PMI Combera

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 39 ocen.

Opinie o PMI Combera

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMI Combera

Zawiedziony

Facet co mnie rekrutował totalnie się do tego nie nadawał. Rozmowa na jakimś strychu. On nawet nie mógł znaleźć mojego cv. Pytania totalnie beznadziejne i nie powiazane z tematem.

Julita

@PH, to żadna nowość , że przedstwiciele mają GPS w swoich autach, pracodawca musi też w jakiś sposób kontrolować pracę pracowników. Poza tym pracodawca pewnie opłaca jakieś depozyty paliwowe? Na jakiejś podstawie musicie też być rozliczani, poza tym gps też jest ułatwieniem w poruszaniu się po terenie. Może powiesz jak wygląda kwestia zatrudnienia czy osoby nie mające doświadczenia jako PH mają możliwość zatrudnienia? Są szkolenia wstępne?

PH

2000 netto + 400złx12 płatne po przepracowaniu roku i chyba 400 zł za wykonanie planu. Problem w tym, że my mieliśmy rozmowy kwalifikacyjne miesiąc temu i do dziś ponoć KP jeszcze się nie zdecydowała... słabo to wszystko wygląda. Auta mają GPS.

zainteresowany

Witam Wszystkich PMI szuka PH do projektu KP ktoś wie może: -jaka podstawa netto -jaka premia -jakie auto, rodzinne? z gps? -ile wizyt dziennie

nie polecam

Jakiś czas temu byłem na rozmowie w sprawie pracy, pomimo zapewnienia o informacji zwrotnej dotyczącej wyniku rekrutacji nikt się do mnie nie odezwał. Brak szacunku do kandydatów.

kjhbhjhcbb

@ PH to sie w ogóle ciesz ze premie dostajecie. W mojej firmie nawet nie wiem co słowo premia oznacza - bo przez 7 lat pracy takowej nie dostałam wiec premie co dwa miesiące to luksus. A jak z podstawą?

PH

Orientujecie się jaki samochód dostaje Przedstawiciel/Preseller w projekcie dla KP? Czy rzeczywiście jest możliwość przejścia na umowę bezpośrednio z KP? Z góry dzięki :)

TK

@ninau: Jakiekolwiek pojęcie, to trochę za mało :-) Przyuczyć jak najbardziej, ale kandydat musi być "urodzonym sprzedawcą"

polka

Bardzo przyjemna atmosfera.... Standardowa rozmowa bez zadnych dziwnych pytan...aczkolwiek to praca dla swiezych osob a nie przedstawicieli z doświadczeniem....

pablo
@polka 02.03.2016 19:54
Bardzo przyjemna atmosfera.... Standardowa rozmowa bez zadnych dziwnych pytan...aczkolwiek to praca dla swiezych osob a nie pr...

Czyli np. o co pytali? Jaki zakres obowiązków? Ja mam we wtorek rozmowę. Dlaczego uważasz że dla świeżych osób?

polka

jaki region? ja ide jutro

Mark
@polka 29.02.2016 21:45
jaki region? ja ide jutro

małopolskie

polka

w regionie na który rekrutuja

Mark
@polka 29.02.2016 17:45
w regionie na który rekrutuja

Jak kolego z rozmową?jakieś szczegóły?jakie warunki? Mam rozmowę w PMI do tego projektu za dwa dni. Warto sobie zawracać głowę?

Polka

Praca dla Brown Forman podstawą 2500 brutto premia 1900 brutto tyle wiem z rozmowy telefonicznej. Umowa o pracę. Ide na rozmowie...po napisze co i jak

pablo
@Polka 28.02.2016 18:01
Praca dla Brown Forman podstawą 2500 brutto premia 1900 brutto tyle wiem z rozmowy telefonicznej. Umowa o pracę. Ide na rozmowi...

Jak po rozmowie?

PH
@Polka 28.02.2016 18:01
Praca dla Brown Forman podstawą 2500 brutto premia 1900 brutto tyle wiem z rozmowy telefonicznej. Umowa o pracę. Ide na rozmowi...

Zapomniałaś dodać że ta premia jest raz na 2 miesiące o ile ją wypracujesz

pablo

Obecnie poszukują w kilku województwach na stanowisko: przedstawiciel handlowy – merchandiser, do projektu dla jednego z największych producentów oraz dystrybutorów alkoholi klasy premium. Ktoś może już pracuje przy realizacji tego projektu i podzieli się wrażeniami? Jaki jest zakres obowiązków, jakie wynagrodzenie netto? Rozmowy kwalifikacyjne odbywają się w centrali w W-wa, czy w mieście do którego szukają pracownika? Jak wygląda owa rozmowa? Robią jakieś szkolenie, czy od razu zostaje się rzuconym na "głęboką wodę"? Jakie auto dostaje się? Jakie mniej więcej godziny pracy? Zastanawiam się czy tam nie zaaplikować, dlatego też chciałbym dowiedzieć się coś o tej firmie.

kwity_zbieram

Totalnie przypadkowi ludzie na zarzadzajacych stanowiskach. Firma do rekonstrukcji i powaznego uderzenia sie w piers. Wielokrotnie.

Marcin

Jak narazie wielki pozytyw dla firmy Pmi Combera !!! Kasa placona w terminie. Super wspolpraca!! Polecam

hurracane

Tak się zastanawiam tylko czy te nowy umowy podpisywane przez pracowników będą miał jakiś znaczący wpływ na zarobki osób chcących rekrutować się w najbliższym czasie, bo jeżeli tak to zaraz okaże się, że nie będzie możliwości negocjowania wynagrodzenia czy dostania jakiejś premii, co nie byłoby fair.

spitfire

No to moi mili nieciekawie się prezentuje, taka kasa to cieniuchna, chyba że za robotę na odpier.ol.! Ciekawe czy za zaangażowanie płacą?!

xxx

Raczej staż nic tu ne ma do tego.Taką kasę pewnie wynegocjowała KP.W moich stronach to i tak niezły kawałek chleba.Dodatkowo wczoraj po rozmowie z kolegą dowiedziałem się że będzie GPS rzekomo to tylko test. Składaj CV,a robota czyszczenie rur to żadna filozofia.Aby były wolne miejsca.

yyy
@xxx 22.01.2015 09:30
Raczej staż nic tu ne ma do tego.Taką kasę pewnie wynegocjowała KP.W moich stronach to i tak niezły kawałek chleba.Dodatkowo wc...

Też pracowałem w serwisie KP i przeszedłem na tą "firmę". Tak GPS to tylko na test, za to warunki finansowe niestety od marca będą inne. Niższa podstawa, a premia uzależniona od audytów, a wiadomo jak nas teraz audytują to będzie masakra. Niby mniej obowiązków, ale audytora to nie obchodzi i ocenia cię za to za co nie odpowiadasz :( podobno już mają dużą rotację na te stanowisko.

rotkerwo
@xxx 22.01.2015 09:30
Raczej staż nic tu ne ma do tego.Taką kasę pewnie wynegocjowała KP.W moich stronach to i tak niezły kawałek chleba.Dodatkowo wc...

Co miałeś na myśli pisząc: "a robota czyszczenie rur to żadna filozofia"?

xxx

Od czego tu zacząć? Może tak w Marcu przechodzę do tej firmy z KP.W KP pracowałem 11 lat i nasza firma postanowiła wydalić nas poza struktury firmy dla tzw oszczędność.Pracuję w serwisie i już jeden z kolegów tam trafił i wcale nie narzeka kasa 2300 pln auto dwu osobowe jakiś Fiat.Obowiązki jakie miał w Kp były dużo większe jak ma teraz.Ktoś słusznie z PMI napisał ta firma robi projekty dla innych firm.Całą kontrole i tak ma co do mojej osoby KPi to ona decyduje czy będę dalej dla nich pracował.

z pmi

większość z Was pisze bzdury, a wynika to z tego, że z różnych powodów, np. spóźniania się z raportami,(usunięte przez administratora) Rocznie pracuje u nas ponad 1000osób, a firma ma się nieźle od 10lat. To czego wielu z Was nie rozumie, to to, że PMI realizuje projekty na zlecenie różnych firm i każdy projekt ma inne warunki i nie ma jednej zasady współpracy, a jak się projekt kończy i nie zależy to od PMI, to umowa też jest rozwiązywana. (usunięte przez administratora)

ex preseler kp
@z pmi 24.02.2014 00:35
większość z Was pisze bzdury, a wynika to z tego, że z różnych powodów, np. spóźniania się z raportami,(usunięte przez administ...

Firma ok kasa zawsze była na czas a nawet szybciej. Mała ale zawsze była. Pozdrowienia dla wszystkich byłych preselerów kp.

a

umowa na stale, netto 2000 plus 0-1200 bonus, auto ma gps i kontrole paliwa na flocie, ogolnie jestem zadowolony !

HH

pojawiło się ogłoszenie na presselera , DLA KP , OPISZCIE PROSZE, WARUNKI , JAKI SAMOCHÓD , CZY MA GPS ? WAŻNEE !!!!

geek

Jak sama przedstawicielka powiedziała, tą firmą rządzi chaos. Nie wiem jak ktokolwiek może współpracować z tą firmą? Zero kompetencji, jeśli chce się człowiek dowiedzieć co z pracą na którą aplikował musi dzwonić do siedziby firmy, a i tak się nie dowie bo jedynie co usłyszy to to, że oddzwonią...

Śmiech

Pracowałem tam 2 lata i śmieje się z tego co czytam ja zawsze mialem wyplate w terminie do tego dobre premie wzgledem godzin pracy. Ogolne wrazenie 4/5 Jak jestes leniem i chcesz dostawać dobra kase za nie robienie niczego to fakt nie zglaszaj sie tam.

były przedstawiciel

.......oj to fakt, dużo nieudaczników bez pojęcia o swojej pracy, ale do wymyslania głupot i utrudniania innym zycia pierwsi. Najlepiej jak ktos za nich zrobi papierkowa robotę-wielkie menagery. [usunięte przez admina]

Zainteresowany

Mogłbys cos wiecej o tej pracy powiedziec dla KP. Jak wyglada dzien pracy, jakie auto daja ? No i jak z tym wynagrodzeniem ?

Pracownik

Jestem pracownikiem PMI i nie narzekam, co prawda kasa jest mała ale pracuje w projekcie KP i premie dorzuca KP także łącznie nie jest źle, ale ogólnie z PMI wszystko w porządku :) Polecam!

były pracownik

W firmie panuje ogólny burdel i samowolka, z premią jest jak z Bogiem, prawie wszyscy wierzą choć nikt nie widział a [usunięte przez admina]i to jeden z najwiekszych buców jakich miaółem okazję poznać. dziekuję do widzenia

anonim

skończył się projekt PTC ERA i cisza, a ludziom po pół roku zalegają z premiami. Ciekawe kiedy wypłacą PMI COMBERA nie polecam.

Były pracownik

Od dwóch lat czekam na zaświadczenie o współpracy/zatrudnieniu. Za każdym razem jak dzwonię to słyszę od Pani Agaty "wyślę w przyszłym tygodniu". Żenada :-(

Zostaw opinię o PMI Combera - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMI Combera