jdnak internet pełen jest pozytywnych infiormacji o ich realizacjach więc @sawannna przegrywasz w pojedynku na argumenty których... nie masz:) w dziedzinie okien, bram, drzwi i rolet w okręgu toruńskim naprawdę mieszka sporo zadowolonych klientow obnecnie
zadowolony Głogowo
20.03.2018 03:08
Ja musiałem od tej firmy brać okna bo deweloper tam miał umowę, ale wiele rzeczy mi nie pasuje. Sprzedali mi za dopłatą zamykacz drzwi balkonowych , który kuwa nie działa od pół roku pierwszy serwisant obiecał przywieść nowy na kulkę, drugi serwisant wysłał mnie do marketu po mocniejszy magnes, trzeci powiedział że to ich standard i działa , ale powierzchnia drzwi jest zbyt duża i nie trzyma , wrócił w tym czasie po pół roku pierwszy serwisant i powiedział , że tych co obiecał nie przywiózł bo nie mają. Tak , że serwis działa błyskawicznie ale drzwi nie. Pytanie po co mi to sprzedali? Nie polecam nikomu
sawanna
03.12.2015 14:11
Zero profesjonalizmu
jaś
26.09.2015 13:06
Niestety nie polecam. Brak totalny profesjonalizmu w zakresie obsługi klienta a zwłaszcza szacunku do niego. Ceny i jakość wykonania usług takie sobie...
Słowa kojarzące się z PHU"OKNO-MONT" (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobre
Atmosfera i ludzie tam pracujący są -bywa różnie.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1400 zl netto
Najbardziej podobało mi się w PHU"OKNO-MONT":
Najbardziej nie podobało mi się w PHU"OKNO-MONT":
Zostaw merytoryczną opinię o PHU"OKNO-MONT"
Nie przegap nowości o PHU"OKNO-MONT"!
PHU"OKNO-MONT"
Toruń
Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy PHU"OKNO-MONT". Przeczytasz poni...