Wagner Transport
4 22 6 1

Opinie o Wagner Transport

Wiktor

Nie wiesz za co i ile masz płacone . Czy to święta noc ???????????????????

Mario
@Wiktor 07.02.2019 06:39

Wiktor a ja płacone dobrze i wiem za co

anonymous
@Mario 15.02.2019 13:26

Polecam, jak się komuś nie chce pracować to się wypisuje głupoty.

pracujący

Powiem tak, mozna by sie przyczepic do pewnych spraw ale ogolnie praca wyglada tak, jak zostalo to przedstawione przy podpisywaniu umowy.

Łoś

Jestem pracownikiem tej firmy i naprawdę nie mogę narzekać . Szefostwo zawsze służy pomocą. Niejednokrotnie szefowa pomogła w wielu sytuacjach . Jeśli jest jakiś problem można się z nimi dogadać. Wypłaty na czas. Nigdy nie było sytuacji , żeby zalegali z płatnością . Co do rotacji kierowców( która nie jest duża ) niestety przyjmując do pracy nowego pracownika (w każdej firmie nie tylko w WT ) nigdy nie wiesz czy owa osoba się sprawdzi. Szkoda , że niektóre osoby zamiast powiedzieć co je boli , wyjaśnić niejasne sprawy z szefową to woli rzucać hejtem w sieci.

Bark

Widzę, że szefostwu pali się pod tylkiem, bo ktoś śmiał zrobić konkurencję jedynej słusznej firmie. Podobnie było jak jeden kierowca (B. Transport) postanowił spróbować swoich sił w transporcie. I właśnie od jego prób u Wagnera kazano pracownikom podpisywać lojalki dot. zakazu konkurencji. Śmieszy mnie ta paniczna reakcja na konkurencję, która wozi ludzi zdezelowanym VW Sharanem. A co to będzie jak wreszcie wystartuje ten większy gracz z daleka, który szuka kierowców... To się posypią peany na cześć szefostwa. ;)

Nie lubię socjalistów
@Bark 15.02.2019 01:47

Reakcja na Klauzulę o zakazie konkurencji wynika chyba z niewiedzy. To coś normalnego, wynikającego z braku kręgosłupa moralnego ludzi, którzy się czasem w firmie zatrudniają. Kradzież klientów, wiedzy, technologii, chyba nie przeczy Pan, jest czymś nagannym? Ot takie prawne zabezpieczenie. Czy tak bardzo to razi? To co Pan prezentuje, Chińczycy określają "chorobą czerwonych oczu", czyli wytrzeszczem oczu powodowanym czyimś sukcesem, w myśl zasady "a żeby wszystkim było tak źle jak mi jest!".

Mario
@Bark 15.02.2019 01:47

Barak nie spinaj się!!! Pracuj gdzie pracujesz

Cezary

Pracuje w Firmie dwa lata i tak sobie myślę ... Mam problem ze swoim samochodem dostaje od Firmy ich samochód, chce wolne mam wolne ,proszę o pieniądze wcześniej dostaje. Cóż praca w nocy jest mało komfortowa ,ale potem jest trzy dni wolnego i jest pięknie . Wracając na ciężarówki jest kabina znaczy buda do spania w Wagner Transport jest mieszkanie dla kierowców do odpoczynku w Gdańsku. A co komu do czyjegoś zmęczenia ???? To teraz tylko tyle, później będę bardziej wylewny. Pozdrawiam Wszystkich, uściski dla ;(usunięte przez administratora)

Kierowca

Chciałbym jako wieloletni kierowca w tej firmie napisać kilka słów odnośnie całej dyskusji rozpoczętej przez Szanownego Pana Bolo :D:D ;) ;) ;) Jeżeli jesteś osobą szczerą, uczciwą i potrafisz docenić pracę którą posiadasz to lepszego adresu nie mogłeś znaleźć. Zarobki są na bardzo dobrym poziomie. Czytając niektóre opinie przecieram oczy ze zdumienia. Przecież każdy z kierowców jest informowany, że dyżury są płatne w 50% oczywiście jeżeli podczas jego trwania nie zajdzie potrzeba wyjazdu - wtedy traktowany jest jak normalny dzień pracy. Wszystkie busy są kupowane nowe i ich stan techniczny jest utrzymywany na wysokim poziomie. Najstarszy jest z 2015 roku więc o czymś to świadczy. Jeżeli zajdzie potrzeba urlopu, to praktycznie za każdym razem nie ma z tym problemu. Dla kierowców zostało nawet wynajęte mieszkanie w okolicy przystanku końcowego, aby w fajnych warunkach oczekiwać kursu powrotnego. Na prawdę nie ma się do czego przyczepić.

szk

Jeżeli chodzi o firmę Wagner Transport, to mogę coś nie coś powiedzieć. Co prawda nie o stosunkach pracodawca- pracownik. Nie do końca polecam ta firme. Zauważając jaka jest rotacja kierowców w tej firmie i widząc jacy są przemeczeni to chyba coś dzieje się nie tak. Wiem, że nie jest to łatwa praca, ale ludzi trzeba szanować.

Wiktor

Nie wiesz za co i ile masz płacone. Czy pracujesz w nocy , święta ,sobota , niedziela jeden czort. Szefowa jest zmęczona kierowcami i cię unika. Przyjmują teraz takich kierowców że aż strach. Rotacja kierowców straszna . Dyżur dla kierowcy to 24 godziny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bezpłatny.

AntyWiktor
@Wiktor 07.02.2019 06:32

Nie byłoby problemu, gdyby przed podpisaniem przeczytało się umowę. A jeśli się przeczytało i zgodziło na warunki, to zachowujmy się jak człowiek dorosły odpowiedzialny za swoje decyzje.

Kierowca
@Wiktor 07.02.2019 06:32

Szanowny kolego, Wystarczy ustalić warunki zatrudnienia na początku. Jeżeli masz wątpliwości to pytaj. Szefowa nie unika nikogo, nawet w trudnych i kontrowersyjnych kwestiach. Specyfika transportu osobowego w powiązaniu z transportem lotniczym bardziej zależnym niż drogowy od pogody powoduje czasem sytuacje nieprzewidziane, takie jak odwołane czy opóźnione loty. Ludzie podróżują w nocy i za dnia i my kierowcy na tym zarabiamy dostosowując się do potrzeb rynku (pasażerów). Zawsze możesz w życiu robić coś innego. W korporacjach mówią o takich: postanowił kontynuować karierę zawodową poza strukturami naszej organizacji. Zanim publicznie podniesiesz jakieś zarzuty upewnij się, że wykorzystałeś inne możliwości wyjaśnienia swoich wątpliwości. Tak czynią ludzie zrównoważeni i dojrzali.

Matio
@Wiktor 07.02.2019 06:32

Wiktor!! Praca dobra. Wypłata na czas. Szefowa super. Nie siej fermentu.

anonymous
@Wiktor 07.02.2019 06:32

Bzdury, Ja wiem za ile pracuję.Jest to zawsze ustalane z Szefową przy zatrudnianiu - jak chyba w każdej pracy.Wypłaty na czas - nie ma z tym problemu. Ci ludzie ( właściciele) mają też dzieci, rodzine i potrzebują czasami odetchną, odreagować ... lub sie nadzwyczajniej wyspać. A są do naszej dyspozycji pod telefonem 24 h/ dobę - więc czasami mają prawo być zmęczeni.

WAGNER TRANSPORT POLECAM!!! :)

Jeśli chodzi o pracę w firmie to serdecznie polecam , nigdy nie było tu takich problemów jak opisuje Pan robiący (usunięte przez administratora) burzę, to że jemu w życiu nie wyszło (na swoje własne życzenie) to na pewno nie wina Szefostwa. Szefowa świetna Kobieta, która zawsze pomoże, doradzi, podpowie. Nigdy nie było problemów z wypłatami, a jeśli chodzi o dni wolne to trzeba było zgłaszać. Myślę, że nie powinien wypowiadać się ten kto mało wie a głośno szczeka :) Serdecznie pozdrawiam. Ps. Może czas wrócić do koguta.

Kierowca
Zweryfikowany użytkownik

Pracuje w firmie Wagner Transport mnie nikt nie oszukał ani nie zabrał nic z wypłaty wręcz odwrotnie prędzej Szefowa dołoży a jak ktoś bierze zaliczki to niech się nie dziwi że trzeba to oddać a co do przemęczenie nikt nikogo nie zmusza do przemeczania wystarczy powiedzieć że się źle czuje i Szefostwo zrozumie Bolo i Zawiedziona i jeszcze zięć piszą nie prawdę że jest tak źle podkladaja świnie bo trzeba było oddać to co wzięli i poza tym nie dziwię się że podziękowania jak działał na niekorzyść firmy

Bolo

Nie polecam pracy w tej firmie jak dajesz z siebie wszystko jest ok jak tylko coś to jesteś zmieszany z błotem (usunięte przez administratora)

HejtNaBolo
@Bolo 11.02.2019 16:08

Podpisując umowę zobowiązujesz się do "dawania z siebie wszystkiego". Chcesz medal za to, że należycie wykonujesz pracę? Wystarczy zachowywać się uczciwie (np. nie kraść).

Zawiedziona

Nie polecam, szefostwo odwala samowolkę w stosunku do pracownikow. Kierowcy jeżdżą przemęczeni, nie ważne czy maja rodziny i swoje życie, nawrotki i nadgodziny w grafik wpisane wieczne. Ludzie często nie dostają wypłat albo najzwyczajniej w świecie maja potrącane duże kwoty pieniędzy. Wagner Transport to nie firma... to (usunięte przez administratora). Moje sugestie dla Wagner Transport: Zacząć myśleć mózgiem nie pieniędzmi Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Mniej cwaniakować

Arek
@Zawiedziona 12.02.2019 22:51

Ja jeżdżę i mam czas na spanie i odpoczynek jak ktoś pracuje na 2 etaty to może jest niewypoczety a co do wypłat to ja nie narzekam Szefowa ani razu mi nic nie potracila jak ktoś nabierze zaliczek to może tak jest

HejtNaBolo
@Arek 13.02.2019 23:12

Całkowita nieprawda. Praca kierowcy jest jak wiadomo ciężka, ale przepisy wszelkie są przestrzegane. Jeśli potrzebujesz wolnego, przerwy czy odpoczynku, wystarczy zgłosić dany fakt. No chyba, że jest się trzydziestokilkuletnim dzieckiem, które nie jest w stanie dbać o własny interes.

Bolo

Pracowałem w tej firmie nie polecam hamstwo w państwie wszystko było ok do póki córka nie otworzyła firmy z przewozami wtedy zostałem zwolniony i wyrzucony jak pies bez wynagrodzenia powód bo w ogłoszeniu był podany mój numer tel

Arek
@Bolo 11.02.2019 18:19

A ty byłeś w porządku do pracodawcy że tak narzekasz dali Ci pracę jak by ci się nie podobało to byś się nie przyja

HejtNaBolo
@Bolo 11.02.2019 18:19

...Twój nr telefonu (oczywiście całkowity przypadek) i zdjęcie Twojego auta z widocznymi numerami rejestracyjnymi (też oczywiście przypadek. Bolo, czytałeś klauzulę o zakazie konkurencji? Pokaż trochę klasy człowieku.

AntyBolo

Pracodawca uczciwy i bardzo pozytywnie nastawiony do pracownika, jak widać po ostatnich komentarzach, być może zbyt pozytywnie. Żadnych problemów, w każdej kwestii można się dogadać (o ile ma się odwagę cywilną rozmawiać twarzą w twarz a nie za plecami). Warunki pracy znane od początku, więc jak ktoś składa swój podpis na umowie a potem krzyczy "gwałcą" to jest człowiekiem infantylnym, niepoważnym. Niestety najbardziej krzyczą ludzie godni pożałowania, bez kręgosłupa moralnego. Bolo, mam nadzieję, że będzie Ci się wiodło w życiu na miarę Twojej postawy.

Zbyszek

Witam wszystkich Muszę napisać kilka słów ponieważ gdy widzę że ktoś pisze źle o tej firmie własnym oczom nie wierzę . Pracowałem w tej firmie przez kilka lat jako kierowca i jeżeli ktoś chce zarobić dobre pieniądze to naprawdę dobry adres. Praca odpowiedzialna ale dobrze płatna . Na pewno nie jest to praca dla amatorów aczkolwiek dla ludzi odpowiedzialnych i rzetelnych . Moje sugestie dla Wagner Transport: Życzę wam wiele wytrwałości I lepszej obsady kierowców . Lubię atmosferę w Wagner Transport za: Nowe samochody do pracy Dobre godziny pracy

Arek

Witam polecam firmę Pracodawca jest wprzadku do pracowników pomaga kierowcom niektórzy o tym zapominają Polecam super praca i szefostwo Lubię atmosferę w Wagner Transport za: Nie ma problemu z wolnymi dniami jak ktoś potrzebuje

Misiek

Wagner już się dorobił. Pracowników traktuje jak śmieci. Którzy mają (usunięte przez administratora) Pauzy na małych busach się odbiera a dotego grosze płaci. Więcej w mpku człowiek zarobi i więcej w domu będzie. Nikomu tam pracy niepolecam.

Wiktor
@Misiek 07.02.2019 20:41

Oj Misiek. Wagner pewnie w kredytach. A jak chcesz to pracuj w MPK.

Misiek
@Wiktor 08.02.2019 06:39

Żadne autobusy już. Pieniądze wyrzucone w błoto.

Pasażer

Po dotarciu do busa nie wiedziałem do kogo zgłosić swoja obecność. Nikogo nie było na miejscu kierowcy więc wsiadłem do środka. Po kilku minutach zadzwonił do mnie kierowca z ogromnymi pretensjami, że się do niego nie zgłosiłem, a kiedy poprosiłem czy sam nie może do mnie podejść bo koło mnie siedzi zapięte w foteliku pasami 3 miesięczne niemowle i nie chce fatygować jego matki niepotrzebnym odpinaniem i ponownym zapinaniem tego dziecka odpowiedział: "jak pan chce to może zaraz pan wysiąść i nigdzie nie pojechać" Wystarczyłoby w zupełności gdyby tylko podniósł się lekko i odwrócił w kierunku pasażerów tak abym mógł potwierdzić swoją obecność. Co więcej Wasz kierowca nie ma żadnego identyfikatora, ani żadnego innego innego elementu, który mógłby go w jakiś sposób wyróżnić. Podsumowując, Wasz kierowca to zwykły, biedny, sfrustrowany c(usunięte przez administratora) który nigdy nie powinien pracować z ludźmi. Zatrudnianie takich osobników w dzisiejszych czasach to błąd, który prędzej czy później odbije Wam się czkawką. Moje sugestie dla Wagner Transport: Moje sugestie wynikają z treści mojej opinii. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Napisałem to już w treści mojej opinii.

Wiktor
@Pasażer 18.10.2018 17:29

Coś (usunięte przez administratora) Jak nie było kierowcy to jak wsiadłeś???????? A obecność to się zgłasza na lekcji . A ty baranie co robisz jako murzyn gdzieś tam za pare ojro piszesz jeszcze o kierowcy???? Ucz się zrób uprawnienia , zapłać za nie i będziesz kierowcą .

Heniek

Jakieś zmiany w zarobkach mieliście. Ostatnio ktoś narzekał a ponieważ interesuje mnie tu praca dlatego pytam.

Jarosław

@Łukaszzzzzzz Co dokładniej rozumiesz przez stwierdzenie "potem wychodzi szydło z worka"? Ponadto, nie umieściłeś w swojej opinii nazbyt wielu konkretów na temat firmy Wagner Transport, jedynie pewne stwierdzenia, których niczym nie podparłeś. W związku z tym, chciałbym Cię prosić o więcej szczegółów.

Administrator

Co powiecie na temat zarobków w Wagner Transport? Czy ich poziom od czasu dodania ostatniej opinii uległ zmianie?

Klient
@Administrator 09.04.2018 15:51

Zarobki kiepskie na maxa!!!!! a obowiązków masaaaaaaa!!!

Łukaszzzzzzz
@Administrator 09.04.2018 15:51

Nic się nie zmieniło, mam znajomego pracującego tam i nawet wypłaty nie są zawsze na czas ( nie raz chciałem jechać gdzieś ale wieczny problem z kasą bo jeszcze nie wpłynęła i będzie po weekendzie, przecież to jest chore )

Łukaszzzzzzz

Nie polecam !!!!!! Nie ważne jakie stanowisko czy kierowca czy na telefonie . Praca w święta , nocki, weekendy bez żadnych premii nawet na święta. Wynagrodzenie śmieszne a obowiązków każdy ma bardzo dużo. Śmiech na sali żeby pasażer był ponad ludzi pracujących w firmie , przecież to pracownicy są fundamentem tego . Na początku wszystko pięknie fajnie , ale to tylko początek, potem wychodzi szydło z worka .

Jarosław

@Klient, Twoim zdaniem wynagrodzenie jest nieadekwatne do nałożonych przez pracodawcę obowiązków. Czy mógłbyś konkretnie przedstawić na czym polega Twoja praca w Wagner Transport i w oparciu o jakie warunki zatrudnienia ją wykonujesz?

Gość

NIE POLECAM!!! Dostępność 24h świątek piątek czy niedziela, masa obowiązków a zarobki marne, brak premii. Chcesz się rozwijać - to nie w tej firmie. Na początku pięknie, ładnie, obiecująco, ale to tyko początki.

rush

Pracy dla kierowców nie polecam.

Klient

Witam. Praca ciezka duzo obowiazkow dziewczyny spoko ale jedno co jest smieszne to trzeba byc w gotowosci 24 na dobe bez zadnych premii zwykla pensja. Ja nie polecam

Marek

(usunięte przez administratora) nie polecam

Zostaw opinię o Wagner Transport - Olsztyn

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wagner Transport