Opinie o Lars Laj Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lars Laj Polska

Karolina

Czy może ktoś z Was poszukuje pracy w miejscowości Dobra? Bo firma Lars Laj Polska poszukuje kilku osób do pracy. Są to stanowiska takie jak: Kierowca-instalator placów zabaw, Stolarz, Asystent/ka do spraw eksportu, Pomocnik Magazyniera, Pracownik produkcji http://www.larslaj.pl/praca Firma oferuje swoim pracownikom umowę o pracę. Jacyś chętni? Dajcie potem znać jak Wam poszła rekrutacja.

Karolina

@Ludwik teraz akurat pojawiło się sporo pytań na forum Lars Laj Polska. Niestety nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć, bo nie jestem pracownikiem. Ale może jakiś pracownik firmy chętnie wypowie się na te kwestie, które poruszacie? No i opinie są usuwane przez admina tylko wtedy, gdy naruszyły regulamin forum: http://www.gowork.pl/regulamin.

Madzia

Czy może ktoś ma informacje o ewentualnych potrzebach kadrowych firmy? Chciałabym podjąć pracę w księgowości, może coś jest wolnego? Myślałam, że na tym forum dowiem się czegoś więcej o firmie i pracy ?

Ludwik

Bardzo mało wpisów robicie na forum. Jaka jest tego przyczyna, czy jest tak dobrze i nikomu się nie chce pisać? Nie wierzę, że opinie są usuwane jeśli są zgodne z regulaminem czyli głównie bez wulgaryzmów.

onaona

Dzień dobry, czy ktoś wie może na jakim poziomie trzeba znać język angielski aby spokojnie aplikować na stanowisko asystentki ds. księgowych i administracyjnych?

HR
@onaona 04.09.2017 20:58
Dzień dobry, czy ktoś wie może na jakim poziomie trzeba znać język angielski aby spokojnie aplikować na stanowisko asystentk...

można spróbować z poziomem podstawowym, zapraszamy :)

Karolina

@Mirek to skoro na razie nikt nie pisze o aktualnej sytuacji w Lars Laj Polska to może Ty powiedz jak kiedyś wyglądała tam praca, by potem ktoś mógł to porównać z teraźniejszością? W Twojej opinie Lars Laj Polska był dobrym pracodawcą, tak? Czemu odszedłeś? Aktualnie poszukują nowych osób, może zaaplikujesz (http://www.gowork.pl/praca/lars-laj-polska;pr)?

Mirek

Nic z tego nie rozumiem, czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o aktualnej sytuacji w firmie? Widziałem ich nowe oferty pracy więc wydaje się wszystko w porządku. Sądzę, że przesadzacie z tą dużą ilości ludzi z Ukrainy. Pracowałem kiedyś w firmie i wracam z sentymentem.

Janusz

Tak mało opinii , pewnie większość osób na wakacjach? Firma nie ma zupełnie nowych ofert? Może ktoś słyszał to proszę o info.

gruda22
@Janusz 11.08.2017 20:43
Tak mało opinii , pewnie większość osób na wakacjach? Firma nie ma zupełnie nowych ofert? Może ktoś słyszał to proszę o info....

Nie ma kto pisać sama Ukraina!

Larus

Fajna, spokojna firma i robi fajne rzeczy. Nie rozumiem dlaczego osoby z pozytywną opinią nie mogą pisać na tym forum? Dlaczego niektórzy uzurpują sobie prawo do opinii jedynie negatywnych. Wszyscy pracownicy maja prawo wyrazić swoja opinię i tyle na dziś

Klara

Czy Lars Laj ma aktualnie jakieś potrzeby kadrowe? Nic nie mogę znaleźć a mam zamiar aplikować. Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się informacjami.

HR
@Klara 24.06.2017 14:24
Czy Lars Laj ma aktualnie jakieś potrzeby kadrowe? Nic nie mogę znaleźć a mam zamiar aplikować. Może ktoś słyszał i mógłby podz...

Zapraszam na www.larslaj.pl - aktualności - praca :) HR

Gosia

Firma się rozwija, oferuje stabilne zatrudnienie - także dla mam. Wypłata jest zawsze na czas. Da się żyć ;)

Larus

Czy jest jakiś powód, że tak długo nikt nie pisze nic na forum. Może pracuje się tak dobrze, że nikt nie narzeka i nie ma potrzebny pisania? Byłem pracownikiem i czasami lubię poczytać o firmie z sentymentu. Mają nowe ofert pracy to sadzę, że jest ok.!

xyz
@Larus 20.06.2017 21:52
Czy jest jakiś powód, że tak długo nikt nie pisze nic na forum. Może pracuje się tak dobrze, że nikt nie narzeka i nie ma potrz...

Larus, odkąd gowork wprowadził możliwość kasowania negatywów w opiniach to chyba nie ma sensu:) ps czy pajac borsuk dalej jest "derektorem"?

Karolina

Lars Laj Polska to firma dbająca o środowisko naturalne jak również o atmosferę w pracy. @gruda22 jeśli temat istotny warto napisać e-maila na adres: sekretariat@larslaj.pl

Druzyna A

Firma fajna, duzo obowiazkow z roznych dziedzin, jestesmy Multi task ;) nie kazdy to dzwiga, stad flustracja. W kazdym badz razie jest to wyzwanie, ktore daje satysfakcje

gruda22
@Druzyna A 06.01.2017 14:47
Firma fajna, duzo obowiazkow z roznych dziedzin, jestesmy Multi task ;) nie kazdy to dzwiga, stad flustracja. W kazdym badz raz...

Flustracja jest 10 -go każdego miesiąca!

anonim

(usunięte przez administratora)

Larus

Ale jad przez Ciebie przemawia. Zajmij się człowieku pracą to zobaczysz że masz fajną robotę. Najlepiej widać u sąsiada pod lasem a gorzej u siebie pod nosem.

Klara

Samo zło przez Ciebie przemawia ale lepiej jest mi pisać , że firma jest super. Szkoda że pracują czasami tacy zjadliwi ludzie.

Karol

Znajomość obcego języka nie jest czym niezwyczajnym, poza tym otwiera ci to lepsze szanse na karierę i doswiadczenie i kontakty z ludźmi.

jb

w Lars Laj Polska aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Asystentki do spraw administracyjno- biurowych i na stolarza - można sprawdzić na stronie - aktualności - praca.

eMka

Osobiście mogę firmę polecić, w biurze panuje koleżeńska atmosfera i z tego co wiem osoba obsługująca rynek niemiecki ma się świetnie i nigdzie się nie wybiera. Może chodziło o jakieś inne stanowisko?

anonim

(usunięte przez administratora)

hr

Lars Laj Polska obecnie nie szuka pracownika z językiem niemieckim, z aktualnymi ofertami pracy można zapoznać się na http://www.larslaj.pl/praca

anonim

(usunięte przez administratora)

gruda22

Telefon w ręku taka praca.

llpl

Specjalista do spraw eksportu oraz specjalista do spraw sprzedaży- zatrudnienie na umowę o pracę, praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16 w Dobrej koło Szczecina, w biurze :)

koko

moze ktos powiedziec o stanowisku Specjalista ds. eksportu? Jak wygląda praca, pensja i godziny pracy? I jak z urlopami? Dzięki

anonim

(usunięte przez administratora)

numerant 2

Możesz płuca wypluć i tak w firmie tego nikt nie widzi.

rocky

(usunięte przez administratora). W zamian musisz obsugiwac wszystkie programy. Czyli generalnie bardzo słabo.

niezadowolony

Tutaj nie było żadnej atmosfery do pracy i współpracy. Niestety ale takie były moje odczucia dlatego nigdy nie wróciłbym tutaj.

gruda 22

Wesołych świąt dla całej załogi.

stary

...ten tyran,którego duńczyk w końcu posunął trzymał was wszystkich za mordę. A atmosfera?, dalej pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wzajemnie.

pracownik

To fakt, dużo się zmieniło. Tyrana nie ma już dość długo, atmosfera ok

gruda 22
@pracownik 07.12.2014 11:21
To fakt, dużo się zmieniło. Tyrana nie ma już dość długo, atmosfera ok

Z tą atmosferą to chyba cię pokręciło !!!

adik

@rondel, a sam pracujesz w lars laj? Bo może jestes z działu rekrutacji i po prostu za darmo reklamujesz mozliwośc aplikacji do firmy, dziwne, by ktoś polecal aplikowanie na tak różnorodne stanowiska. Czy możesz napisac jakieś argumenty za tym, by aplikowac do firmy, typu, czy firma ma jakieś fajny system socjalny?

Speluna

Haha remont dobre- zachecam do zwiedzenia :-) (usunięte przez administratora)

niezadowolony

Zapytać można ale radziłbym jednak zobaczyć ten magazyn na własne oczy. Teraz żadnemu pracodawcy nie można wierzyć na słowo. Często też szukają kogoś w szczególności do administracji a to też o czymś świadczy. Mój kolega też tam pracował i również ma złe doświadczenia bynajmniej jeśli chodzi o atmosferę w pracy.

niezadowolony

Pracowałem tam w ubiegłym roku w magazynie i byłem zszokowany przede wszystkim warunkami pracy. Nie wiem jak jest teraz (usunięte przez administratora) Poza tym wszystko na głowie jednej osoby. Narzucona presja pod względem czasu. Dla mnie osobiście praca w tej firmie była horrorem.

anonim

(usunięte przez administratora)

do motolot

mam nadzieje, ze zauwazasz chociaz jakiies zalety, którymi mógłbyś się podzielić. Wiesz, za długo jestem na bezrobociu. Pomóz, dzięki.

nn

opinie tutaj dodają zazwyczaj niezadowoleni - niezadowoleni ze wszystkiego, a pewnie najbardziej z siebie.... zobaczcie opinie o innych firmach - niezadowoleni VS pracodawcy

CIEKAWA

witajcie. Czy możecie powiedzieć coś o stażu lub praktykach w tej firmie? jak to wygląda? czy dostaje się później umowę o prace?

ehS4

Na produkcji płacą strasznie marnie, a jak dojerzdzasz ze szczecina to wogóle mało opłacalne. idz i zobacz moze akurat Ci sie spodoba, jednak tam ciagle przychodzą i odchodzą, zatrudniaja na sezon i zwalniaja poza sezonem.

HR
@jo rap 10.08.2014 21:03
stażyści brani do robienia baz, nic się nie nauczysz i pracy po stażu też nie dostaniesz, szkoda fatygi!...

stażyści są zawsze zatrudniani po stażu, zawsze, łatwo zweryfikować :)

Nadzieja zawsze umiera ostatnia

Serio?A kto Wam obiecał nową erę LL PL?Jesli można wiedzieć oczywiście i jeśli to nie tajemnica.(usunięte przez administratora)Trzymam jednak kciuki za dotrzymanie słowa kimkolwiek była ta osoba.

pracownik

ja jestem pracownikiem zadowolonym z warunków pracy i wysokości wypłaty . nikt nikogo nie zwalnia bez powodu...

tak

w tej firmie w kwestii umów o pracę nie ma żadnych problemów :)

pracownik

w firmie bywa różnie, jak wszędzie- ideałów nie ma. na pewno nowe lepsze przed nią. co do umów z pracownikami i wypłat - wszystko jest w porządku, wypłaty zawsze na czas.

pracownik lars laj

pozdrawiam wszystkie działy serdecznie. uwielbiam w tej firmie to że jest bardzo dobra atmosfera między pracownikami . to na pewno siła która ciągnie tą firmę do przodu. myślę że to powinna docenić kadra tej firmy. te wszystkie wpisy które przeczytałem , po krótkiej analizie myślę że są na pewno po części trafne. wieże że się jeszcze zmieni to wszystko o czym wypisujecie. i będę mógł przeczytać parę dobrych opinii o mojej firmie. pozdrawiam jeszcze raz wszystkie działy i nie zadowolonych na forum . DG.

pracownik

w firmie bywa różnie, jak wszędzie- ideałów nie ma. na pewno nowe lepsze przed nią. co do umów z pracownikami i wypłat - wszystko jest w porządku, wypłaty zawsze na czas.

ziomek

a to jeszcze się nie zmieniło ??

Idol

Brawo dla Ciebie Kalafior! Super, że wierzysz(usunięte przez administratora)ale coś mi się zdaje, że na samej "wierze" się skończy. Fakt, że już samą rewelacją tej dekady jest to, że nie ma już Pana (usunięte przez administratora)jednak to nie zmienia faktu, że w tej firmie nigdy nie będzie dobrej organizacji, zgranych zespołów sprzedażowych i zdrowej atmosfery. Nie mniej jednak trzymam kciuki!

kalafior

(usunięte przez administratora) kobieta robi co może. żeby ten bałagan ogarnąć. po tym popaprańcu. to że się nie da tego zrobić w 5 minut to chyba każdy normalny człowiek wie. ale jedziecie po tej firmie i tej kobiecie bo się stało to modne na tym forum. jest jak jest . a jak będzie zobaczymy. dajcie trochę czasu. mam kontakt z osobami które tam jeszcze pracują i chwalą chociażby to że niema tej presji i stresu które wprowadzał (usunięte przez administratora)

GOŚĆ

Kalafior na czym w twojej opinie polega rozwój w tej firmie?

kalafior

Wypowiedzi znajdujące się tu na tym forum które utworzyły się po między osobami już nie pracującymi a kadrą odpowiedzialną za odbudowanie wizerunku dobrze rozwijającej się światowej firmy, którą od dawna niszczył tzw. ŁEB, którego już niema i dzięki bogu. Więc dajcie szanse nowej kadrze chociaż trochę czasu na zmiany na lepsze. ALE!!!. proponował bym (usunięte przez administratora) o większy ukłon w kwestii docenienia działu sprzedaży które naprawdę się stara ,dział projektu hmm... które już niedługo będzie bardzo osłabione. pozdrawiam serdecznie całą produkcje!!! hej też pewnie zapomnieliście smak jakiejkolwiek mobilizacji w postaci podwyżki.!!! ALE dajcie im szanse się rozkręcić. to nowa kadra.POZDRAWIAM.

???

do sajonara - 2013-07-05 19:36:43 a możesz napisać coś więcej? atmosfera kulawa, pensje głodowe, tragiczne godziny pracy, niemyślące szefostwo? co spowodowało rezygnację dwóch działów??

:-)

...mhhhh no nie wiem z magazynu też ludzie "uciekają", więc chyba zastanów się za nim pójdziesz na rozmowę :-) A nawet jeśli pójdziesz to potem nad ewetualną pracą w Lars Laj Polska.

magman

Witam czy mógłby ktos przyblizyć jak wyglada praca na magazynie bo mam isc na spotkanie

P.A.

Jeśli dostaliście propozycje od tej firmy to jej nie przyjmujcie. Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Lars Laj Polska - Dobra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lars Laj Polska