Effect Glass

• Kostomłoty Pierwsze
  • Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie
Wędkowy - Effect Glass S.A.

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o Effect Glass S.A.

Opinie o Effect Glass Kielce

Nie przegap nowości o Effect Glass S.A.!

Zyg

07.04.2020 15:04

Operator Lini produkcyjnej na jakie zarobki może liczyć? Chodzi mi o całość podstawa plus premia? Na rękę(netto).
    Coraz bardziej zaniepokojony:(

31.03.2020 16:19

A czy firma effekt glass zapewni mi lub mojej rodzinie na wypadek choroby respirator czy jak zawsze w takich przypadkach ,, nic mnie kto nie obchodzi musisz sobie jakoś radzić i musisz przyjść do pracy jak nie to będziesz miał N ( obecności nieusprawiedliwiona i po premi "

30.03.2020 17:44

Co za firma powinni na czas epidemii zamknąć dbać o pracowników szkoda słów ????????

30.03.2020 13:27

Przypominam że w razie przestoju spowodowanego siła wyzsza (epidemia) pracodawca NIE MA PRAWA wysyłać pracownika na BEZPLATNY urlop jeśli pracownik nie wyrazi na to zgody pisemnie.Ponado nie można też decydować kiedy pracownik ma wykorzystać platny urlop wypoczynkowy, to decyzja pracownika i to on decyduje kiedy chce na niego iść. Nie dotyczy to urlopu ZALEGLEGO.
    Jacek

23.03.2020 02:01

Witam zobaczymy co przyniesie tzdzień zakład pokazał że nawet jak istnieje obawa że pracownicy beda chorowac lub umierac produkcja prawdopodobnie pujdzie pozdrawiam
    Jan

24.03.2020 16:54

Dlaczego tak uważasz? Zakład wypełnia wszelkie zalecenia ministerstwa.
    Placek

26.03.2020 23:10

Jakie zalecenia dozowniki do dezynfekcji które pojawiły się dopiero we wtorek? A może zakaz zgromadzeń też jest przestrzegany w szczególności na palarni i w szatni????
    Gosc

21.03.2020 12:45

Spokojnie na następne dni prognozowane jest kilka tysięcy zachorowań. Kierowcy jeżdżący z szybami po całej Polsce jak gdyby nic się nie działo chodzą po całej hali... obym się mylił ale kwestia czasu i wystarczy jeden..ciekawe czy wtedy też produkcja będzie szła..Acha i wtedy raczej nie pomogą litry płynu dezynfekcyjne które wylewaja na siebie w biurach a którego próżno szukać na halach..
    Zaniepokojony

17.03.2020 15:17

Epidemia w Polsce się rozwija ale w effect mają to w (usunięte przez administratora)Niektórzy mają małe dzieci ale zysk ważniejszy od bezpieczeństwa pracownika. Czy ktoś zdaje sobie sprawę na jakie niebezpieczeństwo kierownictwo naraża ludzi tam pracujących?! Czy jeśli zdazylby sie jakiś zainfekowany to kto poniesie odpowiedzialność za nasze cierpienie i naszych rodzin?! Ludzie postawcie się! Co jest ważniejsze wasze zdrowie czy zysk prezesa?!

18.03.2020 08:49

Ciekawe jak wam pracodawca pomoże w razie gdy zachorujecie ,zarazicie rodziców którzy mają słabą odporność. Myślmy teraz o sobie i swoich najbliższych nasze zdrowie jest najważniejsze i naszych bliskich.
    Zainteresowany

08.03.2020 20:58

Co to za dział, co się nie można dostać. Może trzeba w CV zaznaczyć?
    Poracownik

02.03.2020 20:21

Witam osobiście nie polecam tej firmy na zakładzie znajdują się dwa działy z czego na jeden trafić graniczy z cudem natomiast ten drugi to mały (usunięte przez administratora). Za prace tam otrzymamy 2000zł do ręki to jakaś kpina!! Średnio na 10 nowych osób pozostaje może jedna. Pozdrawiam
    Grzegorz

23.08.2018 19:13

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata? Jaka jest atmosfera w pracy?
    Ania W

04.06.2019 12:34

Ja również nie mogę złego słowa powiedzieć, pracuję na ramkach ale trzeba pamiętać że atmosfrę tworzą ludzie.
    Szybki bill

15.02.2020 13:07

ja pracowałem jeszcze jak efektor był na terenie polfy, także pracę nie polecam nikomu wykorzystanie pracownika na maxa, oszukiwanie przy wypłcie
    Gosc

11.02.2020 08:35

Ciężka praca wymagająca skupienia i uwagi w zamian marne pieniadze i ryzyko poważnego pociecia się. Jezeli kręci Cię praca ze stawką pochodząca pod wolontariat i masz ochotę na zestaw paru blizn to zapraszamy.Acha zapomniałem powiedzieć ze słowo klucz na produkcji to SZYBCIEJ! SZYBCIEJ!. Oczywiście nie zapominajmy ze jakość szyb musi być na najwyższym poziomie gdyż ewentualna reklamacja wiąże się ze strata premii dla pracownika.Zresztą sama premia jest chyba obliczana z aktualnego układu gwiazd na niebie i tego jak ułożyły się karty tarota.Śmieszność i smutno niestety.Praca na przeczekanie dla desperatow.
    Nowy

15.02.2020 11:23

Dokładnie tak jest.
    Zyg

04.11.2019 17:47

Witam jak wyglądają zarobki operatora linii produkcyjnej (netto) przy przepracowaniu 160h miesięcznie?
    Nowy

15.02.2020 11:19

3000 brutto
    Xxx

15.02.2020 11:21

Dokładnie tak

28.01.2020 11:40

Witam . Jak wygląda praca jako pracownik linii produkcyjnej ? Jakich zarobków można się spodziewać ?
    Maciej

16.01.2020 14:31

Czy jakiś kierowca który pracował w firmie Effect Glass mógłby się wypowiedzieć na jej temat ? Czy warto dla nich jeździć ? Jakie są zarobki jeżdżąc na kat. C+E ? Czy za ewentualne uszkodzenia szyby w transporcie kierowca ponosi konsekwencje ?
    Pati88

06.01.2020 08:23

Moja opinia to 1/5. Wariat goni wariata. Pracownik traktowany jak małpa na wybiegu. Brak logiki w działaniu i zarządzaniu produkcja. Doskonale wdrożony system "Kija". Jeżeli bardzo potrzebujesz pracy i jakiś skromnych pieniędzy to idź tam. Natomiast jeżeli cenisz sobie swóją godność osobista i szanujesz samego siebie to trzymaj się z daleka od tego wybryku ewolucji początku lat 90tych. Jest wiele innych ciekawych firm w Kielcach.

17.12.2019 17:44

Praca tam jest tragiczna wszyscy lata (usunięte przez administratora) wie znaczy i (usunięte przez administratora) wie po co jak nie ma pracy napewno polecisz z pracy kierownicy jak i majstrowie nie szanują pracownika A po 8 godzinach mozesz pójść znow do pracy co jest nie zgodne z kodeksem pracy a zeby zmierzyć szybe miarka musisz sobie sam przyniesc albo kupic w Castoramie tak samo jest z głupim długopisem prezes firmy bedzie mercedesem A zeczy ludzie z domu przynoszą niech na sali
    Zainteresoway

27.09.2019 15:04

Witam, mam pytanie odnosnie rekrutacji na produkcje. Pare dni temu bylem w firmie na rozmowie, czy zawsze jest potem jakis tel niezaleznie od tego czy kandydat zostal przyjety czy tez nie? Z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje
    Spejson

01.10.2019 12:47

Witam a mam pytanie do Ciebie ,byles na rozmowie kwalifikacyjnej a po jakim czasie Cie zaprosili na nia od momentu zlozenia Cv ?
    Majek

02.10.2019 07:18

Z tego co pamiętam to mówią że do piątku będą się kontaktować tylko z osobami które chcą zatrudnić, mi powtarzali to kilkukrotnie na rozmowie.
    Leszek

15.07.2019 20:10

Witam. Czy moze ktos napisac o systemie pracy na produkcji w Effect Glass? Czy weekendy sa wolne ? Jaki jest system zmianowy? Z gory dziekuje z odp.
    Ja on ona

09.08.2019 03:55

Zmiana pierwsza cały tydzień , druga cały tydzień, nocka cały tydzień.
    jj

09.08.2019 10:37

dokładnie tak
    Pyton

09.08.2019 10:22

Pracowałem w EG na początku było ok ale potem masakra piszecie że firma kładzie nacisk na nauczenie pracownika moze i tak ale podwyzka za tym nie idzi
    K

23.07.2019 21:16

Firma od strony biura robi wrażenie profesjonalizmu natomiast po przejściu na hale następuje zderzenie z rzeczywistością: -przyzwolenie na (usunięte przez administratora) -zachęcanie do łamania przepisów bhp -trudno mi tez nie wspomnieć o lazience przypominającej dworcowa 10lat temu w której nie ma działającego światła... Podsumowując -totalna pomyłka, radzę wybór innego pracodawcy.
    Ja on ona

09.08.2019 03:20

Głupoty gadasz. Łazienka na hali (Bo o tej pewnie mówisz) owszem pozostawia wiele do życzenia i stoi tam tylko dlatego bo musi. Wynika to z przepisów KP .Głowie służy jak palarnia. Ogólnie (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Radzę nie wchodzić. Natomiast w tym roku oddana została po remoncie łazienka wykończona w naprawdę dobrym standardzie w której się nie pali, jest czysto, miło i przyjemnie w środku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Effect Glass?

Kontakt - Effect Glass S.A.

ul. Hauke Bosaka 2 25-214 Kielce

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

Szymek

06.08.2019 15:24

Aplikowałem na stanowisko pracownik produkcji. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w pewnej firmie z pod Kielc produkująca okna. Po wysłaniu CV szybki telefon i zaproszenie na rozmowę. Na spotkaniu powiedziano mi co będzie należeć do moich obowiązków, przedstawienie szczegółów itp. Powiedzieli, że się będziemy w kontakcie. Minęło ponad dwa tygodnie i cisza. Może miał ktoś podobne doświadczenia z tą firmą? Zadzwonią jeszcze czy dać sobie spokój i szukać czegoś innego?
    prac

06.08.2019 16:19

Wyślij sms pod numer telefonu 539 109 109 ja tak zrobiłam , skontaktowali się ze mną i wszystko wyjąśnili.
    Ona

06.08.2019 17:20

Ja wysłałam e-maila i mój znajomy podrzucił cv i cisza. Pewnie kadra nie przyjmuje osób z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności. Pracowałam sezonowo na produkcji ale spożywczej. A chciałam tutaj spróbować bo tam gdzie pracowałam nie miałam umowy o pracy. Inni pracują 10 lat i też nie mają umowy o pracę.
    Ona

24.07.2019 21:04

Witam. Czy przyjmują osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności i czy dla kobiet to jest ciężka praca? Czy na stanowisku dla kobiet jest tam hałas?
    sruu

05.07.2019 12:50

No i sruu poszło tam moje CV :)
    pracuś

16.07.2019 13:42

umowa o pracę.
    Antek

19.07.2019 18:35

Ja też jestem zadowolony. Dużo szkoleń, można się sporo nauczyć. Pozdrawiam.
    Nowa

01.07.2019 12:29

Witam :) Szukam pracy i zastanawiam się nad złożeniem Cv do EG - czy praca jest na 3 zmiany ? czy weekendy wolne ? Praca ciężka jak dla kobiety 47l ? - dzięki za odpowiedź
    Nowaa

03.07.2019 13:36

idź sprawdź, też miałam wątpliwości a teraz pracuję
    Robotnik 1

12.06.2019 13:04

Powiem wam coś z mojej perspektywy - czyli nowego pracownika, gdybym czytał i wierzył wszystkim rzeczom które tu napisano do nigdy nie zainteresowałbym się EG, na szczęście mam swój rozum i teraz wiem że byłby to duży błąd. Moi przedmówcy wielokrotnie narzekają, ale zastanówmy się czy nie jest tak że człowiek i tak będzie narzekał? Pracuję w EG bez mała 7 miesięcy i mogę już powiedzieć że nie zawsze jest różowo, atmosfera w pracy jest taka jaką sobie sami stworzymy, jeśli poddamy się wiecznym utyskiwaniom to i my będziemy zgorzkniali.

24.06.2019 23:56

Taki brak rąk do pracy że już HRowcy na forach zachwalają firmę?
    jaa

02.07.2019 09:06

oczywiście najlepiej sie wymądżać
    Zuza

30.06.2019 11:16

Inwigilacja i (usunięte przez administratora) w pracy (sypia się wszystkie słowa niecenzuralne) , warunki pracy to koszmar (temperatura daje znać już po 10 min przebywaniu na hali prod.). Zresztą szkoda pisać..
    Szarak

27.06.2019 15:45

jakoś to tam wszytko działa.
    Wacuś

24.06.2019 11:21

bywało już lepiej, nowa klima na hali, zobaczymy jak będzie.

24.06.2019 23:50

Klima na hali? Na jednej linii z sześciu. Temperatura w hali powyżej 33 stopnie
    www

27.06.2019 15:39

też prawda.
    Szara_Myszka

17.06.2019 16:37

Jeśli ktoś się zastanawia czy warto tu spróbować pracy, to odpowiadam że tak, szczególnie osoby które pracują na produkcji w inych zakładach docenią EG.

24.06.2019 23:49

Hahaha. Pani chyba w kadrach pracuje...

24.06.2019 23:52

Hahaha. Pani chyba w kadrach pracuje.
    Pan Nikt

19.06.2019 16:55

no to działamy ;-)
    Love

13.06.2019 13:27

:* dla firmy i osobny dla Pani Paulinki z rekrutacji :*
    nick1

14.06.2019 09:31

o tak Pani (usunięte przez administratora)jest super :)
    Palący

07.06.2019 08:58

A ja palę faję i się tego nie wstydzę :)
    też palący

10.06.2019 09:11

W takim razie życzę zdrówka...

11.06.2019 12:27

i powodzenia w żucaniu palenia!

12.05.2019 21:36

Jesli chodzi o szkolenie to czy jest platne?Jesli np.praca nie przypadnie do gustu to czy otrzymuje sie zaplate za za przepracowane dni podczas szkolenia?Czy ktos sie orientuje w temacie?Jak to wyglada?I jak teraz z zarobkami?Czy do szkolenia dostaje sie dodatkowo jakies pieniadze?
    Monia

06.06.2019 12:42

Jest płatne, od razu wiesz ile będziesz zarabiał, z góry informują Cię na rozmowie rekrutacyjnej o tym. Ja właśnie dostałam przedłużoną umowę po okresie próbnym :)

11.06.2019 12:25

nie jest źle, już pierwszego dnia wiesz jaką będziesz mieć stawkę i po jakim czasie ona wzrośnie.
    Martyna

18.12.2017 18:24

A jak wygląda sprawa pracy w biurze/na recepcji? Widzę same wypowiedzi byłych pracowników produkcji.
    Jajo

10.06.2019 09:14

na szczęście już jest dużo lepiej.

11.06.2019 12:24

mi szcęście dopisało :)
    ProdMan

31.05.2019 08:46

a ja już pracuję tu 2 lata, wczesniej pracowałem w innej fabryce w Kielcach i powiem wam że tu jest ok.

02.06.2019 14:10

Dostaliście ją już? Zadowoleni?
    Monia

06.06.2019 12:45

Ja też pracowałam wcześniej na produkcji (w fiemie z taśmami :), tutaj praca wydaje się być poukładana, przynajmniej kobiety nie muszą dzwigać cięzarów.
    Nówka

03.06.2019 12:51

Trzymajcue za mnie kciuki, od śreody zaczynam pracę w Effekcie :), jestem z Daleszyc ciekawe czy ktoś dojeżdza stąd do Kielc, chętnie podziele koszty dojazdu.
    prac A

27.05.2019 09:36

Ostatnio nastały duże zmiany, czuć powiew świeżości :)

02.06.2019 14:09

Hahaha
    Kiksu

31.05.2019 09:39

jakie są godziny pracy, zmiany od której do której?

02.06.2019 14:07

22.30-6.30-14.30. pierwsza zmiana jest nocna i zaczyna się w niedzielę o 22.30
    Jurek ze Spychowa.

27.04.2019 08:53

Każdy kto przyjdzie do EG powinien mieć świadomość ze robi sobie wielka krzywdę zawodową i zdrowotną. W dzisiejszych czasach gdy mamy rynek pracownika i praca sama szuka ludzi trzeba być naprawdę desperatem by się tam zatrudnić. Nie będę więcej pisał. Pozdrawiam.
    Roni

05.03.2019 18:37

Trzeba się natyrać że szok.Obserwacja non stop.Pracowałem tam 2 lata i dość ani minuty dłużej.Ludzie są ok ale czasem jak to w życiu bywa trafi się mniej życzliwy.Przyjmowani są wszyscy łącznie z pensjonariuszami aresztu śledczego,rotacja jest tak ogromna że nowy pracownik przychodzi rano do pracy i po przerwie wychodzi z niecenzuralnym słownictwem na ustach.Właściciel chodzi jak zażądca plantacji i czworaków.Ogólnie jak ktoś chce mało zarabiać i natyrać się jak osioł że ręce po 8 godz ma do połowy łydek i do tego uwielbia lekką nutę bycia nikim to polecam.Tak to prawda o tej firmie krążą prawdziwe legendy.

Zostaw merytoryczną opinię o Effect Glass S.A.