Quartic Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 66 ocen.

Opinie o Quartic Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartic Sp. z o.o.

Pan Kanapka

Zapraszam do współpracy. Roznoszenie przeterminowanych kanapek dla korpo chomików. Płacę 3 koła.

anonim

(usunięte przez administratora)

Śmiechnąć to mało

Przedni komentarz! Na pewno oburzonym negatywnymi opiniami się spodoba! Brakuje tylko ciast i przekąsek parę razy w miesiącu (dzięki odchodzącym pracownikom, ale ważne, że są!).

Root k***a

sudo rm * -rf

LOL

@Człowiek z duszą 2017-10-16 22:33 "Jako osoba pracująca w QuarticON jestem zobowiązana do sprostowania pewnych rzeczy. (...) Koniec końców szczerze polecam tą firmę - jako były pracownik wiem, że popełniłem błąd odchodząc." To jesteś osobą pracującą czy byłym pracownikiem? Bo to się poniekąd wyklucza. A skoro było tak cudownie, to czemu nie wrócisz? Cieszmy się postem Pomocnej, pewnie zaraz zniknie tak jak inne szczere opinie.

Nie-Admin
@Admin. 27.10.2017 09:42
Szanowny Panie/Szanowna Pani, informuję, że post został zarchiwizowany, gdyż naruszał regulamin serwisu....

Szanowny Adminie, który punkt regulaminu został naruszony?

Admin.
@Admin. 27.10.2017 09:42
Szanowny Panie/Szanowna Pani, informuję, że post został zarchiwizowany, gdyż naruszał regulamin serwisu....

Terefere, każdy może napisać "Admin." jako nick

Człowiek w sile wieku

Powiem tak - zawód programisty wymaga zarówno skupienia w pracy, jak i dodatkowej nauki po godzinach. Jeśli komuś wydaje się, że po bootcampie będzie programistą 15k, to grubo się myli. QuarticON to szansa dla świeżo upieczonych absolwentów szkół programowania. Przyzwoite wynagrodzenie, świetna atmosfera oraz możliwości rozwoju na naprawdę wysokim poziomie - a jak komuś się nie podoba to zawsze może rozdawać naklejki na świeżaki, przecież żadna praca nie hańbi

.
@a-ha 30.10.2017 10:26
Nie negatywny, tylko nieprawdziwy

A jaką jest prawda?

Eh
@a-ha 30.10.2017 10:26
Nie negatywny, tylko nieprawdziwy

Zdumiewające, że zawsze usuwane i atakowane są negatywne komentarze, które brzmią bardzo prawdziwie i rzeczowo.

Ciekawy

Mówicie, że jest dużo odejść, może ktoś się podzielić dlaczego?

Yedi
@Ciekawy 11.10.2017 14:29
Mówicie, że jest dużo odejść, może ktoś się podzielić dlaczego?

jak w każdej firmie, ile ludzi tyle powodów

Brak słów
@Ciekawy 11.10.2017 14:29
Mówicie, że jest dużo odejść, może ktoś się podzielić dlaczego?

Ooo i gdzie post Pomocnej? Już kogoś kuł za bardzo w oczy i usunęli po raz kolejny? Za dużo prawdziwych informacji o zarobkach, braku rozwoju itd.?

Jola nie z marketingu

Jola z Marketingu działa prężnie

Człowiek z duszą

Jako osoba pracująca w QuarticON jestem zobowiązana do sprostowania pewnych rzeczy. Przede wszystkim QuarticON to świetny start dla ludzi aspirujących do miana programistów. Tutaj można naprawde wiele się nauczyć. JavaScript wykorzystywany jest przez cały czas pracy, co jest niewątpliwie OGROMNYM atutem! Myślę, że pretensje poszczególnych jednostek są nieuzasadnione, a ewentualna rotacja pracowników, to naturalna kolej rzeczy w każdym miejscu pracy. Koniec końców szczerze polecam tą firmę - jako były pracownik wiem, że popełniłem błąd odchodząc.

.
@Człowiek z duszą 16.10.2017 22:33
Jako osoba pracująca w QuarticON jestem zobowiązana do sprostowania pewnych rzeczy. Przede wszystkim QuarticON to świetny st...

Weź przestań

Heheszek

Najwięcej o firmie mówi to, że usuwane są negatywne komentarze. Ale chociaż na początku pozory trzeba trzymać, skoro ludzie masowo uciekają.

qn

bardzo fajne wyjścia integracyjne :))))

Pan Nick

Korpo? hehe, firma się zmienia, rozwija, ale atmosfera bardzo fajna, tu są po prostu super ludzie, jest naprawdę spoko. Wszystkim nigdy się nie dogodzi wiadomo ale ja jestem zadowolony i polecam. Dużo się można nauczyć, fajny start, a jak się starasz to Cię i doceniają.

Państwo o.

IAtmosfera się popsuła. Koniec smieszkowania, za smieszki zwalniaja. Zaczyna się korpo. Szkoda

Napierdalator
@Państwo o. 03.07.2017 22:44
IAtmosfera się popsuła. Koniec smieszkowania, za smieszki zwalniaja. Zaczyna się korpo. Szkoda

Śmieszkować dalej możesz w innej firmie tylko w tedy nikt nie będzie brał Cię na poważnie. Programowanie to dyscyplina, jeśli tego nie rozumiesz to zmień branżę i nie przeszkadzaj innym swoim podejściem.

wujek dobra rada
@Napierdalator 08.08.2017 13:04
Śmieszkować dalej możesz w innej firmie tylko w tedy nikt nie będzie brał Cię na poważnie. Programowanie to dyscyplina, jeśli t...

to by się zgadzało patrząc po ilości odejść - może lepiej nie zachęcać dalej?

Dabros

Firma jak najbardziej na +, jeśli ktoś pragnie zostać JavaScript Devem i chciałby bez stresu się nauczyć JS to bardzo polecam. Istnieje także możliwości rozwinięcia się jako Full Stack JS/PHP, zawsze znajdzie się coś co może zrobić osoba zaczynająca z programowaniem. Atmosfera w firmie jest dobra, chyba że zostawi się niezablokowany komputer i pojawi się czarodziej który w swoim rękawie ma wiele heheszków. Odwracanie tego procesu trwa, ale czego się nie robi aby inni nauczyli się czegoś od życia.

Karramba
@Dabros 24.04.2017 22:23
Firma jak najbardziej na +, jeśli ktoś pragnie zostać JavaScript Devem i chciałby bez stresu się nauczyć JS to bardzo polecam....

Dabros

Adam

Atmosfera raczej na luzie i to jest Ok gorzej z kasa . Benefitów brak -owoce ? Kawa? To słaba zachęta . Info o wielu klientach z zagranicy to bzdura. Firma ma siedzibę za granicami polski ? Bzdura. Benefity- bzdura. Fajni ludzie , bez napinki choć nie 100%. Firma jest mała i totalnie zdezorganizowana. Może za jakiś czas to się zmieni. Jak ktoś chce się nauczyć to jest dobry start jak ktoś już umie niech nie liczy ze dostanie dobra kasę .

NOWY

Potwierdzam, fajna atmosfera, dużo osób od których można się uczyć. Jak się angażujesz to widzą że się starasz i jest szansa na parę stów więcej. Zdalna praca raczej po próbnym, ale dopóki dowozisz nie ma problemu. Mają opiekę medyczną, więc lepiej niż w większości start upów w których byłem na rozmowach w Wawie.

Gość

Jeśli chodzi o IT to super - na JavaScript dev dają szansę mało doświadczonym osobom, można się wiele nauczyć a zespół jest ok. Kasa tez w porządku, jak trzeba zdalnie też pozwolą pracować. Minus to mało benefitow

Anka

Fajna luźna atmosfera. Kasa też się zgadza.

Aleksander

Byłem u nich rekrutacji na PHP Developera. Spotkanie rekrutacyjne inne niż wszystkie na których byłem: nieformalnie i luźno. Człowiek odpowiedzialny za IT przepytuje z umiejętności. Dają zadanie na spotkaniu, http://play.elevatorsaga.com więc proponuje się przygotować. Mają spore wymagania, ale przynajmniej dostałem odpowiedź od działu HR po spotkaniu że mam za niskie kwalifikacje.

Sławek K.
@Aleksander 02.09.2016 14:43
Byłem u nich rekrutacji na PHP Developera. Spotkanie rekrutacyjne inne niż wszystkie na których byłem: nieformalnie i luźno. Cz...

Wymagają komunikatywnego angielskiego? Bo u mnie z tym słabo.

Patryk
@Sławek K. 08.10.2016 20:17
Wymagają komunikatywnego angielskiego? Bo u mnie z tym słabo.

W zależności od tego na jakie stanowisko aplikujesz. Jeżeli chodzi o programowanie i sprzedaż - nie sprzedaż zagraniczna - tak dla supportu jest to duży plus.

admin

Masz informacje z pierwszej ręki o firmie Quartic Sp. z o.o. ? Czekamy na nowe opinie!

aga
@admin 06.08.2015 13:24
Masz informacje z pierwszej ręki o firmie Quartic Sp. z o.o. ? Czekamy na nowe opinie!

Fajna atmosfera, przynajmniej na rekrutacji. Nie zadają korpo pytań i wydają się być szczerzy. Mała firma jak narazie.

Zostaw opinię o Quartic Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartic Sp. z o.o.