KBTI Poland

Adres: ul. Broniewskiego 1B, 58-309 Wałbrzych

NIP: 8862393734 REGON: 021115379

KBTI Poland
2 103 160 5 1

Opinie o KBTI Poland

Filtruj opinie po kryteriach:

Incognito
 Opinia

Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
POLAK
 Opinia
@Incognito 16.08.2017 20:29

Normalne że na starcie nie bedziesz siedzial na tylku leniiwy polaczku. Ciesz sie ze dostaleś prace bo żenada takie zale wylewać. Ja Za każdym razem ciesze sie ze mam prace i płacą na czas reszta mnie nie interesuje tak samo radzil bym dla Ciebie jak chcesz popracować za granicą

Pomocna?
Tak1Nie3
parobki do obozu
 Opinia
@POLAK 29.07.2018 09:04

Widocznie masz słabe kwalifikacje kolego skoro cieszysz się, że masz prace. Pewnie w ogóle się cieszysz, że ci płaca. Jak na zwykłego parobka przystało pracować ku chwale Pana. Jeżeli kolega jechał na wózek widłowy to powinien na tym wózku pracować. Innych wyzywasz od leniwych polaczków, a sam podpisujesz się polak. Pewnie jakby chłopak napisał jeszcze, że dla niego za mało płacą to też by ci piana na usta wyskoczyła, bo jak to ktoś może chcieć więcej pieniędzy skoro firma płaci z tym, że grosze.... Nie dobrze mi się robi jak widzę takie komentarze.

Pomocna?
Tak38Nie
Yyy
 Opinia
@POLAK 29.07.2018 09:04

(usunięte przez administratora) glupi

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia
@Yyy 17.06.2019 20:35

Obrażanie innych osób na publicznym forum Gowork.pl jest w złym tonie i niestosowne. Nie uważasz? KBTI Poland to Agencja zatrudnienia działająca na rynku międzynarodowym, głównie w takich krajach jak: Holandia, Niemcy, Belgia, Francja. Czy wyjeżdżałeś do pracy za pośrednictwem w tej firmie i mógłbyś opisać warunki zatrudnienia. Interesuje mnie czy jest dobry kontakt z koordynatorem projektu i jak wyglądają warunki zakwaterowania? Informacje, które dodasz będą bardzo pomocne dla osób szykujących się na taki wyjazd do pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agniecha174
 Opinia

Czy ktoś mógłby powiedzieć coś na temat pracy przy pakowaniu warzyw i owoców w Holandii???

Pomocna?
Tak82Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justa
 Opinia
@agniecha174 09.01.2018 13:34

Hej, jedziesz przez ta agencje do pracy zdecydowałaś się bo ja też chciałam wyjechać

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
YANG
 Opinia
@agniecha174 09.01.2018 13:34

lepiej nie po tygodniu wracasz do polski

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia
@YANG 16.05.2019 15:26

Rzeczywiście tak jest, że wyjeżdżając do pracy za pośrednictwem firmy KBTI Poland wracamy po tygodniu do Polski? Dlaczego tak jest? Nie rozumiem do końca Twojej wypowiedzi, dlatego, jeżeli możesz, to sprecyzuj swój wpis, aby był bardziej zrozumiały. Przedstaw konkretną sytuację jaką znasz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia

KBTI Poland to agencja zatrudnienia działająca na rynku międzynarodowym, głównie w takich krajach, jak: Holandia, Niemcy, Belgia, Francja. Firma oferuje usługi z zakresu rekrutacji oraz wynajmu personelu. W oparciu o zdobytą wiedzę oraz długie doświadczenie ich głównym atutem jest skrócony czas rekrutacji oraz profesjonalne podejście do powierzonych zadań. Na stronie https://www.facebook.com/kbtipoland pracodawca poszukuje pracowników i publikuje oferty pracy w różnych branżach takich, jak logistyka, ogrodnictwo, budownictwo, telekomunikacja i inne. Firma zapewnia ubezpieczenie zdrowotne i zakwaterowanie. Jeżeli ktoś z użytkowników forum myśli o takiej pracy i zdecyduje się na zatrudnienie, proszę o zmieszczenie informacji o warunkach pracy i Waszych doświadczeniach z pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Damian

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Czy ktoś jedzie z KBTI do Czech 13 stycznia

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maga
 Opinia

Witam serdecznie. Aktualnie mieszkam w Belgii i poszukuję pracy. Znalazlam ofertę przez biuro KBTI na produkcji w Oevel. Czy ktoś z Państwa pracuje przez to biuro w firmie w Oevel? Co to za firma w ogóle i jakie są warunki ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@POLAK proszę Cię, żebyś nikogo nie obrażał. Forum jest miejscem gdzie mogą być prezentowane wszelkie opinie i masz pełne prawo nie zgadzać się z użytkownikiem @Inconito, ale na pewno zawsze powinieneś pamiętać o szacunku dla rozmówców. Dla osób zainteresowanych podjęciem pracy za granicą za pośrednictwem KBTI Poland, zostawiam link do ofert pracy. Ostatnio pojawiło się sporo nowych: https://www.gowork.pl/praca/kbti-poland;pr Znaleźliście wśród nich coś dla siebie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotrek
 Opinia

Jakie warunki mieszkaniowe w Belgi są ? Widziałem oferte Order Picker w GROBBENDONK Był ktoś może się wypowiedzieć ?

Pomocna?
Tak13Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Asia
 Opinia

Czy ktoś w okolicach 11.09 wyjeżdża do Czech?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Asia 23.08.2018 11:41

TAK JA WYJESZCZAM Z MEZEM 11 O9

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nowy
 Opinia

Moze ktos cos powiedziec o pracy w belgii? jakie zapenia agencja zakwaterowanie oraz jak ogolnie sprawuje sie biuro?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobit
 Opinia

@Mario1977 Ty się dobrze zastanów co chcesz? Jeśli praca jest dobra to co za różnica przez jaka firmę. Ważna jest umowa z drugą firmą i dobre stawki.??

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario1977
 Opinia
@Kobit 08.10.2017 10:35

Stawki są gorsze nawet niż w Polsce a warunki mieszkaniowe jak w przytułku jakimś. Przecież napisałem o tym wcześniej w poprzednim poście. Chyba ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Iwona nie kontaktowałem się jeszcze ale chyba to zrobię. Popracuję do końca listopada żeby chociaż mieć kasę na święta.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario1977
 Opinia
@Kobit 08.10.2017 10:35

Stawki są gorsze nawet niż w Polsce a warunki mieszkaniowe jak w przytułku jakimś. Przecież napisałem o tym wcześniej w poprzednim poście. Chyba ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Iwona nie kontaktowałem się jeszcze ale chyba to zrobię. Popracuję do końca listopada żeby chociaż mieć kasę na święta.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arnold
 Opinia
@Mario1977 12.10.2017 19:19

Toco Ty za granica zarabiales 3 euro / h ? hehe no ciekaw jestem gdzie :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Welder Kilka dni minęło odkąd zadałeś swoje pytanie, dlatego teraz ja chciałabym spytać, czy finalnie zdecydowałeś się złożyć swoje CV do firmy KBTI Poland? Jeżeli tak, to napisz proszę, czy zostałeś zaproszony na rozmowę, a jeśli tak - co na niej zostało Ci zaproponowane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia

Może czas zacząć doceniać pracę w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Welder
 Opinia

Witam mam pytanie widziałem ofertę n spawacza jak ocenia ile pracę jako spawacz z tej agencji ? Jakie warunki mieszkaniowe ? Wypłaty?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Bardzo ważne są Wasze opinie o pracodawcy KBTI Poland, dlatego warto się nimi tutaj dzielić. Ktoś chętny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

moze chirurg dostanie prace...spelnianie wielu warunkow nic nie pomaga...a stawka..smieszna...bez komentarza..szkoda marnowac czas...

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Karol może warto skontaktować się bezpośrednio z KBTI Poland? Dostaniesz wtedy tam szybką i wiarygodną odpowiedź. Jak się zdecydujesz na aplikację to daj znać jak warunki i czy jesteś zadowolony.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
chirurg by sie nie zlapal
 Opinia
@Iwona 02.10.2017 14:27

PORAZKA

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sesil
 Opinia

Widzę z opini to firma inko co zarobi to na winko

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

Kilka dni temu agencja KBTI Poland opublikowała na swoim profilu na facebooku artykuł o tym, że wzrośnie zapotrzebowanie w Holandii na polskich pracowników. Czy ta informacja Was cieszy? Planowaliście wyjazd do pracy w tym roku?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia

Czy może mi ktoś podpowiedzieć czy to jest jakaś wielka akcja z robotą przy pakowaniu warzyw i owoców w Poeldijk? Tak długa jest oferta, że wyraźnie potrzebują na już ludzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mala
 Opinia
@Karol 30.09.2017 18:21

hej,czy byłes może przy tym pakowaniu w Poeldijk? Jak tak to jak opinie, warunki mieszkaniowe ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Justa minęło trochę dni, także chciałabym wiedzieć czy jednak zdecydowałaś się wyjechać z KBTI Poland? Jeżeli jesteś już za granicą to podziel się pierwszymi wrażeniami i czy wszystko jest tak jak ustaliłaś z agencją.

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@agniecha174 ja nie jestem pracownikiem firmy KBTI Poland, dlatego nie jestem w stanie udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
joanna
 Opinia

ja jutro jade do pakowanie owców i warzyw

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miśka
 Opinia
@joanna 08.07.2017 19:41

@joanna: Czy możesz już coś powiedzieć na temat pracy lub jak pierwsze wrażenia?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agniecha174
 Opinia
@joanna 08.07.2017 19:41

@joanna czy mogłabyś powiedzieć coś na temat pracy?

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Piotr czyli Ty pracujesz z KBTI Poland i jesteś zadowolony i nie uważasz, żeby było źle w firmie? Czy brakuje tam miejsc pracy, żeby posuwać się do takich komentarzy?

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia

Witam wszystkich ,ten mario pewnie ściemnia bo dobra praca i nie chce tam więcej ludzi ;) pozdrawiam .....

Pomocna?
Tak44Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Kobit właśnie widzę, że spokojnie agencja może pomóc w znalezieniu pracy też osobom, które nie chcą wyjeżdżać za granicę: http://www.kbti.pl/oferty @Mario1977 i jak udało Ci się dostać nową pracę od grudnia z pomocą KBTI Poland?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobit
 Opinia

Jeśli ktoś ma problem z pracą za granicą to agencja KBTI ma również w swojej ofercie dużo pracy w kraju!. Ale niektórzy będą narzekać, że mało tu zarabiają i tak jest źle. Moim skromnym zdaniem osoby, które są nieszczęśliwe zawsze coś znajdą do biadolenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kk
 Opinia
@Kobit 17.10.2017 11:10

czyli walkarze jestescie to podesle wam kilka kontroli zobaczymy czy oni cos znajda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Mario1977 dzięki za opinię. To czemu @Kargul słyszał dobre opinie o firmie KBTI Poland skoro tak nie jest? Rozmawiałeś z koordynatorami o tym wszystkim? Czy po powrocie do Polski kontaktowałeś się z firmą? Myślę, że to też istotne informacje które powinieneś dopowiedzieć.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario1977
 Opinia
@Iwona 25.09.2017 09:26

Cała sprawa jest już wszystkim znana z firmą Manpower. Tylko czemu odrazu nie zostałem poinformowany że będę pracował pod manpower. Po przyjeździe na miejsce dopiero wszystko wyszło na jaw. Nie mam ochoty się z nimi szarpać . Pracuję do końca miesiąca i wyjeżdżam . Dobrze że w pokoju mam w miarę czysto i wzięłam swoją pościel bo inaczej świerzb murowany. We wszystkich innych pokojach brud i smród. Co chwile nie ma ciepłej wody bo jest bojler który się wyłącza jak woda zostanie zużyta. Człowiek chce się wykąpać po pracy ale nie może. Trzeba trafić w odpowiednią porę w dniu żeby można było się wykąpać.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@Kargul a co słyszałeś dokładnie? Możesz się podzielić z nami? Uważasz, że to co słyszałeś to prawdziwe informacje? Wszystkie opinie są ważne, bo z nim można wysnuć swoją własną o KBTI Poland.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario1977
 Opinia
@Iwona 06.09.2017 10:59

Tak nieuczciwej firmy to dawno nie widziałem. Ja właśnie pracuję w Skodzie w Kvasinach. Nie polecam nikomu. Po przyjeździe się okazuje że będziecie pracowali pod manpower który oszukuje z wypłatą i wychodzi mniej niż wpolsce a tempo pracy kosmiczne. Warunki mieszkalne są takie że w pokojach syf i brud ,można świerzbu się nabawić bez problemu. Żadnej pomocy ze strony kordynatorów, mają was totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostrzegam przed wyjazdem. Szkoda waszego straconego czasu i nerwów. Ja niestety przyjechałem i żałuję straconego czasu.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario1977
 Opinia
@Iwona 06.09.2017 10:59

Tak nieuczciwej firmy to dawno nie widziałem. Ja właśnie pracuję w Skodzie w Kvasinach. Nie polecam nikomu. Po przyjeździe się okazuje że będziecie pracowali pod manpower który oszukuje z wypłatą i wychodzi mniej niż wpolsce a tempo pracy kosmiczne. Warunki mieszkalne są takie że w pokojach syf i brud ,można świerzbu się nabawić bez problemu. Żadnej pomocy ze strony kordynatorów, mają was totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostrzegam przed wyjazdem. Szkoda waszego straconego czasu i nerwów. Ja niestety przyjechałem i żałuję straconego czasu.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kargul
 Opinia

Ja tam słyszałem o KBTI dobre opinie i dziwię się .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o KBTI Poland - Wałbrzych

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny