West Energy Service

polska

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 36 ocen.

Opinie o West Energy Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie West Energy Service

Hanna

@Piotr Czyli najpierw West Energy Service przekształciło się w Vilo Wind, a teraz w Vilo Group? A czym są spowodowane takie zmiany w firmie?

Hanna

@Beny dzięki, że odpowiedziałeś. A chciałbyś powiedzieć jeszcze coś o samej firmie West Energy Service? Pracujesz tam? Jesteś zadowolony z pracy? Czemu firma ma 2 nazwy? Która jest aktualna i która funkcjonuje? To istotne dla osób szukających pracy.

Piotr
@Hanna 15.09.2017 12:58
@Beny dzięki, że odpowiedziałeś. A chciałbyś powiedzieć jeszcze coś o samej firmie West Energy Service? Pracujesz tam? Jesteś z...

Hanna Firma zmieniła nazwę na początku roku . Vilo Wind stało się częścią Vilo Group.

Beny

To jest ta sama firma ...

Hanna

Czy jakiś aktualny pracownik firmy West Energy Service mógłby odpowiedzieć na pytania @Xxx? Te informacje będą ogólnie użyteczne w tym wątku.

Xxx

Witam czy West Energy Service to vilowind ?! Czy to są dwie inne firmy, jak wyglada praca dla osób bez doświadczenia tzn czy firma robi kursy GWO vestas itp czy jest obowiązkowa działalność gospodarcza czy obowiązuje umowa o prace ??

Hanna

A jakie plusy znaleźliście w pracy?

Beee
@Hanna 31.03.2017 15:12
A jakie plusy znaleźliście w pracy?

W tej firmie nie ma plusów ...

konik

Ktos wie jak z przyjeciami do nich? slyszalem ze na swojej dzialalnosci 6 euro za godzine daja da ktos jakies info?

konk
@Pracownik 05.03.2017 15:15
Nie prawda, minimalna dzisiaj na budowach wind to 8 euro i tyle każdy dostaje na początek.

Rozmawialem z ludzmi i Darek muwi 6 euro dajecie podobno bez diety za sprzet trza placic, za podruze nikt nie placi to chyba na szparagi pojade wiecej zarobie dzienki na info

Darek
@konk 30.04.2017 13:38
Rozmawialem z ludzmi i Darek muwi 6 euro dajecie podobno bez diety za sprzet trza placic, za podruze nikt nie placi to chyba n...

Mamy 2 Darków i żaden z tobą nie rozmawiał. Więc nie ściemniej spadaj na swoje śmieci i nie pisz nieprawdy. Jeden to ja. Skąd takie barany się biorą, inteligencja pokroju blondynki

Patryk

dynamicznie to wszyscy uciekają :) kolejna osoba odeszła od nich, teraz będzie dynamiczny upadek na dno

Szymuś

teraz podobno będą demontować turbiny hahahahaha mają dynamiczny rozwój!

Tadeusz

praca sezonowa max 5 miesiecy w roku za psie pieniadze

Piotr

Mały człowieku, jeśli masz jakiś żal, miej odwagę zadzwonić. To co napisałeś zostało napisane jedynie w celu szkalowania firmy i mija się z prawdą. Na pewno jako firma nie możemy sobie pozwolić na takie wypisanie opinii niezgodnych ze stanem faktycznym, dlatego zostało to już zgłoszone do administracji serwisu GoWork.

szczęka

jak widać, nie dla wszystkich.. Wydaje mi się benek, że ludzie co raz więcej wymagają od przyszłego pracodawcy.

Piotr Żarski

Proszę o kontakt przez stronę westenergyservice.pl udzielę Panu odpowiezi

Piotr Żarski

przepraszam ale ze względu na regolamin nie mogę podawać takich informacji. Jest to reklma firmy. Zapraszam na strone westenergyservice.pl tam znajdzie Pan kontakt. Odpowiem na Pana pytania

Piotr Żarski

Zapraszam do kontaktu na ww. adres e-mail. Pozdrawiam, Piotr

Piotr Żarski

Jeżeli ktoś szuka pracy zawsze może wysłać e-mail na adres biuro@westenergyservice.pl Nabór trwa cały rok. Na dzień dzisiejszy potrzebujemy do pracy około 30 osób z naciskiem na elektryków. (usunięte przez administratora)

daumian

teraz góroli wysłali na enercon haha do tych turbin trzeba miec mozg zamiast kawakla pier....styropian

sprawiedliwość cie dopadnie

Panie Piotrze niech Pan nie da się prowokować tej hołocie tylko na takie zagrywki ich stać, myślę iż dotarło wreszcie do nich że ten ich statek a właściwie to łajba już od dawna tonie. Panowie Prezesi czy tak zwany nierząd od siedmiu boleści sięga już dna.

Piotr Żarski

Dla wszystkich zainteresowanych. Od 01.08.2015 firma West Energy Service nie zatrudnia techników. Od sierpnia 2015 w Świebodzinie został utworzony oddział firmy SSC Baltic Wind. Dyrektor Oddziału Piotr Żarski

finland

teraz we viatecu dostalismy wyplate przed czasem,ale to chyba dlatego ze pewna dobra grupa ludzi odeszla :( . ciekawe jak dlugo bedzie to trwalo ? miesiac moze dwa.pozniej bedzie to samo.na szczescie niedlugo juz mnie tutaj nie bedzie :D

ra ra ra ra

przestan szaflaro,ciagle mi grozic,ze sobie w viacie zycie ułożysz !!!

kkkk

tak wlasnie wyglada kultura osobista pracowanika viatec. i wszystko jasne .... po po powaliło goscia !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

rafal

czy mi sie wydaje czy to napisał smugus ... ktory jak klamie to mu mowe odbiera ? tzn nonstop.apropo problemow.pozdrowienia od maszynki do golenia z kolobrzegu !!!

Twoj Problem
@rafal 09.08.2015 22:50
czy mi sie wydaje czy to napisał smugus ... ktory jak klamie to mu mowe odbiera ? tzn nonstop.apropo problemow.pozdrowienia od...

głąbie nie myl mnie z tym jąkałą!

arti

Dużo projektów ma West Energy Service? Szukam konkretnej informacji, jak wygląda sytuacja w firmie. Czy własne projekty posiada a może dalej dostaje tylko zlecenia od SSC. Ktoś może wypowiedzieć się?

Marcin

Pomyliłeś nas z firmą Viatec. Z tego co wiem to oni siedzą w domu.

Wind
@Marcin 03.04.2015 09:45
Pomyliłeś nas z firmą Viatec. Z tego co wiem to oni siedzą w domu.

A Ty komentarz piszesz montując wiatrak czy właśnie siedzisz w domu panie monterze?

Stefan Majewski

Od stycznia ludzie siedzą w domu jest bardzo dobrze☺

pracownik
@Stefan Majewski 02.04.2015 22:52
Od stycznia ludzie siedzą w domu jest bardzo dobrze☺

Nie wiem kim jesteś i po co to piszesz , ale proszę idź z kąd przyszedłeś. Nie pracujesz w tej firmie a pierdy opowiadasz. Pomyliłeś portale . Twoi koledzy z gimnazjum to nie tutaj. Tragedia ??

pracownik

od stycznia zawsze mamy pensje na czas , a o resztę pytaj w biurze

mlody

Witam , jak sytuacja z wypłatami , czy firma uregulowała zaległe wynagrodzenia ? Proszę także oinformacje jak wygląda praca w tej firmie . jak często są wyjazdy i na jak długo ? Czy to prawda że czekając na wyjazd firma ''płaci '' 1050 zł ? I czy są może przyjęcia do pracy ? Prosze o odpowiedz .

Stefan Majewski

Widzę jest super☺

mediator

Uważasz się za lepszego bo pracujesz na budowie a nie w biurze? Według Ciebie biurowym nie należą się wypracowane wynagrodzenia? Żenada to jest jedynie to że za wykonaną pracę nie można doprosić się wypłaty. Zostałeś to zapytaj swego uczciwego szefa czy rozliczył się ze wszystkimi. Dzisiaj nie zapłacił im jutro pewnie Tobie. Taki ma styl rządzenia.

ten co zostal

Czytając wasze wpisy cieszę się , że zostałem na budowie. Zawiść jaką pałacie jest żenująca. Dla wszystkich niewtajemniczonych . Firma się podzieliła , a niektórzy pracownicy za cel obrali sobie wylewanie niesłusznych żali na portalu internetowym. A najgorsze jest to , że nie piszą tego ludzie z budowy tylko nakręcani ludzie z biura. Żenada i prostactwo !!!

ja
@ten co zostal 04.02.2015 19:57
Czytając wasze wpisy cieszę się , że zostałem na budowie. Zawiść jaką pałacie jest żenująca. Dla wszystkich niewtajemniczonych...

Piszesz że żale są niesłuszne - lecę sprawdzić konto! Niespodzianka - wynagrodzenia dalej nie ma :(

pokrzywdzony były pracownik

A może nowa Pani Prezes Zarządu wpłynie na swojego Pana Dyrektora aby uczciwie prowadził firmę i zapłacił w końcu byłym pracownikom? Czy tak wygląda uczciwość według Państwa Ż.? Wkroczyli z impetem w Nowy Rok a wygląda na to że "para poszła w gwizdek"!

również były pracownik

Widzę, że nie jestem jedyną osobą, z którą Director of the Company się nie rozliczył, jak zwykle szukając pretekstu, tym razem konieczność zweryfikowania naliczonych wynagrodzeń przez biuro rachunkowe. Dziwne, że poprzednio nie było konieczności weryfikowania tego typu należności. No cóż pozdrawiamy Pana Dyrektora, licząc jednak na uregulowanie naszych wynagrodzeń, ponieważ, tak jak słyszeliśmy firma miodem i mlekiem płynie po zmianie zarządu:))

były pracownik

Z przykrością muszę ostrzec każdego, kto współpracuje lub zamierza współpracować z tą Firmą. Nowy Dyrektor mimo obietnic nie zapłacił zaległych wynagrodzeń żadnemu pracownikowi z którym rozstał się w ostatnim czasie. Jak zwykle wymyśla kiepskie wymówki aby nie wywiązać się ze swoich obowiązków.

pracownik

Nie mam zamiaru kontynuować tej jałowej dyskusji z kimś, kto nie potrafi nawet poprawnie napisać nazwy spółki, której dotyczy ogłoszenie, zwłaszcza w takim miejscu jak to. Zainteresowanych pracą kieruję na podany wyżej adres e-mail, biuro@westenergyservice.pl, a osoby chcące zaszkodzić wizerunkowi firmy prosimy o dalsze nie pogrążanie się.

pracownik 2

Pracować w WEST ENERGY SERWICE LTD I zarabiać to dwie rőżne sprawy. Za to bajek pana Z. mozna sie nasłuchac więcej niż przez całe dzieciństwo.

pracownik

Drogi 'pracowniku', przekazywanie nieprawdziwych informacji w komentarzach jest co najmniej nie na miejscu. Ogłoszenie jest jak najbardziej aktualne.

pracownik

Ależ oczywiście, dlatego powtarzam: wszystkich zainteresowanych pracą w firmie WEST ENERGY SERVICE LTD prosimy o kontakt pod podany adres e-mail: biuro@westenergyservice.pl

pomocnik

Proszę nie mylić West Energy Service LTD z West Energy Polska sp. z o.o

pracownik

W związku ze zmianami w zarządzie, wszystkich zainteresowanych pracą w firmie West Energy Service LTD prosimy o kontakt pod podany adres e-mail: biuro@westenergyservice.pl

pracownik
@pracownik 07.01.2015 17:18
W związku ze zmianami w zarządzie, wszystkich zainteresowanych pracą w firmie West Energy Service LTD prosimy o kontakt pod pod...

nieaktualne

kIER

Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć ogłoszenia wystawiane przez west energy service ? nie stety teraz na gowork.pl tego nie widzę, ale może jest jakieś miesjce gdize mogę to spotkać, pozdrawiam wszystkich i czekam na informajce czy jest jakieś wolne miejsce do pracy. praca komercyjna mnie ineresuje i zebym dobrze zarabia ł

pracownik
@kIER 30.12.2014 02:24
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć ogłoszenia wystawiane przez west energy service ? nie stety teraz na gowork.pl tego...

rekrutacja@westenergy.pl

Pracownik

Stawki jakie West oferuje: każdy indywidualnie negocjuje - start 31,5 zł/h przez pierwsze 3 miesiące - 80 zł za każdy dzień pobytu na projekcie - za każdą 10h - 50% - święta, niedziele 100% Wydaje mi się że dobra oferta....

litworowa
@Pracownik 31.07.2014 17:50
Stawki jakie West oferuje: każdy indywidualnie negocjuje - start 31,5 zł/h przez pierwsze 3 miesiące - 80 zł za każdy dzień...

możesz jeszcze cos napisac o pracy typowy montaż, wykonczeniowka czy polerowanie szmatą a może przeglądy i serwis? i gdzie obecnie mają projekty Pozdrawiam

kiler

Witam jak wygląda sytuacja z stawka którą oferują ? obecnie pracuje w totalu oni na start dają 25 zika po 3 miechach 30 zika a dalej to już indywidualna walka ale ciężko o jakieś większe siano. Jak wygląda sytuacja w West Energy ?

litworowa

kolego robol2 moze podasz jakie stawki na działalnosci oferuja blizej Totala czy Baltiku

das

Może niech wypowie się ktos kto u Nich pracuje rzeczowo, jako że u konkurencji jest dużo wpisów odnośnie pracy?

litworowa

zamiast plodzic bełkot w tych opiniach niech ktos poda stawki jakie oferuja bede wdzieczny o ile piszacy te opinie tam pracowali a nie słyszeli od kolegow

litworowa

ile placą na wlasnej działalnosci?

manager

HAHA dobre:" Wszystko odpiera się na kontraktach jasnych i czytelnych " ciekawe kto to wymyślił bo tak naprawdę to jedna wielka porażka, kontrakty ciągle są zmieniane i to na korzyść firmy oczywiście. Obiecują kokosy a po podpisaniu kontraktu siedzi się w domu miesiącami i czeka na telefon. Firma jest nie odpowiedzialna zatrudnia nowych ludzi nie mogąc dać pracy już obecnym, i trzyma ludzi bez wynagrodzenia w razie czego- jak załapią kontrakt żeby "byli" Osobiście nie polecam pracy dla tej firmy ale każdy ma swoje zdanie.

manager
@Pracownik 20.05.2014 11:27
Jak osobiście nie polecasz pracy - to czemu jeszcze pracujesz dla firmy West Energy, a może boisz się, dlatego wypisujesz niepr...

A kto powiedział że jeszcze pracuje? Na szczęście już jakiś czas temu pożegnałem się z tą 'FIRMĄ' i nie narzekam. Co do nieprawdy to myślę że to Ty masz jakiś udział aby tak bronić tej firmy- a ja pisze tylko to co jest faktem i jak napisałem wcześniej każdy ma swoje zdanie i po to jest to forum aby je upublicznić

Byk
@Pracownik 20.05.2014 11:27
Jak osobiście nie polecasz pracy - to czemu jeszcze pracujesz dla firmy West Energy, a może boisz się, dlatego wypisujesz niepr...

Dokładnie tak samo robi Total Wind z siedziba w Koszalinie,a teraz maja problem z pracownikami. Wszystko opiera sie na dzialanosci gospodarczej i aktualna nazwa Viatec robi tak samo. Viatec wspolpracuje na dzien dzisiejszy z TW. Total Wind jako jedyna siedziba w Polsce musisz u nich byc na dzialalnosci, inne oddzialy pracownicy maja kontrakt. Ps. Banda pijaczyn zaczynajac od supervizor i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] placa.

sw

ottt................ cała nieprawda.

nowy pracownik

Mam zamiar rozpoczac prace jako monter turbin w tej firmie ,,,czy moze ktos podeslac wiecej info ,,,poniewaz jak narazie same negatywy ,chetnie pogadam na priwa

SW
@nowy pracownik 06.03.2014 17:34
Mam zamiar rozpoczac prace jako monter turbin w tej firmie ,,,czy moze ktos podeslac wiecej info ,,,poniewaz jak narazie same n...

Jak to jest nie wiadomo co, to tego nie podpisuję. Proste! Przecież nikt nikogo nie zmusza, żeby pracował w tej firmie. Poza ty, dobrze jest czytać ze zrozumieniem i wiedzieć, co się podpisuje.

Zostaw opinię o West Energy Service - polska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie West Energy Service