SKOFF
3 142 6 1

Opinie o SKOFF

LUke

Czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie szukać ofert bo trafiam tylko na archiwalne a zależy mi

LUke
@LUke 03.01.2019 14:52

Podpowie ktoś?

Agnieszka
@LUke 07.01.2019 15:08

Bardzo cieszy fakt, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w firmie SKOFF. Aktualnie poszukują kandydata na stanowisko montera podzespołów elektrycznych i elektronicznych. Musisz dobrze poszukać tego ogłoszenia w Internecie, ale myślę, że bez problemu to zrobisz. Firma oferuje między innymi pewne wynagrodzenie, a także pracę na jedną zmianę. Czy taka posada spełniałaby Twoje oczekiwania?

LUke
@Agnieszka 09.01.2019 16:58

Agnieszka, dzięki za informację. Podałabyś mi linka, żebym się zorientował mniej więcej co i jak?

roch
@LUke 10.01.2019 09:23

słachuj ja na stranie nie widzę aktualnych ofert ale zawsze cefałke możesz wysłać albo podejść osobiście

Wiesiek
@LUke 03.01.2019 14:52

Może jednak zadzwonisz do SKOFF-a. To chyba Cię nie przerasta ?

Agnieszka
@LUke 10.01.2019 09:23

Te ogłoszenia naprawdę bez problemu odnajdziesz w Internecie. Ale jeśli faktycznie masz jakieś wątpliwości, to zachęcam Cię do bezpośredniego kontaktu z firmą SKOFF - na pewno z chęcią udzielą Ci informacji na temat rekrutacji. Podaję Ci kontakt: info@skoff.pl Nie odpowiedziałeś na moje wcześniejsze pytanie: jakie stanowisko najbardziej by Cię interesowało?

Wincent
@Agnieszka 16.01.2019 18:23

to czemu mu nie podasz linka jak nie ma problemu?

najlepszego ludziska!

nie wiem czy nie za wcześnie ale jak już Wiesiek zaczął to ja również chciałbym pożyczyć wszystkim Wszystkiego Najlepszego, nie wiem kto tu zagląda, kto pisze, być może jesteśmy kumplami w pracy, może z twarzy się kojarzymy, nie ma to znaczenia. Wszystkim życzę wszystkiego dobrego

Agnieszka
@najlepszego ludziska! 20.12.2018 17:03

Serdecznie dziękujemy Ci a te życzenia. Skoro już postanowiłeś wypowiedzieć się na tym wątku, to może opisałbyś Nam jakieś konkretne warunki pracy, jakie oferuje się pracownikom firmy SKOFF? Czy dostaliście z okazji Świąt jakieś dodatkowe benefity? Czekamy z niecierpliwością na Twoją odpowiedź.

Lorrr

powiem teraz patrząc pod kątem młodych ludzi, to nawet staż tutaj wpisać sobie do cv to dobrze wygląda bo co jak co to skoff ma swoją renomę, co by nie mówić to rozpoznawalna marka w branży

Agnieszka
@Lorrr 17.12.2018 11:49

Duży procent osób, które zabierają tu głos, wypowiada się bardzo źle o firmie SKOFF. Dlatego Twój komentarz cieszy w sposób szczególny. W dalszym ciągu jesteś tam zatrudniony? Nadmieniasz, że są ta organizowane staże. A na jakim mniej więcej poziomie zarabiają tam właśnie stażyści?

Lorrr
@Agnieszka 17.12.2018 14:26

po pierwsze większość opinii o Skoffie jest pozytywna, więc nie wiem skąd ci się wzięły te bardzo złe, a o finansach nie wypada mówić. Zero kindersztuby moja droga

Wiesiek
@Lorrr 19.12.2018 10:42

Szanowny Panie lub Szanowana Pani. Ten portal jest waśnie do wymiany opinii na temat pieniędzy. Wiem , że dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach bo je mają. Wesołych Świąt.

Bob

jeszcze sie taki nie znalazl co by kazdemu dogodzil, mi tu jest dobrze wiec tu robie

Kaligula
@Bob 03.12.2018 15:31

nawet w jednoosobowej spolce konflikty sie zdazaja :D

swazy

Mi praca odpowiada, jak dla mnie jest zupelnie normalnie, nie super, nie beznadziejnie, po prostu normalnie. nie wiem nad czym tu sie rozpisywac

Agnieszka
@swazy 08.11.2018 15:35

Bardzo wiele jest tu opinii, które w bardzo złym świetle przedstawiają firmę SKOFF jako pracodawcę. Dlatego cieszę się, iż Ty ukazujesz Nam z nieco bardziej pozytywnej strony. A czym w ogóle zajmujesz się w tym przedsiębiorstwie?

Babajaga
@swazy 08.11.2018 15:35

Sytuacja wygląda tak. Jesli na twoim stanowisku pracy nie masz bezpośredniego styku z prezesem i jego małżonką to faktycznie praca normalna. Bez większych stresów. Robisz poprostu swoje. Jeśli jednak zajmujesz stanowisko w kontakcie z właścicielami to wcześnie czy później zniszczą twoja psychikę i poczujesz obrzydzenie.

swazy
@Agnieszka 10.11.2018 12:55

Zajmuję się PRem. Tzn. teraz głównie pisaniem pozytywnych opini na temat firmy na różnych portalach i w różnych serwisach

swazy
@swazy 15.11.2018 18:44

Do tej pory myślalem ze robie na magazynie, ale dobra

Agnieszka
@Babajaga 10.11.2018 16:54

Fajnie, że zachciałaś wziąć czynny udział w dyskusji o SKOFF. W sposób dosyć bezpośredni opisujesz aktualną sytuację w tej firmie - ale to oczywiście dobrze. Czy pracownicy mają tam zapewniony dostęp do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego, czy niekoniecznie?

Były pracownik
@Babajaga 10.11.2018 16:54

Taka jest prawda

Agnieszka
@Były pracownik 09.12.2018 08:08

Niezbyt jasne jest, do czego powinniśmy odnieść Twój komentarz. Dlatego też proponuję, żebyś spróbował go nieco rozbudować tak, byśmy mogli coś z niego wywnioskować. Jesteś zatrudniony w firmie SKOFF, czy tylko jej obserwatorem?

Kosiu

Pracuje dla Skoffa od lat, wymagają ale doceniają, warunki w mojej opinii też dobre. Mogę polecić jako pracodawcę

uśmiechnięty
@Kosiu 13.11.2018 11:43

Ulala, kolejny Dyrektor Handlowy podziękował właścicielom. Człowiek który na temat zadzania firmą jest lata świetlne przed nimi Dlaczego mnie to nie dziwi....? :)

uśmiechnięty
@uśmiechnięty 14.11.2018 00:05

Zarządzania miało być :) Pewnie sie nie nadawał..... Nie nadawał sie i nikt sie nie nada. Bo nikt nie nadąży za, jak to ktoś błyskotliwie stwierdził, geniuszem pana prezesa....

hehe
@uśmiechnięty 14.11.2018 00:11

jako świeży bezrobotny nie wiesz co z czasem robić ?:D

Wiesław
@uśmiechnięty 14.11.2018 00:11

Szanowni Respondenci. Odczepcie się od Prezesa i jego Małżonki. Jak nie podoba się Wam praca w ich Firmie to zawsze możecie odejść, tak jak robi wiele osób w naszym pięknym Kraju. Przecież Dyrektor Handlowy też się nie chwalił , że odchodzi, czym pokazał klasę. Teraz jest dużo wolnych miejsc pracy na różnych stanowiskach to sobie coś znajdziecie. Wspomniany Pan Dyrektor na pewno pracę w SKOFF-ie będzie traktował jako jeden z elementów swojego CV. O ile wiem, to rozstanie odbyło się w normalnej atmosferze. Dlatego martwcie się o swoje kontakty z Panem Prezesem.

Gerard
@Wiesław 19.11.2018 08:47

Panie Wiesławie. Faktycznie były Pan Dyrektor Handlowy miał klasę. Gość był na stanowisku, na którym pracują ludzie , którzy cenią swoją prywatność i nie skarżą się na swój los. Jak praca dla danej firmy ich zdaniem nie pozwala na ich dalszy rozwój to mówią pracodawcy, że dziękują za dotychczasowe kontakty i idą do pracy, która ich zdaniem jest dla nich odpowiednia. Bez awantur i w atmosferze wzajemnego zrozumienia. Bez palenia mostów, bo może kiedyś znowu się pojawią w progach firmy lub zostaną zaproszeni przez Właściciela do ponownej współpracy na warunkach odpowiadających obu stronom.

Halina
@Kosiu 13.11.2018 11:43

Witam. Interesują mnie układy pomiędzy pracownikami. Z szefostwem raczej nie będę się stykała, bo chcę pracować na montażu. Nie mam zamiaru wtrącać się w prowadzenie firmy. Proszę o odpowiedź czy pracownicy są w porządku, bo to jest najważniejsze. Po pracy chcę mieć ten komfort, że nie muszę myśleć o robocie i mogę zająć się swoim życiem.

Julia
@Kosiu 13.11.2018 11:43

Jakie są aktualne oferty pracy?

Agnieszka
@Julia 30.11.2018 13:28

Widzę, że Twoja chęć podjęcia pracy w firmie SKOFF jest bardzo duża. Faktycznie - trudno znaleźć ich aktualne oferty pracy, ale na jednym z dosyć popularnych portali pojawiło się jedno ogłoszenie. W chwili obecnej potrzebują głównie pracowników na produkcję. Byłabyś zainteresowana?

Julia

Witam, jakie są aktualne oferty firmy?

kinia
@Julia 27.11.2018 22:31

Dołączam do pytania, również nie mogę znaleźć żadnych ofert, a byłabym zaineresowana

uśmiechnięty
@Julia 27.11.2018 22:31

A po co na tonącym Titanicu kolejni marynarze?

Julia
@uśmiechnięty 29.11.2018 18:28

Po co, żeby zatonąć razem z nim. Głupie pytanie, głupia odpowiedź

Julia
@uśmiechnięty 29.11.2018 18:28

Po to **

zainteresowany

mam pytanie, czy pracownikom na produkcji pzryslugują jakieś benefity ?

Agnieszka
@zainteresowany 19.11.2018 14:51

Stawiasz bardzo dobre i ważne pytanie. W ostatnim czasie na wątku dotyczącym firmy SKOFF obserwuje się dużą aktywność, a więc ktoś powinien poruszyć właśnie tę kwestię. Dopiero zaczynasz pracę w wyżej wymienionym przedsiębiorstwie?

zainteresowany
@Agnieszka 25.11.2018 10:21

dopiero robię rekonesans po rynku bo zamierzam zmienić swoją aktualną. Na razie wszystko przemawia za Skoffem, przede wszystkim jedna zmiana! ale w tym momencie chyba najbardziej przekonuje mnie kwestia atmosfery w pracy, z tego co się zorientowałem to raczej przyzwoicie miedzy pracownikami i kierownictwem a nie ukrywam, że właśnie z powodu tragicznej atmosfery chcę zmienić obecną pracę ale też chciałbym wiedzieć o tych benefitach czy w ogóle są. nie jest to kwestą najważniejszą ale fajnie jakby były

hophop

wczesniej juz padlo to pytanie ale dalej bez odpowiedzi. Szukają kogoś do pracy, konkretnie chodzi mi na produkcji

gary

pracuje tu i sobie chwale

Kazik Staszewski

Już umiera ta kraina Tego nikt już nie powstrzyma...

Wiesław
@Kazik Staszewski 30.09.2018 23:57

Ciekawe jest tylko to, że cały czas przychodzą nowi ludzie do pracy. Jak jest tam Wam źle to się zwolnijcie a nie obrzydzajcie tej Firmy innym. Praktycznie wszędzie jest tak samo, tylko jest inna nazwa Firmy. Mam nadzieję, że Skoff znowu złapie wiatr w żagle, czego życzę z całego serca. Obserwuję tą Firmę od czasu jak kiedyś jeszcze była malutka. Powodzenia. Ps. Nie jestem związany z Właścicielami tylko z Czechowicami.

pomocny
@Wiesław 01.10.2018 09:49

Myli Pan obrzydzanie z ostrzeganiem. A ten potral został stworzony włąsnie do tego by chwalić lub otrzegać. Taka jest jego istota. A dlaczego ludzie przychodzą? Bo rotacja w tej małej firmie jest na poziomie 50% rocznie. Nikt kto szanuje swoje zrdowie nie pracuje tu zbyt długo. I zapewnam Pana, nie wszędzie jest tak samo.

Wiesław
@pomocny 07.10.2018 10:48

Przepraszam, że tak zostałem zrozumiany, ale jednak firma trzyma się na powierzchni już kilkanaście lat i ludzie maja utrzymanie. Rzeczywistość jednak jest taka, że wszędzie jest podobnie. Obecnie jednak o karierze w każdej prawie firmie decyduje raczej niczym nie ograniczone wazeliniarstwo. Do rzadkości należą pracownicy, którzy muszą być dopieszczani przez pracodawców, ponieważ od ich pracy zależą losy firmy. Są to pracownicy, posiadający rzadkie kwalifikacje trudne do wyuczenie w kilka miesięcy a nawet lat. Są to przykładowo konstruktorzy narządzi, konstruktorzy wyrobów. Błąd konstruktora narzędzi to koszt do 50000 PLN albo więcej. Błąd konstruktora wyrobów może jeszcze więcej kosztować. Dlatego bez obrażania kogokolwiek trzeba sobie powiedzieć, że pracodawcy potrafią wymieniać pracowników, których łatwo zastąpić. I to byłoby na tyle.

pomocna
@Wiesław 07.10.2018 19:54

Całkowicie sie z Panem zgadzam. Wymiana pracowników jest naturalną rzeczą w każdej firmie. Jednak połowa zwolnień w tej firmie odbywa sie na podstawie zwolnień dyscyplinarnych. Oczywiscie w wyimaginowanych powodów na które Sąd pracy w Pszczynie reaguje już z uśmiechem. A dlaczego? Bo pracodawca nie lubi płacic pracownikom w okresie wypowiedzenia. Dochodzi już do takich chorych sytuacji gdzie pracownicy boją sie złożyć sami wypowiedzenie bojąc sie dyscyplinarki. Totalna patologia.

Wiesław
@pomocny 07.10.2018 10:48

Pracowałem w kilku prywatnych, rodzinnych firmach. Jednak w większości jest podobnie. Takie mamy czasy.

Konstruktor
@Wiesław 07.10.2018 19:54

Po pierwsze, jeżeli konstruktor to maszyn i urządzeń- elita, która nie czeka na pracę, kompletnie niezainteresowana składaniem lampek. Po drugie,nad wyrost określenie konstruktor wyrobów, jeżeli już to projektant wyrobów. Po trzecie błąd konstruktora, pracownika dopieszczanego przez pracodawcę, bo od jego pracy zależą losy firmy, jeżeli kosztuje firmę tylko 50 000? Hm...To chyba niewiele. Po czwarte, stwierdzenie, że pracodawcy potrafią wymieniać pracowników, których łatwo zastąpić, hm...pracodawca, który tak postępuje i w taki sposób traktuje ludzi, bardziej przypomina handlarza niewolników, a jego firma kolonię karną. Wiesław, mam nadzieję, że to co napisałeś to zwykłe przejęzyczenie i miałeś co innego na myśli. Po prostu, jeżeli chcesz zachęcić innych do zainteresowania się tą firmą, to nie uzewnętrzniaj swoich przemyśleń.

Wiesław
@Konstruktor 11.10.2018 22:18

Pisząc o około 50000 PLN miałem na myśli koszt poprawy narzędzia wynikający z pomyłki konstruktora. Projektant wyrobów zajmuje się opracowaniem idei wyrobu, natomiast konstruktor wyrobu opracowuje wszystkie elementy w sposób umożliwiający wykonanie narzędzi. Jeżeli zostałem źle zrozumiany to przepraszam.

Wiesław
@Konstruktor 11.10.2018 22:18

Mam wątpliwości Czy Pan kiedykolwiek zarządzał zespołem ludzkim. Praca z ludźmi polega na ciągłej analizie możliwości wykorzystania ich wiedzy i umiejętności koniecznych do wykonania zadań. Jeżeli nie spełniają wymagań to należy ich wymienić lub przesunąć do innych celów. Nie każdy pracownik musi od dnia podjęcia pracy wykonywać aż do emerytury na jednym stanowisku. Przecież pracownicy też wędrują po firmach w poszukiwaniu swojego miejsca. Dlaczego odmawia Pan tego prawa Przedsiębiorcy, który angażuje w swoją firmę własne pieniądze. Przepraszam za szczerość ale chyba takie jest życie. Pozostaję z szacunkiem.

Barbara
@Wiesław 27.10.2018 21:42

Przejrzałam powyższe wywody i musze przyznać racje Panu Wiesławowi. Pan Konstruktor jest raczej idealistycznie nastawiony do rzeczywistego świata. Pozdrowienia dla obu Panów.

Agnieszka
@Barbara 02.11.2018 15:03

@Barbara A więc dobrze, że po przeczytaniu postów zechciałaś zacząć czynnie udzielać się na forum. Z Twojego komentarza nie wynika jednak, czy jesteś pracownikiem firmy SKOFF - zdradź nam to w kolejnym. Orientujesz się może, czy w najbliższym czasie planują zatrudnienie nowych pracowników?

Bodzio

Komentarze są podzielone, ale summa summarum odnosze wrazenie, że oprocz kilku niezadowolonych to całkiem przyzwoity klimat jest w SKOFFie. Jestem własnie na etapie szukania pracy, nie mogę znaleźć zadnych aktualnych ofert, nie orientuje się ktoś czy nie szukają kogoś? Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam

hos

Wszyscy mamy inne doświadczenia i oczekiwania. Mi zależy na poczuciu stabilności, bez jakiś większych stresów, wypłata ma być na czas, umowa podpisana, ubezpieczenia i składki popłacone. Twgo oczekuję od pracodawcy i to dostaje, wiec nie mogę marudzic. Osobiście uważam, że atmosfera też jest bardzo ważna, ja trafiłem na wporządku ekipę więc idzie się do pracy bez spin

Agnieszka
@hos 26.10.2018 10:54

@hos Należy w pełni się z Tobą zgodzić - każdy z Nas może mieć zarówno inne doświadczenia, jak i oczekiwania. I cieszy zatem fakt, że SKOFF zapewnia Ci wszystko to, na co liczysz. A czy firma przyjmuje osoby, które nie mają dużego doświadczenia zawodowego, a może właśnie na nie liczy?

Agnieszka

@deryk Zapewne wynika to z tego, że każdy ma inne wymagania względem swojego pracodawcy. Czym zajmujesz się konkretnie w strukturach firmy SKOFF? Proszę, żebyś ze szczegółami opisał nam warunki zatrudnienia, jakie oferuje ta firma - kwestia zarobków, atmosfery, ewentualnych premii, itp.

deby

Ciezko znalezc kogos komu by wszystko pasowalo i żeby ktos się nie czepial. Idealow nie ma ale tu serio nie ma tragedii. Terminowo, nie mialem raczej z nikim zgrzytow.

Agnieszka
@deby 12.10.2018 12:29

@deby A zatem należy się jedynie cieszyć z tego faktu. Proszę, powiedz nam jakie stanowisko obejmujesz w strukturach firmy SKOFF oraz jak długo tam pracujesz. Czy atmosfera między jej pracownikami jest na tyle korzystna, iż nie wpływa w sposób znaczący na efektywność pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Lorelei

Jestem trochę w szoku czytając to piszesz. Ja mam inne wrażenia patrząc przez pryzmat targów czy też informacji na stronie. Może po prostu nie wytrzymałeś presji?

)))

D.S. to porażka… W relacjach z ludźmi potrzeba wiele wyrozumiałości i empatii. Nikt z nas nie jest doskonały. Każdemu zdarzają się chwile słabości, błędy, wpadki. Jest to wpisane w naszą egzystencję. Nie warto tracić czasu na ludzi, którzy tego nie rozumieją. Ważnym jest, aby pracować nad sobą i nad tym, co w nas jest niedoskonałe.

Wyrrr

Cała prawda i lustrzane odbicie mojej przygody z nimi !

deryk

Ludzie zluzujcie troche...normalnie chodze do roboty, nie mam z nikim kwasow i nie narzekam jakos wcale na warunki. Jednym sie spodoba, drugim mniej ale generalnie nie czaje tych dyskusji.

Agnieszka

@Kazik Staszewski Szanujemy Twoją oryginalną wypowiedź, jednak mało ona powie, szczególnie nowym, użytkownikom forum o sytuacji w firmie SKOFF. Fajnie byłoby, jakbyś poważnie podszedł do sprawy i napisał, dlaczego według Ciebie w firmie nie dzieje się dobrze. Możemy na Ciebie liczyć w tej kwestii? @donek Poczucie stabilności to ważna sprawa. Czym zajmujesz się w tym przedsiębiorstwie? Macie oprócz pensji podstawowej jakieś dodatki do niej? I co z pakietem socjalnym?

Kazik Staszewski
@Agnieszka 06.10.2018 13:28

Pani Agnieszko. Najwyrażniej liczba pomyj wylana na tą firmę nie robi na Pani żadnego wrażenia. Spotkała sie Pani kiedykolwiek z takim hejtem jednej małej firmy? Czy uważa Pani że to jest przypadkowe? Oczywiście są też opinie pozytywne, gdyż w każdej firmie są stanowiska bezpieczne, zazwyczaj na niskim poziomie w strukturze organizacyjnej. Im wyżej tym jest większa świadomość tego co sie tu dzieje, jakimi "ludźmi" są właściciele i w jaką przepaść leci firma. Najwyraźniej nie daje Pani za wygraną i musi sie Pani o tym przykonać osobiście. Powodzenia

Agnieszka

@rumcy Fajnie, że mimo pewnych wad, potrafisz jednak docenić tego pracodawcę. Na jakim stanowisku jak długo pracujesz w SKOFF? Wspominasz o umowach - wszyscy mogą liczyć na stabilne, czy trzeba przejść okres próbny, by ją uzyskać? I może masz jakieś pojęcie o ewentualnej rekrutacji?

donek
@Agnieszka 30.09.2018 16:59

ja powiem na przykladzie wlasnej osoby ze czuje sie stabilnie. Na internecie trzeba sprawdzac czy sa jakies aktualne oferty.

rumcy

niektorzy to chyba pisza zeby pisac. Ja powiem tak znosna robota i sama forma zatrudnienia. z umowa nie ma problemu, idzie sie dogadac z ludzmi. wiadomo roznie bywa i rozne ludzie maja oczkekiwania ale ja nie mam co mowic zle i wieszac psow na firme

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

Pracowałem tam i prawdę mówiąc kasa słaba i zero organizacji. Nie ma firm idealnych Ale teraz mam 3x więcej I brak dziwnego przełożonego. Przypuszczam że trochę tam siedzisz i max 3500 na rękę wpada.

gienko

hmm No kazdy decyduje za siebie i siedzi tam gdzie mu dobrze. Ja akurat tez nie moge powiedziec ze mialem w tej firmie jakies sytuacje ktore nie byly ok.

Agnieszka

@Tofii Podoba mi się Twoje podejście do tej sprawy i jednocześnie cieszę się, że praca w SKOFF jak do tej pory spełnia Twoje oczekiwania. Jak długo i na jakim stanowisku jesteś tam zatrudniony? Może dysponujesz wiedzą o jakieś rekrutacji? @były pracownik Wysokość wynagrodzenia stanowi naprawdę już indywidualną kwestię. Co miałeś na myśli, pisząc o braku organizacji?

Agnieszka

@rejek Ważne, żeby doceniać to, co się ma. Ale prosiłabym Cię, abyś jednak napisał coś więcej o owych warunkach pracy w SKOFF. Jak wygląda atmosfera w pracy - jest spokojna czy raczej napięta? @Szymon Niestety, nie widziałam, żeby firma w ostatnim czasie prowadziła nabór na jakiekolwiek stanowisko. Nie oznacza to jednak, że tak jest w rzeczywiści. Napisz do nich bezpośrednio i dopytaj - może mają jakiś wakat: http://www.skoff.pl/index.php/pl/kontakt Daj nam znać o swoim postępowaniu.

Szymon

Chcialbym pracowac w,tej,firmie czy poszukuja handlowca?

Tete
@Szymon 25.07.2018 19:02

a patrzyles na internecie?

rejek

Wedlug mnie warunki pracy sa calkiem znosne i na to nie moge narzekac.

Ślązaczka z Sosnowca

Wbrew wypisywanym tutaj paszkwilom na temat firmy, mogę śmiało polecić ją wszystkim tym co już mają za sobą lot w kosmos i ciągle im mało. Jeżeli jednak nie spotkało Cię to szczęście, a oglądając pierwszy raz Monty Python'a nie zrobił na Tobie żadnego wrażenia, to tak, ta praca jest dla Ciebie.

Agnieszka

@Babajaga Twój tok myślenia jest błędny. Zawsze warto rozmawiać i wymieniać się swoimi spostrzeżeniami, bo może to pomóc niektórym osobom, a czasami nawet ułatwić decyzję dotycząca podjęcia pracy w danym miejscu. Zatem zachęcam Cię do wyrażania swojej opinii na temat pracy w SKOFF. @Dorota Chętnie zatem poznamy Twoje zdanie o SKOFF - jesteś ich pracownikiem?

Babajaga
@Agnieszka 30.06.2018 17:56

Ależ wystarczy poczytać wcześniejsze negatywne opinie. Przeczytałem je wszystkie. Ktoś może powiedzieć ze są to kłamliwe opinie sfrustrowanych byłych pracowników. Ale mogę Cię zapewnić ze nie odnalazłem ani jednego zniekształcenia rzeczywistości. Same fakty. I to powinno każdemu wystarczyc. Co więcej to i tak nie są najgorsze rzeczy. Tak jak pisałem, w pewne fakty nikt by i tak nie uwierzyl.

Babajaga

Opowiadanie tego co sie dzieje w tej firmie nie ma większego sensu bo w to nikt nie uwierzy. To trzeba przeżyć

Dorota
@Babajaga 24.05.2018 18:26

Mam nadzieję, że przeżyłaś i masz się dobrze. Jednak zawsze ciekawi mnie, dlaczego ktoś kto ma już wszystkiego dosyć, nie rzuci papierami. Przecież w okolicy jest roboty ile kto chce. Dlaczego narzekacie i sprawiacie radochę swoim szefom.

Oczywisty
@Dorota 17.06.2018 09:15

Dużo ludzi rzuca papierami. Zwłaszcza świeżo zatrudnieni na chłodno oceniając że jest jakaś tragikomedia. Pracownicy z dużym stażem w większości przypadków tkwią w tej firmie bo boją się zmian. To jest ich strefa komfortu. Jak żona alkoholika która nie ma siły odejść a w głębi duszy o tym marzy.

Kira

(usunięte przez administratora) Są ludzie którzy po prostu nie zasługują by dla nich pracować

Andrzej

Fajna firma , ale szefostwo wymagające. Jednak potrafi zauważyć i wynagrodzić dobrą robotę. Mam nadzieję , że dalej tak jest. Jak pracowałem dla nich kilka lat temu nie było powodów do narzekania. Pozdrowienia dla obecnych pracowników i Właścicieli.

Zostaw opinię o SKOFF - Czechowice-Dziedzice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOFF