Drukarnia EMBE PRESS
4 88 6 1

Opinie o Drukarnia EMBE PRESS

''Wal się na R.Y.J''

A kierowniczka Julitka to jest taka super że chłopakom jak odchodził to obiecała takie pieniądze że głowa mała. Teraz robią na 2 maszynach za 400zl więcej i boją się zaprotestować brak dodatku za system 4-brygadowy. Tylko lizajdupy mają dobrze:) Naplet aby śpi i ćpa za kontenerami..... (usunięte przez administratora)!!! Za nadgodziny płacą grosze a święta 1.3 maj za darmo bo tak wyszło a '' Boże Ciało myślałam że było w czerwcu'' pozdrawiam tych którzy jeszcze mają siłę tam pracować.

Aneta
@''Wal się na R.Y.J'' 27.12.2018 21:42

Rozumiem, że praca w firmie Drukarnia EMBE PRESS mogła nie spełniać Twoich oczekiwań, jednak wszystko można opisać w sposób kulturalny. Czy aby na pewno nie można powiedzieć o pracy w tym miejscu nic chociażby neutralnego? Pamiętaj także, że zgodnie z obowiązującym prawem, nie publikujemy na forum danych umożliwiających identyfikacje osób trzecich.

xyz
@Aneta 03.01.2019 21:45

/opisać w sposób kulturalny ? tzn jaki

Ale zajebal
@Aneta 03.01.2019 21:45

Dla nie wtajemniczonych.. WAL NA RYJ takie zwroty są używane do pracownika przez kierowniczke Również inne takie jak... Czaisz?? Jarzysz?? Chyba Cie (usunięte przez administratora) A teraz pytanie do Ciebie drogi czytelniku czy ty chcesz tu pracować?? Czaisz? Czy ciebie (usunięte przez administratora) Więc lepiej (usunięte przez administratora) i szukaj czego innego. Gdzie będziesz traktowany inaczej niż przedszkolak. Aczkolwiek ta kobieta zna się na medycynie ludowej boli reka - okład z kapusty boli brzuch, że sram pod siebie - napij się coli a jak boli cię głową -.... ALAJ I masz przyjść do roboty. Weekend jak wygląda..... Przyjedziesz czy nie.....??? Pytam się ciebie przyjedziesz czy nie?!!!? Nie?? Nastepny tydzień nocki masz I robisz na prasie.

Kangur
@Ale zajebal 11.01.2019 15:05

Proponuję się zwolnić, albo przejść na inny dział jak komuś nie pasuje, ja tam jestem zadowolony, pozdrawiam

Pomagieros
@''Wal się na R.Y.J'' 27.12.2018 21:42

Zapraszamy do nas na flekso, 4brygaduwka bez żadnego dodatku, i jeszcze uczulenia na rękach dostaniesz od farb i tej chemi, a jak ktoś chce robic w biurze to trzeba było się uczyć a nie iść na produkcjie

Nie chciało się nosić teczki..
@''Wal się na R.Y.J'' 27.12.2018 21:42

Witam ja również chciałem się wypowiedzieć, pracuje na introligatorni / przewijarki ponad 10 lat i mogę śmiało powiedzieć że jeżeli jesteś sam fer to i kierownictwo jest oki, nie odwrotnie. A nie jak teraz przyjdą malolaty pyskują. Jak ktoś taki odważny to na rozmowę do Pani dyrektor i wtedy niech się wypowiada .

Wal na ryj
@Nie chciało się nosić teczki.. 12.01.2019 13:43

Hmm skoro już tam 10 lat tam robisz i wszystko się tobie podoba to znaczy że tu pisze lizajdupa. Osoba która robi na 2ch na raz maszynach zrobi wszystko za judaszowe srebniki - I zegarek złoty. Proste lizajdupy i kolesiostwo ma tam dobrze, nie narzeka tak jest zawsze bo żebyś ty miał dobrze "śliski" ktoś musi za ciebie po (usunięte przez administratora) dostawać . Ty masz urlop kiedy chcesz każde święta wolne a ja za ciebie przychodzę. Bo przecież "był pierwszy" . Zgadza się jest tam dobrze ale dla nielicznych. PAN LOKOMOTYWA Też miał dobrze i co.... Dał nura przy pierwszej okazji, Życie mija weekend każdy w robocie. Jeśli nie masz rodziny nie masz kolegów i chcesz tyrac lizać rowa to MB jest dobrym rozwiazeniem bo właśnie tam takich potrzeba. Już newet mechanika samochodowego nie ma I ku... Trzeba znowu bulic za naprawy

wiem kim jesteś
@Wal na ryj 13.01.2019 05:37

Jaki jest sens tych twoich wypowiedzi, czegoś ci szkoda, samochód ci się czesto psuje i nie masz mechanika lub na niego nie masz:):):) Może poproś o dodatkowe godziny, może pociągiem do pracy przyjezdżaj, może tez zacznij pracować na dwie, trzy ...maszyny. Prosta rzecz-pracuje, robię swoje i do domu, pracodawca ma zrobioną okreslona robote, ty masz za to wynagrodzenie. Pracować gdzieś trzeba, jak ci się nie podoba to zmieniasz sobie, a inni nie powinni cię obchodzić, ale widzę że dużo wiesz na kilka tematów dzięki temu można wywnioskować kim jesteś!!! Życzymy ci abyś miał lepiej, pracował tam gdzie się śpi nic nie robi i zarabia kokosy, gdzie weekendy i święta są wolne, urlopy dają kiedy tylko zechcesz i rozwijają czerwony dywan jak przychodzisz do pracy. Trudno będzie znalezc ci taką prace, ale szanse są. pozdrawiamy

Obeznany

Witam, przepraszam wcześniej dodało mi jako odpowiedź na opinie. Obecnie poszukują pracowników na introligatornię na przewijarki, na dział fleksograficzny pomocników i drukarzy oraz do kontroli jakości ale nie kobiet, ze względu na to że zaraz po tym jak dostaną umowę zachodzą w ciążę i są tym faktem bardzo zdziwione. Co do weekendów, gdyby było więcej pracowników wszędzie byłyby systemy czterobrygadowe i każdy by zarobił i miał wolne. Kierowników niema co się czepiać. Ale brygadzistów już tak, przypomne że Krzysztof K. został zwolniony dyscyplinarnie bo jest gburem, (usunięte przez administratora) robotę i uważał że to wina wszystkich ale nie jego. Gdyby nie Marcin Ki.ja.k i Pani dyrektor do dziś siedziałby na bezrobociu. A tak wielka gwiazda i ważna persona. Na prawdę jest zerem, fałszywym człowiekiem co tylko by gonił

obeznany2
@Obeznany 03.07.2018 19:05

Nie siedzi na bezrobociu, bo za wiele wie :)

Obeznany
@obeznany2 26.07.2018 23:45

Zgadza się, stare czasy pozwoliły mu dowiedzieć się wielu rzeczy.

Aneta

@Były pomocnik, dziękuje za Twój komentarz. Każda merytoryczna opinia jest istotna i może bardzo pomóc osobom, które planują podjąć zatrudnienie w firmie. Czy jako pracownik z długim stażem możesz powiedzieć nam coś jeszcze na temat warunków pracy w tym miejscu? Czy w czasie gdy pracowałaś dla pracowników organizowane były szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? @Haha, sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w pracy. Czy jesteś obecnie pracownikiem firmy? Czy według Ciebie jest szansa, że warunki finansowe mogą w najbliższym czasie ulec zmianie?

Jurek
@Aneta 18.08.2018 18:31

Teraz na początek jest 12 50 netto na start wiec czy to złe gdzie indziej dają 10zl jak się z tego utrzymać wszędzie wam nie pasuje to po co siedzicie w Polsce jedzcie za granice

Jurek
@Aneta 18.08.2018 18:31

Jest dobrze nie orobisz się zależy kiedy jestem pracownikiem w Lublinie na tokarskiej i niech głupot nie gadają fajni ludzie szkolenie miałem 1dzien bo odrazu pojąłem o co chodzi dużo nie trzeba robić a zarobki fajne jak na Lublin ja jeszcze się uczę wiec mam składki mniejsze z bhp masz tez szkolenie fajne babki szkola

Aneta
@Jurek 11.09.2018 17:09

Dziękuje za opinię na temat pracy w firmie. Jaka atmosfera panuje w Drukarni EMBE PRESS? Czy pracownicy wzajemnie sobie pomagają? Jak oceniasz kontakt z szefostwem? Czekamy na Twoją wypowiedź.

gumowe ucho

wypłata na czas jak wszędzie ... ludzie fajni są kazdy dział fajny oprócz introligatorni chłopaki ciągle narzekają na ten dział lubie rozmowy na stołowce jak opowiadaja hasła :"albo praca albo rodzina" za komuny tak nie było ... dlaczego sie ludzie zwalniaja grupowo po 3 osoby w tygodniu ??? napewno nie przez to ,ze firma szuka ciagle nowych inwestorów -dbaja o rozwój tylko chyba przez kierowniczke tego działu. mam dobry kontakt z tymi ludzmi co odeszli i kazdy to samo mówi .... jak by nie ten kierownik to kazdy dalej by pracował . Ogólnie wszystko na plus jest ja jestem zadowolony z pracy miłe kadrowe wszystko wytłumacza , jest wakacyjne co 2 lata choc w innych firmach jest co rok,dystrybutory z woda aczkolwiek kubeczków często brak kubeczków maja wysokie wymogi odnośnie segregacji gospodarka odpadami czyli dbaja o środowisko BRAWO TY :) nowoczesne maszyny szybko mogłem awansować i zarabiać fajne pieniązki i jestem kims mam hajs prace bryke , , PS dlaczego na introligatorni pracuja na 2 maszyny na raz ??? proste na tym dziale brakuje juz ludzi 9 osób chyba odeszło w tym roku .... napewno szukaja ludzi yyyyy polecam ??? Ja mam dobrze praca miłość ,,, jestem szczęśliwy

Aneta

@Jurek, dziękuje za podzielenie się informacjami na temat warunków pracy w firmie. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat wspomnianych szkoleń? Jakiego rodzaju były to szkolenia? Czy przeznaczone były dla wszystkich pracowników czy jedynie dla chętnych?

Aneta

Czy ktoś ostatnio aplikował do firmy? Podzielcie się z nami informacjami na temat przebiegu procesu rekrutacji w tym miejscu. @obeznany2, dziękuje za komentarz. Czy mógłbyś podzielić się z nami informacjami odnośnie warunków pracy w tym miejscu? Czy dla pracowników dostępne są benefity pozapłacowe? Jeśli tak to w jakiej formie? Powiesz nam coś więcej na ten temat?

Były pomocnik
@Aneta 06.08.2018 08:18

Odnośnie benefitów pozapłacowych, to w tym miejscu, jest pakiet socjalny, z KZP, dzieci co roku mają zabawę choinkową, itp. Na pewno nie pracowało się tam łatwo, ale gdy czytam, że zabierają premie za byle co, to się tylko uśmiecham. Jak wykonujesz swoją pracę poprawnie, to ci włos z głowy nie spadnie. A jak kierownikowi odbija, to prosto do prezesów, i da się wiele spraw załatwić. Pozdrawiam.

Aneta

@Obeznany, dziękuje za informację odnośnie ofert pracy w firmie. Czy możesz podzielić się z nami informacjami na temat możliwości rozwoju w tym miejscu? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Może osobiście brałeś w jakimś udział i możesz podzielić się z nami wrażeniami?

obeznany2
@Aneta 09.07.2018 08:15

Szkolenia wewnętrzne na nowe stanowisko pracy albo zwiększenie obowiązków. Tak nie jest to praktykowane na produkcji. Teoretycznie jest parę osób, które przeszły długa drogę do zostania drukarzem i zarabiania porządnej stawki, ale nie wiem czy warto.

Aneta

@Nie polecam, definicja mobbingu, którą przedstawiłeś jest prawidłowa. Mobbing to także jeden z najczęstszych zarzutów względem pracodawców. Możesz jednak doprecyzować w jakim celu opisałeś tę definicję? Czy jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w Drukarni EMBE PRESS?

Nie polecam

Zgodnie z kodeksem pracy mobbing jest to działanie lub zachowanie, dotyczące pracownika albo skierowane przeciwko niemu. Może to być uporczywe i długotrwałe nękanie, zastraszanie podwładnego, które wywoła u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej. Zachowania negatywne mają na celu poniżenie, ośmieszenie, izolowanie lub wyeliminowanie pracownika z zespołu.

spokojny

To jest ostatnia drukarnia w której chciałbym pracować .Jak ten Bubel tam tyle lat wytrzymal może ma uklady

Obeznany
@spokojny 04.03.2014 19:22

Witam. Obecnie poszukują pracowników na introligatornię na przewijarki, na dział fleksograficzny pomocników i drukarzy oraz do kontroli jakości ale nie kobiet, ze względu na to że zaraz po tym jak dostaną umowę zachodzą w ciążę i są tym faktem bardzo zdziwione. Co do weekendów, gdyby było więcej pracowników wszędzie byłyby systemy czterobrygadowe i każdy by zarobił i miał wolne. Kierowników niema co się czepiać. Ale brygadzistów już tak, przypomne że Krzysztof K. został zwolniony dyscyplinarnie bo jest gburem, (usunięte przez administratora) robotę i uważał że to wina wszystkich ale nie jego. Gdyby nie Marcin Ki.ja.k i Pani dyrektor do dziś siedziałby na bezrobociu. A tak wielka gwiazda i ważna persona. Na prawdę jest zerem, fałszywym człowiekiem co tylko by gonił

Aneta

@www, rozumiem, że byłeś osobą pracującą w Drukarnii EMBE PRESS? Wyjaśniłeś, co było powodem Twojego niezadowolenia z pracy w tej firmie dosyć szczegółowo. Natomiast ciekawa jestem, czy zdołasz znaleźć chociaż jeden aspekt pracy w tej drukarni, za który mógłbyś firmę pochwalić? Pytam dlatego, że bardzo często w większości,a może we wszystkich firmach obok siebie występują urzekające zalety i trudne do zniesienia wady. Warto wtedy umieć je rozważyć w sposób pozwalający uchwycić, które z nich górują.

Henry

Czyżby konkurencja inspirowała do pisania?

pracownik
@Henry 20.06.2018 21:20

a co ma konkurencja do tego

wwww

Nie polecam. Firma wykorzystuje ludzi którzy szukają pracy. Praca - najlepiej non stop. Ludzie pracują wszystkie weekendy. Wynagrodzenie - poniżej rynkowego, do tego stawka godzinowa podzielona 50/50 - podstawa plus premia. Z podstawy nie wychodzi nawet najniższa krajowa, a z premii za byle co mogą zabrać "karę regulaminowa". Najgorsze że firma w wielu przypadkach zarządzana przez ludzi niekompetentnych, którzy uważają się za Bóg wie kogo, a w rzeczywistości nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu i podejściu do pracownika. Ciagłe szukanie haków na pracowników na kamerach. Tak jakby niektórzy (KK) nie mieli nic innego do roboty w pracy i po pracy.

pracownik
@wwww 08.06.2018 22:18

KK-rozumiem ,że obowiązuje RODO

Aneta

@pracownik, jestem moderatorką tego forum i do moich zadań należy dbałość o przestrzeganie regulaminu przede wszystkim, a poza tym czuwanie nad merytorycznością dyskusji. Z definicji jestem więc osobą neutralną i jeżeli zadaję jakiekolwiek pytania, to właśnie po to, aby sprowadzić wymianę zdań na odpowiednie tory.

Aneta

@Zuza, tradycyjnie poproszę o kilka słów uzasadnienia Twojej opinii, szczególnie jeśli masz osobiste doświadczenie pracy w Drukarni EMBE PRESS. Jeśli jest to natomiast opinia zasłyszana, to pewnie też była opatrzona stosownym komentarzem, który warto tutaj przytoczyć. Podobnego rozszerzenia wypowiedzi oczekują pewnie użytkownicy tego forum od @Pracownik, który ograniczył się do zdawkowego śmiechu czy ośmieszenia zdania poprzedniczki. Warto, aby przy kontrowersyjnych opiniach przemówiły argumenty.

pracownik
@Aneta 28.05.2018 09:24

Kim jesteś i po co ci to? Ankieta satysfakcji została przeprowadzona

Zuza

Drukarnia ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!

Pracownik
@Zuza 22.05.2018 22:20

Hahahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

ochocho

jaja sobie robisz?

ochocho

czytaj inne posty,oczywiście ze zrozumieniem

ochocho

najlepiej idź do źródła informacji,czyli do kadr,pani Dyrektor, albo od razu złóż papiery, wtedy dowiesz się szczegółowo, nasze informacje mogą być nierzetelne ps. wydaje mi się że jesteś pracownikiem mb

Były pracownik

Pracują bo za coś trzeba jeść i się utrzymać , każdy jak trafi tylko coś lepszego ucieka, dlatego sam odszedłem po 2 latach praca w każdy weekend a jak mówisz ze nie możesz to oburzenie wielkie i pretensje

Zainteresowana
@Były pracownik 29.03.2018 16:53

Ale chyba płacą nadgodziny za te weekendy? No i weekendy to soboty i niedziele czy same soboty? Dobra póki co nadal nie otrzymałam odpowiedzi na moje pytania

Były pracownik
@Zainteresowana 29.03.2018 19:26

Wekend to sobota niedziela oraz wszystkie dni z czerwoną kartka prócz Bożego Narodzenia, produkcja to dla kobiet -kontrola jakości za 10,50 albo przewijanie 11 pozdrawiam

Zainteresowana
@Były pracownik 30.03.2018 17:57

Ale te weekendy płatne jako nadgodziny (x100%)? Jest jakiś socjal? Jak ogólnie atmosfera między pracownikami?

były
@Zainteresowana 31.03.2018 22:53

Atmosfera pomiędzy pracownikami całkiem OK. Co do płatnych nadgodzin... szkoda pisać..

Zainteresowana
@były 13.04.2018 00:10

Możesz rozwinąć? Jak z tym socjalem?

Były
@Zainteresowana 13.04.2018 10:18

W grudniu dostaniesz kopertę z gotówką - w zależności od stażu, zarobków. Co do roku jest choinka dla dzieci pracowników, z prezentami. Dodatkowo jest dofinansowanie do wczasów raz na kilka lat (nie pamiętam ile). Dodatkowo funkcjonuje zakładowa kasa pożyczkowa, czy jak to tak się nazywa.

Aneta

@Zainteresowana, aplikowałaś? Czy masz już pierwsze opinie o Drukarni Embre Press? @Były, a czy nowy pracownik może liczyć na umowę o pracę? Czekamy jeszcze na opinie innych użytkowników.

Sfrustrowana

Nie dbają o pracowników. Umawiasz się na kwotę wynagrodzenia, a później okazuję się, że połowa tej kwoty to pensja, a druga połowa to premia regulaminowa, której mogą nie wypłacić... czy to uczciwe?

Embe 2gim domem Serhii
@Sfrustrowana 18.02.2018 22:55

Jak najbardziej . Pracuje tu 4 lata i nigdy nie zdarzyła się sytuacja w której nie miałbym zapłaconej premii . Premia uznaniowa to takie ubezpieczenia pracodawcy na wypadek jak coś zrobisz nie tak . Chodź prezesi zazwyczaj nie zabierają takich kwot jakie pracownik powinien ponieść za robotę która zrobił nie tak.

były
@Embe 2gim domem Serhii 25.02.2018 21:23

Z tego co wiem, w ostatnim czasie kilka osób odeszło po obcięciu tej premii, bez słowa wytłumaczenia.

niezadowolony

Ogolnie gora moze Ok, ale kierownikom to sie chyba w glowach poprzewracało... Niektorzybsadza, ze nizszy stopniem pracownik to ich niewolnik...

Obiektywny
@niezadowolony 11.02.2015 23:05

A co najlepsze, że wiele kierowników w naszym pięknym kraju kwitnącej cebuli jest "z polecenia" czy "z rodziny", nie kończąc żadnych szkół, więc jest defakto na tym samym poziomie co pracownik a nie rzadko i niższym ;) No, ale to kierownik. Pozdrawiam

były
@Obiektywny 02.03.2018 15:46

Potwierdzam.

Rozmowa kwalifikacyjna

Witam, byłem dzisiaj tam na rozmowie , zarobki na start 10.50 na produkcji przy maszynie , po rozmowie z pomocnikami sam zrezygnowałem , wymagają pracy 7 dni w tygodniu a jak chcesz wolne to robią problemy nawet w dni z czerwoną kartka

były
@Rozmowa kwalifikacyjna 07.03.2018 20:39

Niestety to prawda. Nadal jest tam przeświadczenie, że na Twoje miejsce jest 10 innych chętnych... Tylko mają problem ze znalezieniem osób, które dłużej będą pracować.

xyxyxy

Trzy razy w ciągu roku szef będzie mógł zaplanować pracę firmy w niedzielę. Między innymi taką zmianę zakłada projekt nowego Kodeksu pracy. Takie prawo będą miały firmy zatrudniające do 50 pracowników. O sprawie pisze poniedziałkowy "Fakt". Jak czytamy w artykule, nowe przepisy dopuszczają zorganizowanie pracy w niedzielę maksymalnie trzy razy w ciągu roku. Małe firmy (zatrudniające do 50 osób) nie muszą nawet pytać pracowników o zgodę. Za każdą taką pracującą niedzielę będzie przysługiwał - tak jak obecnie - dodatkowy dzień wolny. Jeśli zaś pracodawca nie będzie miał kiedy dać pracownikowi wolnego, to będzie musiał zapłacić mu za ten dzień 275 proc. dniówki (podczas gdy obecnie jest to 200 proc.).Pracy w niedzielę nie będzie można zaplanować pracownikom handlu. Nie będzie też można żadnemu pracownikowi nakazać przyjścia do pracy w święta.Inaczej sprawa będzie wyglądała w firmach zatrudniających więcej niż 50 osób. Będą one mogły zaplanować 6 niedziel pracujących, ale będą musiały uzyskać zgodę pracowników

Pracownik

Zarobki na start: Kontrola ok. 9zł netto Pomocnik ok. 8.50 netto Drukarz ok. 14.50 netto Przewijarki ok. 9 netto.

Obiektywny
@Pracownik 30.04.2015 01:53

Jakie warunki do zatrudnienia na drukarza? Są wolne wakaty? Pozdrawiam.

Normalny człowiek

Pracowałem tam nie polecam nikomu zarobki oki pieniadze na czas i to tyle z pozytywow noe jaki pak krzysztof.K zabiera bez podctawnie pieniadze i zwalnia ludzi sms smiech na sali kaze robic to co np nie nalezy do obowiazkow pomocnika

Gosia
@Normalny człowiek 07.01.2018 14:44

Normalny człowieku, jeśli już zamieszczasz opinię o byłym pracodawcy, to pisz prawdę też o sobie. Jak pracowałeś i za co zostałeś zwolniony. Masz odwagę oczerniac innych tylko zabrakło Ci odwagi żeby się podpisać. Taki z Ciebie uczciwy i Normalny człowiek!

xyz
@Gosia 13.01.2018 07:56

każdy kij ma dwa końce

Normalny czlowiek
@Gosia 13.01.2018 07:56

Pani Gosiu mam na imię Bartek pracowalem tam około 2 miesiecy nie zostałem zwolniony lecz ssm odeszłem

Obiektywny
@Normalny czlowiek 24.01.2018 01:23

Wnioskując po twoim stylu wypowiedzi i pisowni, jest pan niskiej klasy społecznej, 'chop ze wsi', 'sebix', tudzież inny Pan, który za wcześnie skończył naukę... czyżby na poziomie podstawówki, gimnazjum? 2 miesiące to za mało do ocenienia pracodawcy i firmy. Ale skoro Pan mówi, że po 2 miesiącach dobre pieniążki... to albo Panu 1500 starcza, albo faktycznie tak jest, to co dopiero po roku pracu, kilku lat, muszą dobrze płacić. Nie polecam opinii tego "normalnego" Pana. Pozdrawiam

Aneta

@Aksa - udało Ci się uzyskać informacje o bieżących procesach rekrutacyjnych? Dla innych zainteresowanych ofertami pracy będą to przydatne informacje.

Aksa

Szukają teraz kogoś do pracy?

Aneta

Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Jeśli jesteś pracownikiem firmy chętnie dowiemy się jakim pracodawcą jest Drukarnia EMBE PRESS.

mzssa

na pewno jest od nich teraz oferta na drukarza, ale przyznam, ze jest to naparde niszowa branża i wydaje mi się, ze trudno u nich znaleźc zatrudnienie jednak.

anonim

(usunięte przez administratora)

gosc

Niestety nie w każdej firmie standardem jest wypłata pensji w terminie... Więc nie dziwię się, że niektórzy to oceniają na + firmy

ja

Prawo pracy? Tu nie jest zle z tym. Trzeba tylko pamietac, ze Polak potrafi kombinowac

Zostaw opinię o Drukarnia EMBE PRESS - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia EMBE PRESS