Opinie o KBTI Poland w Wałbrzych

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie KBTI Poland. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie KBTI Poland o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Sprzedaż sprzętu telekomunikacyjnego

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o KBTI Poland w Wałbrzych

baner wywiady
Olo83

Ludzie, wbijcie sobie do głowy, że kbti to nie jest agencja pracy tymczasowej. To agencja REKRUTACYJNA. Rekrutuje dla agencji pracy tymczasowej. Zawsze pytajcie dla kogo rekrutuje.

Pytajacy
@Paulina

Czy ta firma rekrutacyjna kbti ktora nagania szuka zleca ludzi do firm posredniczych czy placa te agencje pracy tyle ile jest na umowie w euro ?czy sa uczciwi? Ktos cos odpisze?pracuje przez kbti?rekruterow?pracuje ktos w belgi na produkcji?

EK Nowy wpis

Tez chętnie jak poprzednik z ponad pól roku temu bym poczytała opinie o samych rekruterach, wiecie może jak wstąpić w ich szeregi? Mam przed sobą dawniejsza ofertę dla osoby z językiem angielskim. Nie widzę jednak widełek placowych a to pierwsza kwestia która musze znać. o jaki rozwój osobisty z opisu mogło chodzić? I jak bardzo te wspomniane godziny pracy są elastyczne?

Olo83

Paulina
@Olo83

A co to za różnica? Chyba ważne że znajdzie się pracę?

Pytajacy Nowy wpis
@Paulina

Gtx

Jadę do mladej Boleslav do skody i chciałem się dowiedzieć jak to jest czy naprawdę tak kolorowo co z Koordynatorem jaki jest stosunek do pracownika jakie hotele i jak atmosfera w pracy i hotelu

Bogdan
@Gtx

Pisałeś jakiś czas temu, więc chciałbym dowiedzieć się, czy zdecydowałeś się na wyjazd i zatrudnienie? Przedstaw proszę jakie warunki zastałeś na miejscu, bo takie informacje bardzo przydadzą się na forum.

Abcv
@Gtx

Jedź i się przekonaj sam a nie tylko wypytujesz

Grzybiarz
@Abcv

Idź do lasu i próbuj wszystkich grzybów po kolei, a nie wypytuj które są trujące..

do Abcv
 Problem
@Abcv

dlaczego tak odpowiadasz niezyczliwie..rzetelne opinie tych, co przezyli rozczarowanie agencja nie tylko uchronia innych , ale rowniez zle opinie nie pozwola zlym agencjom tkwic na rynku -wiec dla wszystkich , a to dziala w dwie strony przeciez, kiedys tez ktos zyczliwy moze cie przestrzec

Antoni od broni Nowy wpis
@Bogdan

Wiem, że post stary, ciekaw jestem jak jest teraz w Skodzie. Byłem tak parę dobrych lat temu. Nakładałem uszczelki na drzwi. Po skończonej pracy, już po przebraniu się, mój koordynator stał w drzwiach zakładu i zawracał ludzi na kolejne 8 godzin bo jak nie to do widzenia. A czegoś takiego nie było w umowie. Wróciłem do kraju. Nie jestem krową pociągową. Tak było KIEDYŚ. Nie wiem jak jest dziś.

@aplikant

Jakiich zarobków można się spodziewać jako monter fotowaltaiki?

Gabriela Nowy wpis
@@aplikant

A jakie masz doświadczenie?

Magazynier
Przebieg rekrutacji

Telefon

Pytania

Wszystko

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
logo firmy Specjalista ds. jakości ofert pracy
Warszawa
(535 opinii)
logo firmy Senior Product UX/UI Designer
Oleśnica
debesto.com
(91 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. sprzedaży i pozyskiwania klienta
Gdańsk
Ashot

please contact +37494622221 whats app telegram +37455311998 viber

Gabriela
@Ashot

What happend? What this number for?

Ashot

Hi..+37494622221 Whats app and telegram

Natasha

Cześć. Czy mogę ubiegać się o tę pracę z Ukrainy z ukraińskimi dokumentami i uzyskać pozwolenie na pracę w Holandii? Dziękuję.

Kasia

@Kit a ty żałujesz ?

Piotr

Każda agencja musi na was zarobić to jest proste.. i komfortu nie oczekiwać ..wszędzie się trafią pijaczki i białe mewy

Kit
 Rekomendacja
@Piotr

Abyś nie żałował !!!!

Anna Wróblewski

Witajcie . Chciałabym wszystkich ostrzec przed agencja Loppersum w Heswijk Dinther . Do której pojechał przez KBTI Mój syn właśnie wrócił . Z tego co opowiedział to jest dramat . Przeludnione domy 8 -10 osób . Brudne materace Pralka na Jedna 10 osób . Koordynatorzy jeżdżą i obniżają termostaty żeby zaoszczędzić . Nie polecam . Mój syn po 6 tyg przywiózł sobie ok 700 euro . Mało godzin .

chciałem pracować ale zobacz

jeden wielki przekręt , Magd Jarzembowskich to jest cztery razy po dwa razy , wiec to jest jeden wielki przekręt!

Pancerz

Witam, złożyłem CV i dostałem ofertę (spawacz) w stoczni miejscowość Harlingen. Czy ktoś może napisać jak wyglada wyjazd i czy naprawdę jest tak zle? Pozdrawiam

Iwo

Może nie jest idealnie ale przesadzacie z narzekaniem. Czyżby konkurencja zainspirowała do tych wpisów?

Bogdan
@Iwo

Wyjeżdżałeś poprzez tę agencję i jesteś zadowolony z zatrudnienia? Napisz jak wyglądają warunki zakwaterowania i kontakt z koordynatorem projektu. Czekam na Twój komentarz.

bucz024

w jezyku czeskim i polskim umowa

bucz024

do Elzbieta dostaniesz umowe przez kbti ale ona jest lewa poczytaj zobaczysz oni ją ci wyslą na imeila ty ją wydrukujesz podpiszesz odeslesz skanem oni ją wyslą do humares praga nastepna agentura ktora da ci umowe bedą ci obiecywac złote góry niewierz w to w zadne dodadki ani bron boze w jakies 2000 tys koron na umowie masz 17600 tydzien szkolenia musisz dotrzymac umowy przez 3 miesiące bo jak zrezygnujesz to kbti sie do ciebie dorwie raczej do twoich pieniedzy puszczą cie z torbami i bedziesz wracac na kredytoym do polski tak jak ja mialem kordynator dojezrdza z brna niema go na miejscu robi wszystko zeby niezalozyc ci konta jesli sama sobie zalozysz to na niego niema co liczyc na imie ma przemyslaw na pierwszy rzut oka wydaje sie ok ale to gówniarz i kawał hama bo czeski zna to ma cie w (usunięte przez administratora) niby jezyka nietrzeba znac ale w robocie musisz kapowac w dodatku jak niema cie w pracy to placisz 240 koron za dobe jedzenie na stolówce 40 obiad zupa za darmo dostajesz czip i sama musisz sie rozliczac z czasu pracy w komputerze za hiny nieidzie sie polapac bo wszystko poczesku i zagmatwane tak ze głoa boli kary przez kbti to 200 500 1000 nawet mi za 2 tygodnie pracy wypłacili 189 a wzielem 2000 koron zaliczki tylko i przejadłem za 130 koron nic im niezrobisz bo musisz sie sądzic w czeskim sądzie a na to nikt niema ochoty jezdzic z polski do pragi na sprawy jesli uwarzasz ze niemam racji spróbuj zobaczysz sama wszyscy na ubytowni piją walą wrecz jesli niepijesz to masz problem jesli masz jakies pytania to napisz to ci odpisze bo niewszystko napisałem lecą mi jeszcze za tydzien pracy i niewiem czy dostane i ogólnie wyplata na umowie nie przez kbti tylko tą co na miejscu dostaniesz to 20 dany miesiąc a ja dostałem 25 to sobie wyobraz co ja czuje do usłyszenia

bucz024

i niejedzcie za nic na swiecie do mikulova czechy bo praca ciezka zkomplikowana z czasu musisz sie rozliczas sam poczesku idzie na glowe dostac a oni to proponują z tym ze oni tam nieplacą a jak zaplacą to drobne ze wiecej przez 3 dni zarobisz w polsce jak tam przez 2 tygodnie bo to oszusci wiem co mowie bo teraz wrocilem ujaplacą 20 niby na umowie ale oni robią polakow w ciula i humares to zwykle kur

Elżbieta
@bucz024

@bucz024 Piszesz, że KBTI nie dalo Ci umowy, tylko otrzymałeś umowę czeską. Była ona w języku czeskim? Co jeśli, ktoś nie zna tego języka? Czekam na Twoją odpowiedź.

bucz024

ludzie niejedzie przez te agencje ona łączy sie z humares czeskim nastepną agencją ktora da ci umowe czeską ale to podpucha ja tak zrobilem i pracowałem na kablach w mikulowie firma griller niezaplacili mi za 2 tygodnie pracy praca ciezka umowa zlecenie gdzie masz klazury ze niemozesz zrezygnowac przez 3 miesiące za wszystko potracenia za narzedzia za ciuchy koncu czlowiek zostaje z niczym i wraca bez pieniedzy do domu a kbti pobiera kolosalne oplaty nieplacą wykorzystują i zostawiają cie na ulicy sami przeczytacie co kbti proponuje czlowiek im wierzy a to zwykle zlodzieje

Aleksandra

Witam Chciałabym wyjechać z bratem do pracy do Czech. Interesuje nas praca w Skodzie, ostatnio dodano sporo ofert. Jak to wygląda z zatrudnieniem ? czy to co piszą agencje to pic na wodę czy faktycznie można liczyć na taką stawkę finansową i zakwaterowanie? Jakie agencje polecacie na taki wyjazd? Czy przyjmują kobiety? Jeśli ktoś ma chęć się wypowiedzieć to proszę o post tu lub na mojego maila : ola.romanowska@onet.eu. Pozdrawiam

Asia

Czy ktoś w okolicach 11.09 wyjeżdża do Czech?

Ta opinia jest:

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gh
@Asia

Skąd jesteście?ja też jadę .czym tam jedziesz?

Zbigniew
@Gh

Możesz napisać do jakiej pracy jedziesz i jakie warunki zatrudnienia Ci zaproponowano? Fajnie by było gdybyś po przyjeździe napisał, czy wszystkie ustalenia z agencją zgadzają się z rzeczywistością.

Incognito

Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...

POLAK
@Incognito

Normalne że na starcie nie bedziesz siedzial na tylku leniiwy polaczku. Ciesz sie ze dostaleś prace bo żenada takie zale wylewać. Ja Za każdym razem ciesze sie ze mam prace i płacą na czas reszta mnie nie interesuje tak samo radzil bym dla Ciebie jak chcesz popracować za granicą

parobki do obozu
@POLAK

Widocznie masz słabe kwalifikacje kolego skoro cieszysz się, że masz prace. Pewnie w ogóle się cieszysz, że ci płaca. Jak na zwykłego parobka przystało pracować ku chwale Pana. Jeżeli kolega jechał na wózek widłowy to powinien na tym wózku pracować. Innych wyzywasz od leniwych polaczków, a sam podpisujesz się polak. Pewnie jakby chłopak napisał jeszcze, że dla niego za mało płacą to też by ci piana na usta wyskoczyła, bo jak to ktoś może chcieć więcej pieniędzy skoro firma płaci z tym, że grosze.... Nie dobrze mi się robi jak widzę takie komentarze.

Jan

Obrażanie innych osób na publicznym forum Gowork.pl jest w złym tonie i niestosowne. Nie uważasz? KBTI Poland to Agencja zatrudnienia działająca na rynku międzynarodowym, głównie w takich krajach jak: Holandia, Niemcy, Belgia, Francja. Czy wyjeżdżałeś do pracy za pośrednictwem w tej firmie i mógłbyś opisać warunki zatrudnienia. Interesuje mnie czy jest dobry kontakt z koordynatorem projektu i jak wyglądają warunki zakwaterowania? Informacje, które dodasz będą bardzo pomocne dla osób szykujących się na taki wyjazd do pracy.

Danuta
@Incognito

Możesz przedstawić nam dokładniej zaistniałą sytuacje? Może przed objęciem stanowiska na które aplikowałeś firma chce aby pracownik zdobył doświadczenie i poznał wcześniej strukturę firmy. Czy udało Ci się już przejść na stanowisko kierowcy wózka widłowego? Opowiedz nam jak zakończyła się sytuacja która cię spotkała.

Zostaw merytoryczną opinię o KBTI Poland - Wałbrzych

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w KBTI Poland?

Zobacz opinie na temat firmy KBTI Poland tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w KBTI Poland?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy KBTI Poland?

Kandydaci do pracy w KBTI Poland napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

KBTI Poland
2.2/5 Na podstawie 104 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)