśnie przez takich dziadów jak ty Polska jest dalej w czarne(usunięte przez administratora)i ludzie robią za mniej niż chińczyki. WŁAŚNIE przez takich mentalnych parobków i (usunięte przez administratora) TY dziadu Ty !
zdzislaw co ty pi...

30.08.2021 01:42

kiedys za jedna pensje faceta dalo sie utrzymac rodzine. Teraz za pensje nie da sie utrzymac solo, o czym rozmowa. Pensje rosna kompletnie nieadekwatnie do inflacji i calej reszty kosztow w niskiej klasie, a nawet w klasie sredniej czesto.
Kebab

16.07.2021 04:52

Ale nas nie interesuje gdzie i za ile ciągniesz druta
nomopol

24.08.2021 09:43

A Ty konkurencja?
operator

16.08.2021 22:12

Czy w bitronie jest narzędziownia? jeśli jest to jak wygląda tam praca i zarobki
Yhy

24.08.2021 01:37

Jest byku robótka jak marzenie, wyciągasz pindola i se siedzisz zadowolony
RYLI?

24.08.2021 09:41

Serio? No to ja aplikuje, takiej roboty właśnie szukam. Jeszcze daj znać jak płacą to wogóle jeszcze dziś wpadne na dniówkę.
Tołdii 1

24.08.2021 07:04

Kasować komentarze to potraficie ????????(usunięte przez administratora)tak samo jak właściciel jeszcze raz podniesiesz głos na kogoś a jak wyjdziesz z zakładu inaczej pogadamy . Panie które są na stanowisku jako brygadzista nie wiedzą co tam się robi i mawiają ludzia że jak coś się zepsuje to ich winna . A mechanicy nie znają się na pracy wogole !!
Kebab

24.08.2021 01:35

Technologi Zgarniasz chyba hrywien ukraińskich, bahaha jesteś patusem i siorbiesz na magazynie, elo
Rezydent

16.08.2021 01:18

Dajemy radę. UKR w przewadze, ale mi to nie przeszkadza.

19.08.2021 21:01

Jak będę pisał łamaną polszczyzną jak ty i wstawiał emotkę w co trzeci wyraz to nadam się do IT ?
Technologi IT

20.08.2021 18:22

Dobrze ale koniec końców to ja zgarniam 10 tego każdego miesiąca od 8- 11 k papieru.Czy Pan polonista bitronowski może się pochwalić podobnym wynagrodzeniem? :) ????
Zdzisław hujogrom

09.08.2021 20:30

W npi to tylko asystenki, raczej tamtejszy kier nie gustuje w chłopakach, no chyba że czegoś nie wiemy
Maturzysta

26.07.2021 14:58

Som przyjencia do Bitron? Matura mi nie pykła ale średnie jest, czy przyjmujo do Bitron? Idzie wyciongnąc 3 k na rękę chociaż? Wmiare letka praca ? Pozdrawiam.
Szara_15

22.07.2021 14:02

Cześć, jak praca w NPI, mam procować jako asystent tam.. jak ludzie? jak stawka ? jak atmosfera??
Bolek

22.07.2021 23:41

Jak masz tam pracować to chyba wiesz jaką stawkę proponują ? Pochwal się Praca całkiem ok i zespół też, powinieneś być zadowolony.
Lili10

23.07.2021 14:56

Hej ,co do ludzi spoko w NPI, luźna atmosfera , praca całkiem przyjemna , ale odradzam pod względem agencji. Wkolko jakieś niejasności , zwykli (usunięte przez administratora) zapewniają coś innego ,a robią coś innego. Umowy zlecenie dosylane poczta po tygodniu od rozpoczęcia pracy, nic do końca nie jest jasne. W umowie same kary pieniężne praktycznie za wszystko, (usunięte przez administratora)
Dekster

13.07.2021 11:56

Jestem zainteresowany pracą w firmie i chciałem się od was dowiedzieć jak wygląda sprawa szczepień czy są wymagane? Czy firma segreguje pracowników i czy wywiera presję aby się szczepić? Proszę o poważne odpowiedzi bez hejtu. Dziękuję
Mirek

20.07.2021 13:13

Segreguje to się odpady na wysypisku a nie pracowników. Ostatnio były szczepienia, ale dla chętnych bez żadnego przymusu.
Bitrono-.problem brakow kadrow

20.07.2021 12:36

Chciałem wyrazić swoje zdanie , nie każdy musi się z tym zgadzać, różni są ludzie i każdy widzi sprawy na swój odmienny sposób.Natomiast co widzę ja : - na dłuższą metę tania siła robocza w zakładach produkcyjnych ( tzw.Bieda pracownicy za 2, 3 tys netto)- jest nie do utrzymania, - zasoby ukraińskie HR juz się kończą , niema już ludzi, 2 miliony Ukraincow juz pracuje w Polsce. -Bez znacznego wzrostu wynagrodzen(minimum 2x obecna pensja netto)nie ma szans utrzymać zakładów produkcyjnych jak Bitron z powodów braków kadrowych, które będą rosnąć każdego roku. - jedynym rozwiązaniem jest 100 % automatyzacja z zachowaniem waskiego grona specjalistów IT , mechaników itp odpowiedzialnych jedynie za awarie.
Zniemiec

13.07.2021 15:01

A ja siedzę w Niemczech ale mam tylko 5500 na reke , za mieszkanie place 350 euro. Siedzilibyscie za te pieniądze zagranicą czy lepiej wrócić do Sosnowca? Proszę o poradę.
Polska nigdy

15.07.2021 07:53

Nawet się nie waż wracać do Polski bo przegrasz życie,szukaj lepszej pracy jak mało Geldu chociaż i tak zarabiasz więcej niż 80% w Polsce! Spróbuj Skandynawie ,Islandie, tam już wyciągniesz 2,3 tys euro . Pozdrawiam ze Szwecji.
Skalpela

27.06.2021 12:37

Jeszcze w takiej dziwacznej firmie nie byłem na rozmowie. Na rozmowie pytają, czy jestem zainteresowany nie podając nawet stawki. Na końcu mówią, że 80% załogi to Ukraińcy (nie podając tego w ogłoszeniu kandydat traci czas i pieniądze). Do 2 tygodni miała być odpowiedź i cisza (zresztą nikt nie chce pracować z Ukraincami).
Pomoc

11.07.2021 23:18

A z kim była rozmowa? Bo ja miałam odp na niej. Ja Tobie zależy na tej firmie to napisz coś więcej. Ja tą pracę kiedyś dostałam a nie mieszkam nawet w tym mieście. W tym województwie tak ale nie mieście.
Pomoc

15.07.2021 00:04

Ja pracowałam w tym zakładzie w 2017 i odp .jedną miałam na miejscu a drugą na drugi dzień z inf że mam się zgłosić na badania. Dwie os rekrutowały mnie.
Barbra

21.05.2021 12:22

Czy na produkcji pracują też kobiety? Jest rekrutacja?

11.07.2021 23:09

Hhym na produkcji tzn. operator pracują kobiety same prawie. A czy jest rekrutacja kiedyś przez wszystkie możliwe agencje. Więc wejdź do jakiej kolwiek i zapytaj o niego. Praca tam ma związek z lutowaniem.
Rozczarowany

09.07.2021 13:56

Rekrutacja na Jedności to farsa. Zamiast merytorycznej rozmowy pół godziny wmawiania, że opinie na gowork to kłamstwa i że oddział na Watta to (usunięte przez administratora) Z takim podkopywaniem wizerunku w ramach jednej firmy spotykam się po raz pierwszy. No i rekruterka - sprawiająca wrażenie niezrównoważonej emocjonalnie, próbująca ukryć swoje bałaganiarstwo kiepskim poczuciem humoru. Polecam tylko bezrobotnym desperatom i to w ostateczności.
Pavlczenko

09.07.2021 08:52

Jak się robi w Bitron? Bo mam 4 młodych Ukrów chętnych do pracy. Piszczcie jakie warunki j ile płacą za tryb 7 dni w tyg, 12 h najlepiej. Tak by chcieli robić malcziki.
Ciekawa

30.06.2021 17:32

Witam. Pracowałam w Bitronie, na elektronice, przy ul. Jedności w 2015 roku i byłam pod CRS. Dostałam propozycję powrotu przez Adecco. Czy może się ktoś wypowiedzieć, co przez ten czas się zmieniło? Nadal te same grube, granatowe fartuchy i jedna szafka na 3 osoby? Jak z przerwami i napojami na hali? Wtedy można było mieć tylko wodę...Chętnie poznam też inne ciekawe informacje.
O na

01.07.2021 06:32

Sa 2 przerwy 15 i 10 minut. Sa grube fartuchy i wiecznie gorąco na wydziale I nikt z tym nic nie robi. Zakaz wnoszenia wody itd. Na hali są dystrybutory z wodą kranową i możesz ją pic przy dystrybutorze. Każdy ma swoją szafkę. Z roku na rok to jest gorzej w tej firmie. Pełno Ukrainy -chyba więcej jak Polaków.
Ciekawa

07.07.2021 17:54

Czyli bez zmian. Ukraina teraz jest wszędzie. Ja i nie tylko ja, po 3 latach zostałam zwyczajnie zwolniona, bo nasze linie, na których byłyśmy w pełni przejęła Ukraina. Większa część dobrych pracowników została potraktowana jak odpady. Wszystko się zaczęło, odkąd zaczęła się pandemia. Przymusowe soboty, pod karą dyscyplinarki, do odbiórki, według upodobań góry.

Zostaw merytoryczną opinię o Bitron Poland Sp. z o.o.