Bitron Poland

• Ruda-Opalin
  • Ruda-Kolonia
  • Dobryłów

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Bitron Poland Sp. z o.o.

Opinie o Bitron Poland Sosnowiec

Nie przegap nowości o Bitron Poland Sp. z o.o.!

03.01.2016 00:08

Wentyl

02.09.2016 08:14

Bitron podzielony na 2 części. Przez co duży mają przemiał białych murzynków. Zarobki jak każdy wie zależne od stanowiska. Magazynier
Bla

23.12.2015 01:41

Powiem krótko zwięźle i na temat - widzisz Łukaszku tak się kończą romanse na boku w dodatku w miejscu pracy

17.12.2015 10:17

te wasze chamskie i perfidne odzywki i żarty zostaną podciągnięte pod molestowanie
on

15.12.2015 21:03

Jak Ciebie ktos molestuje to ja jestem swiety alojz
on

10.12.2015 08:14

To chyba nie dotarlo bo cisza...

14.12.2015 21:09

Jak pierdolnie to będzie grom z jasnego nieba psiarnia czasu potrzebuje a będzie takie rym cym cym i z (usunięte przez administratora) dym bo jeszcze molestowanie przez brygadzistę do tego doszło :)

09.12.2015 11:26

Dzisiaj złożyłam zawiadomienie na Komendę Policji w Sosnowcu oraz do PIP w Katowicach odnośnie mobbingu i zastraszania na wydziale gum !!!!
pracownik bitronu

02.12.2015 19:45

Musiałabyś znać go 6 lat albo i dłużej by zrozumieć dlaczego tak jest. Myślisz że jak napiszesz i sie podpiszesz to będziesz noszona na rękach. Sprzedadzą cię za złotówkę, jak ktoś nie zna sytuacji to niech sie nie wypowiada na ten temat
Moniak

02.12.2015 00:07

krótko pracowałam na gumach na zmianie Nowaka, ale uważam, że opinie o tym brygadziście są nie na miejscu!!! ktoś kto to pisze powinien mieć na tyle odwagi żeby sie podpisać!!! Pozdrawiam
Wera

27.11.2015 12:51

Firma Ap to syf okradną pracowników zmuszają do pracy w soboty i niedziele
ona

19.11.2015 22:58

A z Dabrowy Gorniczej skad jezdzi przewoz pracownikow?
Nowak Ty smrodzie

17.11.2015 23:33

Nowak Ty smrodzie pamiętam wyżelowany pajacu jak śmiałeś się z Kosałki i obgadywales go tak jak zresztą i Tyrche że cuchnie od niego i że razem z dziewczetami napisałysmy my mu to na szafce teraz od ciebie śmierdzi kloszardzie i tani perfum z biedry tu nie pomoże a z ryja to nie że ci śmierdzi bo tobie z japy to napierdala!
Ha ha ha

14.11.2015 21:14

Ha ha ha
smietana

14.11.2015 20:28

Kto Was tak mobbinguje na gumach?nie osłabiajcie mnie.Na gumach jest taki lajcik że do pracy przychodzi się na pełnym luzie i z czystą przyjemnością.Sa niektóre mało inteligentne osoby zajmujące wysokie stanowiska bez szkół ale z mobbingiem się nie spotkałam.Odkąd Wiola odeszła zapanował ład spokój i przyjemność z pracy nikt nikomu nie ubliża nie krzyczy wiec nie zgadzam się z opinią poprzednią.Polecam Gumy jest super ekipa i pieniadze nie najgorsze.mozna zawsze dorobić w niedziele za 100 procent platne jak kto chce.
Ona

14.11.2015 19:41

Bitron -wydział gum i silikonów = mobbing i zastraszanie
Duda

14.11.2015 19:14

Kroczkowa wypierdalaj stąd po to są takie fora żeby każdy mógł się wypowiedzieć co mu na sercu leży bo jak wiesz w tej włoskiej msnufakturce za byle gówno zwalnia się ludzi a jak jadą po buraku to widocznie swoim podejściem do ludzi i mobbingiem który cały czas tak skrzętnie ukrywacie sobie zasłużył '!!! Sprawa mobbingu będzie zgłoszona do prokuratury
Anna

13.11.2015 18:03

Jeżeli chcecie dodawać opinię o jakiejś sobie to znajdzie sobie inne forum. Zgadza się z poprzednikiem że forum nie jest przeznaczone do takich rzeczy. Sprawę została zgłoszona do admina strony o usunięcie wpisów, które są niezgodne z tematem. P.S. Jak macie jakiś problem do jakiejś osoby to powiedźcie jej to w cztery oczy a nie obgadujcie na forach publicznych. I za plecami. Zresztą prawda i tak kiedyś wyjdzie na jaw. Pozdrawiam
nieznajoma

13.11.2015 16:41

Widzę że nie macie co robić tylko ludzi obgadywać, weźcie się do roboty lepiej! Ciekawe jak wy wyglądacie i czy wam z buzii nie śmierdzi. A Skoro uważacie że ma nieprzyjemny zapach z buzi to wystarczy się zrzucić i kupić mu tabletki a obsmarowywać na forum publicznym . To forum nie od takich rzeczy . Tutaj chodzi o to żeby dodać opinię czy pracodawca jest wypłacalny i lojalny. Oraz czy rzeczywiście oferuje to co jest powiedziane na rozmowie kwalifikacyjnej. Pozdrawiam
Fiona

10.11.2015 04:34

O Tobie mówi że ciebie najbardziej Bóg pokarał bo jesteś gruba i brzydka
Ciąg dalszy o Nowaku

06.11.2015 22:42

Sprawiedliwość Boska zaczyna pokazywać już swoje pazury za to że źle ocenia ludzi. Słucha kretynek które liżą dupę ,większości ludzi się pozbył bo stwierdził że to źle pracują. A teoria jest inna. Pewna osoba mi dużo zdradziła na jego temat. Jak go widzę to żygac mi się chce, aż mi się nie chce przez to przychodzić do roboty( ale niestety sytuacja mnie do tego zmusza)niedługo zapłaci za to. Przeklinam go bo to nie jest człowiek, to jest diabeł ze skóry , duszy i kości. Żal po prostu bo nie jest wychowany. Każdego obgaduje tam gdzie wiatr zawieje .
Monika J

02.12.2015 00:09

pracownik bitronu

02.12.2015 07:45

Jak byś go znała 6 lat to byś takie same miała zdanie. Pewnie liżesz mu (usunięte przez administratora) jak co poniektóre.Właśnie się podpisałaś i myślisz że będzie ci lepiej. Sprzedadzą cię za złotówkę , ja nieraz broniłam tego człowieka i bardzo źle mnie potraktował, więc już nie ufam nikomu . Ten człowiek sprawił i przy okazji mnie nauczył żebym wszystkich ludzi traktowała poważnie,
Wichrzycielka

04.11.2015 18:43

Dziewczęta Oto metoda na wyżelowanego smroda : przede wszystkim nie wąchać ;-) wysłuchać , przytaknąć a za plecami gada robić swoje !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bitron Poland?

Kontakt - Bitron Poland Sp. z o.o.

Jedności 46 41-218 Sosnowiec

eeeeloooouuuuu

04.11.2015 18:27

siemka , powiedzcie mi czy pracuje tam dalej na tych gumach ta brzydka ruchawica co się pasztetową zwie ?????
cudo

28.10.2015 23:40

A co slychac u mieczka kubicza
xyz

01.11.2015 07:58

guru utrzymania ruchu debil i kretyn zero wiedzy
Steńka

25.10.2015 04:30

W Bitronie na gumach ewidentnie łamane jest prawo pracy!!!!
bunia

02.11.2015 20:29

śmierdzi to mało powiedziane !!!!! wali fetorem z jadaczki na odległość , jeszcze się wypsiuka tym smrodem z biedronki i myśli , że jest fajny
oj tam oj tam

02.11.2015 20:31

Kasia wącha i nie narzeka ..... i jeszcze buzi daje ...... FUJ
Obserwator

19.10.2015 09:16

Nie pracuję dla bitronu, nie zdradzę stanowiska i miejsca, ale jestem w stanie potwierdzić to że pracownicy produkcji dostają gruby (usunięte przez administratora) za błędy od pani O. Boją się popełnić błąd. Rotacja jest ogromna, nie widuję już osób które widziałem na początku zatrudnienia. Nie chciałbym pracować dla tego zakładu.
mały

17.10.2015 13:18

Opłaca się pracować w tym AP - Anna i Przemysław Potiopa? Jak z kasą? słyszałem że ostro w du.. walą ?
cipkowóz

05.10.2015 14:59

hehe tyle co wy zarobicie za miesiąc to ja mam w tydzień pracowalem jakiś czas
Bizon

11.10.2015 10:42

Słusznie .Oni Pracują w bitronie bo nie mają innych kwalifikacji. I nie nadają się do innej roboty, Szczególnie na wydziale gum
meery19

02.02.2016 13:37

Nie znam takiego zespołu. Muszą fajnie grać :)
Bakłażan

03.10.2015 15:20

Polska języka jest bardzo łatwa. Wróć do szkoły popraw się z języka ojczystego. A dopiero potem pisz komentarze i się wywyższaj. Uff. przypomniało mi sie coś..to chyba tekst piosenki Zespołu Ledy Pank " MNIEJ NIŻ ZEROOO..."
kkkk

11.10.2015 18:28

jak juz to Lady Pank
Pracownik Bitronu

01.10.2015 20:04

Może ty potrzebujesz ?? Wiem kim jesteś , bo często używasz to słowo, dla mnie jesteś szczurem który porusza się w kanale. Jak mówisz to zjadaczki ci śmierdzi i potem od ciebie wali. Myj się
???

01.10.2015 08:43

Wezwać Ci psychiatrę ???
Szczęsliwa Była Pracownica

28.09.2015 12:40

No widzę że się dużo pozmieniało..na gorsze, całe szczęście że już tam nie pracuje , mam teraz lepsze warunki w życiu. Pracując tam miałam ciągle pecha, a teraz żyję jak królowa :)Nie wróciłabym tam ponownie, choćby mi proponowali złote góry. Mój mąż by mi na to nie pozwolił, a synek by mnie nie puścił chociaż ma prawie 5 latek :) Tam się człowiek kończy psychicznie. Pożal się Boże brygadziści którzy mają zero ambicji i inteligencji- nie potrafią kierować ludźmi. Kierują się złem...Tylko przyjdzie taki dzień że oni będą na dnie za takie traktowanie i poniżanie. Przyjdzie kosa na kamień. Dzięki Bogu już tam nie pracuje ... Wspomnienia zabijają moje szczęście które doznałam po wyjściu z Bitronu bez powrotu, więc to ostatni raz wchodzę na tą stronę, bo zatruje moje drugie dziecko które przyjdzie na świat :) i będzie takie puste jak brygadziści którzy tam pracują.
Szok

22.09.2015 23:55

Czuje sie jakbym oglądała "Powrót do edenu"....
zołza

21.09.2015 10:25

Nowak weź ogarnij jadaczkę bo jak mówisz to smród jest nie do wytrzymania !
Zołza

15.09.2015 14:17

I jeszcze ten tani perfum z Biedronki... Hahaha
rozbawiona

08.09.2015 16:51

Jakiś pan dzwonił z waszej firmy z ofertą pracy... Jestem inżynierem jakości i obecnie pracuję ale chciałam zmienić fach. Powiedziałam że u nas w firmie nie ma problemów z odejściem bez okresu wypowiedzenia (pracuję ponad 150 osób) to on oburzony (dosłownie) że nie chce takich pracowników w swojej firmie!!! Chęć objęcia natychmiast pracy to nie jest słaba reklama drogi Panie z telefonu...Ciekawe ile wynosi stawka w Bitron że tak się prowadzi rozmowę z chętnymi do pracy. Po komentarzach stwierdzam że przyjadą emigranci to znajdziecie odpowiednich pracowników. Życzę wielu sukcesów.
k

27.08.2015 10:29

Pracownik a na jakim stanowisku pracujesz technologa? Pytam bo mam mozliwosc zatrudnienia ale te zarobki mnie martwia.
operator

22.08.2015 08:23

To idź sobie tam gdzie dostaniesz 3.500 klocka na miesiąc nierobie.Nic tylko narzekasz i się chwalisz ze masz studia.Tez jestem po studiach i pracuje na maszynach za 2.500 i nie ublizam operatorom ze 2.300 to oni moga brać a ty wiecej bo Ci się należy bo skonczyles ledwo studia na poprawkach.

24.08.2015 17:56

ledwo studia na poprawkach? politechnikę skończyłem 3 lata temu na ocenę 4.0 w pierwszych terminach. zakompleksiony jesteś i tyle. Pewnie po zawodówce patol który 2500 to chyba brutto dostaje . Nierobie ? hahahah to że nie daję się tak wykorzystywać jak Ty to nierób? Polecam maść na ból d. prostaku bez szkoły. 2300 to ubliżanie dla operatora? operator by sie cieszył z takiej pensji a nie 1200zł.

18.08.2015 16:56

21.08.2015 17:47

2300 na kogoś z wykształceniem wyższym to żenująco mało. Srednio na takim stanowisku zarobi się od 3500 na rękę. 2300 to mogą dać operatorowi

18.08.2015 12:05

Pracuję na elektronice technologiczny i kasa kiepska. W firmach obok płacą dużo więcej. Kpina. 2300na rękę a robisz dosłownie wszystko. Praca to taki typowy zapchaj dziura zanim znajdę porządna prace. Brak możliwości rozwoju o podwyżkach nie wspomnę. Nie polecam. Premii dosłownie parę złotych. Na l4 iść nie można bo upiernicza ci z pensji 250zl.
nie złożę CV

16.08.2015 20:02

ludzie, co wy tam wyprawiacie w tej firmie, czysta patologia... nie jest wam wstyd takie rzeczy pisać?
hehehehe

10.09.2015 07:05

hahahaha ..Miałam zły dzień i ten wpis poprawił mi strasznie humor. Normalnie klękajcie narody..
fajnie

23.07.2015 10:50

Wszystko fajnie ludziska cześć wszystkim są do was przyjęcia jestem z Niwki zostawcie jakiś namiar do kogo się odezwać na produkcje jak są przyjęcia Nie ogarniam do jakiej firmy są przyjęcia jakieś namiary obojętnie dzięki :) xd
Heej

23.07.2015 14:33

opiłaś się czy co ???
olaboga

27.07.2015 14:22

nikt normalny z własnego wyboru* się tam nie przyjmuje *( nie jest w czarnej finansowej Dup*& )

Zostaw merytoryczną opinię o Bitron Poland Sp. z o.o.