Nexteer Automotive Poland

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 72 ocen.

Nexteer Automotive Poland
3 72 6 1

Opinie o Nexteer Automotive Poland

pytajacy

jaki trzeba miec staz pod frma aby dostac paczke swiateczna

Barbara

@Antosik, jeżeli uważasz, że dany komentarz jest niezgodny z prawdą, to chciałabym, żebyś napisał swoje zdanie na ten temat. Jak wygląda ten aspekt pracy w firmie Nexteer Automotive Poland? Podziel się swoimi doświadczeniami na ten temat. @Krzysztof Antosik, w jaki sposób są doceniani najlepsi pracownicy, którzy pracują w firmie Nexteer Automotive Poland? Otrzymują jakieś dodatkowe wynagrodzenie, czy może są motywowani w inny sposób?

ZaDużoWiemNieWszystkoPowiem
@Barbara 09.10.2018 10:57

Najlepsi pracownicy? Hmm... Jeśli ktoś zgłosi takowego jako filar jakości, EKO to dostanie termos i 50-100zł do wypłaty brutto :) i tak lepiej niż nagroda za staż 5 lat - długopis.

Krzysztof
@ZaDużoWiemNieWszystkoPowiem 05.11.2018 10:32

Mógłbyś napisać, jaka atmosfera panuje w firmie Nexteer Automotive Poland pomiędzy zatrudnionymi pracownikami? Pracownicy są chętni do pomocy w sytuacjach, kiedy jest ona niezbędna? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to wygląda z Twoich doświadczeń.

ZaDużoWiemNieWszystkoPowiem
@Krzysztof 05.11.2018 12:42

Wśród operatorów jeśli jest nowy: "popatrzy, popracuje z tydzień i więcej się nie pokaże", więc pierwsze tydzień-dwa raczej nikt nie podejdzie pogadać. Niemniej po przyjęciu nie trzeba wszystkiego potrafić - można zapytać i w miarę kompetencji otrzymać odpowiedź.

Krzysztof
@ZaDużoWiemNieWszystkoPowiem 06.11.2018 01:06

Zastanawia mnie coś jeszcze. Czy prace w firmie Nexteer Automotive Poland określiłbyś jako stabilne i pewne miejsce zatrudnienia? Zatrudniony pracownik, który sumiennie wykonuje swoje obowiązki, może mieć pewność, że nie zdarzy się sytuacja, gdzie z dnia na dzień pracodawca rozwiązuje z nim umowę? Napisz, jak to wygląda w przypadku tego miejsca pracy.

Barbara

@Oko, w swoim komentarzu zarzuciłeś firmie Nexteer Automotive Poland poważny zarzut jakim jest niewątpliwie mobbing, aby na pewno takie zjawisko występuje w firmie? Możesz przedstawić sytuacje, które według Ciebie klasyfikują się pod to pojęcie? Pamiętaj, że wypowiadamy się na forum publicznym, więc każda informacja, którą zawieramy w swoim komentarzach powinna być odpowiednio uargumentowana. Sprecyzuj to, co napisałeś na ten temat.

ZaDużoWiemNieWszystkoPowiem
@Barbara 30.08.2018 13:29

Zapewne "wywiadzik" z kierownikiem po przebytym L4, póki co miałem takowy za każdym razem. Pytania w stylu "jak twoim zdaniem wpłynęła twoja absencja na funkcjonowanie zakładu/linii", "czy mój stan nie pozwalał na przyjście do pracy" są nie na miejscu, tym bardziej, że pracodawca nie ma prawa pytać o powód nieobecności. Oczywiście kopii dokumentu nie można otrzymać, bo jeszcze by ktoś to zgłosił i co by to było...

Szukasz pracy?

Bolo13

Pracuje pod agencja manpower czy naleza mi sie wczasy pod grusza przelewu nie bylo ale wniosek byl wypisany nie wiem jak to jest czy wcxady sa tylko dla pracownikow pod nexteer

ZaDużoWiemAleNieWszystkoPowiem
@Bolo13 28.07.2018 15:38

Tylko Nexteer i po odpowiednim stażu pracy.

Barbara

@Ola88, o jakim systemie piszesz w swoim komentarzu? Możesz przedstawić, jak dokładnie on wygląda i jakie zmiany mają nastąpić, jeżeli chodzi o pracę w firmie Nexteer Automotive Poland? Czy firma Nexteer Automotive Poland prowadzi obecnie aktywną rekrutację nowych pracowników? Ktoś coś wie na ten temat?

Ola88
@Barbara 17.09.2018 13:39

Wszystkie soboty pracujace na 3 zmiany kto to wytrzyma na dluzszy czas bez weekendu wolnego nie ma kiedy wypoczac szczegolnie jak sie idzie na noc w sobote a w pon juz na 14 to jest nieludzkie

Antosik
@Ola88 18.09.2018 16:22

Pierwsze słyszę, zwykła bzdura.

ZaDużoWiemAleNieWszystkoPowiem
@Antosik 03.10.2018 22:35

Czyli, że nie ma systemu 6D, to tylko iluzja?

ZaDużoWiemAleNieWszystkoPowiem

Na podstawie ostatnich trzech lat pracy mogę coś napisać, zatem... Firma dziwna, od ostatnich dwóch lat próba robienia wielkiego korpo na produkcji. Biurokracji od groma, parcie na wypisywanie coraz to głupszych wymysłów ludzi z góry (w przeciągu pół roku doszło ok 30 min wypisywania samych papierów/plików), gdzie od dwóch lat nie można doprosić się o poprawę dokumentacji produkcyjnej - dużo parametrów jest "na gębę", bo komuś się nie chce, albo nie ma czasu (do pierwszej reklamacji, rzecz jasna). W razie problemów z maszyną - pierdyliard "systemów wsparcia", które zajmują tylko czas. Poza tym z perspektywy operatora - praca nie jest nad wyraz ciężka, jedynie w lato przy temp. 35C. Jeśli pracuje się pod normalnym liderem, można bez problemu wytrzymać te 8h. Pracuje się w trybie pięciodniowym (montaż) i sześciodniowym (obróbka) i czterobrygadowym (UR i do niedawna obróbki). Czystość - było wcześniej napisane, wszędzie olej, chłodziwo oraz mgła olejowa. Pensja - jeśli pracujesz dość długo to może coś wysupłasz, na początek jest słabo.

Barbara

@Alexandra, dziękuję za Twoją szczegółową opinię o pracy w firmie Nexteer Automotive Poland. Zastanawia mnie, czy pracując sumiennie, są szansę, aby z upływem czasu móc awansować na wyższe stanowisko? Są osoby, które są bezpośrednio zatrudnione przez firmę, a nie agencję pracy? Napisz, proszę, jak to wygląda.

Alexandra
@Barbara 15.10.2018 09:55

Odpowiadając na Pani pytanie należy rozdzielić kwestię pracowników biurowych i produkcyjnych / magazynowych. Prawdopodobnie biuro obsadzane jest bezpośrednio na umowę pod pracodawcą - wątpię, by szanujący się inżynierowie chcieli pracować pod agencją i ze swoich pensji utrzymywać "zatrudnione" tam panienki. Styczność z pracownikami biurowymi mam tylko podczas audytów, czy pseudo szkoleń, z których dla nowych pracowników nic nie wynika więc nie mogę dokładnie przedstawić sytuacji zawodowej tej grupy. Co do pracowników hali to w firma Nexteer wykazuje dużą rotację. W przeciągu 3 miesięcy z pracy na mojej linii odeszły 4 osoby. Codziennie do pełnej obsady brakuje 1-2 operatorów, na stacje przychodzą więc pracownicy innych linii. W szatni też z tygodnia na tydzień pojawiają się nowe twarze. Sądzę że taki stan rzeczy nie wynika z "dynamicznego rozwoju firmy", jak to możemy przeczytać na stronie agencji, ale ze zwykłego rozczarowania warunkami pracy (ogromny hałas, brud, zamgławienie, stare często psujące się maszyny), czy po prostu bardzo niskim wynagrodzeniem w stosunku do wartości włożonej pracy. Awans przysługuje każdemu pracownikowi, ale wymaga kilku lat stażu pracy - i w tym segmencie firma Nexteer jest ok. Patrząc jednak na ciągłe niedobory na liniach wątpię, by sumienność pracy zwykłego membra dała mu możliwość awansu wyżej, niż na stanowisko team leadera. Wynika to z prostej zależności - gdy nie mamy rąk do pracy na linii, to nikt nie weźmie do biura pracownika, który się fizycznie wykazuje, wyrabia normy itd. Dopóki więc dynamika rotacji pracowników produkcyjnych będzie tak wysoka, wszelkie "wykazywanie się" działa tylko na szkodę takiego tyracza, ale jeśli firma ustabilizuje w końcu zatrudnienie, wyraźnie wzrośnie morale załogi pod kątem pracy nie dla stawianych norm produkcyjnych, ale właśnie dla samego siebie. Takie jest moje zdanie.

yeah
@Alexandra 15.10.2018 10:59

pieknie to ujelas/les

Krzysztof
@Alexandra 15.10.2018 10:59

Twoja wypowiedź jest bardzo rzeczowa. Chciałbym, abyś dodała do swojej wypowiedzi jeszcze informację na temat tego, jak wygląda atmosfera pomiędzy zatrudnionymi osobami w firmie Nexteer Automotive Poland? Czy nowe osoby, które przychodzą do pracy na produkcji, mogą liczyć na wsparcie od bardziej doświadczonych osób?

Alexandra

Opinia po 3 miesiącach pracy z aktualnymi danymi. W skrócie: 1. Trzeba pracować, normy są wyśrubowane, ale do zrobienia, praca raczej nie za ciężka poza liniami montażowymi - taka jest rzeczywistość każdego zakładu produkcyjnego i z tym nie należy dyskutować; 2. Rekrutację prowadzi agencja Manpower i chyba Adecco - 3 umowy miesięczne, kolejna na 3 miesiące, przejęcia przez Nexteer średnio po 6 miesiącach pracy pod agencją; 3. 99% informacji, które o firmie usłyszycie w agencji, zostanie twardo skonfrontowane w czasie rozmowy już z pracownikami działu personalnego Nexteera - więc proszę o rozsądne podejście do informacji panienek z agencji o zarobkach, premiach, czy szkoleniach językowych; 4. Stawka godzinowa: 15,25 zł brutto, nadgodziny w sobotę: 100%, nadgodziny w niedzielę: 200%; premia za brak absencji: 150 zł brutto, premia jakościowa: 150 zł brutto, premia wydajnościowa: 150 zł brutto; premia świąteczna: 1800 zł brutto, bon na posiłki w kantynie: ok. 105 zł na miesiąc; reszta profitów nie jest dostępna dla pracowników agencji; 5. Premie wypłacane są od drugiej wypłaty, ale jak do tej pory za 3 miesiące dostałam tylko raz 150 zł brutto premii całkowitej (!) i absolutnie nikt nie chce wytłumaczyć mi dlaczego - proszę uważać i czytać dokładnie paski, nękać panie z agencji o prośbę racjonalnego wytłumaczenia niedoborów w wynagrodzeniu, okres rozliczeniowy wynosi 1 miesiąc; 6. Systemy pracy zmianowej dla pracowników agencji: 5-dniowy (3), 6-dniowy (2 lub 3), 4-brygadowy (2); 7. Bardzo rozbudowana administracja, pracownicy biurowi mili i raczej szczęśliwi, że nie muszą pracować piętro niżej, mimo to załatwienie czegokolwiek "od ręki" graniczy z cudem; 8. Atmosfera w pracy do oceny indywidualnej, w mim przypadku (BMW) ludzie zrównoważeni i spokojni, pierwszy mój zakład, w którym nikt na mnie nie krzyczy, że "po 2 dniach nadal czegoś nie umiem zrobić"; raczej spokojnie, choć na każdej linii znajdzie się jakiś paliwoda; 9. Infrastruktura socjalna zadbana i czysta, ale z hali raczej czyści nie wyjdziecie; 10. Mały parking, problemy z zaparkowaniem na zmianę B, gdy większość pracowników administracyjnych jest jeszcze w pracy, trzeba mimo zakazom korzystać z miejsc postojowych innych firm Diamond Parku - choć na szkoleniu wstępnym surowo tego zabraniają, a ochrona obiektu może weryfikować kierowców po badżach; 11. Przestrzegam przed potencjalnym rozczarowaniem z wypłaty, dla ludzi chcących utrzymać rodzinę, opłacić rachunki, zatankować samochód i raz w miesiącu zjeść obiad w restauracji wskazane jest co najmniej dwa razy pójść na nadgodziny w sobotę albo najlepiej w niedzielę - dotyczy całej załogi produkcyjnej, nie tylko ludzi z agencji; 12. Praca zatem idealna dla ludzi młodych, mieszkających z rodzicami, zbierających na pierwszego 10-letniego Golfa. Mam nadzieję, że pomogłam.

Sebek

Czy są aktualnie przyjęcia do firmy. Jezeli tak to przez jakie agencje . Jeśli by byl ktoś tak dobry i napisał wstepnie jaka stawka za godz

Krzysztof Antosik
@Sebek 28.07.2018 16:57

Przyjęcia są przez firmę Manpower, jeśli planujesz zatrudnić się u nas to serdecznie zapraszam. Jest to najlepsza firma na strefe ekonomicznej, w porównaniu z wieloma innymi, w których pracowałem.

Sebek
@Krzysztof Antosik 03.10.2018 22:43

Dzięki za info ale już pracuje pozdro

James

Pracowałem w Nexteer przez miesiąc pod agencją Manpower i muszę powiedzieć, że nie była to zła praca. Oczywiście wiadomo, zależy na jaki dział się trafi i na jakich ludzi, ale tak jest pewnie wszędzie na strefie. Ja robiłem na montażu New Doblo i nie było źle. Ludzie w porządku, Kamil - team lider super gość. Sama praca na tym dziale - OK, jest trochę tempo, są normy, ale da się je wyrobić i nie trzeba gonić, wystarczy działać sprawnie. Są działy, gdzie wyjmuje się część z jednej maszyny, wkłada do drugiej, naciska przycisk i jazda, i tak przez całą zmianę, więc nie ma źle. Ktoś kilka postów niżej zarzucił, że nie można wyjść do łazienki, to kompletna bujda. Nigdy nie było problemu, żeby wyjść do łazienki czy do team roomu, aby się napić. Ba, przecież nawet w trakcie pracy trzeba czasami odejść ze stanowiska do "marketu", żeby przygotować sobie komponenty do dalszej produkcji. No chyba, że ktoś wychodzi co pół godziny, niby to na siku, a później siedzi na klopie przez dziesięć minut i przegląda facebooka, to może mu ktoś zwrócił uwagę, nie wiem. Ogólnie praca nie jest jakaś skomplikowana, więc mogę polecić tę firmę. Na minus brak organizacji, przynajmniej na początku. Przydzielają ludzi na jakiś dział, a później odsyłają na inne, dają inne zmiany. Na minus również wypłata z agencji. Są firmy, gdzie podstawa jest wyższa, niż tutaj razem ze wszystkimi premiami. Z drugiej strony przyjmują do pracy wszystkich, nawet osoby bez doświadczenia, a robota jak wspomniałem nie jest skomplikowana, więc zapłata jest adekwatna. Z minusów jeszcze mega hałas na hali produkcyjnej. Trochę komicznie wygląda uśmiech na twarzy Pani od BHP, która mówi, że norma hałasu to 85 dB, a u nich jest tylko 84. I jeszcze ten głupi przepis noszenia okularów na hali. Zamiast tego kierownictwo mogłoby zainwestować w jakieś dobrej jakości nauszniki albo przynajmniej zatyczki do uszu. Ogólnie polecam tą firmę. Nie zostałem tam tylko ze względu na to, że nie wiąże przyszłości z pracą na produkcję. Super opcja dla ludzi bez doświadczenia, po dłuższym bezrobociu lub kończących szkołę.

Jaa

Chyba kolezanko sie mylisz pracuje w Nexteer 2,5 roku, 6 miesiecy pod agencja potem juz przeszlam pod Nexteera. Co do upalu sa dodatkowe przerwy I pic I do kibelka nigdy nie bylo problemu zeby zejsc. Normy sa w kazdym zakladzie I sa do zrobienia. Premie jakos sa co miesiac I uwoerz mi sa odczuwalne na wyplacie. Jesli ktos nie chce pracowac wszedzie bedzie mu zle.

Ona
@Jaa 23.08.2017 08:28

Ja bym prosila aby kierownictwo sie nie wypowiadalo bo atmosfera na hali jest inna niz opisywana sytuacja przez was

Oko
@Jaa 23.08.2017 08:28

Akurat na linii montaż Doblo zawsze jest problem z pójściem do toalety czy do wodopoju. TL twierdzi że od tego jest przerwa i grozi że jak pójdziesz to dostaniesz wyjaśnienie. Mobing na Doblo ale ludzie nic z tym nie robią... TL myśli że może wszystko

Krzysztof Antosik
@Oko 25.08.2018 14:11

Pracuje 5 miesięcy na linii Doblo, montażu i nigdy nie było problemu, żeby pójść do ubikacji lub żeby napić się. Ogólnie przyjazna atmosfera, firma mocno rozwija się, a co za tym idzie umożliwia rozwój pracownikom. W dodatku najlepsi pracownicy są doceniania i bardzo mocno da się to odczuć. Polecam pracować w Nexteerze Gliwice każdemu, kto potrafo zaangażować się w sprawy firmy i pracuje z dbałością o jakość.

Barbara

@Ja, dziękuję za informację, co do stawek oferowanych przez firmę Nexteer Automotive Poland dla osób, które pracują w weekendy. Ciekawi mnie, czy każda z chętnych osób może przychodzić do pracy w weekendy, czy jest, to może ustalane według jakiegoś grafiku? Możesz przedstawić, jak to dokładnie wygląda?

Barbara

@Ola88, czy pracujące soboty w firmie Nexteer Automotive Poland są jakoś dodatkowo płatne, czy są płatne tak samo, jak dni powszednie? Przedstaw również, jeżeli możesz, jak wygląda dokładnie wynagrodzenie za pracę w tej firmie, będzie to pomocna informacja dla użytkowników, którzy czytają ten wątek.

Ja
@Barbara 25.09.2018 12:41

Soboty 100 procent niedzielę 200

Ola88

Czy wiecie do kiedy ma byc system 6d na bmw pinion ciagle gadka ze na miesiac tylko system nieludzki nikt nie chce powiedziec ile jeszcze bo zastsnawiam sie nad zmiana pracy jsk ten system ma byc na stale

Barbara

@Adler, a Ty mógłbyś napisać coś na temat poruszonych przez Ciebie warunków pracy w firmie Nexteer Automotive Poland? Jak wyglądają wynagrodzenia oraz premie w tej firmie? Jeżeli masz wiedzę na ten temat to zachęcam do dyskusji.

Adler

90 % ludzi na tym forum narzeka na warunki pracy a nie chcą poinformować o zarobkach premiach itd... Ludzie widocznie się boicie konkurencji

Barbara

@Jaaa, możesz dopisać do swojego komentarza informację, o tym jakie warunki należy spełnić, aby otrzymać premię za pracę w firmie Nexteer Automotive Poland? Pracodawca w jakiś sposób uwarunkował otrzymanie tego dodatku do wynagrodzenia? Napisz, proszę, co wiesz na ten temat.

Capi

Witam jakie są zarobki dla nowych pracowników agencyjnych z gory dzieki. Tylko proszę kompetentne osoby nie bajkopisarzy.

endriu
@Capi 13.07.2018 16:56

na początek dają 15,25 brutto i premie

Capi
@endriu 16.07.2018 10:27

To ile tej premi jest można dorobić w weekendy itd ...

Jaaa
@Capi 13.07.2018 16:56

15.25 za godzinę plus premia miesięczną ok 450 brutto

Capi
@Jaaa 24.07.2018 09:10

Dzięki za info. Widzę że można zarobić . A czy sa nadgodziny w weekendy

Barbara

@endriu, możesz rozwinąć, jak wyglądają premie, o których wspomniałeś w swoim poście? Jest jakieś szczególne kryterium otrzymania tego dodatku do wynagrodzenia pracując w firmie Nexteer Automotive Poland? Przedstaw, proszę, jak to wygląda szczegółowo.

Barbara

Czy ktoś z Was mógłby udzielić nam informacji o najbliższych rekrutacjach w firmie Nexteer Automotive Poland? Chętnie dowiemy się nowych informacji w tym temacie, nowe wieści będą tu bardzo pomocne dla innych!

Barbara

@Ola, Twój komentarz w żadnym aspekcie nie dotyczy pracy w firmie Nexteer Automotive Poland, Chcę Ci przypomnieć, iż piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie opinie związane z pracą. Czy ktoś z was wie coś w temacie aktualnych przyjęć do firmy Nexteer Automotive Poland? Chętnie dowiemy się czegoś o obecnych postępów tego pracodawcy, stąd zapraszam was do nowych kulturalnych wypowiedzi.

x
@Barbara 25.05.2018 23:19

Dzień dobry, firma jak najbardziej poszukuje nowych pracowników.

Kasia
@x 28.05.2018 09:53

chcialabum zatrudnic w firmie jednak bez pośredników czy ktoś z pracowników chciałby za polecenie pracownika zglosic mnie?

Barbara

@x, dziękujemy za Twój komentarz, a co możesz powiedzieć o kwestiach związanych z warunkami pracy w firmie Nexteer Automotive Poland? Pracodawca ten planuję w najbliższym czasie utworzenie kolejnego oddziału swej firmy? Chętnie dowiemy się więcej informacji, będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny komentarz w tym temacie!

Malutka

Ka pracowałam w tej firmie i nie narzekam niestety zaszłam w ciążę i nie mogłam podpisać umowy z firmą ale zamierzam wrócić ja dziecko odchowam polecam

Barbara

@x, napisz proszę coś więcej! Chętnie dowiemy się, na jakie dokładnie stanowiska firma Nexteer Automotive Poland poszukuję w tej chwili pracowników? Jeśli wiesz coś w temacie aktualnego rozwoju tej firmy, to zachęcam Cię do podzielenia się z nami nowymi informacjami! Nowe wątki będą tu bardzo przydatne dla innych!

x
@Barbara 03.06.2018 07:01

Firma poszukuje pracowników na stanowisko Operatora maszyn. Umowa jest od razu umową o pracę, benefity to miedzy innymi dofinansowanie posiłków, możliwość wykupienia karty sportowej, ubezpieczenia na zdrowie/życie, bony na pizzę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kala

Serio??? ????

Barbara

@Syndar,Czy firma zapewnia umowę o pracę? Może są jakieś dodatkowe benefity? Co jeszcze możecie powiedzieć o swoich doświadczeniach z Nexteer Automotive Poland? Pracodawca godny polecenia?

Kasia

Chcialam sie dowiedziec czy firma ma jakis przestoj koniec lipca poczatek sierpnia?

syndar
@Kasia 09.04.2018 08:24

Zależnie od linii, ale generalnie jest to 2 tygodnie na przełomie lipca i sierpnia.

doblo

wiecie coś na temat tej premii transportowej do końca maja ma byc ponoć wynegocjowana ale wiecie coś o kwotach komu bedzie przysługiwać itp

Mistrz BMW

Firma ok troche slabo placa ale nie narzekam wszedzie oprocz linii doblo i jacket jest dobrze jak traficie na doblo wspolczuje :D

TOCHBVB
@Mistrz BMW 07.09.2014 12:05

A możesz opisać te maszyny ? np. tą Doblo?

jacket
@Mistrz BMW 07.09.2014 12:05

Ziomeczku na jackecie jest okey widocznie tam nie robiłeś a sie wypowiadasz

Kala
@jacket 21.03.2018 09:46

Dokładnie, na jackecie jest spoko :) parę razy tam byłam i sama nawet chciałam tam robić na stałe, ale w tym czasie jak pracowałam w Nexteerze to twierdzili, że to robota tylko dla facetów:) ale ja wiem, że dałabym tam radę ;)

Racello

Nie polecam nikomu tej firmy ... pracuje w niej ponad 4 lata ... umowę pod firmą mam od 3 lat ... zarobek 2050 zł netto ... A narobić się trzeba i to bardzo

Zostaw opinię o Nexteer Automotive Poland - Gliwice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nexteer Automotive Poland