gall anonim10.10.2011 12:13
Pracowałam w tym sklepie, długo - 3 lata, postaram się być obiektywna w ocenie - praca bardzo ciężka, z reguły po 12-13 h dziennie na stojąco, wcześniej wychodziło nawet po 200h w m-cu, ale potem to się zmieniło, było normalnie. Powiem tak dzięki tej pracy można dużo zarobic, bo zarobki faktycznie bardzo wysokie jak na nasze realia, jak się postarałam to wyciagałam nawet 3200zł na rękę, ale płaca absolutnie adekwatna do hardkoru pracy, jest to praca fajna dla mlodych ludzi - bez rodzin, zdrowych fizycznie i psychicznie (bo atmosfera i wyścig szczurów jest masakryczny czasami), ale ja sporo osiągnęłam dzięki tej pracy finansowo oczywiście i polecam wszystkim którzy lubią rywalizację, potrafią zrezygnować z życia prywatnego i są odporni na stres. Pracując tam - właściwie cały czas jesteś w pracy, a jak masz wolne to nie możesz się pozbierać po takim wysiłku, pracujesz weekendy, święta itd. musisz się z tym liczyć, ale są tacy, kórym to odpowiada, ja szanowałam tą pracę jak każdą, ale na dłuższą metę nie była dla mnie, chociaż i tak długo wytrzymałam, z reguły ludzie odpadali po kilku m-cach. pozdrawiam i właściwie polecam - nie jest łatwa, ale dobrze płatna.