KBTI Poland

Wałbrzych

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 93 ocen.

Opinie o KBTI Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KBTI Poland

agniecha174

Czy ktoś mógłby powiedzieć coś na temat pracy przy pakowaniu warzyw i owoców w Holandii???

Justa
@agniecha174 09.01.2018 13:34

Hej, jedziesz przez ta agencje do pracy zdecydowałaś się bo ja też chciałam wyjechać

Iwona

@agniecha174 ja nie jestem pracownikiem firmy KBTI Poland, dlatego nie jestem w stanie udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie.

joanna

ja jutro jade do pakowanie owców i warzyw

Miśka
@joanna 08.07.2017 19:41

@joanna: Czy możesz już coś powiedzieć na temat pracy lub jak pierwsze wrażenia?

agniecha174
@joanna 08.07.2017 19:41

@joanna czy mogłabyś powiedzieć coś na temat pracy?

Iwona

@Piotr czyli Ty pracujesz z KBTI Poland i jesteś zadowolony i nie uważasz, żeby było źle w firmie? Czy brakuje tam miejsc pracy, żeby posuwać się do takich komentarzy?

Piotr

Witam wszystkich ,ten mario pewnie ściemnia bo dobra praca i nie chce tam więcej ludzi ;) pozdrawiam .....

Iwona

@Kobit właśnie widzę, że spokojnie agencja może pomóc w znalezieniu pracy też osobom, które nie chcą wyjeżdżać za granicę: http://www.kbti.pl/oferty @Mario1977 i jak udało Ci się dostać nową pracę od grudnia z pomocą KBTI Poland?

Kobit

Jeśli ktoś ma problem z pracą za granicą to agencja KBTI ma również w swojej ofercie dużo pracy w kraju!. Ale niektórzy będą narzekać, że mało tu zarabiają i tak jest źle. Moim skromnym zdaniem osoby, które są nieszczęśliwe zawsze coś znajdą do biadolenia.

kk
@Kobit 17.10.2017 11:10

czyli walkarze jestescie to podesle wam kilka kontroli zobaczymy czy oni cos znajda

Kobit

@Mario1977 Ty się dobrze zastanów co chcesz? Jeśli praca jest dobra to co za różnica przez jaka firmę. Ważna jest umowa z drugą firmą i dobre stawki.??

Mario1977
@Kobit 08.10.2017 10:35

Stawki są gorsze nawet niż w Polsce a warunki mieszkaniowe jak w przytułku jakimś. Przecież napisałem o tym wcześniej w poprzednim poście. Chyba ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Iwona nie kontaktowałem się jeszcze ale chyba to zrobię. Popracuję do końca listopada żeby chociaż mieć kasę na święta.

Mario1977
@Kobit 08.10.2017 10:35

Stawki są gorsze nawet niż w Polsce a warunki mieszkaniowe jak w przytułku jakimś. Przecież napisałem o tym wcześniej w poprzednim poście. Chyba ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Iwona nie kontaktowałem się jeszcze ale chyba to zrobię. Popracuję do końca listopada żeby chociaż mieć kasę na święta.

Iwona

@Karol może warto skontaktować się bezpośrednio z KBTI Poland? Dostaniesz wtedy tam szybką i wiarygodną odpowiedź. Jak się zdecydujesz na aplikację to daj znać jak warunki i czy jesteś zadowolony.

Karol

Czy może mi ktoś podpowiedzieć czy to jest jakaś wielka akcja z robotą przy pakowaniu warzyw i owoców w Poeldijk? Tak długa jest oferta, że wyraźnie potrzebują na już ludzi.

Iwona

@Mario1977 dzięki za opinię. To czemu @Kargul słyszał dobre opinie o firmie KBTI Poland skoro tak nie jest? Rozmawiałeś z koordynatorami o tym wszystkim? Czy po powrocie do Polski kontaktowałeś się z firmą? Myślę, że to też istotne informacje które powinieneś dopowiedzieć.

Mario1977
@Iwona 25.09.2017 09:26

Cała sprawa jest już wszystkim znana z firmą Manpower. Tylko czemu odrazu nie zostałem poinformowany że będę pracował pod manpower. Po przyjeździe na miejsce dopiero wszystko wyszło na jaw. Nie mam ochoty się z nimi szarpać . Pracuję do końca miesiąca i wyjeżdżam . Dobrze że w pokoju mam w miarę czysto i wzięłam swoją pościel bo inaczej świerzb murowany. We wszystkich innych pokojach brud i smród. Co chwile nie ma ciepłej wody bo jest bojler który się wyłącza jak woda zostanie zużyta. Człowiek chce się wykąpać po pracy ale nie może. Trzeba trafić w odpowiednią porę w dniu żeby można było się wykąpać.

Iwona

@Kargul a co słyszałeś dokładnie? Możesz się podzielić z nami? Uważasz, że to co słyszałeś to prawdziwe informacje? Wszystkie opinie są ważne, bo z nim można wysnuć swoją własną o KBTI Poland.

Mario1977
@Iwona 06.09.2017 10:59

Tak nieuczciwej firmy to dawno nie widziałem. Ja właśnie pracuję w Skodzie w Kvasinach. Nie polecam nikomu. Po przyjeździe się okazuje że będziecie pracowali pod manpower który oszukuje z wypłatą i wychodzi mniej niż wpolsce a tempo pracy kosmiczne. Warunki mieszkalne są takie że w pokojach syf i brud ,można świerzbu się nabawić bez problemu. Żadnej pomocy ze strony kordynatorów, mają was totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostrzegam przed wyjazdem. Szkoda waszego straconego czasu i nerwów. Ja niestety przyjechałem i żałuję straconego czasu.

Mario1977
@Iwona 06.09.2017 10:59

Tak nieuczciwej firmy to dawno nie widziałem. Ja właśnie pracuję w Skodzie w Kvasinach. Nie polecam nikomu. Po przyjeździe się okazuje że będziecie pracowali pod manpower który oszukuje z wypłatą i wychodzi mniej niż wpolsce a tempo pracy kosmiczne. Warunki mieszkalne są takie że w pokojach syf i brud ,można świerzbu się nabawić bez problemu. Żadnej pomocy ze strony kordynatorów, mają was totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostrzegam przed wyjazdem. Szkoda waszego straconego czasu i nerwów. Ja niestety przyjechałem i żałuję straconego czasu.

Kargul

Ja tam słyszałem o KBTI dobre opinie i dziwię się .

Kontrolny

KBTI ma bardzo dużo ofert pracy w Czechach od zaraz. Może ktoś się orientuje jaka to ma być robota? Jak z mieszkaniem i czy zawożą sami czy we własnym zakresie dojazd?

Incognito

Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...

Incognito

Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...

Udo

Agencja spoko i robota też. Oczywiście dla osób, które jadą z nimi do pracy po to żeby pracować a nie robić wrażenie. Mam pytanie o robotę pakowacza w Holandii, w jakim zakładzie to może być robota?

Joistick

Co do pracy w Czechach w Kurim, pracowałem tam i niedługo myślę tam wrócić i mogę udzielić informacji jak ktoś chcę maarcin181@WP.pl

Amator

Widzę, że KBTI cały czas dba o duży wybór ofert pracy. Kiedyś korzystałem z ich pośrednictwa i byłe zadowolony z zarobków oraz z pracy ale to była praca w kraju. Czy ma ktoś wiedzę gdzie za granicą mają pracę? O Czechach wiem ale może jeszcze gdzieś?

Natalia

Witam czy ktoś może napisać jak wygląda praca w Kurim w Czechach?

Odbitek

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów jak się pracuje przez tę agencję? Mają dużo ofert pracy ale dobrze jest wiedzieć jak organizują wyjazdy za granicę.

Michał

Witam czy ktoś jedzie 24 lipca do Czech do Kuřim?

Klara

Ależ mają długą listę ofert. Można z pewnością wybrać sobie dobrą robotę i przy okazji ocenić agencję?

CIEKAWSKA

Witam czy ktoś pracuje przez KBTI w Zoetermeer pakowanie kurczaka americana czy jakoś tak oraz pasztecikow. Zastanawiam się nad aplikowaniem. Mam właśnie zakwaterowanie i transport. Pomocy

Iwona

@Obłoczek rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z KBTI Poland. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń z firmą? Jak szybko udało Ci się znaleźć za ich pośrednictwem pracę? Co sprawia, że warto aplikować właśnie do nich?

Obłoczek

Widzę , że KBTI ma bardzo aktualnych ofert pracy. Starają się bardzo i dzięki nim to wiele osób ma pracę taką jak chcą. Już korzystałem z ich oferty i dzięki temu mam stałą pracę z dobrymi zarobkami.!!

Max

Witam, pracował ktoś z Was w Czechach w fabryce Skody poprzez tę agencję ?

anonim1111

Gdzie polecacie pracę?

Kobit

Słyszałam sporo dobrego o firmie i dziwią mnie niektóre wpisy. Może trzeba zgłosić to szefostwu , myślę, że jeśli faktycznie miały miejsce jakieś nieprawidłowości to jest wynik pracy ludzi.

Kobit

Firma ma bardzo dużą ofertę pracy i w związku z tym mam pytanie licząc że ktoś na forum podpowie. Czy KBTI ma obsługę firmy PLAY, dużo ofert tego dotyczyły? Poza tym proszę jeszcze o informacje jak się pracuje, jakie umowy zawiera firma z pracownikami?

Kobit

Czy KBTI Poland ma nowy kontrakt z T-Mobile? Widziałem ich nową ofertę i mają ogromne zapotrzebowanie na doradców.

Grzesiek

Kbti to jest tylko pośrednik po przyjeździe przejmuje was direct people praca jest nie jest lekko jest tempo bardzo wysokie a te bungale do których nas dali to jest porażka ale da się przeżyć zarobisz Maks do 250 euro więcej nie wyciągniesz no chyba że będziesz zostawal po godzinach ale przerobisz tu dniuwke to ci się odechciewa zostawać dłużej

asdfghjkl
@Grzesiek 14.05.2017 12:27

czy jak zwykle, szukają nie pracowników a sportowców, co jeszcze zapłacą za dwuosobowy pokój wielkości łazienki 400 ojro?, ee to jadę do Czech, tam zakwaterowanie darmo, + dodatki do posiłków, przy oszczędnym życiu całą wypłate można odłozyć, ale konieć końców i tak wychodzi prawie to samo, no chyba ze przestój w Holandii sie trafi, to jednak Czechy dużo korzystniej wyglądają, lol a wszystko przez pazerność agencji

Iwona

@jacek informacja o tym na jakich warunkach odbywa się szkolenie nie została Ci przekazana podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Rzeczywiście niektóre firmy podejmują decyzję o zatrudnieniu na podstawie tego jak przebiega szkolenie wstępne, jednak taka informacja zwykle jest udzielana podczas rozmowy. Jeśli podczas procesu rekrutacji wystąpiły jakieś nieprawidłowości zawsze warto zgłaszać je bezpośrednio do firmy.

Iwona

@Grzesiek @Przemo Rozumiem, że rozpoczęliście już pracę. Co możecie na tym etapie powiedzieć o tym jak oceniacie współpracę z firmą KBTI Poland?

Zorba

KBTI Poland dzięki zdobytej wiedzy oraz długiemu doświadczeniu może pozwolić sobie na skrócony czas rekrutacji co jest głównym atutem firmy. Często dowiadujemy sie o pracy ale rekrutacja trwa i jest po pracy.

MAJSTER

Jedzie ktoś w niedziele z dolnegośląska do eindhoven na warzywa i owoce

Grzesiek

Jedzie ktoś w niedziele do Eindhoven do pracy przy pakowaniu warzyw i owoców jsk tak to proszę się odezwać

Grzesiek
@Przemo 04.05.2017 14:38

Spoko a skąd wogóle jedziecie to mój email napisz do mnie to się jakoś zgadamy grzesiek19881@onet.eu

szymi
@Grzesiek 02.05.2017 18:55

Ja zamierzam ale jutro dopiero wysylam do nich cv. Szymon z Walbrzycha

Luidzi

KBTI Poland ma imponującą ofertę pracy, jaka jest tego przyczyna ? Może ktoś wie i mógłby się podzielić?

Tony

Jak jest z wyjazdem przez KBTI Poland do Skody do Czech? Jest tu ktoś kto pracuję w Skodzie przez agencje?

Mrr
@Tony 27.04.2017 19:45

Nie jedź bo zarobisz tyle ile w pl może ciut więcej

Grzesiek

Witam mógł by ktoś napisać coś na temat pracy w Eindhoven Przy pakowaniu warzyw i owoców czy warto tam jechać bo wybieram się tam z dziewczyną początkiem maja

Grzesiek
@Ruda 27.04.2017 20:24

Na drugi dzień się odezwali i w następnym tygodniu w czwartek masz nam wysłać umowy i w niedziele mamy jechać od wysłania zgłoszenia to już kilka razy dzwonili pojedziemy w niedziele i zobaczymy jak tam jest pozdrawiam

Grzesiek
@Ruda 27.04.2017 20:24

A i skoro zależy ci na tym wyjeździe to zacznij tam do nich wydzwaniac to może akurat ci się uda i pojedziesz też w niedziele z nami

Iwona

@Miastowy rozumiem, że już wyjechałeś do pracy. Jak pierwsze wrażenia po przyjeździe? Jak oceniłbyś komunikacje z KBTI Poland?

Dorota

KBTI Poland ma ofertę pracy przy pakowaniu warzyw i owoców w Eindhoven. Czy tam ktoś był i mógłby podzielić się informacjami? Ile można zarobić, jak długo dziennie się pracuje ? Czy mieszkania są w miarę przyzwoite? Słyszałam , że dobrze to organizują.

Stefan

KBTI Poland to świetna agencja. Zawsze mają bardzo dużo ofert pracy i można sobie coś wybrać. Jeśli są osoby niezadowolone to myślę, że lepiej poszukać innej agencji a nie wypisywać jakieś bzdety na forum.

Rick

Pakowanie warzyw i owoców Eindhoven ktoś był i czy jest warte ogłoszenie wyjazdu?

Miastowy
@Rick 02.04.2017 13:02

ja mam tam niby jechać w tym tygodniu. Mój znajomy tam pracował i powiedział, że był zadowolony. Fakt, że czasami ciężko, lecz to raczej kwestia przyzwyczajenia. Nikt idealnym do pracy się nie urodził.

Dagmara 1993
@Rick 02.04.2017 13:02

Dopisuje się do pytania, wysyłam małżonka właśnie tam z początkiem maja, i on panikuje czy ta firma to nienie sciema

Iza

Mam pytanie czy praca przy pakowaniu warzyw i owoców - Haga jest warta wyjazdu. Agencja sprawdziła się już w praktyce jedynie zastanawiam się co do samej pracy. Może ktoś wie jak to wychodzi?Proszę o info.

Iwona

Widzieliście już aktualne oferty pracy firmy KBTI Poland? Dostępne są pod adresem http://www.kbti.pl/oferty. Która z ofert najbardziej Was interesuje?

Praczka

Można dzięki KBTI złapać fajna pracę i w dodatku zarobić dobre pieniądze. Zresztą jak ktoś poczyta wpisy to się sam przekona. Załatwiają dobre mieszkania i ewentualny dojazd do pracy. Firma w pełni profesjonalna i godna polecenia, oby więcej takich było.

sopa
@Praczka 19.01.2017 12:50

Napisalo biuro.haha. Slaba podpucha

chetna do pracy

Witam. Jakie sa warunki mieszkaniowe w tej firmie? Maja domki czy bungale?? Ile mozna zarobic na pakowaniu warzyw i owoców?? Chciala bym podjac prace przez te firme ale ostatnio bylam na pakowaniu drobiu i bylam zalamana dlatego prosze o jakies info...

Explosivboy

Ktoś może wie dla jakie warunki godzinie i mieszkalne panują w Poeldijku przy pakowaniu warzyw i owoców?

OLSK

Wyjechałam 1,5 miesiąca temu przez KBTI i jestem zadowolona, jednak wszytko zależy gdzie się trafi i na kogo, a cały spęd taka jak pisze kolega niestety , ale robia nasi kochani rodacy.

luk29
@OLSK 28.11.2016 15:40

podoba mi sie twoja wypowiedz na temat pracy przez agencje Kbti ja mam 18 grudnia mam byc na hotelu w Zoetermeer prosze o odpowiedz czy sa tam spoko warunki pozdrawiam łukasz .

Kobit
@OLSK 28.11.2016 15:40

Ja mogę mówić o firmie tylko dobrze. Lubie pracę ogrodnicze. Dobre warunki mieszkaniowe i fajne zarobki. Co można jeszcze chcieć. Maruderzy niech siedzą w domu na kuroniówce to będzie wtedy super i będą klepać biedę. Jak ktoś nie lubi pracy w ziemi niech szuka w innej branży.

Zostaw opinię o KBTI Poland - Wałbrzych

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KBTI Poland