Czytam, że na okresie próbnym jest umowa zlecenie, a potem jest zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. W związku z z tym mam dwa pytania: 1) Ile trwa okres próbny? 2)Na jaki czas zawierana jest ta umowa o pracę: określony czy nieokreślony? Z góry dzięki za odpowiedź!
To wszystko zależy od stanowiska :) i od ustaleń z właścicielem:) Ale każdy jest zadowolony. Pozdrawiam serdecznie!
Ja szczerze polecam pracę w Centrum DER-MED w Katowicach. Przekonały mnie wieloletnie staże pracy u innych pracowników kiedy tu aplikowałam. Skład co prawda nieco się zmienił, ale mysle, ze tylko na plus. Pracuje już prawie dwa lata, a dopiero przeczytalam opinie tutaj i to całkowicie przypadkiem. Pracuję w gronie świetnych dziewczyn, atmosfera jest bardzo rodzinna i przyjazna. Wszystkie jesteśmy dla siebie wsparciem. Szefowa jest niezwykle bystrą, inteligentną i bardzo zadbaną (nie mylić ze sztucznością!) kobietą, to przyjemność współpracować z kimś takim i móc uczyć się od niej. Ma też świetną intuicje co do ludzi i roznych sytuacji. Być moze dlatego ktos niżej pracował jedynie miesiąc. Zdarzają się tez takie przypadki niestety. Jesli nie lubisz dbać o siebie, nie interesują Cię nowinki ze swiata beauty czy jesteś zagorzałym przeciwnikiem medycyny estetycznej czy kosmetologii to nie będzie to dobre miejsce dla Ciebie, a Ty nie będziesz odpowiednią osobą dla Dermedu. Zaznaczę tez, że trzeba mieć stale oczy dookoła głowy i świetną podzielność uwagi. Momentami robimy trzy rzeczy na raz, ale jeśli jesteś ambitna i lubisz to co robisz, lubisz kolejne wyzwania to będzie to po prostu przyjemność. Co do umowy to tak naprawde polecam przejść pozytywnie wstępną rekrutacje i dowiedzieć się wszystkiego na spotkaniu z wlascicielką kliniki. Mysle, ze bez problemu mozna się dogadac w kazdej kwestii. Dodatkowo możemy korzystać ze wszystkich usług kliniki na specjalnych warunkach, tak jak juz ktos wspominał niżej.
Skąd ta pewność, że każdy jest zadowolony ? Fajnie by było, jakby na serio tak było ... Ale czy jest? Macie jakieś potwierdzenie na to? :-)
Mamy personel administracyjny (cała obsługa pacjenta), kosmetologiczny oraz oczywiście lekarzy. Jest nas całkiem sporo :)
Zapraszamy - atmosferę oraz zadowolenie da się poczuć :) Co więcej staże pracy są coraz dłuższe więc to także o czymś świadczy :)
Czy w firmie jest duża rotacja pracowników ?
Każdy ma prawo do zmiany pracy i to się zdarza, ale tu trzymamy się razem. Nie można mówić o rotacji. Lubimy ze sobą pracować:) Dochodzą także nowe osoby, które szybko się klimatyzują.
Fajnie ze zespol sie rozwija i tylko nowe osoby dochodza. Jak czesto zdazaja sie rekrutacja, raz w roku, czesciej ?
@PSP bardzo dziękujemy za Twój komentarz na temat pracy w Centrum Kosmetyczno-Dermatologiczne Der-Med s.c. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity lub wysyłani są na przydatne szkolenia kierunkowe? Jak długo już pracujesz w tym miejscu i czy planujesz wiązać z nim swoją dalszą przyszłość?

Fajne benefity macie. Zresztą firma dobra to dba o pracowników. Może rekrutują, wiecie coś?
Pisze opinię bo byłam w Dermedzie ponad rok ( jestem teraz mamą). Dobrze, że po tych opiniach poszłam jednak na rozmowę bo chciałam rezygnować . Każdy powinien sam się przekonać jak jest . Wymagania są wysokie bo miejsce ma swój poziom ale w takim chciałam pracować, ale jest też pomoc od firmy Szkolenia i dobra atmosfera i system premii . Umowa zlecenie była na okres próbny , potem o pracę . Dziewczyny mają b.długie staże to mnie przekonało na początku i wysoki poziom wiedzy. Jak Ktoś nie chce dbać o siebie to może nie powinien pracować w takim miejscu a szczególnie jako kosmetolog myślę. Z zabiegów korzystamy na specjalnych warunkach. Jest normalnie a szefowa to też człowiek.
Dzień dobry, ja pracuję już jakiś czas w DER-MED i jestem zadowolona;) Co do "zarzutów" o rotacji - u nas ostatnio taki szczęśliwy okres i kilka koleżanek, które już tu długo pracują jest w ciąży. A co do humoru właścicielki - przeważnie ma dobry:) A tak zupełnie poważnie, to uważam że w DER-MED pracuje się dobrze. Zespół jest zgrany, grafik pracy ok, zadania adekwatne do stanowiska. Myślę, że zarówno kompetentni i sympatyczni kosmetolodzy, lekarze i jak i osoby szukające pracy w obsłudze klienta znajdą tutaj miejsce dla siebie. Pozdrawiam.
żeby tam się utrzymać trzeba chcieć korzystać z usług salonu.. niestety ja nie chciałam i pracowałam miesiąc. Wszystko zależy od humoru właścicielki.
co miesiąc recepcja robi rotację, kosmetolodzy również.. słabe wynagrodzenie..
Oferta pracy za najniższą krajową. Do umowy proponowane pieniądze wypłacane pod stołem. Nie zdecydowałam się na pracę - okres próbny bezpłatny. Naciągacze! Ale miejsce ładne i wydaje się być czyste.
Praca za najniższą krajową na umowach zlecenie i innych śmieciowych formach zatrudnienia, godziny pracy są zróżnicowane w zależności od humorów właścicielki. Personel nie powala, kosmetyczki po kursach bez doświadczenia i wiedzy często wykonujące zabiegi które wykonywane powinny być przez lekarzy (!). Ceny nieproporcjonalne do jakości wykonywanych zabiegów. Jedyna renoma to lekarze, do których warto przyjść.
Jak się pracuje w Centrum Kosmetyczno-Dermatologiczne Der-Med s.c.?
Zobacz opinie na temat firmy Centrum Kosmetyczno-Dermatologiczne Der-Med s.c. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Centrum Kosmetyczno-Dermatologiczne Der-Med s.c.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!