DeLaval Operations Sp. z o.o.

Adres: Robotnicza 72, 53-608 Wrocław

NIP: 8940006103 KRS: 0000026139

DeLaval Operations Sp. z o.o.
4 76 6 1

Opinie o DeLaval Operations Sp. z o.o.

Gregory

Są zatrudnienia na spawacza tig z doświadczeniem? 2 zmiany czy 3? Do kogo się zgłaszać? Mam nr do jakiegoś Marka G. (bitwa 1410) ale nie wiem czy dalej aktualne. Można liczyć na 4500-5000 brutto na start i z doświadczeniem w zbiornikach na mleko z konkurencyjnej firmy na metalowcow?

Aleksandra
@Gregory 09.01.2019 17:54

Dobrze, że akurat w tym momencie zainteresowałeś się pracą w firmie DeLaval Operations. Musisz jednak mieć na uwadze, iż nie używamy na forum żadnych danych personalnych - zabrania tego regulamin serwisu GoWork. Na jednym z ważniejszych portali z ofertami pracy znalazłam ogłoszenie, dotyczące stanowiska, które Cię interesuje. Na pewno bez problemu je znajdziesz. Oferują między innymi: atrakcyjne wynagrodzenie, atrakcyjny system poleceń oraz możliwość rozwoju zawodowego. Zaryzykujesz i złożysz u nich swoje CV?

DAMIAN

DAMIAN tig to jest metoda spawania a szlifowanie to praca trudna dlatego jest mała różnica płacy po między spawaniem a szlifowaniem

DAMIAN

Praca tik 664 915 889 Francja 2200 eur DAMIAN

Spawacz
@DAMIAN 30.12.2018 15:48

Ty-naganiacz??!!Co to jest tik????Jeśli chodzi o spawacza to czemu taka mała różnica od szlifierza???

DAMIAN

PRACA SZLIFIERZ 2000 EUR FRANCJA TEL 664 915 889 OD ZARAZ DAMIAN

Lewy

Chialem sie zapytac ja jest na cnc jak placa i i ile zmian ? Bo jest oferta że szukaj na laser i krawedziarke ? Mi interesuje minimum 3500 netto

Kieliszek
@Lewy 17.12.2018 18:21

Na laserze i krawędziarkach jadą na 3 zmiany. Na obrabiarkach przeważnie też na 3 zmiany, w zależności od obciążenia.

Majak
@Lewy 17.12.2018 18:21

3500 to raczej spawacz z wieloletnim doświadczeniem.

Tomaszek

Stawkę na leży umieć negocjować jak sobie pościelisz tak się wyśpisz,rozmowa 'dialog to jest to czego wam brakuje na rozmowie o prace mi zaproponowali 4000 brutto a po rozmowie dostałem 4600 nie bać się negocjować stawkę POWODZENIA

LLewy
@Tomaszek 17.12.2018 18:52

Dzięki za odp a jak praca na zmiany na dziale cnc ?

Tomaszek

Witam w tej firmie pracuje wcale nie jest tak jak nie którzy to opisują tylko radze omijać pracowników z wieloletnim stażem pracy myślą że są nie do ruszenia traktują firmę jak własny ogródek robią co chcą mają ciche pozwolenie szefostwa to takie stare kapusie jak Eugeniusz P ,Marian związkowiec,,,to bardzo fałszywe ludzie omijać z daleka !!!!!!!

Mateusz Pleban

@JOANNA tak to prawda premia jest co miesiąc od 11% do 13% 15%nigdy nie było ale jest praca pod presją cały czas mało i mało zrobione jak u kobiety ile byś nie włożył to zawsze mało.POZDRAWIAM

Mateusz Pleban

Pytacie czy to praca na akord a więc nie, ale musisz wyrabiać normę ustaloną przez liderów chcą abyś nie miał własnego zdania tylko pracował najlepiej ze zbiornika nie wychodził wtedy jest ok te osoby które mają coś do powiedzenia na ogół nie pracują długo po prostu nie przedłużą ci umowy a więc jeżeli zależy Ci na pracy to nie mów co myślisz tak to wygląda POZDRAWIAM

Mateusz Pleban

A mam prośbę nie straszcie nowych pracowników nikt nie dostaje stawki na start 3600 brutto chyba że to twoja pierwsza praca i na wszystko się zgadzasz byle tylko pracować POZDRAWIAM

Mateusz Pleban

Jeżeli na rozmowie o prace wyrażasz zgodę że będziesz pracować za 3600 brutto to kto Ci broni stawkę trzeba negocjować kto normalny za takie pieniądze będzie szlifować zbiorniki gdzie jest duszno ciasno szkodliwe pyły ,spaliny z spawania bardzo szkodliwe nawiewy w opłakanym stanie to twoje zdrowie każdy jest kowalem swojego losu POZDRAWIAM

Mateusz Pleban

Praca ciężka w zbiorniku a w dodatku musisz wykonać normę,jeżeli nie boli cie kręgosłup to możesz spróbować 4500 brutto na start jeżeli umiesz negocjować stawkę w przeciwnym razie dostaniesz 4000 brutto jako szlifierz ;spawacz od 4500 brutto do 5200 brutto POLECAM

desperat

Praca na akord ? Czy sa trzy zmiany ? Prosze o obiektywna opinie

Były
@desperat 18.09.2018 15:31

Nie ma pracy na akord. Praca na 3 zmiany choć nie na wszystkich działach.

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w DeLaval Operations Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo istotna!

2600 brutto
@Administrator 22.05.2018 09:12

2600 brutto

Szpran
@2600 brutto 22.05.2018 14:34

Doświadczony spawacz lub operator cnc 3800/4800 brutto

operator
@Szpran 30.08.2018 19:27

Szpran, jakie mają maszyny, jakie sterowanie?

Były
@operator 21.11.2018 18:53

Jest kilka heidenhainów 530, stare fanuci i sinumeriki z lat 90. Maszyny Dmg-mori seiki, czeskie ZPS, Takisawa, jakieś stare angielskie i szwedzkie tokarki, szlifierka studer. Jest jeszcze nowy laser i prasy krawędziowe ale nie wiem jakich firm.

Spawacz MAG

Czy możliwe jest zatrudnienie w tej firmie po kursie TIG?

Byłem tam

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Praca na produkcji nie jest nie wiadomo jak ciężka jeśli nie ma problemów. A problemy są coraz częściej. Ale największym problemem tej firmy jest coraz większy bałagan w zarządzaniu. I to się odbija na wszystkim. Na braku detali, których nie ma na czas, bo ktoś za późno zamówił, na braku odpowiednich rysunków technicznych według których wykonuje się poszczególne operacje. I tak można wymieniać bardzo długo. Do tego jeszcze przepychanki między mistrzami i niekompetentni technolodzy. To wszystko negatywnie odbija się na produkcji. Bo jak jest jakieś opóźnienie to potem trzeba nadgonić stracony czas. Mistrz jest rozliczany z wydajności, brygadzista jest rozliczany z wydajności, więc cisną ludzi z produkcji żeby pracowali szybciej i szybciej.

Bogdan
@Byłem tam 31.10.2018 15:50

Na atmosferę w firmie wpływają przede wszystkim relacje między pracownikami. Rozumiem, że jeśli jest presja wydajności atmosfera może być nerwowa. Czy spokojne rozplanowanie obowiązków mogłaby pomóc poprawić stosunki między współpracownikami i dzięki temu zmienić otoczenie na bardziej przyjazne? Jest w internecie sporo aktualnych ofert pracy do firmy. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Napiszcie jeśli na niej będziecie.

Nowy

Witam moge się dowiedzieć jak wygląda praca w delaval na stanowisko ślusarz-spawacz jakie mniej więcej zarobki jaka atmosfera i czy warto składać aplikacje ??? Pozdrawiam

Joanna

@Shrek, nie mam informacji na temat stawek godzinowych, ale wiem, że obecnie firma szuka pracowników na stanowiska: ślusarz-spawacz-szlifierz, specjalista do spraw planowania i kooperacji, mistrze magazynu, asystent do spraw rozliczeń podróży służbowych i inne. Pracodawca oferuje atrakcyjne wynagrodzenie, dodatkowo premia do 15% miesięcznego wynagrodzenia, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość rozwoju zawodowego, szkolenia wewnętrzne podnoszące kwalifikacje, szeroki pakiet socjalny. Zachęcam Cię do aplikowania. Napisz jeśli się zdecydujesz.

desp
@Joanna 22.09.2018 10:11

Chodzi mi o to czy jest akord zmiany nocne ? Chciałbym aplikować ?

Shrek

Witam Jakie są zarobki na produkcji??? Można pracować w nadgodzinach i w soboty.Ile można wyciągnąć na miesiąc?

Mario

Jaką stawkę oferują na magazynie ?

Bezele
@Mario 10.09.2018 10:07

3800 brutto.

Joanna

Aktualnie firma szuka pracowników na stanowiska : Ul/UX designer, spawacz TIG, planista produkcji, mistrz magazynu, opetator pracownik produkcji i inne. Pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, pracę jednozmianową, możliwość rozwoju zawodowego, a także szkolenia podnoszące kwalifikacje. Jest ktoś zainteresowany tą rekrutacją? Podzielcie się swoimi opiniami na ten temat.

Hello
@Joanna 22.08.2018 07:52

Macie jakies zdjecia jak wyglada hala Na priv

anonymous
@Joanna 22.08.2018 07:52

Ja chciałbym jak mozna zlozyc podanie ? Nie mam doswiadczenia I nie co z czym sie jakie zarobki

Volk
@Joanna 22.08.2018 07:52

Jakie zarobki dla monterów na początku? Praca w systemie zmianowym. Proszę o odpowiedź, jestem zainteresowany pracą u Państwa.

Volk
@Volk 01.09.2018 20:56

Miało być pytanie: Czy praca jest w systemie zmianowym?

Laik

Ile zarobi laik ? Jakie sa dodatki

małami
@Laik 16.08.2018 09:54

wrzuciłem sobie słowo 'laik' do słownika i wyskoczyło "laik: człowiek nieznający się na danej rzeczy, niekompetentny w danej dziedzinie; dyletant; profan, amator" naprawdę uważasz się za laika?

nieelaik
@małami 18.08.2018 20:56

Czy warto zatrudnić się w tej firmie ? jakie są warunki płacowe ?

mateusz 'pleban

zarobki na start 4000tyś brutto

Michał
@mateusz 'pleban 22.07.2018 15:58

4000 brutto to chyba mistrz dostaje, albo spawacz z 20 letnim stażem :D

Joanna

@mateusz 'pleban, cieszę się, że jesteś zadowolony z wynagrodzenia. Czy dodatkowo możesz liczyć na premie lub pakiet socjalny? Firma oferuje stabilne zatrudnienie i umowy długoterminowe? Co powiedziałbyś o atmosferze w pracy i relacjach z przełożonym? Rozwiń swoją opinię i napisz więcej informacji o zatrudnieniu.

Drobny
@Joanna 31.07.2018 14:01

"Joanna"to takie wywiady lubi robić żeby info od ludzi wyciągnąć...!!! Każdy kto pracuje/pracował niech zachowa to dla siebie...

Dzidzia
@Drobny 31.07.2018 21:37

"Joanna" to specjalista od spraw PR z DeLaval, wszyscy uciekają, dlatego trzeba zrobić "dobre wrażenie", żeby przyciągnąć do siebie pracowników... a ja radze się trzymać od DeLaval z daleka, jest dużo zakładów we Wrocławiu które mają o wiele lepsze warunki

Joanna

@Łuki:), dzięki za Twoją opinię. Pracujesz jako spawacz. Czy mógłbyś napisać jakie kwalifikacje i ukończone kursy należy mieć, żeby pracować na tym stanowisku? Zainteresuje to osoby, które chciałyby aplikować do tej pracy. Jesteś zadowolony z pracy i polecasz firmę. Czy uważasz, ze można liczyć na rozwój i szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe, a firma wspiera ścieżkę kariery pracownika?

Joanna

@Kore, pytam dlatego, że zawsze mogło coś ulec w DeLavalu zmianie, od czasu dodania tych postów, o których piszesz. Może jakieś zmiany? Pracujesz w firmie, czy pracowałeś, bo nie wiem, z której perspektywy piszesz?

Kore
@Joanna 29.05.2018 12:52

pracowałem, z roku na rok i z miesiąca na miesiąc jest tylko coraz gorzej! Znam wielu ludzi którzy tam pracują i się ciągle skarżą. Nie skarżą się tylko "przyd.pasy" bo mają jak pączek w maśle. Coraz więcej tablic, bezsensowne i absurdalne spotkania, zebrania. Mistrzowie jak i brygadziści są coraz mniej kompetentni, wymyślają coraz to głupsze zasady i zatrudniają coraz głupszych ludzi za coraz mniejszą stawkę.

anonymous
@Kore 31.05.2018 12:37

Kore nie wiem kto Ci zapłacił za takie głupoty albo kto kazał tak gadac ale skoro płaczesz ze niska stawka to może nic poprostu nie umiałeś. Ja nie narzekam i nie jestem żadnym lizusem tylko zwykłym pracownikiem który coś potrafi. A jeżeli ktoś pyta o stawki to na moim dziale chłopak który się uczył dostał na początek 3500 brutto wiec to twoje 2600 to głupoty wyssane z palca i każdy z kim pracuje nie powie ze jest źle.

Kore
@anonymous 31.05.2018 16:55

Panie anonimowy "Mistrzu od robienia dobrego wrażenia i ocieplania wizerunku DeLaval", może pan opowiesz o pracowniku logistyki, który miał w jednym palcu więcej wiedzy i był bardziej ogarnięty niż wszyscy mistrzowie oraz kierownicy razem wzięci... i w nagrodę go zwolniliście, aż chłop wylądował w psychiatryku? tą historię też wyssałem z palca?

anonymus
@Kore 01.06.2018 15:53

Nie wiem czy Ty to widzisz czy nie ale ja zaprzeczyłem Twoim słowa ze niby 2600brutto bo tak nie jest a ty kolejne inne tematy wymieniasz nie wiem po co skoro pytanie było o ''zarobki''

Kore
@anonymus 02.06.2018 11:25

Panie anonimowy "Mistrzu od robienia dobrego wrażenia i ocieplania wizerunku DeLaval", już chyba wiem kto ty jesteś, albo wszyscy macie dokładnie takie samo "szkolenie z psychologiem", jakie funduje wam firma, abyście w taki sposób mogli manipulować faktami i odwracać "niewygodną" prawdę od opinii publicznej. Znam około 10 osób które albo pracowało za taką stawkę ( 2600 brutto) i odeszły, mimo że byli dobrymi pracownikami, albo nadal pracuje w nadziei że przy kolejnej umowie dostaną podwyżkę, więc twoje trzęsące się z nerwów palce przy pisaniu postów nie mają znaczenia. Sam się zastanawiam czy za odbijanie piłeczki ktoś ci płaci. Mógłbym też wyciągnąć inne grzeszki DeLavalu, ale nie mam na to czasu, więc zapytam ponownie, może pan opowiesz o pracowniku logistyki, który miał w jednym palcu więcej wiedzy i był bardziej ogarnięty niż wszyscy mistrzowie oraz kierownicy razem wzięci... i w nagrodę go zwolniliście, aż chłop wylądował w psychiatryku? tą historię też wyssałem z palca?

anonymous
@Kore 02.06.2018 12:21

Zabawny jesteś mówiąc ze wiesz kim jestem a może ty powinieneś przewidywać numery w lotto i jak byś wygrał to byś wtedy mówić :-) gwarantuje Ci koleżko ze mnie nie znasz.

Kore
@anonymous 07.06.2018 17:46

idiotą na pewno, skoro polska mowa, ciężka język "jak byś wygrał to byś wtedy mówić", ale to nic nowego, kretynizm w delavalu to zjawisko powszechne, zarówno wśród szeregowych pracowników, jak i wśród mistrzów. Paradoksem jest to, że im wyższe ktoś piastuje stanowisko tym, większym jest imbecylem. Angielskiego ich próbują nauczyć, jak to po polsku dobrze zdania złożyć nie potrafi. Niektórym to i logopeda nie pomógł. Gwarantuję, że pod żadnym pozorem nie jesteśmy, nie byliśmy i nigdy nie byliśmy "koleżkami".

Łuki:)
@Kore 08.06.2018 16:23

Na starcie dostałem 4200 brutto, a po okresie próbnym 4600. Z 4 sobotami, premią i dodatkami spokojenie wyciagam 5000 netto!!! (jako slusarz, spawacz, szlifierz polerowacz. Głownie spawacz) Atmosfera jest super, chociaż czasami bywają spięcia( duża fabryka, dużo ludzi i \każdy inne zdanie), co niestety jest nieuniknione tak samo tutaj, jak gdzie indziej.Polecam firmę z czystym sumieniem. Co do Pana z negatywnym podejściem, to zapewne nie dawał rady z robotą. Hmmm, płacą dobrze to i wymagają, a dla ściemniaczy nie ma tam miejsca:)

bajkopisarz
@Łuki:) 26.06.2018 17:58

na starcie dostałem 10000 brutto, a po okrsie próbnym 25000, z 10 sobotami wyciągam miesięcznie 70000!!!!!!!!! (jako ślusarz, spawacz, monter, akrobata, spadochroniarz, nurek , menager, gównie jako menager) atmosfera wyśmienita!!! czasami tak z 10 razy dziennie najwyżej donosimy na siebie (ogromna fabryka, niezliczona ilość ludzi i - co najgorsze - każdy ma inne zdanie), co niestety jest nieuniknione, tak samo tutaj jak nigdzie indziej. Polecam firmę z ręką na sercu! (i językiem w (usunięte przez administratora) A co do Pana z negatywnym podejściem, leżał zamiast pracować i spał w pracy. Hmmmmmmmmmmmm, płacą idealnie to i wymagają niemożliwego, a dla bumelantów miejsce jest na śmietniku!!!

st@r@ gw@ridi@
@bajkopisarz 04.07.2018 05:47

bajkopisarz z takim podejściem do komentowania to poszukaj miejsca w kabarecie idealnie się tam odnajdziesz bo byle co jesz i byle co gadasz.

bajkopisarz
@st@r@ gw@ridi@ 06.07.2018 22:18

w takim kabarecie jak DeLaval to nigdy przedtem nie byłem, fakt :D

Joanna

@2600brutto, a na jakim stanowisku konkretnie jest taka stawka? Po obtrąceniu to najmniejsza krajowa, więc to praca z niższego rzędu? Precyzujmy odpowiedzi tak żeby każdy wiedział na co w DeLaval Operations może ostatecznie liczyć jeśli chodzi o wynagrodzenie.

Kore
@Joanna 23.05.2018 17:07

na każdym od brygadzisty w dół, radzę tą firmę omijać z daleka, zresztą poczytaj sobie oponie

beznadzieja

Chciałbyś się znaleźć w latającym cyrku Monty Pythona? Tęsknisz za przedszkolem? Dom wariatów nie jest ci straszny? Bur..l to twój „drugi dom”? Firma DeLaval zapewni ci te wszystkie atrakcje z nawiązką! Przy okazji stanie się twoim Pierwszym Domem! Jesteś ciemnym ignorantem? Nałogowym konfidentem? Szarą bez charakterową masą? Leniwym i głupim pachołem, który nie lubi pracować, za to uwielbia się integrować? Nie masz zainteresowań, poglądów czy własnego zdania? A do tego wtapiasz się w szarą masę i bezmyślnie wykonujesz polecenia? W DeLavalu, odnajdziesz swoje powołanie! Firma potrzebuje takich ludzi!

Juras

Kiedyś to była porządna firma godna polecenia . Teraz radzę wszystkim szukającym fajnej pracy omijać to miejsce szerokim łukiem

eL Polako
@Juras 09.02.2018 20:57

Ale dlaczego tak twierdzisz? co jest nie tak? moze cos wiecej?

Juras
@eL Polako 19.02.2018 20:31

Więcej.... Więcej to tu nie ma co pisać takie tematy to nie do pisania na forum ...

Juras
@eL Polako 19.02.2018 20:31

Chcesz to idź pracuj . Ja tylko wyraziłem swoją opinię. Sugerować się tym nie musisz . Idź to sam zobaczysz

chcesz to idź pracuj
@Juras 09.02.2018 20:57

wszystko jest nie tak, od głupich wytresowanych pachołów, po kadrę kierowniczą która nie potrafi zarządzać grupą, o obiadach, które są niezjadliwe nie wspominając

Były pracownik

Pracowałem tam 4 miesiące za każdym razem były błędy w naliczeniach wynagrodzenia po zgłaszaniu długi czeka się na wyrównanie ja czekałem 3 miesiące.... Poza tym jest stołówka obiady dla pracowników niestety nawet gdy nie chodziłem przez miesiąc też została zaliczona opłata A jakość tych obiadów naprawdę straszna ...Poza tym ok

również były pracownik
@Były pracownik 24.03.2018 13:19

zgadzam się, jeden wielki (usunięte przez administratora) = DeLaval

Zostaw opinię o DeLaval Operations Sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DeLaval Operations Sp. z o.o.