KBTI Poland

Wałbrzych

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 102 ocen.

KBTI Poland
3 102 6 1

Opinie o KBTI Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Piotrek

Jakie warunki mieszkaniowe w Belgi są ? Widziałem oferte Order Picker w GROBBENDONK Był ktoś może się wypowiedzieć ?

Asia

Czy ktoś w okolicach 11.09 wyjeżdża do Czech?

anonymous
@Asia 23.08.2018 11:41

TAK JA WYJESZCZAM Z MEZEM 11 O9

nowy

Moze ktos cos powiedziec o pracy w belgii? jakie zapenia agencja zakwaterowanie oraz jak ogolnie sprawuje sie biuro?

Incognito

Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...

POLAK
@Incognito 16.08.2017 20:29

Normalne że na starcie nie bedziesz siedzial na tylku leniiwy polaczku. Ciesz sie ze dostaleś prace bo żenada takie zale wylewać. Ja Za każdym razem ciesze sie ze mam prace i płacą na czas reszta mnie nie interesuje tak samo radzil bym dla Ciebie jak chcesz popracować za granicą

parobki do obozu
@POLAK 29.07.2018 09:04

Widocznie masz słabe kwalifikacje kolego skoro cieszysz się, że masz prace. Pewnie w ogóle się cieszysz, że ci płaca. Jak na zwykłego parobka przystało pracować ku chwale Pana. Jeżeli kolega jechał na wózek widłowy to powinien na tym wózku pracować. Innych wyzywasz od leniwych polaczków, a sam podpisujesz się polak. Pewnie jakby chłopak napisał jeszcze, że dla niego za mało płacą to też by ci piana na usta wyskoczyła, bo jak to ktoś może chcieć więcej pieniędzy skoro firma płaci z tym, że grosze.... Nie dobrze mi się robi jak widzę takie komentarze.

Igor

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Kobit

@Mario1977 Ty się dobrze zastanów co chcesz? Jeśli praca jest dobra to co za różnica przez jaka firmę. Ważna jest umowa z drugą firmą i dobre stawki.??

Mario1977
@Kobit 08.10.2017 10:35

Stawki są gorsze nawet niż w Polsce a warunki mieszkaniowe jak w przytułku jakimś. Przecież napisałem o tym wcześniej w poprzednim poście. Chyba ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Iwona nie kontaktowałem się jeszcze ale chyba to zrobię. Popracuję do końca listopada żeby chociaż mieć kasę na święta.

Mario1977
@Kobit 08.10.2017 10:35

Stawki są gorsze nawet niż w Polsce a warunki mieszkaniowe jak w przytułku jakimś. Przecież napisałem o tym wcześniej w poprzednim poście. Chyba ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Iwona nie kontaktowałem się jeszcze ale chyba to zrobię. Popracuję do końca listopada żeby chociaż mieć kasę na święta.

Arnold
@Mario1977 12.10.2017 19:19

Toco Ty za granica zarabiales 3 euro / h ? hehe no ciekaw jestem gdzie :D

Iwona

@Welder Kilka dni minęło odkąd zadałeś swoje pytanie, dlatego teraz ja chciałabym spytać, czy finalnie zdecydowałeś się złożyć swoje CV do firmy KBTI Poland? Jeżeli tak, to napisz proszę, czy zostałeś zaproszony na rozmowę, a jeśli tak - co na niej zostało Ci zaproponowane.

Andrzej

Może czas zacząć doceniać pracę w firmie?

Welder

Witam mam pytanie widziałem ofertę n spawacza jak ocenia ile pracę jako spawacz z tej agencji ? Jakie warunki mieszkaniowe ? Wypłaty?

Administrator

Bardzo ważne są Wasze opinie o pracodawcy KBTI Poland, dlatego warto się nimi tutaj dzielić. Ktoś chętny?

pracownik

moze chirurg dostanie prace...spelnianie wielu warunkow nic nie pomaga...a stawka..smieszna...bez komentarza..szkoda marnowac czas...

Iwona

@Karol może warto skontaktować się bezpośrednio z KBTI Poland? Dostaniesz wtedy tam szybką i wiarygodną odpowiedź. Jak się zdecydujesz na aplikację to daj znać jak warunki i czy jesteś zadowolony.

chirurg by sie nie zlapal
@Iwona 02.10.2017 14:27

PORAZKA

Sesil

Widzę z opini to firma inko co zarobi to na winko

Iwona

Kilka dni temu agencja KBTI Poland opublikowała na swoim profilu na facebooku artykuł o tym, że wzrośnie zapotrzebowanie w Holandii na polskich pracowników. Czy ta informacja Was cieszy? Planowaliście wyjazd do pracy w tym roku?

Karol

Czy może mi ktoś podpowiedzieć czy to jest jakaś wielka akcja z robotą przy pakowaniu warzyw i owoców w Poeldijk? Tak długa jest oferta, że wyraźnie potrzebują na już ludzi.

mala
@Karol 30.09.2017 18:21

hej,czy byłes może przy tym pakowaniu w Poeldijk? Jak tak to jak opinie, warunki mieszkaniowe ?

Iwona

@Justa minęło trochę dni, także chciałabym wiedzieć czy jednak zdecydowałaś się wyjechać z KBTI Poland? Jeżeli jesteś już za granicą to podziel się pierwszymi wrażeniami i czy wszystko jest tak jak ustaliłaś z agencją.

agniecha174

Czy ktoś mógłby powiedzieć coś na temat pracy przy pakowaniu warzyw i owoców w Holandii???

Justa
@agniecha174 09.01.2018 13:34

Hej, jedziesz przez ta agencje do pracy zdecydowałaś się bo ja też chciałam wyjechać

Iwona

@agniecha174 ja nie jestem pracownikiem firmy KBTI Poland, dlatego nie jestem w stanie udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie.

joanna

ja jutro jade do pakowanie owców i warzyw

Miśka
@joanna 08.07.2017 19:41

@joanna: Czy możesz już coś powiedzieć na temat pracy lub jak pierwsze wrażenia?

agniecha174
@joanna 08.07.2017 19:41

@joanna czy mogłabyś powiedzieć coś na temat pracy?

Iwona

@Piotr czyli Ty pracujesz z KBTI Poland i jesteś zadowolony i nie uważasz, żeby było źle w firmie? Czy brakuje tam miejsc pracy, żeby posuwać się do takich komentarzy?

Piotr

Witam wszystkich ,ten mario pewnie ściemnia bo dobra praca i nie chce tam więcej ludzi ;) pozdrawiam .....

Iwona

@Kobit właśnie widzę, że spokojnie agencja może pomóc w znalezieniu pracy też osobom, które nie chcą wyjeżdżać za granicę: http://www.kbti.pl/oferty @Mario1977 i jak udało Ci się dostać nową pracę od grudnia z pomocą KBTI Poland?

Kobit

Jeśli ktoś ma problem z pracą za granicą to agencja KBTI ma również w swojej ofercie dużo pracy w kraju!. Ale niektórzy będą narzekać, że mało tu zarabiają i tak jest źle. Moim skromnym zdaniem osoby, które są nieszczęśliwe zawsze coś znajdą do biadolenia.

kk
@Kobit 17.10.2017 11:10

czyli walkarze jestescie to podesle wam kilka kontroli zobaczymy czy oni cos znajda

Iwona

@Mario1977 dzięki za opinię. To czemu @Kargul słyszał dobre opinie o firmie KBTI Poland skoro tak nie jest? Rozmawiałeś z koordynatorami o tym wszystkim? Czy po powrocie do Polski kontaktowałeś się z firmą? Myślę, że to też istotne informacje które powinieneś dopowiedzieć.

Mario1977
@Iwona 25.09.2017 09:26

Cała sprawa jest już wszystkim znana z firmą Manpower. Tylko czemu odrazu nie zostałem poinformowany że będę pracował pod manpower. Po przyjeździe na miejsce dopiero wszystko wyszło na jaw. Nie mam ochoty się z nimi szarpać . Pracuję do końca miesiąca i wyjeżdżam . Dobrze że w pokoju mam w miarę czysto i wzięłam swoją pościel bo inaczej świerzb murowany. We wszystkich innych pokojach brud i smród. Co chwile nie ma ciepłej wody bo jest bojler który się wyłącza jak woda zostanie zużyta. Człowiek chce się wykąpać po pracy ale nie może. Trzeba trafić w odpowiednią porę w dniu żeby można było się wykąpać.

Iwona

@Kargul a co słyszałeś dokładnie? Możesz się podzielić z nami? Uważasz, że to co słyszałeś to prawdziwe informacje? Wszystkie opinie są ważne, bo z nim można wysnuć swoją własną o KBTI Poland.

Mario1977
@Iwona 06.09.2017 10:59

Tak nieuczciwej firmy to dawno nie widziałem. Ja właśnie pracuję w Skodzie w Kvasinach. Nie polecam nikomu. Po przyjeździe się okazuje że będziecie pracowali pod manpower który oszukuje z wypłatą i wychodzi mniej niż wpolsce a tempo pracy kosmiczne. Warunki mieszkalne są takie że w pokojach syf i brud ,można świerzbu się nabawić bez problemu. Żadnej pomocy ze strony kordynatorów, mają was totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostrzegam przed wyjazdem. Szkoda waszego straconego czasu i nerwów. Ja niestety przyjechałem i żałuję straconego czasu.

Mario1977
@Iwona 06.09.2017 10:59

Tak nieuczciwej firmy to dawno nie widziałem. Ja właśnie pracuję w Skodzie w Kvasinach. Nie polecam nikomu. Po przyjeździe się okazuje że będziecie pracowali pod manpower który oszukuje z wypłatą i wychodzi mniej niż wpolsce a tempo pracy kosmiczne. Warunki mieszkalne są takie że w pokojach syf i brud ,można świerzbu się nabawić bez problemu. Żadnej pomocy ze strony kordynatorów, mają was totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostrzegam przed wyjazdem. Szkoda waszego straconego czasu i nerwów. Ja niestety przyjechałem i żałuję straconego czasu.

Kargul

Ja tam słyszałem o KBTI dobre opinie i dziwię się .

Kontrolny

KBTI ma bardzo dużo ofert pracy w Czechach od zaraz. Może ktoś się orientuje jaka to ma być robota? Jak z mieszkaniem i czy zawożą sami czy we własnym zakresie dojazd?

Incognito

Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...

Udo

Agencja spoko i robota też. Oczywiście dla osób, które jadą z nimi do pracy po to żeby pracować a nie robić wrażenie. Mam pytanie o robotę pakowacza w Holandii, w jakim zakładzie to może być robota?

Joistick

Co do pracy w Czechach w Kurim, pracowałem tam i niedługo myślę tam wrócić i mogę udzielić informacji jak ktoś chcę maarcin181@WP.pl

Zostaw opinię o KBTI Poland - Wałbrzych

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KBTI Poland