Giera Znaki Drogowe

Jonkowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 165 ocen.

Opinie o Giera Znaki Drogowe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giera Znaki Drogowe

Marcin

Nie polecam tej firmy nie wypłacają pieniędzy...

Ewka
@Marcin 22.07.2017 15:40
Nie polecam tej firmy nie wypłacają pieniędzy...

kiedy nie otrzymałeś pieniędzy?

jacek

wtej firmie u giery tylko malpa nie pije to poco michal kupil alkomat dla siebie ma problem

Agnieszka

@jacek czy możesz sprecyzować swoją wypowiedź? Co dokładnie masz na myśli? Czy takie sytuacje zdarzają się podczas godzin pracy?

jacek

za duzo pija u giery ze musial kupic alkomat a bracia ze wschodu maja glowe do gozaly firma kul pani agnieszko

Agnieszka

@zyczliwy, dlaczego nie polecasz Giera Znaki Drogowe? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja? Powiedz więcej o swoich doświadczeniach oraz uargumentuj swoją wypowiedź.

zyczliwy

Nie polecam nikomu tej firmy najlepiej omijać z daleka

Agnieszka

@Pukim Trzezwy, nie. Może oprócz niekorzystnych rzeczy, które wymieniłeś, również znalazłeś jakieś pozytywne aspekty?

Agnieszka

@Pukim Trzezwy, a co możesz zaliczyć do plusów pracy?

Pukim Trzezwy
@Agnieszka 22.03.2017 10:53
@Pukim Trzezwy, a co możesz zaliczyć do plusów pracy?

Czy to jest pytanie retoryczne???

Agnieszka

@zadowolona, dziękuję za Twoją opinię. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na temat firmy - zapraszam na stronę internetową Giera Znaki Drogowe http://www.giera.pl/2/o-firmie

Agnieszka

A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Jesteście zadowoleni?

zadowolona
@Agnieszka 06.03.2017 16:08
A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Jesteście zadowoleni?

Jak w raju! Robisz swoje 7-15 i hajda do chałupki:)

Pukim Trzezwy
@zadowolona 06.03.2017 23:23
Jak w raju! Robisz swoje 7-15 i hajda do chałupki:)

Podlizywanie się w pracy, czyli jak zabłysnąć w oczach szefa albo stoczyć się na samo dno. Panią z biura już podziękujemy za sumienną i rzetelną wypowiedz odnośnie atmosfery w firmie Giera.Na hali tzw produkcji nie wygląda to już tak kolorowo,kłamstwa i obietnice szefa oczywiście bez pokrycia.Bhp na poziomie zerowym,praca na maszynach i narzędziach z czasów epoki kamienia łupanego. Pensja najniższa krajowa,zero premii i świadczeń socjalnych,brak dokumentacji,rysunków technicznych.Organizacja pracy taka jak u dzieci bawiących się w piaskownicy, porostu Sodoma i Gomora.Cała ta wspaniała i rzetelna firma to kolejna puszka Pandory, którą trzeba omijać szerokim lukiem. "U Giery kariery nie zrobisz"

ja

a ukraincy kiedy przyjada do pracy oni chyba nie nazekaja na michala pracowalem tam 12 lat nie polecam

bialorusin
@ja 22.02.2017 19:34
a ukraincy kiedy przyjada do pracy oni chyba nie nazekaja na michala pracowalem tam 12 lat nie polecam...

To ciekawe po co tak długo pracowałeś tak źle ze aż 12 lat wytrzymałeś? Pewnie dno z ciebie i nikt cie nie chcial a Giera znany z tego ze opiekuje sie i wciaz daje szanse nieudacznikom.Ukraińcy przynajmniej pracują a nie sciemniaja ze pracuja .

jago

To troche nieuczciwie jednka ,rozumiem ze kazdy chce placic mniejsze podatki, jednak nie musicie na to sie godzic.

kamil

co miało być ze a pod stołem, było wpisane wynagrodzenie zasadnicze, czyli podstawa a oni złodzeje uznali to za najnizsza

Kamil

Nie polecam, oszustwo, umowa za najnizsza, kierownik, nie zna sie na robicie brak organizacji.

jerry

Weź człowieku puknij się w głowę.Kto da rade przepracować 350 godzin w miesiącu

Mister X

Najlepszy pracownik na hali to MAŁOPA.Na wszystkim się zna,wszystko potrafi zrobić.Nie ma lepszego niż on.

anonim

(usunięte przez administratora)

jerry

W tygodniu za nadgodziny płaci 50 a w weekend 100.A 350 godzin to wykręcą jak sobie jak sobie je do piszą KŁAMCY

droga

W sezonie (czyli wrzesień, październik, listopad, grudzień) na drodze można nawet 5-6 tyś wyciągnąć. Niestety jest jeden warunek, że masz uprawnienia C+E, HDS i wykręcisz 350 godzin, a w domu jesteś jeden weekend w miesiącu.(...a, zapomniałbym jeszcze z ucha trzeba dobrze strzelać;)

hahazal
@droga 18.11.2015 19:22
W sezonie (czyli wrzesień, październik, listopad, grudzień) na drodze można nawet 5-6 tyś wyciągnąć. Niestety jest jeden warune...

5-6 tyś to ty zarobisz ale z tym złomem co ukradłeś

on

Ja to się dziwie że Pan Giera trzyma co poniektórych,zwłaszcza tych co przychodzą do pracy kiedy chcą,maja wieczne roszczenia i są ciągle niezadowoleni.Ciekawe czy inny pracodawca byłby taki wyrozumiały?

Heh
@on 14.11.2015 18:46
Ja to się dziwie że Pan Giera trzyma co poniektórych,zwłaszcza tych co przychodzą do pracy kiedy chcą,maja wieczne roszczenia i...

A kto będzie dla niego pracował za te marne grosze???Może uchodźcy islamiści.''Człowieku skończ gadać – bo i tak od początku cię nikt nie słucha''

on
@Heh 16.11.2015 15:56
A kto będzie dla niego pracował za te marne grosze???Może uchodźcy islamiści.''Człowieku skończ gadać – bo i tak od p...

Z tego co wiem to u nas w kraju nie ma obowiązku bycia gdzieś zatrudnionym i jeśli komuś jest tak źle w pracy,to zawsze może się zwolnic i poszukać lepszej oferty zatrudnienia ewentualnie może zająć się odzyskiwaniem surowców wtórnych.Taka osoba może nawet założyć własną działalność gospodarczą bo to przecież nie jest zabronione.

siostra

Moj brat tam pracuje z pol rokui jest zadowolony, mam nadzieje ze nie ściemnia.. wiem ze pieniądze dostaje na konto, i jest to więcej niż 2 tysiące weekendy wolne ma zawsze

AVE
@siostra 03.11.2015 18:43
Moj brat tam pracuje z pol rokui jest zadowolony, mam nadzieje ze nie ściemnia.. wiem ze pieniądze dostaje na konto, i jest to...

Dziecko biuro to inna bajka.Twój brat ma stałą pensję pracuje po 8 godzin za 2.500.A na hali czy tzw drodze,zupełnie inaczej się funkcjonuje. Naucz się pisać

Nolife

Pracując za 3.000 po 14 godzin dziennie w Giera Znaki Drogowe niczego nie osiągniesz.

Franek

3 tysiace jestes w stanie wyciagnac robiac na drodze w nadgodzinach bez wzgledu na pogode. Nie wiem jak biuro ale slyszalem ze na dobry dzien daja 1500 wiec bez szalu.

anonim

(usunięte przez administratora)

srucio

Tak jest darmowe szkolenie z zakresu obsługi szczotki do zamiatania podłogi lub kostki brukowej.Fakt zarobisz 3.000 ale w 250 godzinach przepracowanych w miesiącu.Człowieku weź się ogarnij i nie pisz głupot!!! :ezil

franek

Ludzie się zwalniają, ale na ich miejsce nikt nie jest przyjmowany, tylko obowiazki rozdzielane między tych co zostali

pracowalem

Ja odszedłem z Giery bo się przeprowadziłem,powiem jedno-wypłata zawsze na czas była,zarobić 3 tysie na ręke to nie problem,na montażach nawet więcej i to dużo wyciągają,w biurze nie wiem ale popatrzeć na samochody pracowników to widać zle nie mają.Normalnie pracować tylko

anonim

(usunięte przez administratora)

jeden "z ich pięcioro"

Dlatego zaznaczyłem że "dla dalej męczących się", bo nie każdy na pewno się tam męczy... Proszę o czytanie ze zrozumieniem, atak jest tu nie potrzebny. I zgadzam się, zmiana pracy to nie jest hop siup, ale jak się tego chce, to trzeba próbować, a nie tracić zdrowie psychiczne.

Ciekawski

"i ten kierownik" ? Który to? Bo za moich czasów było ich pięcioro: Paweł, Emilka, Piotrek, Grzesiek i Tomek (nie wspominając o kierownikach na drodze). Czyżby został tylko jeden? To faktycznie firma się zgorszyła. Jak taka duża firma może być prężna, jeśli zarządza nią jeden człowiek?! Wektor dalej ssie cycka firmy matki?

jeden z "ich pięcioro"
@Ciekawski 21.07.2015 07:32
"i ten kierownik" ? Który to? Bo za moich czasów było ich pięcioro: Paweł, Emilka, Piotrek, Grzesiek i Tomek (nie wsp...

Z "ich pięcioro" został tylko Grzesiek. Kto mądrzejszy to się w porę zawinął... Pozdrawiam. P.S. Do dalej męczących się - na prawdę można znaleźć normalną pracę. Jestem tego najlepszym przykładem.

Amadeusz

Szczerze odradzam zwalniam się z tamtąd, nieszanuja czlowieka, placa slabo, nerwy, stres, i ten kierownik brak pojecia a wymaga i sie ma za nie wiadomo kogo, tak samo jak własciciele fuuuuu

ZAL.pl

Nawet umowy na czas nie przedłużą chyba biuro się przepracowało.Zarobki w zimę po 1200 zł wynośmy się stamtąd jak najszybciej Moja ogólna ocena:DNO

ja

Jak czytam te Wasze wypowiedzi to az mi sie smiac chce ... NIE POLECAM NIKOMU !!!! omijac z daleka... chyba ze ktos lubi sie prosic o swoje pieniadze to jak najbardziej polecam...

on

Najlepsza firm pod słońce

wiem

archibald balon tęcza takich jak ty są miliony

archibald balon tęcza

patrzę na to co robi firma Giera znaki Drogowe i myślę że jako pracownika to oni by mnie chcieli z pocałowaniem ręki. tylko niestety na ich stronie interrnetowej nie widzę żadnych informacji i jakichkolwiek prorpozycjach zatrudnienia.możecie mi coś powiedzieć kochani na ten temat? nie wierzę w opinie skrajnie negatywne

anonim

(usunięte przez administratora)

myszokot

Bardzo proszę, fakt najlepiej samemu sie przekonac

romek

Nie polecam, firma w której panuje zła atmosfera, a ludzi traktuje się jak psy, ba psy Pana Michała mają lepiej. Całe szczęście, że wyrwałem się stamtąd.

wiki

Coś mi się wydaje, że jednak na hali pracuje więcej osób, ale mogę się mylić, przecież chyba pracujecie na zmiany w giera nie?

anonim

To ile Was tam pracuje na hali, tylko trzech? Jakaś szansa, by się załapać? To pensja w końcu 3, czy 5 tysięcy? Bo obie mi się wydają wygórowane...

anonim

Możecie uchylić rąbka tajemnicy, co to za dobra kasa w Giera? No i jak to zaczynasz od 9, a kończysz na 5? To stawki za godzinę?

michail

Mam propozycje pracy w tej firmie chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy i atmosferze panującej w tej firmie prosze o odpowiec

ja
@michail 13.11.2012 09:54
Mam propozycje pracy w tej firmie chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy i atmosferze panującej w tej firmie prosze o odpow...

Witam nikomu nie polecam tej firmy jak i GDT Wektor która jest współwłaścicielem Giera... nie wypłacalni szkoda czasu i nerwów

ty
@ja 21.08.2014 12:22
Witam nikomu nie polecam tej firmy jak i GDT Wektor która jest współwłaścicielem Giera... nie wypłacalni szkoda czasu i nerwów...

witam wybieram się tam do pracy naprawde jest aż tak źle????? prosze o szybką odp z góry wielkie dzięki

Zostaw opinię o Giera Znaki Drogowe - Jonkowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giera Znaki Drogowe