Nexteer Automotive Poland

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 68 ocen.

Nexteer Automotive Poland
3 68 6 1

Opinie o Nexteer Automotive Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Barbara

@Ola88, o jakim systemie piszesz w swoim komentarzu? Możesz przedstawić, jak dokładnie on wygląda i jakie zmiany mają nastąpić, jeżeli chodzi o pracę w firmie Nexteer Automotive Poland? Czy firma Nexteer Automotive Poland prowadzi obecnie aktywną rekrutację nowych pracowników? Ktoś coś wie na ten temat?

Ola88
@Barbara 17.09.2018 13:39

Wszystkie soboty pracujace na 3 zmiany kto to wytrzyma na dluzszy czas bez weekendu wolnego nie ma kiedy wypoczac szczegolnie jak sie idzie na noc w sobote a w pon juz na 14 to jest nieludzkie

Ola88

Czy wiecie do kiedy ma byc system 6d na bmw pinion ciagle gadka ze na miesiac tylko system nieludzki nikt nie chce powiedziec ile jeszcze bo zastsnawiam sie nad zmiana pracy jsk ten system ma byc na stale

Barbara

@Oko, w swoim komentarzu zarzuciłeś firmie Nexteer Automotive Poland poważny zarzut jakim jest niewątpliwie mobbing, aby na pewno takie zjawisko występuje w firmie? Możesz przedstawić sytuacje, które według Ciebie klasyfikują się pod to pojęcie? Pamiętaj, że wypowiadamy się na forum publicznym, więc każda informacja, którą zawieramy w swoim komentarzach powinna być odpowiednio uargumentowana. Sprecyzuj to, co napisałeś na ten temat.

Jaa

Chyba kolezanko sie mylisz pracuje w Nexteer 2,5 roku, 6 miesiecy pod agencja potem juz przeszlam pod Nexteera. Co do upalu sa dodatkowe przerwy I pic I do kibelka nigdy nie bylo problemu zeby zejsc. Normy sa w kazdym zakladzie I sa do zrobienia. Premie jakos sa co miesiac I uwoerz mi sa odczuwalne na wyplacie. Jesli ktos nie chce pracowac wszedzie bedzie mu zle.

Ona
@Jaa 23.08.2017 08:28

Ja bym prosila aby kierownictwo sie nie wypowiadalo bo atmosfera na hali jest inna niz opisywana sytuacja przez was

Oko
@Jaa 23.08.2017 08:28

Akurat na linii montaż Doblo zawsze jest problem z pójściem do toalety czy do wodopoju. TL twierdzi że od tego jest przerwa i grozi że jak pójdziesz to dostaniesz wyjaśnienie. Mobing na Doblo ale ludzie nic z tym nie robią... TL myśli że może wszystko

Barbara

@Adler, a Ty mógłbyś napisać coś na temat poruszonych przez Ciebie warunków pracy w firmie Nexteer Automotive Poland? Jak wyglądają wynagrodzenia oraz premie w tej firmie? Jeżeli masz wiedzę na ten temat to zachęcam do dyskusji.

Sebek

Czy są aktualnie przyjęcia do firmy. Jezeli tak to przez jakie agencje . Jeśli by byl ktoś tak dobry i napisał wstepnie jaka stawka za godz

Bolo13

Pracuje pod agencja manpower czy naleza mi sie wczasy pod grusza przelewu nie bylo ale wniosek byl wypisany nie wiem jak to jest czy wcxady sa tylko dla pracownikow pod nexteer

Adler

90 % ludzi na tym forum narzeka na warunki pracy a nie chcą poinformować o zarobkach premiach itd... Ludzie widocznie się boicie konkurencji

Barbara

@Jaaa, możesz dopisać do swojego komentarza informację, o tym jakie warunki należy spełnić, aby otrzymać premię za pracę w firmie Nexteer Automotive Poland? Pracodawca w jakiś sposób uwarunkował otrzymanie tego dodatku do wynagrodzenia? Napisz, proszę, co wiesz na ten temat.

Capi

Witam jakie są zarobki dla nowych pracowników agencyjnych z gory dzieki. Tylko proszę kompetentne osoby nie bajkopisarzy.

endriu
@Capi 13.07.2018 16:56

na początek dają 15,25 brutto i premie

Capi
@endriu 16.07.2018 10:27

To ile tej premi jest można dorobić w weekendy itd ...

Jaaa
@Capi 13.07.2018 16:56

15.25 za godzinę plus premia miesięczną ok 450 brutto

Capi
@Jaaa 24.07.2018 09:10

Dzięki za info. Widzę że można zarobić . A czy sa nadgodziny w weekendy

Barbara

@endriu, możesz rozwinąć, jak wyglądają premie, o których wspomniałeś w swoim poście? Jest jakieś szczególne kryterium otrzymania tego dodatku do wynagrodzenia pracując w firmie Nexteer Automotive Poland? Przedstaw, proszę, jak to wygląda szczegółowo.

Barbara

Czy ktoś z Was mógłby udzielić nam informacji o najbliższych rekrutacjach w firmie Nexteer Automotive Poland? Chętnie dowiemy się nowych informacji w tym temacie, nowe wieści będą tu bardzo pomocne dla innych!

Barbara

@Ola, Twój komentarz w żadnym aspekcie nie dotyczy pracy w firmie Nexteer Automotive Poland, Chcę Ci przypomnieć, iż piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie opinie związane z pracą. Czy ktoś z was wie coś w temacie aktualnych przyjęć do firmy Nexteer Automotive Poland? Chętnie dowiemy się czegoś o obecnych postępów tego pracodawcy, stąd zapraszam was do nowych kulturalnych wypowiedzi.

x
@Barbara 25.05.2018 23:19

Dzień dobry, firma jak najbardziej poszukuje nowych pracowników.

Kasia
@x 28.05.2018 09:53

chcialabum zatrudnic w firmie jednak bez pośredników czy ktoś z pracowników chciałby za polecenie pracownika zglosic mnie?

Barbara

@x, dziękujemy za Twój komentarz, a co możesz powiedzieć o kwestiach związanych z warunkami pracy w firmie Nexteer Automotive Poland? Pracodawca ten planuję w najbliższym czasie utworzenie kolejnego oddziału swej firmy? Chętnie dowiemy się więcej informacji, będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny komentarz w tym temacie!

Malutka

Ka pracowałam w tej firmie i nie narzekam niestety zaszłam w ciążę i nie mogłam podpisać umowy z firmą ale zamierzam wrócić ja dziecko odchowam polecam

Barbara

@x, napisz proszę coś więcej! Chętnie dowiemy się, na jakie dokładnie stanowiska firma Nexteer Automotive Poland poszukuję w tej chwili pracowników? Jeśli wiesz coś w temacie aktualnego rozwoju tej firmy, to zachęcam Cię do podzielenia się z nami nowymi informacjami! Nowe wątki będą tu bardzo przydatne dla innych!

x
@Barbara 03.06.2018 07:01

Firma poszukuje pracowników na stanowisko Operatora maszyn. Umowa jest od razu umową o pracę, benefity to miedzy innymi dofinansowanie posiłków, możliwość wykupienia karty sportowej, ubezpieczenia na zdrowie/życie, bony na pizzę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kala

Serio??? ????

Barbara

@Syndar,Czy firma zapewnia umowę o pracę? Może są jakieś dodatkowe benefity? Co jeszcze możecie powiedzieć o swoich doświadczeniach z Nexteer Automotive Poland? Pracodawca godny polecenia?

Kasia

Chcialam sie dowiedziec czy firma ma jakis przestoj koniec lipca poczatek sierpnia?

syndar
@Kasia 09.04.2018 08:24

Zależnie od linii, ale generalnie jest to 2 tygodnie na przełomie lipca i sierpnia.

doblo

wiecie coś na temat tej premii transportowej do końca maja ma byc ponoć wynegocjowana ale wiecie coś o kwotach komu bedzie przysługiwać itp

Mistrz BMW

Firma ok troche slabo placa ale nie narzekam wszedzie oprocz linii doblo i jacket jest dobrze jak traficie na doblo wspolczuje :D

TOCHBVB
@Mistrz BMW 07.09.2014 12:05

A możesz opisać te maszyny ? np. tą Doblo?

jacket
@Mistrz BMW 07.09.2014 12:05

Ziomeczku na jackecie jest okey widocznie tam nie robiłeś a sie wypowiadasz

Kala
@jacket 21.03.2018 09:46

Dokładnie, na jackecie jest spoko :) parę razy tam byłam i sama nawet chciałam tam robić na stałe, ale w tym czasie jak pracowałam w Nexteerze to twierdzili, że to robota tylko dla facetów:) ale ja wiem, że dałabym tam radę ;)

Racello

Nie polecam nikomu tej firmy ... pracuje w niej ponad 4 lata ... umowę pod firmą mam od 3 lat ... zarobek 2050 zł netto ... A narobić się trzeba i to bardzo

Raceo

Firma (usunięte przez administratora) nie polecam nikomu po prawie 5 latach pracy wypłaty po 2000 zł

ja

Pilnie potrzebuje NIP do firmy

Kala
@ja 26.02.2018 11:07

2060000855

Czarek

Niestety normy muszą być wysokie ponieważ w innym wypadku firmy musiały zwijać swoje interesy. Niestety nie zawsze pracownicy pracują uczciwie.

Big Boss

Nie polecam! Normy grubo zawyżone , wymyślone i zmyślone tylko aby człowiek ciągle tyrał w poczuciu że może jakimś cudem uda się to wykonać. Praca do lekkich nie należy i spędzanie tam 1/3 swojego życia do przyjemności nie można zaliczyć. Pieniążki też słabe. Praca tylko i wyłącznie dla osób o mocnych nerwach i o rękach z tytanu.

Jolka

Witam mam pytanie CZY weekendy trzeba robić w tej firmie?? Z góry dziękuję za odpowiedź ????

Ona
@Jolka 13.11.2017 11:34

Tak to jest Twoj niepisany obowiązek przychodzić w weekend za darmo;)

mac

pracuje tutaj 3 lata Zaczynalem od 1800 zl netto . co roku sa podwyzszki . obecnie bez nadgodzin nie schodze ponizej 2300 . plusy ze mamy sporo dodatkow jak obiady na stolowce gdzie mamy do wykorzystania 100 zl . karta benefit gdzie kosztuje tylko 50 zl . praca moze nie nalezy do latwej bo wkoncu to produkcja . ale z dluzszym stazem da rade naprawde dobrze zarobic i sa czesto nadgodziny na ktore nie musimy chodzic . zalezy od was . polecam ;)

...
@mac 27.05.2017 11:18

Pracuje tam 9 lat i mam stawke 17, 10 zł na godzine brutto a przyjdzie nowy niedoświadczony operator i dostaje na start 14 zł... Dużo firm na start daje okolice 17 zł a w Nexteer po ponad 9 latach 17 zł brutto to jest śmiech na sali... Normy przesadzone atmosfera kiepska... Masakra.Zdecydowanie nie polecam.

Jan

Witam. Może ktoś napisać jak wygląda praca na stanowisku elektryk-automatyk. (warunki pracy, zarobki itd)

Ona
@Jan 17.10.2017 09:19

Omijaj szerokim łukiem w tej firmie nie masz życia prywatnego. Zarobki marne normy kosmiczne ciśnienie na plan rotacja pracowników jak przy kasie w Biedronce nie warto!!!! Szukaja ludzi w 3 agencjach nawet Ukraińcy nie chcą tam pracować

Qmaty

Widzę że blokujecie negatywne opinie! Zdecydowanie przekreśla to firme. Przyjmnijcie ukraińców! Wy będziecie udawać że im płacicie, a oni będą udawać że pracują. Janusze biznesu, ale wiadomo Chiński kapitał.

Zostaw opinię o Nexteer Automotive Poland - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nexteer Automotive Poland