Partner Tele.com Sp. k.

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Partner Tele.com Sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o Partner Tele.com Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o Partner Tele.com Sp. z o.o. Sp. k.!

ostrawa

21.07.2015 18:01

w hclu ponoc o niebo lepiej jest, juz 3 osoby tam odeszly i to byly bardzo dynamiczne dziewczyny.
    maciek

22.04.2015 16:10

@Jashin pomęczę Cię trochę jeszcze, napisałeś, że podstawowe wynagrodzenie w handlu w okresie próbnym 2,5 - 3,0 tyś. brutto + system premiowy, a od czego jest zależny ten system premiowy?
    Jashin

16.04.2015 11:28

Hej Słowik. Pracuję w PT od ponad 4 lat . Od czasu kiedy firma przeprowadziła się do nowej siedziby i troszku już wiem na jej temat. Pytasz o konkrety. Mówisz i masz ;) Myślę, że dla "nowych" i zapewne dla ponad 100 innych już tu pracujacych osób , Partner jest swego rodzaju trampoliną do niezależności. Jesteś osobą początkującą ? - masz jak w niebie ,hehe. Składasz CV, oczywiście przechodzisz przez pewne sito,typową rekrutacje. Jak dobrze rokujesz dostajesz szanse na 3 lub 6 m-cy i tyle zachodu. Podstawowe wynagrodzenie w handlu w okresie próbnym 2,5 - 3,0 tyś. brutto + system premiowy . W tym czasie przechodzisz szkolenia. Jeśli się sprawdziłeś , zostajesz i dochodzą Ci benefity w postaci ubezpieczenia, pakietów sportowych i uff wreszcie ,od niedawna są pakiety medyczne. Jeśli jesteś po korporacji, tu sprawa wygląda nieco inaczej. Wiadomo chodzi o kaskę :)) Na pewno nie na "dzień dobry", ale tak jak w moim przypadku jak jesteś zaangażowany w projekt, możesz w perspektywie 1,5-2 lat roku osiągnąć status z korpo ,a to początek. Powiem tylko tyle: są tu wymiatacze, którzy obecnie nie zaprzątają sobie głowy myślami o przejściu do np. CapGemini , czy HCL. Aha , i kawę napijesz się tylko musisz odstać swoje w kolejce do ekspresu... ;)
    BeaTa

13.04.2015 12:21

Słyszałam sporo o pracy w partnerze od osób, które tam pracują aktualnie. Krótko mówiąc, jeśli jesteś zaangażowany i pracowity, dość szybko można zarobić fajne pieniądze, jeśli przychodzisz przeczekać i poobijać się, pozostaje potem tylko ponarzekać na forum na nędzną podstawę (patrz wpisy powyżej). Atmosfera przyjazna, multisport, opieka medyczna...
    Jacha

28.03.2015 04:01

Przydałoby się również i mi informacja od osób działających w Telekomie o pracy od kuchni. Bo tutaj każdy snuje jakieś domysły, a rzeczywistość czasami potrafi bardzo brutalnie zweryfikować wyobrażane sytuacje. Najbardziej istotne dla mnie w pracy jest przestrzeganie kodeksu pracy, czy telekomowi można coś zarzucić przeciwko temu? Jeżeli nie to składam papiery.
    mokadnerodek

09.07.2014 18:58

Tak narzekacie, ale jak ktoś ma jakiś (czasem nawet mały)przekaz lub dryg do sprzedaży, to płace może mieć lepszą niż w zagranicznych korporacjach o kapitale X(+&) raza większym. Wiadomo, są korpo, w których jest lepiej...ale spójrzcie piąteczki 9-16.00 :). Szefowie są chyba wyluzowani. Fakt faktem, w pewnym momencie człowiek się zastanawia czy bedzie export managerem do grobowej deski, bo szkoleń czy innowacji nie uświadczycie. Zmiany stanowiska też nie.

Kontakt - Partner Tele.com Sp. z o.o. Sp. k.

Sołtysowska 22 31-589 Kraków

Branża główna: Wynajem nieruchomości

ewa

14.05.2014 15:21

Jasne, PT jest jak wiele innych firm (z wadami i zaletami)... Jedne osoby są tu na swoim miejscu (co słychać codziennie :D), a inne zupełnie nie. Inna sprawa, na ile sobie to uświadamiają i je to frustruje... :D:D(usunięte przez administratora)
    Ala

11.02.2014 17:23

Witaj, czy ja pisałam, że jest źle ? Jestem przekonana wbrew opinii kilku frustratów, którzy tutaj się wypowiedzieli, że jest wiele osób, którym praca w PT odpowiada. Jest to kwestią tego na co się godzimy i jakie kto ma oczekiwania, ambicje. Jeżeli pracę traktuje się czysto zarobkowo to raczej Partner Telekom jako dynamicznie rozwijająca się handlowo firma daje na to spore szanse. Rynek jest młody, dynamiczny ciężko sobie lepszy wymarzyć. Ktoś z innymi aspiracjami zawsze może, że sparafrazuję nieco Twoją wypowiedź, znaleźć coś innego, co mu bardziej odpowiada [niekoniecznie mcD]lub założyć własny biznes gdzie będzie miał wpływ na to co tworzy i mam nadzieję, że jak opisałam w poprzednim poście nie popełni tych samych błędów. Reasumując jeśli jesteś handlowcem szukającym pracy jak Paolo, na pewno warto przyjść na rozmowę, zobaczyć firmę popracować trochę i zobaczyć co i jak. Jeżeli oczekujesz jednak zarządzania partycypacyjnego, partnerskiego podejścia, systemów motywacyjnych, czy czasem zwykłego dziękuję za to, że coś extra wniesiesz do firmy, to Twoje oczekiwania mogą się nieco rozminąć z rzeczywistością PT :) Wydaje mi się jednak, że dla osób startujących na rynku, PT będzie świetnym początkiem. Czy będzie rozwiązaniem na stałe, nie jestem w stanie powiedzieć. Trzeba chyba zadać sobie wtedy pytanie quo vadis i czy z PT będzie Ci po drodze :) Kapitałem firmy i jej atutami są też ludzie zarówno Ci, którzy przychodzą jak i Ci którzy są oraz Ci, którzy z PT odchodzą :)
    Monika Suchawarga

10.02.2014 16:38

Nie gadajcie głupot. Źle nie jest, minus taki że długo sie czeka w kolejce do kibelka i do kuchni :) Poza tym ok.
    Paulo

10.02.2014 15:53

Witam, widzę że źle w tej Firmie jest ale spróbuje swojego szczęścia :)jak wygląda sytuacja na Włochy ? jest tam ruch ?
    Mieczysław Trzepiwór

10.02.2014 13:32

Witam, miałem przyjemność pracować w owej firmie, źle nie jest. Szkoda tylko że nie ma karnetów do Aqua Parku. Pozdrawiam. (usunięte przez administratora)
    export

26.01.2014 13:30

z oszustwem to pomyłka.. w tym sensie że to na innym forum ktoś pisał że go szefowie oszukali itp.., aktualnie pracuje ale mam ofertę iść do PT na export z rumuńskim, pytam bo nie chce się wpakować z deszczu pod rynnę, Nie kolego nie jestem z rodziny szefów ani samym szefem hehe, i nie interesuje mnie czym szef jeździ dla mnie może nawet bentleyem, ważne żeby był dla mnie wporządku, a w pracy był socjal i wypłata jak się należy.

Zostaw merytoryczną opinię o Partner Tele.com Sp. z o.o. Sp. k.