Promont
4 542 6 1

Opinie o Promont

Filtruj opinie po kryteriach:

Job Man
 Opinia

Chcecie podwyżek? To się nie piszcie na nadgodziny i w wekkend. Każdy z nas potrzebuje kasy, to wiem. Ale to jest jedyna metoda! Zmiekna bardzo szybko! Wiecie dobrze ze są braki kadrowe. Jest to dobry moment na walkę o kasę! A jak nie to strajk włoski. Niech wszyscy restrykcyjne przestrzegają BHP.

Pomocna?
Elvizz
 Opinia
@Job Man 22.03.2019 20:14

Strajk włoski z tymi ludźmi?? Dobre sobie tam każdy robi pod siebie bo boi się że straci pracę ledwie kilka stówek za więcej niż minimalna płaca w biedronkach teraz więcej dają i do tego bony. Powodzenia z tymi postrolnikami i babkami w gumisiach zorganizować coś więcej niż chlanie do zarzygania pod bramą

Pomocna?
Basiek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Hej. Czy jest tu może ktoś kto mi załatwi numer do koordynatora pracowników z Ukrainy? Znajoma szuka pracy.

Pomocna?
Były pracownik madmax
 Opinia
@Basiek 18.03.2019 19:24

Wyszukaj madmax work Katowice ul. Sobieskiego. Nie polecam pośrednika. Nie opłaca składek. Kasa na konto zawsze po terminie.

Pomocna?
Basiek
 Opinia
@Były pracownik madmax 19.03.2019 19:44

Dziękuję

Pomocna?
TakNie
Po rozmowie
 Opinia

Byłem na rozmowie na operatora. Przez tel wszystko pięknie i cacy. W ogłoszeniu wymagania na wszystkie wózki, na rozmowie wystarczą papiery. Nie wymagane doświadczenie na nic. Stawki zlitujcie się. 2500 brutto, z opcją podwyżki ale może tak może nie? Nadmienie że mam 13 lat doświadczenia na wózkach różnego typu, czołowe, boczne, specjalistyczne. Poszedłem do konkurencji przez ulice, na dzień dobry 4200 brutto, premia, wczasy pod gruszą, premia świąteczna, multi sport za 65 zł, bilet miesięczny na przewozy za 29zł, prywatna opieka zdrowotna za 54 zł. Gdzie lepiej? Promont, z czym na rynek? Chyba tylko na sztukę, żeby się pokazać że się staramy ale nikt nie przychodzi a później dotacje na "ja nie pojemaju".Pozdrawiam tego śmiesznego pana wojtka. Jak można takiego cymbała dać do rozmów kwalifikacyjnych? Zero pojęcia o logistyce i funkcjonowaniu magazynów, Co to nie ja bo na wrotach dyr

Pomocna?
Obecny Mudżin
 Opinia
@Po rozmowie 16.03.2019 01:27

To jest "Promont" czyli stan umysłu. Tam czas zatrzymał się na epoce wózka złomowego. Jest kicha! I Co Pseudo Zarządzająca Kadro? Gdzie ten tłum pracowników na nasze miejsce?? Hahaha Zaraz Tadziu, Wojtuś i będą siadać na wozek i do Roboty!! Marcin Jesteś wielki że spieprzasz z Tego. Syfu!! Trzymam Za Ciebie Kciuki w dalszej karierze, bo tu byś tylko Się psychicznie wykończyć.

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@Po rozmowie 16.03.2019 01:27

Tylko rozmów nie ma. Pracuj, zwolnij się lub zrób wreszcie papiery.

Pomocna?
Elvizz
 Opinia
@Po rozmowie 16.03.2019 01:27

W jakiej firmie byłeś że zaoferowali Ci 4200 brutto?

Pomocna?
TakNie
niki
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

witam jak na dzień dzisiejszy wygląda praca na st Specjalista operacji logistycznych / kontroler dostaw i wydań ktoś, coś ???

Pomocna?
TakNie
Odradzam
 Opinia
@niki 26.02.2019 10:09

Odpuść sobie. Praca bardzo stresująca pod presja czasu na trzy zmiany za grosze.......praca biurowa polaczona z pracą fizyczną na magazynie, w zimnie... Nie polecam.....do mnie dzwonili i mam ich w d....za taka kasę. Pracowalam i nie polecam!

Pomocna?
Haga
 Opinia
@Odradzam 27.02.2019 09:50

Nikt nie chce pracować za taka kasę i do tego 3 zmiany plus praca fizyczna na magazynie. Nawet osoby z orzeczeniem nie chca za 1800 netto robić plus premia. Mam orzeczenie i jak uslyszalam stawkę przez telefon to im od razu podziekowalam. Jestem po studiach, pracuję na produkcji, szukam pracy w biurze, ale nawet na produkcji mam 2300 na rękę, tez 3 zmiany, ale lekka praca. Jeden z za kladow na Turynskiej. Z takimi stawkami nigdy nie znajdziecie lufzi do pracy.

Pomocna?
Haga
 Opinia
@Haga 16.03.2019 10:31

2300 netto plus premia, srednio mam 2700 wiec w promoncie za jałmużnę się robi

Pomocna?
TakNie
Rozpoznawanie
 Opinia

Czemu jest taki bałagan? Ludzie czy wy nie widzicie że się robi bardzo źle? Ludzie odchodzą, sprzętu niema ino jakieś gruchoty. Kasa marna, a roboty 2 x więcej. Miód Marzenie... Żenada

Pomocna?
Nie
 Opinia

Jaki tu spokój, harmonia i życzliwi ludzie....

Pomocna?
Ciepła wóda i zimna kobieta
 Opinia
@Nie 20.02.2019 16:28

Trafiłem tu przez przypadek (podpowiedź wujka google). Wpisz sobie Ekoland Tychy. Tamto forum wygląda tak samo. 25% narzekanie na zarobki, 75% narzekanie na ludzką zawiść, złośliwość, niewdzięczność, cwaniactwo, lenistwo itp.

Pomocna?
TakNie
God
 Opinia
@Ciepła wóda i zimna kobieta 07.03.2019 21:55

Bo taki jest polski naród

Pomocna?
Didi
 Opinia

Witam czy może ktoś powiedzieć ile zarabia operator wózka ? Czołowego lub bocznego ? Proszę o szczere wypowiedzi Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Wózkowy
 Opinia
@Didi 03.03.2019 11:02

Na początek dostaniesz ok.2500 brutto, po kilku latach możesz liczyć na max 3200. Do tego oczywiście 300 premii, no i nadgodziny. Jak przerobisz ze 100 nadgodzin to wyjdziesz ponad 3000. Nie ma podziału stawek w zależności od wózka.

Pomocna?
didi
 Opinia
@Wózkowy 03.03.2019 11:26

2500 brutto ? To nie za dużo, kokosów tam nie zarobisz z podstawy, 100 nadgodzin i dopiero masz 3k ... Taki niby duży magazyn to myślałam że zarobki będą większe Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Daniel
 Opinia
@Wózkowy 03.03.2019 11:26

3200 to masz po 7 latach pracy. Zapomniałeś dodać że tą premię zabierają jak weźmiesz dzień urlopu chociaż. Zasuwasz jak mały samochodzik, nie wolno się na chwilę zatrzymać najlepiej nie korzystać nawet z WC bo czasu nie ma jeszcze jak na przerwę nie chodzisz tak jak niektóre panie to możesz liczyć na podwójna premię ale to oczywiście jak pracujesz codziennie po 12h i weekendy do tego bo inaczej uważają cię za lenia

Pomocna?
Wózkowy
 Opinia
@Daniel 04.03.2019 16:36

Faktycznie. Zapomniałem dodać. Dzięki za poprawkę. 3200 po 7 latach pod warunkiem że oprócz tego co dodałeś to się jeszcze nie odzywasz tylko przytakujesz i dajesz się zgnoić jak trzeba. Pozdro.

Pomocna?
wuwu
 Opinia

Jak mam wozić piwo z tyskiego i trafiam na tą zmianę co są 2 Kaśki to wszystkiego mi się odechciewa, takiego opierdzielania się to nigdzie indziej chyba nie ma

Pomocna?
2
Obserwator
 Opinia

Ale wy tam macie zryte berety. Teraz wiecie czemu przychodzą tam do pracy tylko desperaci. Zamiast się obrażać to zacznijcie walczyć o swoje. Jakoś w innych firmach się nie boją tylko u was. A wywalczyć podwyżkę nie jest trudno. Puszczacie wszyscy jeden weekend i tydzień nadgodzin i jest inna rozmowa. Tylko trzeba się przestać bać i patrzeć że mam kredyt. Pozdrawiam.

Pomocna?
Szukam pracy
 Opinia

Hej. Czy ktoś może mi pomóc dostać się do pracy do biura? Nie żartuję. Moj mail to giulia24@gazeta.pl. do admina- proszę nie kasuj!

Pomocna?
TakNie
Promontpraca
 Opinia
@Szukam pracy 12.02.2019 21:09

Zadzwon bezposrednio do kadr ,samo wysylanie cv nic nie da .Z czego praca biurowa wiaze sie rowniez z praca na magaZynie bo sa podwojne stanowiska

Pomocna?
TakNie
Szukam pracy
 Opinia
@Promontpraca 12.02.2019 22:43

Nie Wysylalam, poniewaz nie znam maila do kadr. Nr tel też nie znam. A są w ogóle jakieś przyjęcia do biura? Przypuszczam, że nawet gdybym wysłała cv to i tak by nie zadzwonili, bo kończę studia i nie mam doświadczenia w pracy w biurze.

Pomocna?
TakNie
Pracapromont
 Opinia
@Szukam pracy 12.02.2019 23:48

Szukasz pracy,a nie potrafisz takich rzeczy sprawdzic? Jest takie cos jak strona firmy,gdzie są wszystkie dane .Nie ma to znaczenia,nie trzeba miec doswiadczenia -wszystkiego sie nauczysz

Pomocna?
Szukam pracy
 Opinia
@Pracapromont 13.02.2019 01:31

Wiem, że coś takiego jak strona firmy istnieje, ale spytalam na forum,bo cZasem tak bywa, że informacje zawarte na stronie są nieaktualne lub niezaktualnione. A dla kobiety 47 lat jest praca w biurze czy w tym wieku już tylko na magazyn? Moja mama szuka pracy.

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Szukam pracy 13.02.2019 06:56

W tym wieku to już tak średnio. Będzie ciężko nauczyć się tak wielu rzeczy a do tego robić na magazynie, bo te stanowiska jak juz ktos wyzej napisał sa podwójne. To praca raczej dla młodych ludzi.tak 35 lat max.

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Robol 13.02.2019 12:25

47 lat to już jest sredni wiek. Pracodawcy nie chcą zatrudniać pracowników w tym wieku. Na Promont i dynamiczną pracę w nim 40 latki są juz za starzy.

Pomocna?
TakNie
Karina
 Opinia
@Szukam pracy 12.02.2019 21:09

Dostac się do biura jest bardzo łatwo, biorą wszystkich, (usunięte przez administratora) bo nikt tam nie chce robić po pierwsze za taka kasę, po drugie(usunięte przez administratora) bardzo niemila atmosfera, te Panie nie akceptują osób niepełnosprawnych i starszych, podkladaja im świnie i są wredne. Pracowałam kiedyś i....Nie polecam nikomu. Lepiej iść na produkcję gdziekolwiek.

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Karina 20.02.2019 09:35

Weź nie pisz bzdur. Do biura biorą wszystkich? Chyba w Twoich snach :-) przecież ludzie wysylaja cv caly czas :-) nikt nie chce robić- chyba Ty nie chciałaś robić:-) a osoby w biurze są bardzo fajne i nikt nikogo nie dyskryminuje. Ty chyba byłaś klotliwa i dlatego odeszlas..chyba wiem kim jesteś Ksiezniczko!

Pomocna?
Princeski
 Opinia
@Robol 20.02.2019 15:52

Same ksiezniczki????

Pomocna?
TakNie
Karina
 Opinia
@Robol 20.02.2019 15:52

Ale to prawda. Praca jest bardzo stresująca, nerwowa i niemiła atmosfera a osoby z orzeczeniem traktowane jak osobniki kategorii nr 2. A poza tym jeżeli masz nadwagę, jestes starsza, wadę wymowy czy jakiś inny defekt to nikt nie traktuje Cię poważnie i jesteś wysmiewana. Teraz pracuję w sklepie i mimo ze muszę dźwigać mam psychiczny spokój i nikt mnie nie poniża.

Pomocna?
Robol
 Opinia
@Karina 21.02.2019 11:15

Jaaaasneee, akurat :-) po prostu nie umialas pracować w zespole, opieprzalas się, to ci kolezanki zwrocily uwage, a jak zwrocily to zaraz ze ponizenie :-\ i juz wiem kim jesteś....jeszcze jeden Twój wpis a ujawnie Twoje imię i nazwisko. A koleżanki w biurze sa spoko, pracuję długo i nie narzekam na zespół :-)

Pomocna?
Magazyn
 Opinia
@Robol 23.02.2019 18:48

Teraz za nią może się kto bądź podać, żeby podsycic dyskusje... Nie trafione jest twoje,, ostrzeżenie,,

Pomocna?
TakNie
robol?
 Opinia
@Robol 23.02.2019 18:48

pracujesz w biurze i nazywasz się robolem?

Pomocna?
.
 Opinia

.

Pomocna?
TakNie
ROZPOZNAWANIE
 Opinia

Ludzie, ogarnijcie się ! Szanujcie Się wszyscy! Zachowujecie się jak matoły z gimnazjum! Jesteście dorosłymi ludźmi? Więc Zachowujecie się jak dorośli!! Pomyślcie trochę że wypisujac tu takie brednie, jak kto będzie chciał poczytać opinie o pracodawcy to Pomyśli że pracują tu sami debile!!

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Gks
 Opinia

To skoro wszyscy o wszystkich wiedza to po co tu cos pisać? Bo nie rozumie Twojego durnego myslenia i innych osob ktore pisza tu tak a nie inaczej tez. Nie taki jest cel tego portalu zeby opisywać ludzi tylko chodzi o zakład, pracodawce, kierownictwo i ogólna atmosfere. Masz cos do kogos to mu to powiedz a nie wypisuj tu, widac ze jestes zwyklym tchórzem. Oczerniasz tu ludzi i co to jest wedlug Ciebie fer? Np k.k powiedzial Ci,, tak podalem promont do PIPu,,? Napewno nie wiec nie oczerniaj bo uslyszanie czegoś od kogos to mozna tylko skrzywdzic druga osobe. A z tymi ziemniakami haha to juz mistrzostwo a nie slyszales/as ze umyte, obrane i ugotowane on sprzedaje za 1,50zl? Do tylu jesteś. Opisujesz ze ten z tamtym nic nie umie, hmmm dziwne ze oni akurat jesli o sama robote bo nie wnikam ich gadke czy charakter, to sa jednyni z nielicznych co wszedzie umia zrobic i dobrze. Tylko widze ze Ty jestes napewno nie z ich zmiany i mega zacofona osoba jestes w informacjach. Przeczytaj na spokojnie a jak nie umiesz to do szkoly wroc na etap czytania ze zrozumieniem bo widze ze masz problem bo barszczyk to nie k.g no ale ehhh nie wszyscy moga być rowni w inteligencji. A to na koniec o k.g tez dobre 2 etaty, pgr haha, Ty masz wogole ziemie w doniczce? Bo zielonego pojecia nie masz o sytuacjach w rolnictwie i o nazwach a sie wypowiadasz. Oczerniasz ludzi i to bardzo, patrz na siebie bo to moze Ty jestes leser nr 1 na promoncie i moze ktos Ci podpadl to go opisujesz na goworku. Żałosne zachowanie Twoje. A niby Ty tak logicznie myslisz haha

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Barszczyk
 Opinia

Taki mądry jesteś tak wszystkich znasz napisz kim jesteś albo Powiedz im to w twarz jak tyle odwagi masz oczerniac i pisać na innych. Wszyscy chcą znać Zajebistosc co tak innych oczernia

Pomocna?
DejVol
 Opinia

Koleś jak nic nie mogę Ci zrobić i jestem leszczem to przyjdź i pokaż swój psychol to ci go 40kg obije

Pomocna?
Daniel
 Opinia

(usunięte przez administratora)? Też bym chciał:)

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia
@DejVol 13.02.2019 09:51

Tyś już raz jednemu pychol obijał to latałeś później w fiolecie????. Co ci źle napisał? Przecież jesteś leser i lewus jakich mało. Dobrze wiesz że jak by przyszło co do czego to byś się schował za żoną

Pomocna?
Barszczyk
 Opinia
@Były pracownik 13.02.2019 15:30

To czemu nie napisze kim jest, albo Ty?

Pomocna?
Elvizz
 Opinia

Anetke z kp sam bym chętnie mmmm:)

Pomocna?
DejVol
 Opinia

Tak cie ty ciapku z wody dojadę że już nikogo tu nie będziesz oczerniał

Pomocna?
TakNie
Ano
 Opinia

Albert czemu się nie ujawnisz?? Rozumiemy że tylko tutaj jesteś odważny?

Pomocna?
DejVol
 Opinia

Bo to tchóz i fałszywa brzydka morda osoba bez honoru

Pomocna?
Kupciesobiesłownik
 Opinia
@DejVol 13.02.2019 19:40

Dawidku,pisze sie tchòrz

Pomocna?
DejVol
 Opinia
@Kupciesobiesłownik 13.02.2019 19:49

Mniejsza z tym liczy się sens

Pomocna?
TakNie
Odp
 Opinia
@DejVol 13.02.2019 20:02

Z sensem byłoby jakbyście zakończyli konwersacje bo do niczego nie prowadzi.Kolega wyżej najwyraźniej ma problem z głową skoro obraża wszystkich po kolei.

Pomocna?
DejVol
 Opinia
@Odp 13.02.2019 20:08

A to prawda ale wkrótce wszyscy się dowiedzą kim ten fałszywy kolega jest kończę z ta konwersacją bo nie będę znizał się do tego poziomu co niektórzy na tym daremnym forum które ma służyć do pisania o pracodawcy i firmie a nie o osobach które w nich pracują to tyle żegnam i jak ktoś ma do mojej osoby jakiś problem to niech powie mi to w twarz nara

Pomocna?
Albert
 Opinia
@Ano 13.02.2019 19:29

Mam popo i jeżdżę na 6. Szukajcie

Pomocna?
TakNie
P
 Opinia
@DejVol 13.02.2019 20:17

Już wiem kto to jest jeździ na 3 nie na 6 zobaczymy po pracy

Pomocna?
TakNie
Co jest grane
 Opinia

Inwentura tuz tuz Panie prezesie a jeszcze niedlugo PIP zawita pozdro

Pomocna?
Ano
 Opinia
@Co jest grane 12.10.2018 09:45

Pio był wiele razy o co ? Płacisz to przychodzisz dalej :D

Pomocna?
Ano faktycznie
 Opinia
@Ano 12.10.2018 10:37

Masz racje :)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Co jest grane 12.10.2018 09:45

Twój poziom to dno i 10 metrów mułu, tylko psujesz opinię wszystkich osób które się starają i wnoszą coś swoją pracą. Czemu nie zmienisz firmy jak Ci źle ? Przynajmniej innym zrobisz dobrze.

Pomocna?
Pip
 Opinia
@Pracownik 12.10.2018 14:04

Starają się jelenie którzy i tak zostają wyrolowani, i tak jest często. Najlepiej mając ci którzy się nie muszą starać A i tak dodatkowe premie mają. Prawda jest taka że przełożeni wszystkich mają w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Ok
 Opinia
@Pip 13.10.2018 13:11

Każdy ma prawo do swoich odczuć, moim zdaniem jak ze wszystkimi dobrze żyjesz to nie ma spięć i kasa się zgadza, a atmosfera sama się zrobi pozytywna. O nie czuje się jeleniem, wręcz przeciwnie

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
L
 Opinia

Praca ogólnie jest fajna , ciekawa, nie jest nudna, zawsze coś się dzieje, tylko atmosferę pracy własnie psują tacy pracownicy,którzy się tutaj negatywnie wypowiadają i umią tylko każdego wyśmiewać.

Pomocna?
Ann
 Opinia

Kierownictwo ok, dyrektor też, ludzie w biurze super, wykonują kawał dobrej pracy.

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia

Pracowałam w tej firmie, ogólnie praca jest fajna, w biurze ludzie są bardzo pomocni, mili i chętni do nauki, może trochę małe pieniądze ale zawsze można zdobyć doświadczenie i szukać dalej... Gdyby podnieśli stawki pewno bym tam pracowała dalej, dziwna logika firmy te same stawki w biurze i na magazynie, gdzie pierwszy raz się spotkałam z takim czymś, iż pracownik zarabia nawet więcej na magazynie niż w biurze, nie ma tak w żadnej innej firmie i w końcu powinni coś z tym zrobić . Gorzej z pracownikami magazynu, którzy właśnie udają że pracują a umia tylko narzekać i wydzierac się, bo przyszli do pracy nie pracować tylko stać najlepiej i plotkowac. Kierownictwo i pan Dyrektor w końcu powinni zrobić z tym porządek, panie Wojtku niech w końcu otworzy oczy a nie daje sobie wchodzić ludzia na głowę później jest tak a nie inaczej, stoi Pan z nimi na schodach i plotkuje z wozkowymi nadając na kierownictwo, nigdy z Pana ust nie powinny paść słowa negatywne przy wozkowych na nich i innych pracowników, jest Pan w końcu dyrektorem magazynu, kierownictwo jest ich przełożonym i powinni ich szanować a jak mają szanować ich później jak sam dyrektor się wysmiewa z kierowników, później magazyn robi co chce a pan zwala na Kierowników, nie powinno tak być. Jak dyrektor może pozwolić pracownikowi używać takich słów, w jakiej pracy jest tyle przeklinać i wozkowi chodzą klnac, wzywają się na wszystkich, drżą się i klna na kz a wy z tym nic nie robicie, nigdy nie powinno być takiej sytuacji, gdzie tu jakiś Szacunek, a później się każdy dziwi, że jest taka opinia o Promoncie ale to tylko właśnie przez wozkowych.

Pomocna?
Zainteresowana
 Opinia

Witam, czy są jakieś prace dla kobiet np w biurze? Czy jak mam grupę inwalidzka to mnie przyjmą?Ciężko się dostać do biura?

Pomocna?
TakNie
Pik
 Opinia
@Zainteresowana 28.01.2019 19:14

Nie ciężko.

Pomocna?
Zainteresowana
 Opinia
@Pik 29.01.2019 10:39

Sęk w tym że mam wadę wymowy (seplenienie) i nie wiem czy próbować, czy znowu odejdę z kwitkiem jak wszędzie do tej pory....

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Zainteresowana 29.01.2019 11:01

Niestety wada wymowy dyskwalifikuje do pracy w biurze- u nas kierowcy z paniami z biur załatwiają rozne sprawy. Chcesz seplenic do kierowcy?u nas nikt do biura nie zatrudni osoby która mowi niewyraźnie

Pomocna?
Zainteresowana
 Opinia
@Robol 30.01.2019 12:39

To gdzie mam szukać pracy? Tylko dlatego że mam wadę wymowy powinnam wg Ciebie z wyższym wykształceniem iść sprzątać czy stać na ochronie?!

Pomocna?
TakNie
Wozek
 Opinia
@Zainteresowana 31.01.2019 19:25

Możesz spróbować, ja cię nie skreślam.. Ale do kierowców, czasem obcojęzycznych trzeba mówić wyraźnie i szybko.. Czasem się wyklocac.. Ale w otoczeniu tamtych,, pan,, nie chciałabyś pracować. To plotkary z podglądem na kamery i codzienny wybieg mody z pusta gadka

Pomocna?
Zainteresowana
 Opinia
@Wozek 31.01.2019 19:47

Ale ja mówię zrozumiale, po prostu np zamiast sz mowie s itp. I znam dobrze angielski i perfect niemiecki więc z kierowcami się dogadam

Pomocna?
TakNie
Śmieszek
 Opinia
@Zainteresowana 01.02.2019 15:23

Na co ci te języki jak tam kierownictwo słowa nie potrafi w języku obcym powiedzieć chyba że śląska gwarę zaliczamy do języków obcych ????????????

Pomocna?
TakNie
Haha
 Opinia
@Zainteresowana 01.02.2019 15:23

A to próbuj pewnie, tylko z pewnością znalazła byś coś lepiej płatnego i mniej stresujące bo nie raz nawet dyrektoemr w słowach nie przebiera

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Zainteresowana 01.02.2019 15:23

Ale masz wadę wymowy i ona Cię dyskwalifikuje do pracy w biurach u nas. Niestety. Zresztą w większości biur wada wymowy jest czyms co dyskwalifikuje. Tak samo w sklepie czy na recepcji/portierni. Pracuję w jednym z biur i wada wymowy jest tu czyms co dyskwalifikuje, bo jest kontakt z kierowcami i musi byc dobra wymowa.

Pomocna?
TakNie
Lola
 Opinia
@Robol 03.02.2019 18:44

Zainteresowana, jeszcze zależy na co masz tą niepelnosprawnosc. Bo nie mozesz miec ruchowej ze względu na konieczność chodzenia na kontrolę na magazyny i nie możesz mieć widocznej ze względu na kontakt z kierowcami.

Pomocna?
TakNie
Ogòrekzielony
 Opinia
@Lola 03.02.2019 20:57

Co za głupoty.. Wada nie powinna przeszkadzac,to tylko promont

Pomocna?
Lola
 Opinia
@Ogòrekzielony 04.02.2019 01:49

Serio? Przypuscmy, że dziewczyna procz seolenienia np ma przykurcz rak. Uwazasz, ze taka osoba moze obslugiwac kierowcę?pracownik biurowy to wizytówka firmy

Pomocna?
KęKę
 Opinia
@Ogòrekzielony 04.02.2019 01:49

Co wy ludzie tu piszecie, tam każdy ma pewien stopień upośledzenia umysłowego inaczej by tam już nie pracowali więc takie coś jak seplenienie na pewno Cię nie skreśla a jak jeszcze masz na to papier to prezenisa aż podskoczy z radości bo będzie za Ciebie mniejsze składki płacić. Tak samo jak emerytów górników z pocalowaniem ręki przyjmuje na pół etatu a reszta do łapy albo Ukraińców na umowę zlecenie i każe po 300 godzin miesięcznie tyrać. Zakład marzenie dla osób którzy mają coś z głową albo fetysz Sado maso a swoich przełożonych traktują jak dominy

Pomocna?
Kodeina
 Opinia
@Lola 03.02.2019 20:57

Jasne,najlepiej wygladaj jak modelka victoria secret wtedy cie przyjma,inaczej bez szans

Pomocna?
Robol
 Opinia
@Zainteresowana 01.02.2019 15:23

I jeszcze jedno- warunkiem zatrudnienia jest znajomość gospodarki magazynowej. Jeżeli tego nie znasz, nie zatrudnia Cię, bo to warunek konieczny

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Robol 05.02.2019 14:00

Z tą gospodarką magazynową to jest wymóg na potrzeby ogłoszenia. Idź do biura i zapytaj pierwszego z brzegu o coś z gospodarki. Nawet tego asystenta Kubusia. To zobaczysz znajomość gospodarki magazynowej.

Pomocna?
Lola
 Opinia
@Pracownik 06.02.2019 07:44

Bzdury piszesz. Żeby się nauczyć obsługiwać nasze programy komputerowe trzeba znać choćby podstawy zagadnień logistycznych. Nie będziemy nikogo doszkalac ani uczyć bo nie mamy na to czasu i ochoty. A niepełnosprawnych nie chcemy ani w biurze, ani na magazynach, bo to same problemy.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Lola 06.02.2019 12:17

Przecież robi jedną bez łapy to powiedziałaś jej że jej nie chcecie? Uczyć nikogo nic nie nauczycie bo same nic nie umiecie. Tak tępe jak wy jesteście to chyba w żadnym biurze nie ma. Wystarczy popatrzeć na KKD, KN, AM,KW i wszystko jasne

Pomocna?
szofer
 Opinia
@Zainteresowana 28.01.2019 19:14

Jak masz dziewczyno wyższe wykształcenie i znasz dwa języki obce to daj sobie spokój z tym bajzlem. Jest wiele lepszych miejsc żeby szukać pracy, trzeba tylko próbować. Jaka tutaj jest atmosfera i podejście do drugiego człowieka przedstawiła Ci niejaka Lola w swoich wpisach. Większość pracowników myśli, że są nie wiadomo kim, a tak naprawdę ta praca ratuje im życie bo nigdzie indziej by się nie odnaleźli. Dlatego harują po 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu i życia nie mają. Tak w ogóle to co niektórzy z biura i magazynu powinni co najwyżej sortować palety na placu, kolejki do rozładunków i załadunków mówią same za siebie.

Pomocna?
Była pracownica
 Opinia
@szofer 06.02.2019 19:15

Zainteresowana pracowalam w tym biurze i wiesz co? Powiem tylko tyle- jeżeli posiadasz orzeczenie o niepełnosprawności to już jesteś jedną nogą w Promoncie. Do biura biorą jak leci i z pocalowaniem ręki,bo nikt nie chce pracować za takie smieszne pieniądze. A wymaganiami się nie przejmuj, bo są one tylko dla picu. Pracowałam, zdobylam doświadczenie i teraz jestem cenionym pracownikiem w innej o niebo lepszej firmie za cztery razy wiecej kasy niz w Promoncie.

Pomocna?
lolawózkowyroku
 Opinia
@Pracownik 06.02.2019 13:25

łapy to ma pies,po Twojej wypowiedzi widać jak z Ciebie bystrzak.Równie dobrze mogłeś dopisać tutaj swoje inicjały i wszystko jasne

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia
@Lola 04.02.2019 02:03

To chyba Prezesowi ta wizytówka nie wyszła.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Lola 06.02.2019 12:17

te księżniczka jaką masz zmiane? za robote się weź piszesz jak byś była nie wiadomo kim wyżej (usunięte przez administratora) niż (usunięte przez administratora) masz ciekawe czy wiesz ile palet wchodzi do regałów albo które palety możesz sztaplować jak jesteś taką wielka mistrzynią że nie bedziesz szkolić kogoś :*

Pomocna?
Zainteresowana
 Opinia
@szofer 06.02.2019 19:15

Tyle, że osobie z epilepsja jest bardzo trudno zdobyć gdziekolwiek zatrudnienie, nawet jeżeli ma mniej niż 30 lat.

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Zainteresowana 08.02.2019 14:42

Oj, współczuję, w takim razie ta praca nie dla Ciebie, bo jest mocno stresujaca a stres może wywołać atak.

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Zainteresowana 08.02.2019 14:42

Oj, współczuję, w takim razie ta praca nie dla Ciebie, bo jest mocno stresujaca a stres może wywołać atak.

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia

Poza tym nie ma teraz przyjęć do biura, tylko na magazyn

Pomocna?
TakNie
Seba
 Opinia

Jest to mój pierwszy wpis. Chciałem podziękować Wszystkim z którymi miałem okazję pracować. W szczególności ludkom z mojej zmiany: Joannie, Ewie, Pani Grażynce i Marysi, Katarzynką P i S, Panu Starszemu, Jarkowi,Jurkowi, Reszcie Kontrolerek Operatorów, Kierownictwu, Dyrekcji i Wyżej. Praca z Wami to było coś zajebistego.DZIĘKUJĘ. Także Miksiarzom Damianowi, Adusiowi i całej reszcie DZIĘKI. Wszystkim z którymi współpracowałem DZIĘKI. Pracownikom SOL DZIĘKI. POWODZENIA. No i Sebie i Adamowi z warsztatu. DZIĘKUJĘ.

Pomocna?
Karol
 Opinia

Dobra firma i dobra praca. Na forum nikt nie wie czy biuro potrzebuje kogoś do pracy.

Pomocna?
TakNie
Zaintersowany
 Opinia

Witam jestem zainteresowany pracą. Do tej pory pracowałem jako operator wózka, mam uprawnienia udt i doświadczenie w pracy na wózkach czołowych oraz w pracach produkcyjnych. Interesuje mnie praca jako operator lub pracownik produkcji. Stąd moje pytania: Gdzie mogę popytać o pracę do tej firmy? Jak wygląda wynagrodzenie? Ile jest podstawy ile premii miesięcznej? Czy zatrudnienie jest bezpośrednio pod firmą czy przez pośrednika? Czy soboty są pracujące, a jeśli tak to jak płatne? Na jakie bonusy można liczyć poza wynagrodzeniem?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Zaintersowany 05.02.2019 11:30

Możesz liczyć na 2500 brutto, 300 zł premii oczywiście za jeden dzień urlopu premii brak, zatrudnienie bezpośrednio w cyrku, soboty jak chcesz to tak 100 proc. płatne, a z bonusów to tylko kontakt z "super wykwalifikowaną kadrą kierowniczą" praca w (usunięte przez administratora) i gonitwa po całym terminalu. I musisz znać język obcy najlepiej marsjański żeby dogadać się z kierownikami. Ogólnie lepiej poszukać czegoś innego.

Pomocna?
TakNie
Kótas
 Opinia

No cóż Panie może łeb skulidz i będziesz posłuszny !!! Bo co tam mu się panie usluszłał odbiło w biurze przy nowych, kim TY tam nie jesteś :) ,,łacina,,

Pomocna?
TakNie
Karu
 Opinia

Skip to primary navigation Skip to content Skip to primary sidebar Skip to footer Blog Kulinarny Olga Smile PRZEPISY KULINARNE OLGA SMILE PRZEPISY KULINARNE OLGA SMILE. PRZEPISY BEZGLUTENOWE, TRADYCYJNE, Jak zrobić ser biały twarógJak zrobić ser biały twaróg Jak zrobić ser biały twaróg. Czy zastanawialiście się jak zrobić domowy ser biały albo jak zrobić twaróg? Który przepis jest najlepszy? Na twaróg w niektórych regionach polski mówi się również ser biały. Co ciekawe, oba te produkty mleczne powstają z mleka i są zaliczane do serów świeżych. Dzięki ukwaszeniu mleka lub części mleka i połączeniu z mlekiem świeżym, a następnie podgrzaniu, w wyniku temperatury, oddziela się krzep od serwatki. Należy go delikatnie odłowić, odcedzić i odcisnąć. Kolor i konsystencja sera białego twarogu zależy od zawartości tłuszczu w masie i od temperatury parzenia. Kwaśność natomiast od udziału ukwaszonego mleka, jogurtu, maślanki lub kefiru. Jak zrobić ser biały twaróg delikatny, kremowy, kwaskowy idealny? Taki ser biały twaróg, który można wymieszać z cebulką i rzodkiewką, lub na słodko! Idealny ser biały i twaróg dla tych którzy lubią nabiał! CZY ROBICIE W DOMU SER BIAŁY LUB TWARÓG? Chcecie może przepisy na nabiał, sery białe, twarogi i proste sery domowe, które można zrobić bez większego problemu, wystarczy dobre mleko, kefir, jogurt, sok z cytryny, podpuszczka grzybowe itd? JAK ZROBIĆ SER BIAŁY TWARÓG Przygotowuję około 2 litrów kefiru z przepisu na -> Jak zrobić kefir. Około 1,5 litra mleka słodkiego o zawartości tłuszczu około 3,2% tłuszczu delikatnie mieszam z mlekiem ukwaszonym kefirem. Można ukwasić całe mleko, jeśli wolicie kwaśniejszy twaróg. Podgrzewam w garnku. Zacznie się tworzyć skrzep i lekko podzielać serwatka. Wyłączam gaz. Przekładam łyżką cedzakową ser do sita wyłożonego gazą. Zostawiam do odcieknięcia w lodówce. Można ser czymś obciążyć, będzie wtedy miał charakterystyczny płaski kształt. Podziel się przepisem na G+ Podziel się przepisem na FB Tweetnij INNE PRZEPISY KULINARNE OLGI ... SER Z MIGDAŁÓW SER Z MIGDAŁÓW SEREK Z JOGURTU SEREK Z JOGURTU Twarożek z mleka sojowego Twarożek z mleka sojowego Serek z rzodkiewką Serek z rzodkiewką Serek z tofu Olgi Smile Serek z tofu Risotto z dynią Risotto z dynią « Jak zrobić przepis jajecznica z pomidorami Chleb bezglutenowy tani » READER INTERACTIONS Ten przepis Olgi Smile ma 63 komentarzy. Dziękuję za komentarze przepisów! Olga Smile says 2 kwietnia 2017 at Asiapyta – allegro :) Babcia Misia says 30 listopada 2017 at A czy ktoś robił twaróg z mleka kartonowego ? Ja zrobiłam i wyszedł bardzo smaczny, delikatny. Rewelacja, aż byłam bardzo mile zaskoczona. Spróbujcie-warto. A robiłam tak: karton mleka 3,2 procent, ktorego bym już nie przegotowała+jogurt, ktoremu upływał termin ważności+tak samo kefir.Wszystko razem do garnka + sok z 1 cytryny. Wymieszać i postawić na maleńkim gazie i ogrzewać. Wytworzy się skrzep.Palcem sprawdzam temperature ( nie mam termometru)- ma nie parzyć.Wyłączyć gaz i pozostawić do ostygnięcia.Przelać na sitko wyłożone gazą lub tetrą do odcieknięcia.Ja nie wyciskam tylko obciążam tależykiem i szklanką z wodą. Wychodzi rewelacyjny.Smacznego! Magda says 12 lipca 2018 at Do Alicja Mazur- Czy moglaby Pani podzielic sie przepisem na ser? W Dallas nie ma polskiego sklepu..???? « Starsze komentarze DODAJ KOMENTARZ Twój adres email nie zostanie opublikowany. Komentarz Nazwa E-mail Witryna internetowa PRIMARY SIDEBAR Szukaj przepisu OLGA SMILE W SOCIAL MEDIA O MNIE I O STRONIE Przepisy kulinarne Olga Smile SZUKAJ PRZEPISU Szukaj przepisu KTÓRĄ WYCISKARKĘ WYBRAĆ? KTÓRĄ WYCISKARKĘ WYBRAĆ DOBRY BLENDER, KTÓRY BLENDER WYBRAĆ Dobry blender który blender wybrać Dobry blender który blender wybrać KUP REKLAMĘ NA STRONIE Przepisy kulinarne Olga Smile PRZEPISY Z KASZĄ JAGLANĄ Przepisy z kaszą jaglaną KOTLETY Z WARZYW – PONAD 40 PRZEPISÓW Kotlety z warzyw PRZEPISY KULINARNE OLGA SMILE Przepisy kulinarne Olga Smile TESTY URZĄDZEŃ AGD Testy urządzeń AGD PASZTETY Z WARZYW Pasztety z warzyw KSIĄŻKI KUCHARSKIE OLGI SMILE Przepisy kulinarne Olga Smile STRONY Goście Olgi Smile Menu Sylwestrowe – jedzenie na sylwestra Oferta i współpraca Polityka prywatności i plików cookies Przepisy bezglutenowe Ryba w cieście krok po kroku Szukaj Warunki ogólne Zasady wyboru menu na impreze PRZEPIS NA Naleśniki Kopytka Placki ziemniaczane Pyzy Kluski śląskie Omlet na słodko Kluski Kluski kładzione Kluski leniwe Makaron Krokiety Kapusta wigilijna Bigos Omlet Jajecznica Jajka na twardo Jajko na miękko Pierogi Pizza, ciasto na pizze Placki przepisy Racuchy Chleb bezglutenowy Kotlety z warzyw Rosół Kotlety mielone Kotlet schabowy Śledzie Gofry Stronę prowadzę 12 rok. O jedze

Pomocna?
TakNie
Niebieski
 Opinia

Czemu wszyscy tak jadem plujecie co? Macie jakieś problemy emocjonalne czy jak? Skoro wszyscy Jesteście tak wspaniali i zaje...ci to zajmijcie sie własnymi sprawami i robotą, bo po

Pomocna?
Ruda Berta
 Opinia
@Niebieski 24.01.2019 21:01

Wszyscy wspaniali i zajebiści pracują przecież już na tyskim i jeżdżą lindami

Pomocna?
prorok
 Opinia
@Ruda Berta 25.01.2019 12:48

(usunięte przez administratora) jest tylko JEDEN !!!

Pomocna?
Ppr
 Opinia
@Niebieski 24.01.2019 21:01

"KIEROWNIKU HALI 3". D.D. po raz który słyszymy "JA SIĘ ZWALNIAM"? Po raz 100 czy 101. Są ludzie którzy mówili i się pozwalniali bo mają jaja. A ty? Wiesz że się nie zwolnisz bo nigdzie indziej nie ubierzesz tej swojej nic nie wartej niebieskiej chorzowskiej śmiesznej czapeczki. Z całym szacunkiem dla wszystkich kibiców ale ty nawet nim nie jesteś. Potrafisz tylko wyzywać kontrolerki i lizać (usunięte przez administratora) górze. Pokaż na co cię stać i zwolnij się. Nie strasz tylko że się zwalniasz. A później się obrażasz i idziesz na L4. Jesteś nikim. Jesteś zerem. Nawet nie. MNIEJ NIŻ ZERO

Pomocna?
.....
 Opinia
@Ppr 27.01.2019 21:03

Jak jesteś taki cwany, to powiedz mu to prosto w oczy!!

Pomocna?
Do kierownika
 Opinia
@Ppr 27.01.2019 21:03

Kierowniku, pamiętaj że wiele osób jest za Tobą. Każdy kto Cię oczernia niech się charnie w rzyć! Z resztą widać kto miał do Ciebie największy problem - same tępe dzidy, które mają myślenie w zwolnionym tempie. Szkoda mi Was dziewczyny.

Pomocna?
Ell
 Opinia
@Do kierownika 30.01.2019 12:05

Jak bardzo głęboko wchodzisz mu w pupę? I jacy ci ludzie są z nim ? Jakoś nie widać żeby ktoś był. Bohaterski do kobiet .

Pomocna?
Witam
 Opinia
@Do kierownika 30.01.2019 12:05

Oj Bajdenlura, dej se spokój...

Pomocna?
14 x pierwszy
 Opinia
@Ppr 27.01.2019 21:03

Kolego. w sumie średnio mnie to interesuje, że ktoś tam nie ma jaj itp itd. Ruszyło mnie to że Twoim zdaniem chorzowska czapeczka jest nic nie warta i w dodatku jest śmieszna. Napisz nam wszystkim jaką należy ubrać czapeczkę żeby być takim asem jak np. Ty. Prawdopodobnie jesteś dużym kumatym gangusem który lubi chodzić na hokej oraz na piłkę śpiewając, że w Twoim mieście najlepsze piwo jest. Otóż drogi kolego parę lat wstecz przyjechali do Twojego kochanego miasta te nic nie warte czapeczki i wyje.. b.li Wam fane na lodowisku....krzyczałeś wtedy że jesteście śmieszni i nic nie warci? czy raczej wróciłeś z powrotem po kolejnego hod doga? Podpowiem Ci, że tą fane mogłeś zobaczyć ostatni raz w Twoim mieście 31.03 2018r a co się z nią stało sam sobie odpowiedz.

Pomocna?
Witam
 Opinia
@14 x pierwszy 01.02.2019 14:27

Tak jest panie Kociołek, masz rację

Pomocna?
TakNie
14 x pierwszy
 Opinia
@Witam 01.02.2019 22:05

Pudło kolego

Pomocna?
TakNie
????????????????????
 Opinia
@14 x pierwszy 02.02.2019 19:10

Tak myślisz? ????

Pomocna?
TakNie
14 x pierwszy
 Opinia
@???????????????????? 03.02.2019 00:54

Chcesz się założyć?

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Jestes pier.olniety

Pomocna?
TakNie
Kerownik GZ
 Opinia

Maść na ból (usunięte przez administratora) polecam.

Pomocna?
Looo
 Opinia

Kierowniku z Hali 3.... Dawaj ta Linda, a jak nie to do tarcia chrzanu...

Pomocna?
Ona
 Opinia
@Looo 23.01.2019 20:04

To ten co tak szanuje kobiety?