Bitron Poland

• Ruda-Opalin
  • Ruda-Kolonia
  • Dobryłów

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Bitron Poland Sp. z o.o.

Opinie o Bitron Poland Sosnowiec

Nie przegap nowości o Bitron Poland Sp. z o.o.!

Kazik

04.12.2019 11:05

Bardzo zły zakład. Całkowicie lekceważą pracowników. Nie polecam,a wręcz ostrzegam. Tak jak tu czytam to wszystko sie zgdza. Kierowniczka przez zaciśnięte zęby mowi co masz robić,a to ze ma przydupaske brygadzistke to tez prawda. Uważajcie na ten piekielny zakłąd bo maja tam ludzi za(usunięte przez administratora) Góra wam nie pomoże. Nawet jeśli do niej pójdziecie....pozbędą się Was jeśli tylko zobaczą ze stawiacie opór. (usunięte przez administratora) Tak traktują ludzi,a pozniej sie dziwią dlaczego na internecie opinie są jakie są.... Tylko pamietajcie karma wraca SuKi ! T(usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam

29.11.2019 21:22

Bahaha, tak na gumach macie atmosferę jak był kiedyś strajk to tylko wy pracowaliscie na 3 zmiany jak czarnuchy, a wracając do El Adama no musi spychac bo to lewe jajko dratwy
yoboski

27.11.2019 19:07

a na podwyżki nie ma
Mescola 113

14.11.2019 20:43

Czytając komentarze aż się wierzyć nie chce że tak źle jesteście traktowani.U nas na Wydziale Gum atmosfera pracy jest bardzo OK.Ludzie się wzajemnie szanują i dogadują.Raczej nikt nikomu na złość nie robi,kierownictwo jak i Pani Dyrektor Iza bardzo ok.Zawsze kulturalna miła ale wymagająca i za bardzo nie spoufala się z personelem.Więc chyba mamy szczęście że pracujemy na Gumach bo u nas jest taka rodzinna dobra atmosfera.Zresztą u nas nie ma rotacji.Pracownicy pracują po kilka lub kilkanaście lat.
Maxim

26.11.2019 19:41

Mam lecieć tutaj nazwiskami?
Ciekawski

27.11.2019 17:41

Mozesz imiona podać bo przy nazwiskach karalne
Antek

24.11.2019 11:05

Tak czytam to wszystko i.. Chyba pracujemy w 2 różnych bitronach
Śmieć

23.11.2019 23:36

Śmieciówki, najniższe stawki, (usunięte przez administratora) brak autobusu.
Niemy

23.11.2019 23:29

Lepiej nic nie mówić bo od razu wywalają na zbity pysk. Są głupi i do tego bezkrytyczni, narazają ludzkie życie i zdrowie. Chemikalia, pożary, wypadki i zatrucia gazami to bitronowa codzienność. Nie ma nawet chodnika żeby bezpiecznie dotrzeć do tego dziadostwa. Polska stała sie afryką europy w tym zakładzie szczególnie. Dostawcy to zakłady karne, części tak złej jakości że jeszcze sie z takimi bublami nie spotkałem. Nie kupujcie nic Boscha ani Whirlpoola bo długo nie pochodzi- gwarantuje. Wstyd że taki zaklad stoi w polsce. Ktoś sie powinien przyjżeć temu zakładowi (US, prokuratura). (usunięte przez administratora).
Piotrek

23.11.2019 23:21

Zgodze sie z poprzednimi opiniami: molestowanie, mobbing, nieuczciwość, niskie zarobki, niewiarygodne (usunięte przez administratora) i prostactwo. Od siebie dodam że firma nie daje podwyżek i manipuluje wynikiem finansowym tak że wychodzi że od początku swojego istnienia jeszcze nic nie zarobiła a tymczasem stosuje prostą sztuczke- wyroby sprzedaje innym bitronom we włoszech za bezcen (generuje strate) które z marżą sprzedają produkty klientom. Efekt jest taki że kasy nigdy nie ma, jak ludzie chcą strajkować to nawet związki mówią że nie mogą strajkować bo zakład upadnie :/ naiwni ludzie w to wierzą i całymi latami pracują bez podwyżki wierząc w te bzdury. (usunięte przez administratora) Takich firm nie powinno być, nie dość że zatrudniają samych ukraińców to jeszcze nie płacą podatków. Najważniejsze działy: HR, zakupy, jakość mają najgorszych kierowników jakich widział świat- (usunięte przez administratora) to mało powiedziane przy zachowaniach tych "ludzi". Pozdrawiam dziewczyny które nie dają w pracy...
Kobieta

23.11.2019 23:11

Dział zakupów to porażka. (usunięte przez administratora) Niczego sie nie nauczyłam bo zakład nie dość że ... to w dodatku panuje wiocha i oszczędzanie na wszystkim poza wydatkami na (usunięte przez administratora) i "asystentki/recepcjonistki". Włoski (usunięte przez administratora) jeśli miałabym podsumować jednym zdaniem.
Twój starszy

23.11.2019 23:04

Jedna z firm których nie polecam najgorszemu wrogowi: - urlop możesz dostać tylko wtedy gdy nie chcesz - kierownicy zostali wybrani chyba po poziomie swojego chamstwa i buractwa - zacofanie jak w latach 90 w jakimś likwidowanym (usunięte przez administratora) - nie zmotywowani ludzie którzy wszystko mają gdzieś i zwalają własną robote na innych - rekruter obiecuje i oczekuje jak w normalnej firmie a później okazuje sie że zwyczajnie kłamała a"obicywanki cacanki a głupiemu radość - całkowity brak ambicji, pieniędzy i pomysłowości. - wszędzie niekompetentni włosi na najlepszych stanowiskach, używający zasobów firmy do prywatnych celów wulgarnie odnoszący się do kobiet, bez szacunku, (usunięte przez administratora) - najniższa stawka z możliwych - o karierze zapomnij, nawet jak rzucisz kwitem to nic ci nie zaproponują- ta firma to stracona kariera. - dużo kobiet z chorobami wenerycznymi- dawały (usunięte przez administratora) włoskim kurwiarzom i sie pozarażały - brak szacunku, kultury, uczciwości - niebezpieczne warunki pracy które BHP ma gdzieś, zwrócisz uwage to stracisz prace Bardzo nie polecam
Wolny

22.11.2019 13:20

Kolejny zakład pracy który nie powinien istnieć
Kolanko

22.11.2019 20:18

Święta prawda, z mojego podwórka wiem i doświadczam pewnej prawdy o Dyrektorach i Pseudo-Zarzadzajacych jak się nie znacie na robocie to przynajmniej Nie Przeszkadzajcie!!
Burdello bum bum

16.11.2019 12:08

Włoski (usunięte przez administratora) Dużo ładnych dziewczyn na wysokich obcasach które dają (usunięte przez administratora) włoskim wieprzom i na tym budują kariere. Włoskie wieprze zajmują najlepsze stanowiska za nieadekwatne wynagrodzenia, mają firmowe samochody, domy i benefity. Ty polaku masz (usunięte przez administratora) za (usunięte przez administratora) odwalając najgorszą robote, bez szans na rozwój albo awans. Firma od wielu lat stoi w miejscu i odwala maniane wymyślając kolejne wymówki żeby nie dać ludziom podwyżek. A bo wyjechał, a bo umarł, a bo jest nowy prezes.. (usunięte przez administratora) to mało powiedziane. Niekompetentni menadżerowie to kolejny problem. Szeregowi pracownicy są kompetentniejsi niż ich szefowie. Tamci jak tylko odkryją to od razu taką ambitną osobę wywalają. (usunięte przez administratora) na każdym kroku, dziwie sie BSH i Whirlpoolowi że z nimi współpracują. Jak ktoś chce sie upodlić to tutaj napewno dotknie dna.
On won

20.11.2019 01:04

Jest kilka dam , które rozkładają nogi za stanowiska a udają (usunięte przez administratora) wie kogo, cała firma się śmieje. Później wszyscy zdziwieni że mają nas Polaków za zlodzieji i (usunięte przez administratora) wszyscy są wrzucanie do jednego wora.

06.05.2019 18:17

Nikt

07.11.2019 17:21

Zespół GiGroup okradł ludzi z premii świątecznych i wakacyjnych, bo dostawali pieniążki od Bitronu a pracownikom wciskano, że premii żadnych nie będzie. Nie polecam.
Ona

18.11.2019 22:51

Cała prawda kilka lat pod agencja i koniec zwalniają
Mietek

16.11.2019 12:15

Bardzo zła firma. Traktuje pracowników z góry, toksyczna atmosfera donosicielstwa, nikomu nie można ufać, ludzie robiący "kariere" na trupach innych. Zepsuta ekipa, (usunięte przez administratora) i ludzie którym nie można ufać, mobbing na każdym kroku, brak szacunku do ludzi od których mogliby sie czegoś nauczyć. Nie widze możliwości pracy tam i bycia szczęśliwym.
szanujący

09.11.2019 23:10

(usunięte przez administratora) Zatrudniłem się w tej firmie myśląc o godzinach pracy , oraz teoretycznie jak na dzisiejsze czasy "atrakcyjne zarobki " . Na początek rozmowa rekrutacyjna na której (usunięte przez administratora) sprawdza nasz wzrok i czy widzimy malutkie cyferki na panelach i to w sumie tyle .Niczego więcej się nie oczekuje .Dodatkowo zadaje dziwne pytania (usunięte przez administratora)Na koniec dostajemy swoją szafkę i klucz gdzie jak się okazało po otwarciu ktoś posiada już swoje rzeczy (dokumenty czy telefony komórkowe . Nie tylko w moim przypadku ) .(usunięte przez administratora)Pierwsze 2 dni to nauka , gdzie jak się okazuje praca jest monotonna , ale czas nawet leci , Więc nie jest najgorzej ( jak to na produkcji ) .Niby jest zakaz posiadania i użytkowania telefonu , ale osoby uprzywilejowane stoją obok liderów czy kierowników zmiany i bez problemu ich używają . Na takim szkoleniu jesteśmy zdani na siebie , bo jak się okazuje nasza instruktorka przez to , że ma masę roboty i normy do wyrobienia nie ma czasu na to żeby coś Ci wyjaśnić . Pojawiają się ludzie tzw menadżerowie . Kiedy oni wchodzą na salę wszyscy stoją na baczność , A liderzy karzą wstać czy Po prostu przyśpieszyć swoją pracę , bo jesteśmy obserwowani czy przypadkiem nie stoimy (nie możesz się zatrzymać ) . 3-ciego dnia jak się okazało zostałem zwolniony , ponieważ Włoch (usunięte przez administratora)kiedy uczyłem się pracy na moim stanowisku kazał mi wyjść z terenu zakładu , bo jak określił nie podobam mu się i nic nie robię , a to z tego powodu , że moja instruktorka powiedziała żebym na nią poczekał , ponieważ musi zawiadomić liderów o awarii maszyny ktorej obsługi po 3 dniach nie znałem, a szkolenie miało trwać miesiąc .(usunięte przez administratora). Na koniec usłyszałem tylko tyle , że przepraszają , ale (usunięte przez administratora) ma decydujące słowo .
dxdiag

11.11.2019 11:48

Gdyby to na mnie trafiło to ten cały max dostał by od razu w łeb przy wszystkich

12.11.2019 09:34

W moim wypadku mobbing został zgłoszony do hr managera i wzamian zostałem wyrzucony z pracy. Okazało sie później że moja szefowa poprostu sobie wymyśliła plotke na mój temat i ja rozpowszechniała wywierając wpływy na decyzje. Bardzo nieładnie, firma zepsuta do szpiku kości. Infantylni i niepoważni ludzie. Zastanawiam sie nad zgłoszeniem sprawy do sądu gdyż to był klasyczny mobbing za przyzwoleniem dyrektora HR
Remix

11.11.2019 11:50

Wiadomo już kiedy strajk?
Hubert

07.11.2019 16:17

(usunięte przez administratora) 1 spotkanie/interview - Żenująca rozmowa (usunięte przez administratora) z HR (usunięte przez administratora)szystko widzą swoim damskim okiem i wszelka niepoprawność polityczna wiąrze sie z niechęcią - test wiedzy - pare banalnych pytań o plany itp. 2 propozycja pracy - warunki umowy oczywiście żenująco niskie - (usunięte przez administratora)ale w interview oczekiwali sami ode mnie zaangażowania a sami niczego nie obiecują. Bez sensu tracić czas na te firme. Pracuja tam same beztalencia. Pytania Pare prostych pytań technicznych na które odpowiedź każdy zna, kierowniczka działu nie jest osobą specjalnie wykwalifikowaną więc łyka wszystkie prawie odpowiedzi.

08.11.2019 15:04

Proszę Panią o odrobinę przyzwoitości. Takimi wypowiedziami kompromituje Pani swoją osobę i pracodawcę. Nie świadczy to również zbyt dobrze o Pani przełożonych. Jestem przekonany że Pan który wypowiedział się wcześniej na temat przeprowadzonej rozmowy kwalifikacyjnej nie kłamie. Jestem również przekonany że to Pani w dość znaczącym stopniu mija się z prawdą.
Piotrek

07.11.2019 09:51

Bardzo słaba firma, od rekrutacji przez zatrudnienie okazali się zwykłymi burakami. Hipokryzja zarządu polega na tym że podejmują decyzje nie znając sytuacji nawet nie konsultują niczego z menadżerami. Dobre miejsce jak ktoś chce w pracy mieć grupe głupkowatych panienek dających d... i nie potrafiących nic pozatym. Dział jakości to ignorancja w czystej formie. Dużo pieprzenia ale żadnych konkretów. Mobbing i olewanie praw pracownika i drugiego człowieka to norma w tej firmie. Jak ktoś lubi chamskie klimaty to tutaj bedzie mu jak w niebie.

03.11.2019 10:56

Czy w Bitron Poland Sp. z o.o. są paczki/bony świąteczne?
Angie

05.11.2019 14:35

Jedyne co dostaniesz to ciasto
Miki

05.11.2019 23:50

Każdy tyle samo 1,4k brutto + ciasto też
Andrzej w.

21.09.2019 20:13

Ile prawdy że na dziale elektronika można wyjść palić tylko na przerwie?I to jak obuwie się zmieni? Jak zarobki na rękę?
Angie

05.11.2019 14:34

Tak to prawda . Tylko na przerwie wolno i trzeba lecieć na drugi koniec hali, A masz 15 i 10 minut na to. Buty trzeba przebierać jak chcesz wyjść na zewnątrz na przerwie . Nie wolno wnosić telefonu, a jak ktoś chce się z Tobą kontaktować to ma dzwonić do kierowniczki, która Cię o tym powinna poinformować. Z jednej firmy zewnętrznej 14.60 brutto.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bitron Poland?

Kontakt - Bitron Poland Sp. z o.o.

Jedności 46 41-218 Sosnowiec

05.11.2019 12:13

Jest premia chyba coś około 1000 netto, ale tylko dla pracowników bitron, a firm zewnętrznych kilka
Piter

27.10.2019 19:44

Wydział prezerwatyw
Heniek

23.10.2019 10:48

Kim jest ta piękna blondyna?
leszek

25.10.2019 13:00

Zajmij się lepiej wężami

17.10.2019 09:49

Mała Dupisz na produkcji a twój bezpośredni przełożony to pani z kilkuletnim doświadczeniem w markecie na sekcji mięsnej, a za chwilę twoja ciężka pracę doceni prezes podwyżka w wysokosci 30gr,gratuluje i pozdrawiam
Karol

17.10.2019 19:44

Widocznie sobie czymś zasłużyła na awans. A od Ciebie bije zazdrość. Tak jak pisałem " rozżalony, niedoceniony pracownik" z Ciebie, który komuś stanowiska zazdrości
Ciasny wiesiek

05.10.2019 10:26

Praca jest adekwatna do wynagrodzenia, czyli praca żadna, wynagrodzenie żadne do tego mobbing ze strony liderek, brygadzistki, zmianowych, szkoda zdrowia, do tego dyskryminacja Polaków, Ukraińcy mogą więcej, żenada, kto mądrzejszy to ucieka, tępota nie przeciętna!!
Mała

11.10.2019 21:13

Jeżeli praca żadna to świadczy tylko o Tobie i twoim podejsciu do pracy. Ja przychodze do pracy robie co do mnie należy i wychodzę. I nikt się mnie nie czepia A pracuje już w tej firmie trochę. Ale jak ktoś przychodzi do pracy i łazi z kąta w kąt albo od kolezanki do kolezanki to nie ma się co dziwić że brygadzistki się czepiają.
Karol

15.10.2019 10:20

Takie posty wystawiają rozżaleni pracownicy z którymi firma rozwiązała umowę
Maciej

21.09.2019 20:08

Ile prawdy jest w tym że na fajkę można wyjść tylko na przerwie? I że ponoć buty trzeba przebrać jak chce się wyjść? Chodzi o dział elektronika. I ile miesięcznie na rękę przez agencję pracy?
Justyna

22.09.2019 09:14

Prawda. 2200
Zbychu

25.09.2019 15:40

Minimalna stawka to teraz 14.92 brutto + 100 zł dodatku za sobotę. Z butami prawda, mało tego nie wolno mieć nawet telefonu przy sobie. Gorzej niż w zakładzie karnym. Ale atmosfera na elektronice jest niepowtarzalna, ponieważ brygadzistki z tego wydziału w poprzednim życiu pracowały zapewne w (usunięte przez administratora)
Borys

29.07.2019 22:00

Firma Bitron na Jedności już od pewnego czasu zmierzam w złym kierunku. Górne szczeble zapominają, że oprócz wydawania poleceń i podwyższania poprzeczek pracownikom mogli by dać czasem coś z siebie. Spora część tych Panów uwielbia ucinać sobie długie pogaduszki, z których nic nie wynika. Siedzią do późnych godzin bo zamiast skupić się przez przynajmniej 7 godzin na pracy to wolą marnować połowę z tego na papieroska, kawunie albo na "poważne rozmowy o życiu". O tym , że jest tu spory trend na sprowadzanie kolegów na wyższe stanowiska za niemałe pieniądze to już nawet nie ma co wspominać bo robi się to już niedorzeczne. Żeby to jeszcze byli specjaliści w swoich dziedzinach to by nikt na to nie zwracał uwagi ale, że to bardzo pewne siebie chłopki, które świetnie stwarzają pozory swoimi mega elokwentnymi wypowiedziami ...to już niestety razi w oczy . Szew"Dratewka", "Tomcio Paluch" i reszta ferajny,którą można określić jako trefne inwestycje, stale się powiększa i przypomina skupisko pasożytów. Kiepsko odbija się to na stanie firmy jak i na atmosferze. Natomiast przykra jest spora rotacja pracowników. Ci wartościowi są tak z zniesmaczeni tym całym chaosem, że nie nie chcą zostać w firmie, często są po prostu niedoceniani a największym leserom daje się podwyżki. Odechciewa się wszystkiego patrząc na to z boku.
Bolek

13.09.2019 12:10

Zgadzam się w zupełności z Borysem. Pan Prezes chyba całkiem dał się omotać "mafii z Kwidzyna" i w ogóle przestał sam robić przegląd stanowisk i wierzy bezgranicznie dyktatorowi - Dyrektorowi, który wymyślił sobie, że jak będzie wszystkich zastraszał i karcił przeważnie swój zespół- to będzie miał święty spokój i efekty!!! Niestety to tak nie działa Panie Dyrektorze z "niewolnika" nie ma pracownika!!
Norbi

03.09.2019 23:03

Zarucham, najlepiej Ukrainkę, jeżeli jakaś chce obywatelstwo możemy się dogadać jak się dobrze stuka

28.08.2019 17:24

Zgadzam się z opinią na sektorze tzw auto, tam praktycznie już nie ma Polaków bo się pracować nie da, (usunięte przez administratora) Panie brygadzistki to tylko chaos wprowadzają(usunięte przez administratora) dobrze że już tam nie pracuje, uf, najlepsza decyzja w moim zyciu
Nieduża

21.08.2019 03:57

Pieniądze śmieszne ale i praca śmieszna. Ogólnie nie narzekam dużo fajnych facetów zawsze jak mam ochotę po pracy znajdę kogoś kto przetka mi rurę.

09.08.2019 17:46

12.08.2019 20:56

Decydują się dlatego bo za dużo pomyj się wylewa na ludzi. Czasem stoisz sobie cicho z boku i robisz co do ciebie należy a i tak nie ma pewności czy nie zostaniesz ochlapany resztkami pomyj. "Mądre głowy", które biorą grube tysiące za kierowanie nie potrafią LP podsunąć rozsądnych pomysłów a przyklaskują głupim. Nie ma dialogu między poziomami niższymi i wyższymi. Są tylko oświadczenia a jak ci się coś nie podoba to wypad. Więc co się dziwić, że ludzie odchodzą skoro management nie kryje się z tym, że ma wszystkich głęboooo. A najważniejsze jest to, że jest (usunięte przez administratora) z wynagrodzeniami. Ktoś musi być bardzo tępy skoro myśli, że kwestie wynagrodzeń nie są znane i ludzi to nie irytuje. Mając takie same obowiązki dostają róże wynagrodzenia i po czasie uwiera to każdego jak kamyk w bucie. System wynagrodzeń to w każdej firmie podstawa ale w Bitronie kierownictwo podstaw zarządzania przecież nie przyswoiło bo są zajęci pompowaniem swoich przerośniętych ego. Potrafią się wymądrzać do polaczków ale od każdego włocha w tej firmie odbijają się jak od ściany. Atmosfera jest super do czasu kiedy management sobie nie przypomni o tobie i nie wsadzi ci palec w (usunięte przez administratora)

08.08.2019 09:02

W tym wspaniałym zakładzie to za chwilę zostaną tylko Ukraińcy, mongoły, Panie brygadzistki i (usunięte przez administratora) o której wspomina ziom poniżej,nie da się tu pracować, zero szacunku i codzienna gownoburza, kał leje się strumieniami, dzień bez podpierdolenia i kłamania tutaj się nie zdarza, wieczne oszczędności i brak wszystkiego, na UR u chłopaków to nawet nie pozyczysz śrubokręta bo nie ma,a w sumie to po co im jak tam siedzi od 2-4 chłopa na zmianę, Panie liderki to nieumieja załączyć maszyny, a pretensje maja o wszystko, tutaj nawet ci ktoś dupnie smierdzace buty robocze, na Polaków co pracują to się pluje, a Ukraińcy nieroby maja tu wypas, omijajcie ten zakład bo szkoda zdrowia
SztaplarkaPodjarka

08.07.2019 21:17

A ja mogę polecić pracę w Bitronie ale na magazynie komponentów na ul. Innowacyjnej 8. Kiedy tam było DSV (podwykonawca dla Bitronu na Jednosci) wszystko było niejasne po czym Bitron przejął cały magazyn i nagle atmosfera też się zmieniła. Zgrana ekipa robi przede wszystkim dobrą robotę i chce się pracować. Jeśli chodzi o zarobki mogłby być większe bo są takie dni że jest multum pracy ale myślę, że to przyjdzie z czasem ponieważ pracodawca chce nas wszystkich poznać.
Rekrutacja Adecco

24.07.2019 17:29

Rekrutuję pracowników do magazynu firmy Bitron przy ul. Innowacyjnej 8 oraz do zakładu przy ul.Jedności. Zatrudniamy na podstawie umowy o pracę tymczasową. Zapraszam do kontaktu pod numerem 695 060 057 w godz. 8-16. Pozdrawiam :)
Wtryskarki

14.07.2019 21:58

Masakra.chcecie produkcję 100% wydajności A tu same braki.ustawiacze po2 os .obkrojeni i nie ogarniają na weekendy. Ukraińcy pracują .Polacy wolne. I to przymusowe. Brak Utrzymania Ruchu w soboty co skutkuje postojami na innych wydzialach.awarie za awarią . Kto do tego dopuszcza. Paranoja. Robię tu 3lata ale takiej żenady nie widzialam. Sama muszę planować pracę żeby mnie nie zwolnili bo w poniedziałek trzeba się tłumaczyć.
Gumy

10.07.2019 10:18

Nowa koleżanka dobrze ciągnie w męskiej szatni
Lolek

06.07.2019 23:14

To co sie dzieje w BP na Watt to jakaś żenada.Takiego bałaganu pod względem czystości to niewidziałem od 20 lat bo tyle tam pracuje.Po przyjściu nowego p. dyrektora zakład upada na psy.Nikt nie wie czym się ma zaimować panuje haos i ogólne zamieszanie.Mam wrażenie że pan zarządzający tym zakładem nie wie co robi i jeszcze jest z tego zadowolony.Szuka oszczedności na produkcji ktora jest sercem zakładu i to ona utrzymuje pozostałe działy ale p. dyrektor tam ucina personel,zmniejsza kadrę zarżądzającą przy ciągłym dostarczaniu nowych projektów.Zwalniani są tzw.starzy pracownicy ktorzy włożyli serce w ten zakład.Najgorsze jest to że teraźniejszy szef jest przekonany ze jest super man i wszystko co robi jest zajefajne.Szkoda że nikt nie potrafi mu się sprzeciwić i nakreślić mu obraz tej zgrozy do której doprowadza.Szkoda że nie widzi tego właściciel ale podobno nowy ma dobrą bajerkę a właściciel łyka.Myślę że przy tak słabym zarządzaniu i żenujących smiechu wartych nie przemyślanych i mało pomysłowych pomyslach nowego zakład osiągnie pierwsze dno już za kilka miesięcy.Św. pamięci były prezes widząc to napewno przewraca się w grobie bo dla niego najważniejsza była rodzina,rodzina bitronowska a nowy zrobił tak ze jeden do drugiego wilkiem jest.Ale jak to mówią polak potrafi lub człowiek człowiekowi ten los zgotował.

19.06.2019 15:40

Jak wygląda praca przez Gi Group na Watt? są przyjęcia i jak wyglądają zarobki?
Sekend

29.06.2019 16:24

15 zł brutto plus 350 zł frekwencyjna, przejście pod zakład praktycznie niemożliwe. Atmosfera koszmarna, praca fizycznie lekka, ale monotonna. BHP działa tylko przeciw pracownikowi. Brak szacunku, koszmarni niedouczeni przełożeni. Odradzam. Większość zakładów w Sosnowcu ma lepsze warunki pracy i płacy.
ACQ

02.06.2019 18:55

Nie polecam. Brak szacunku do ludzi. Pracowników z wieloletnim doświadczeniem na stanowisku zmianowego zmiany degradują do pracownika produkcyjnego. Natomiast nie robią porządku z leniami, którzy patrzą w monitor lub swój telefon.
Remi

08.06.2019 16:00

Stawki rynkowe? Ciekawe którego rynku.
miro

11.06.2019 19:42

Możesz mi powiedzieć jakie szkolenia?pracuje już 5 lat i jedyne szkolenie to obowiązkowe BHP. Ta firma nie dba o to aby mieć specjalistów.Zero szkoleń czy kursów.Jeden uczy się od drugiego.A na górze kadra kierownicza się dziwi czemu mechanicy jeszcze nie naprawili maszyny.Sorki ale nie ma tego na (usunięte przez administratora) Możliwość rozwoju jakiego? że z normalnego człowieka robią psychola.To się zgadzaTaki rozwój następuje już po tygodniu.Włosi nic nie wiedzą bo słuchają kierowników którzy ich oszukują.można naprawdę wiele zmienić ale to trzeba rozmawiać z ludźmi .zgodzę się z tym że jest wielu ściemniaczy i nie chce im się robić ale to tylko dlatego że mają pewne powiązania z brygadzistkami. chodzą na przerwę ile chcą i gdzie chcą.mechanicy to samo.poprosić ich o co kolwiek(np o groty) to ryja wydrą i tyle.co za podejście.operatorów rzuca się na różne maszyny i kto ich szkoli?operator który też za dużo nie wie bo dopiero co go szkolił inny .
Darex

10.06.2019 05:49

Fajna robota na prawde. Miesionc pracy i 3000 na reke wpływa bez pary groszy. Jak sie.chce pracowac to mozna pożądnie zarobic.
Abc

07.06.2019 16:33

Znów kilku orłów zlapano na palarnie. Ze z tym nikt nic nie chce zrobić porządku.
Aga

08.06.2019 16:42

Jak mają coś zrobić jak do południa umysłowych jest więcej na palarnie niż w pokojach, a na nocce to można wedzarnie otworzyć tak się dymi już od 22.00 hehheh

Zostaw merytoryczną opinię o Bitron Poland Sp. z o.o.