Cukiernia "Miś"

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o Cukiernia "Miś"

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"

Sylwia

Pracowałam u Braci Miś i to co ludzie tu wypisują negatywnie to nie prawda. Szefostwo jest miłe i wyrozumiałe. Obowiązki jak w każdej innej cukierni. Wynagrodzenie na prawdę dobre. Szczerze polecam by tam pracować. Ogłoszenie jest tak długo może z tego względu że jest to dobra cukiernia i Szefostwo bierze uczciwych ludzi i sumiennych. Ludzie Szczerze polecam i pracę tam jak i kupowanie słodkości, ponieważ na prawdę warto :) Pozdrawiam.

Tolek
@Sylwia 16.08.2017 22:22
Pracowałam u Braci Miś i to co ludzie tu wypisują negatywnie to nie prawda. Szefostwo jest miłe i wyrozumiałe. Obowiązki jak w...

Chyba zwymiotuje. Mile i wyrozumiałe. To jakaś parodia. A może to Joana te wpisy robi? Żenada.

Ppp
@Tolek 01.09.2017 22:11
Chyba zwymiotuje. Mile i wyrozumiałe. To jakaś parodia. A może to Joana te wpisy robi? Żenada.

Tolek zgadzam się! Po prostu szkoda słów na tego szefa!!!!

Agata

@Kiki a polecasz jako pracownik czy jako klient? Ważne, by swoje wypowiedzi precyzować i argumentować, żeby były czytelne dla innych użytkowników forum. Co na to wpływa jakość usług, a może pensje jeżeli jesteś pracownikiem?

Ekspedientka
@Agata 11.09.2017 11:37
@Kiki a polecasz jako pracownik czy jako klient? Ważne, by swoje wypowiedzi precyzować i argumentować, żeby były czytelne dla i...

Pracuje w tej firmie ktoś bardzo źle pisze o firmie pewnie został zwolniony z tego co wiem personel się rzadko zmienia ekspedientki pracują w tej firmie 10,5 lat ja pracuje od niedawna i warunki mi odpowiadają dla mnie jest ok

Śmiech
@Ekspedientka 11.09.2017 17:21
Pracuje w tej firmie ktoś bardzo źle pisze o firmie pewnie został zwolniony z tego co wiem personel się rzadko zmienia ekspedie...

Hahaha! Rzadko się personel zmienia? Proszw pani co za kłamstwa wypisuje w internecie! Skandal!!!!

Natalciaaa

I przyjmuje ludzi na czarno masakra!!

Nieznajoma2539

Masakra!!!!! Pracowałam totalna porażka szef oszukał mnie na pieniądze. Traktuje pracowników skandalicznie przez co wszyscy po kolei od niego odchodzą. Co to za szef który odciąga od wypłaty, ponieważ nie było utargu na danym punkcie. Nie dosc ze grubas to jeszcze (usunięte przez administratora)!!!! Ludzie uważajcie na rzeczy które kupujecie starajcie się brać ciasta i rzeczy które leżą w ladzie od brzegu czyli od waszej strony. Bo to co jest na przodzie od nich często jest sprzedawane jako stare. Keks potrafi leżeć bo 3 tygodnie i szefowi odpowiada to bo każe go sprzedać. JEDYN SŁOWEM KOSZMAR!!!!!! Powinno się tam ludzi do pracy za karę dawać do tego oszusta. Który daje wypłaty ludzią jak mu się podoba.

Haha

Kocham ciasteczka i nie tylko haha

Karola

Polecam zmienić Panią godność wszystkim znana która ma tyle pracy,że jest bardzo nie miła jestem sprzedawcą nie oznacza, że jestem gorsza od przemądrzałej ...czy tylko ja mam takie złe doświadczenia i nie przepada za mna ?listę obecności podpisuje się we wrześniu za lipiec...ostatnio zginęło 5 zł jak sie znalazło nie zadzwoniła powiedzieć przepraszam totalne brak kultury i ta organizacja kartki telefony po 20 razy w ciagu dnia napewno lubi przedstawiać swoja godność pokazywać pozycje ja tu rządze Praca w cukierni ok nie mam zastrzeżeń do systemu pracy i wynagrodzenia ale prosze mi wybaczyć robie swoje i niech kazdy robi swoje a nie interesuje sie tym co lepsza organizacja spraw biurowych pozwoli nam spokojnie pracować kto sie ze mna Godzi łapka w gore

Agata

@Ekspedientka mi nie odpowiedziała, ale może są tu jakieś inne osoby pracujące w tej cukierni, które byłyby w stanie mi odpowiedzieć na moje pytania? Każda odpowiedź to osobiste doświadczeni innej osoby, co powoduje, że na wątku jest więcej informacji.

Agata

@Ekspedientka rozumiem, że poleciłabyś pracę w Cukierni Miś dla osób szukających pracy? Czy chciałabyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą? Jakie są zalety pracodawcy? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy.

Toja
@Agata 25.09.2017 11:06
@Ekspedientka rozumiem, że poleciłabyś pracę w Cukierni Miś dla osób szukających pracy? Czy chciałabyś więcej powiedzieć o swoi...

Nie polecam tam pracy szef jest (usunięte przez administratora)!!

Kiki

cukiernia polecam

Marysia

Agatko pracuje w tej firmie dosyć długo jestem zadowolona z pracy i wynagrodzenia Szefostwo Pan Włodzimierz Jerzy i Michał bardzo miły najlepszy kontakt mam z Michałem ocena 6

Agata

@Marysia rozumiem, że przez dobre stosunki z szefem mogłabyś polecić pracę w firmie Cukiernia "Miś"? Chciałabyś powiedzieć coś więcej o zaletach pracy? Przydadzą się takie informacje szukającym pracy.

Marysia

Bardzo fajny Szef Pan Włodzimierz skąd te komentarze szok ???

Anonimek

Bardzo fajny szef zadowolona jestem z pracy z wynagrodzenia tylko pracując na sklepie odczułam ze niektóre ekspedientki to zajmują sie tylko plotami i kłamczuchy straszne pozdrawiam szefostwo anonim

Weronika

Ja nie polecam bylam raz na rozmowie rekrutacyjnej biuro syfiaste pani ktora tam siedziala rowniez do milych nie nalezala najlepsze jak szef przyjechal to zesrac sie chciala proponuje zatrudnic lepsza sekretarke i zetrzec kurze

kokoszka

Nie polecam. Brak profesjonalizmu. Bardzo zła obsługa klienta.

Marysia

Pracowałam krótko na Nawrot miło wspominam zone szefa panią asie bardzo miła osoba

Genowefa

Spoczko cukiernia

Mariusz

Czytam i zastanawiam się skąd tyle złości w ludziach ale nie to mam na myśli chciałem zostawic po sobie pozytywny komentarz bardzo dobry asortyment i miła obsługa bywalem swojego czasu na rogu Sienkiewicza ale od kiedy nie ma Pani Asi punkt nie ma życia ekspedientki cały czas sie zmieniają teraz bywam tylko przelotem czy ktos wie na jakim punkcie teraz pracuje ?Potrzebuje kontakt

Marilyn

Pracuje juz trochę z wynagrodzenia jestem zadowolona a praca jak praca z mojego punktu widzenia ekspedientki nie maja zle

Kwiatkowscy

Cukiernia jak cukiernia. Zdarza sie stary towar. Ale ogolnie ja z rodzina i przyjaciolmi chodzimy tylko do misia. Bledy sie kazdemu zdarzaja. Chcialbym dodac ze ekspedientki bardzo mile. Gdyz najbardziej chwale sobie mloda blondyneczke jak dobrze pamietam P.Mariola. szczera i bardzo mila. Zawsze swieze i dobrze doradzone ciasto na kazda okoliczność. Oraz P. Bozena. Takir pracownice to skarb. Pozdrawiam

ja

czy możecie cos napisać o warunkach pracy w tej cukierni, jak jest z umowami i rejestracją i w jakich godzinach pracują ?

JUDO

Nie wiem nie widzialem a kto mi powie kim tam jest Pani Iwona to ktos z rodziny jakas dziwna ta osoba ?

Spoksik
@JUDO 03.01.2017 19:35
Nie wiem nie widzialem a kto mi powie kim tam jest Pani Iwona to ktos z rodziny jakas dziwna ta osoba ?...

Faktury wypisuje i uczy ekspedientki porządku

JUDO

A ten pajac w przetłuszczonych włosach i śmierdzącej skórze jeszcze pracuje? Deserówke chyba robił. W głowie się nie mieści,że taka fleja i brudas przy jedzeniu robi.

kaja

a gdzie widzialeś ofertę pracy do biura? bo do biura to raczej ciezko sie jest dostać, a myslez, ze na wakacje taj jak mlodzi to zawsze lepiej i szybciej bo tam zawsze szukają łatwiej sie dostać, a co to za oferta Myszka'?

Mariusz

Byłem na rozmowie wchodze do biura pani dziwnie patrzaca na mnie prosze poczekac zaraz kogos poprosze spuszcza kawke myslalem ze dla mnie ale dla siebie na biurku truskaweczki karteczki za chwile wchodzi pan smichy czekam czekam w kocowym rezultacie dzwoni do Michała z tego co mi wiadomo szef odkładajac telefon nie milym szyderczym tonem nie ma Michała on nie był z panem umówiony nic nie wie wszyscy sie śmieja zapomnial podsumuje tak sie traktuje nowa osobe ktora chce sie dowiedziec czegos o pracy pani wyglada jak paw za biurkiem nic sie nie dowiedzialem o pracy jak wyglada płaca ?

Myszka

Szukają kogoś do biura a jak wyglada praca w biurze w cukierni miś?

Asia

no ciekawe, która z pracownic na Zielonej 2 czy Legionów 12 została zwolniona, bo Miś znowu szuka ekspedientki - i znowu z urzędu pracy.. Rany, czy ten człowiek się nie zmieni? Zatrudnia z urzędu, zwalnia po roku i nowe buźki zatrudnia... Przecież ja i wiele moich koleżanek zostałyśmy zwolnione nie za źle wykonywaną pracę, tylko za nic- po prostu redukcja etatów, bo niby że za dużo ekspedientek. Bo Misiowi się podoba co rok, czy dwa to nowy personel na sklepach (na Nawrocie, Zielonej, Struga, w Wiedeńskiej na placu Wolności itd.)... Wiecznie trzeba odświeżać kadrę... Szkoda, że Miś nie liczy się z ludźmi, w ogóle ma ludzi za nic... Podczas pierwszych rozmów i miesięcy pracy u niego milutki jest, że do rany przyłóż, a później mija dłuższy czas i zwalnia.. Ech Panie Włodku i Panie Michale - ogarnijcie się lub od razu podkreślajcie na rozmowach z przyszłymi Waszymi pracownikami, że zatrudniacie na czas typowo określony rok lub dwa. Wtedy każdy będzie wiedział, żeby przed upływem tego czasu szukać innej pracy. Tyle ludzi już się przewinęło przez ich zakład (cukierników i ekspedientek) że to by było dziwne, iż wszyscy są do niczego, nie sprawdzają się w pracy, są leniwi, nie nadają się. Guzik prawda... Ale rodzina Misiów Wyzyskiwaczy nadal sobie jakoś żyje... No cóż... Niech sobie robią co chcą, niech inni też zobaczą, jak ciężko z nimi współgrać.

twix

jak pracowalem to liste obecnosci podpisywalem z wyprzedzeniem wszystko ginelo pozniej to samo 5 razy podpisuj idz na rozmowe potrzebna dobrze zorganizowana osoba tylko ksiegowa wczesniej tam nie pracowala moze przydalaby sie im osoba z takim wyksztalceniem za mnie porazka

mixturek

widzialem ogloszenie w ksiegowosci taka duza firma ze jest tam ksiegowosc moja kobieta szuka pracy ma certfikat ksiegowy jak zarobki?

michal

nie bede obrabial nikomu czterech liter.popracujcie miesiac sami wyrobicie sobie zdanie.ja osobiscie b.sie ciesze ze zakonczylem prace w tej firmiejako cukiernik. teraz pracuje za godziwe pieniadze w normalnych i po normalnych godzinach

Rocy

Czytam i dziecinada ktos ma złość na misiów człowieku weź sie lepiej za prace,, obserwujesz opinie 24 h na dobę jak ktos dodaje pozytywna opinie ty juz odpisujesz ,, znam firmę i mam dobre zdanie ja tez podszywam sie za kogoś kogo jaka Iwonę Krzysztofa dobre dobre lecz sie

gość

A czym ty się tam zajmujesz że wszystko takie super?Nie ma to jak cukrować i samemu sobie wpisy robić.Gratuluje

Iw

Nie pomyliłam zakładu naprawdę polecam godziny pracy i pensja super

ct...
@Iw 27.04.2015 15:00
Nie pomyliłam zakładu naprawdę polecam godziny pracy i pensja super

Prowokacja!!!! Nie ładnie podszywać się pod innych!

Iwona

polecam prace w cukierni Miś wynagrodzenie atmosfera wszystko godne polecenia

gość
@Iwona 21.04.2015 14:21
polecam prace w cukierni Miś wynagrodzenie atmosfera wszystko godne polecenia

HaHAHAHAHHAHAHAHA.Chyba pomyliłaś zakłady

ct...
@Iwona 21.04.2015 14:21
polecam prace w cukierni Miś wynagrodzenie atmosfera wszystko godne polecenia

Do pseudo "Iwony" Pisz w swoim imieniu i nie podszywaj się pod nikogo.

Michał

czy kierowców potrzebują to nie wiem, na pewno cukiernika - zamieścili ogłoszenie na portalu olx, tam jest telefon do tego młodszego szefa, Michała. Pod tym ogłoszeniem jest ponad 1000 wyświetleń więc chyba zainteresowanie duże.. Co trochę dziwne, bo jeszcze 6 lat temu to szef miał naprawdę swoje jazdy i najchętniej zatrudniał ludzi z pośredniaka (by mieć ulgę), ale po okresie roku czasu zwalniał bez mrugnięcia okiem, mówiąc, że obroty spadają i robi redukcję etatów (przez rok po zatrudnieniu kogoś z urzędu nie może zwolnić, no chyba, że dyscyplinarka jakby ktoś podpał). Jak ktoś był z innego miasta niż Łódź, meldował u swego synka, trzeba było się zarejestrować w pośredniaku na Milionowej. Zatrudniał na rok i po roku dawał wypowiedzenie. Standard jego postępowania. Sądzić się z nim nie ma sensu - jeszcze nikt z nim nie wygrał... A jego oszczędzanie na produktach czasem sięgało zenitu, ludzie w smaku od razu czuli, że najpierw ciasto czy lody były smaczniejsze, a później się pogorszyły. Najpierw przyciąga klientów, a później ich odstrasza, a winę zwala na pracowników... Echh szkoda na niego czasu...

agata90

a nie wiecie czy nie potrzebują może kierowców? mam doświadczenie za kółkiem wiele lat, chociaż nie boję się tez innego zatrudnienia i niemal chyba każdą posadę w tej branży wezmę z pocałowaniem ręki. znajdzie się coś u nich teraz dla młodej kobiety? dodam od razu że pracy fizycznej się nie boję, pozdrawiam

Viva

Pracuje jako cukiernik pozytywna opinia jeśli chodzi o produkcje

Gość

Najlepiej siedzieć w biurze i udawać że się pracuje

gość

Wal śmiało,w tej pseudo cukierni przyjmują wszystkich.A najlepiej jak byłbyś alkoholikiem.Wtedy można zabrać parę złotych z wypłaty jak byś zawalił jakiś dzień.Paru pijaków już tam pracuje i chwalą sobie ,,ATMOSFERĘ" a zapomniał bym o najważniejszym.Pieniądze ,,SUPER".Pozdrawiam

gucio

Ja wiem że donoszenie i kablowanie w tej firmie to są na porządku dziennym. Jak ty pracujesz najdłużej w tej firmie to albo nie jesteś kobietą albo ta pseudo firma powstała 5 lat temu.O jakiej ty zazdrości mówisz.Czego tam można zazdrościć? Pracy po 12 godzin,czy tych extra wynagrodzeń? Pracowałem tam krótko ale poznałem zasady działania tego zakładu.Jak ty to polecasz to brakuje ci klepki w mózgu.No ale ty nie możesz pisać inaczej,prawda? Poleć tą firmę komuś z rodziny jak jest tak super.Przecież teraz ludzi brakuje,ogłoszenie non stop w prasie,tylko chętnych nie ma.Ale widocznie nie są tak dobrymi cukiernikami żeby tam pracować.Pozdrawiam hrabiankę

Mario

Jestem uczniem i nie narzekam

Anonim

Najlepsza cukiernia !!! Jak stać ekspedientkę na kosmetyczke to musi niezle zarabiać :) Gucio czy Ty byłeś uczniem szkoda ze nie zgłosiłeś zaistniałej sytuacji zamknięcia sklepu do Szefa To mój ostatni komentarz dotyczący tego zakładu pracy z czystym sumieniem moge polecić Firmę

Anonim

Gucio ja nie pracuje na sklepie wiec chyba pomyliłeś ... zazdrość ludzka nie zna granic :) Pracuje w tej firmie najdłużej wiec moge wypowiedzieć sie najwiecej Pozdrawiam

gucio

Pieprzenie pani J.Profesjonalizm w pani wykonaniu to zamknięcie sklepu w godzinach pracy z powodu wyjścia do kosmetyczki.Gratuluje tupetu.Tam już nikt nie chce pracować a nie że nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika.Takie zarobki to były dobre 10 lat temu.A godziny pracy i ten syn szefa udający cukiernika biznesmena to już całkowita porażka. OSZUŚCI,OSZUŚCI i jeszcze raz OSZUŚCI.

Marcin
@gucio 06.12.2014 21:29
Pieprzenie pani J.Profesjonalizm w pani wykonaniu to zamknięcie sklepu w godzinach pracy z powodu wyjścia do kosmetyczki.Gratul...

Trochę już pracuje opinia pozytywna z mojej strony ciężki zawód cukiernik

Anonim

Chciałam przekazać ze opinie wypisuje osoba która naprawdę nie ma co robić z czasem wiec wcale sie nie dziwie ze zarabia 1500-1800 w pracy liczy sie profesjonalizm nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika który nie potrafi prostych rzeczy każdy chce zarabiać pieniądze a wiedza zaangażowanie pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolona z wynagrodzenia Polecam Polecam!!

gość

Widzę że znowu pan Niedźwiedź szuka murzynów, tym razem na święta.Ogłoszenie ślicznie wygląda.Ciekawe ile można zarobić? Pewnie z 1800 zł.A po świętach wypad bo się nie nadajesz. Walić tego oszusta i cwaniaka.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!

GGG

Też tam pracowałem,brak szacunku dla pracownika, niskie wynagrodzenie-najlepiej bez umowy, nie polecam

marek

witam.pracowałem kilka lat temu w cukierni Miś.z tego co tu czytam wiele się nie zmieniło.ale całe szczescie dla mnie to przeszlosc. nie polecam.

gość

Byłem tam tylko chwilkę.Praca nie do wytrzymania.A już syn właściciela udający cukiernika-biznesmena to jakaś porażka.Nie polecam.Zarobki katastrofa

panda

Zobaczcie sami.Piszę do cukierników.Ogłoszenie w prasie jest od ponad pół roku.To chyba o czymś świadczy.Właściciel jest osobą bardzo nieuczciwą.Mam znajomego ,przepracował tam ponad rok czekając na umowę o pracę.Ciągle słyszał że jutro ,za tydzień,za m-c.W końcu nie wytrzymał i odszedł.Na koniec dowiedział się że jest niekompetentny a jego wiedza na temat cukiernictwa jest zerowa.Wspomnę tylko że zarabiał 1800 zł.Bez umowy.To jest chore.Polecił tą pracę masochistom

Zostaw opinię o Cukiernia "Miś" - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"