Limango Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Limango Polska Sp. z o.o.

Limango Polska Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Limango Polska Sp. z o.o.!

23.10.2024 13:31

Witamy w limango!

limango to europejska platforma zakupowa oferująca starannie wyselekcjonowane produkty w atrakcyjnych cenach, skierowane przede wszystkim do rodzin. Jako część Grupy OTTO – jednego z liderów europejskiego rynku e-commerce, łączymy rodziny z inspirującymi markami, wyjątkowymi okazjami i produktami, które naprawdę odpowiadają ich potrzebom. Naszą ambicją jest umacnianie pozycji limango jako jednej z wiodących europejskich platform zakupowych z ofertami w obniżonych cenach dla rodzin i nie tylko.
    Obecnie limango działa w Niemczech, Polsce, Austrii i Holandii, oferując jeden z największych wyborów produktów dla całej rodziny – od mody i akcesoriów, przez zabawki, artykuły outdoorowe i kosmetyki, aż po wyposażenie domu oraz oferty podróżnicze.

Za platformą stoi zespół, który ceni dobrą atmosferę, zaufanie, współpracę, elastyczność oraz możliwość wywierania realnego wpływu. W Monachium i Wrocławiu pracujemy w modelu hybrydowym, spotykając się w biurze dwa dni w tygodniu. Jednocześnie pozostajemy otwarci na osoby pracujące zdalnie, które podzielają nasze podejście do współpracy i chcą mieć realny wpływ na rozwój firmy.

Wywiadu udzielił/aLimango Polska

25.10.2024 11:02

Jakie wartości są najważniejsze w Limango?

W Limango kładziemy duży nacisk na zaufanie, współpracę i rozwój. Zaufanie tworzy otwartą atmosferę, w której pracownicy mogą swobodnie dzielić się pomysłami. Współpraca w naszej firmie sprzyja innowacyjności, a rozwój zawodowy i osobisty jest wspierany przez różnorodne inicjatywy edukacyjne.

Jak wygląda proces rekrutacji?

Nasz proces rekrutacji jest przejrzysty i składa się z kilku kluczowych etapów. Po pierwsze, jeśli jesteś zainteresowany współpracą, przeglądaj oferty pracy na naszej stronie. Jeśli nie widzisz nic dla siebie, możesz wysłać aplikację przez ogólny formularz, pamiętając o wskazaniu interesującego Cię działu. Po dostarczeniu CV przeprowadzamy wstępną selekcję, a wybrani kandydaci są zapraszani na rozmowę, która odbywa się zdalnie. Na końcu, jeśli otrzymasz pozytywną informację zwrotną, przystąpisz do formalności i onboardingu.

Jakie benefity oferuje Limango swoim pracownikom?

Oferujemy atrakcyjny pakiet benefitów, w tym elastyczne godziny pracy, możliwość pracy zdalnej, opiekę medyczną oraz zajęcia językowe. Regularnie organizujemy imprezy integracyjne oraz wydarzenia świąteczne, które wzmacniają relacje w zespole.

Jak firma wspiera rozwój pracowników?

Limango stawia na rozwój swoich pracowników poprzez różnorodne programy szkoleniowe i mentoringowe. Umożliwiamy pracownikom uczestnictwo w kursach oraz warsztatach, które są dostosowane do ich potrzeb. Dodatkowo, zachęcamy do angażowania się w projekty międzydziałowe, co pozwala na zdobywanie nowych umiejętności oraz cennego doświadczenia w różnych obszarach działalności firmy. Dzięki temu każdy może rozwijać swoje kompetencje i budować ścieżkę kariery w Limango.

Jakie są możliwości awansu w Limango?

Promujemy awanse wewnętrzne i oferujemy jasne ścieżki kariery. Regularne oceny wydajności pomagają pracownikom zrozumieć, jakie umiejętności warto rozwijać. Dzięki temu nasi pracownicy mają realne szanse na awans oraz rozwój w różnych departamentach.

12.02.2025 18:08

Bardzo pozytywne wrażenia po rozmowie rekrutacyjnej, miła atmosfera, konkretne pytania i szybki feedback aplikowalem na stanowisko Buying Assistant. Widać, że firma zna się na rzeczy i szanuje kandydatów. Polecam!
    Ex pracownik

24.07.2024 15:35

Praca w Limango to było super doświadczenie. Ekipa była świetna - profesjonalna i bardzo przyjazna. Atmosfera w biurze była naprawdę fajna, a firma dbała o pracowników, oferując elastyczne godziny i fajne benefity. Czułem, że moje pomysły są doceniane i miałem szansę się rozwijać. Limango to idealne miejsce, jeśli szukasz rozwojowego miejsca

08.08.2024 10:33

Dziękujemy za ciepłe słowa. Cieszymy się, że Twoje doświadczenia w Limango były pozytywne i że doceniłeś atmosferę oraz wsparcie, które oferujemy. Życzymy Ci wielu sukcesów :)

16.03.2024 13:59

@@Pracodawca Jako kandydat, który miał przyjemność uczestniczyć w waszym procesie rekrutacyjnym, chciałbym podzielić się swoją pozytywną opinią na temat waszej firmy. Wasz proces rekrutacyjny był bardzo dobrze przeprowadzony i pozostawił we mnie bardzo dobre wrażenie. Każdy krok procesu był starannie przemyślany i klarownie komunikowany, co sprawiło, że czułem się zaangażowany i zrozumiany przez cały czas. Wasze podejście do kandydatów było bardzo pozytywne i wspierające, co zdecydowanie ułatwiło mi przejście przez etapy rekrutacji.

26.03.2024 13:52

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze starania są doceniane. Naszym celem zawsze jest zapewnienie profesjonalnej i przyjemnej atmosfery podczas każdego procesu. Jeszcze raz dziękujemy za wsparcie i zaufanie! Pozdrawiamy Zespol Limango :)
    anonimka

27.02.2026 12:22

Warto przyjrzeć się jakości zarządzania w pewnym zespole. Obecny lider sprawia wrażenie osoby nieprzygotowanej do tej roli – brakuje kompetencji komunikacyjnych i umiejętności pracy z ludźmi.Zamiast realnego wsparcia pojawia się micromanagement i nadmierna kontrola. Nie ma regularnych spotkań zespołu ani działań, które scalałyby ludzi i budowały współpracę. Zdarza się obcinanie godzin bez wcześniejszej rozmowy z pracownikiem, co powoduje brak poczucia stabilności i zniechęca do pracy…Myślę też, że panujaca atmosfera powinna być bardziej profesjonalna i służbowa, a nie oparta na plotkach, wyśmiewaniu czy poruszaniu prywatnych spraw na forum. Ale może to tylko moje czepialstwo. Niepokojące jest również komentowanie przełożonych z wyższego szczebla oraz poprzednika w negatywny sposób. Osobiscie dla mnie - w porównaniu do poprzedniego przełożonego poziom profesjonalizmu niestety spadł. Zespół ma potencjał, ale potrzebuje dojrzałego i odpowiedzialnego zarządzania.

anonimka

23.04.2026 12:38

Niestety mam wrażenie, że nawet jeśli takie sygnały się pojawiają, to góra zarządzająca i tak niewiele z tym robi. Wystarczy spojrzeć chociażby na obecność liderki w biurze – specjaliści mają obowiązek przychodzić, a ona sama praktycznie nie jest obecna. Trudno mówić o realnym zarządzaniu zespołem w takich warunkach. Dodatkowo wiele problemów jest zamiatanych pod dywan – przykrywanych sztucznym uśmiechem zamiast faktycznego rozwiązania. To powoduje frustrację i poczucie, że nic się nie zmieni. Dla mnie osobiście ten zespół już dawno przestał funkcjonować tak, jak powinien. Mam też wrażenie, że niektórzy nie powinni mieć pod sobą tak dużych zespołów, skoro mają trudności z zarządzaniem nawet własną pracą.

28.04.2026 13:56

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każdy głos jest dla nas ważny, dlatego mamy również wewnętrzne, w pełni anonimowe Exit Interview, w którym można przekazać szczegółowy feedback, także wskazując, którego zespołu dotyczy dana sytuacja. To dla nas kluczowe, bo tylko wtedy możemy realnie coś poprawić lub wyjaśnić. Chcemy też podkreślić, że zarządzanie zespołem zdalnie jest możliwe, a w Limango funkcjonuje zasada obecności w biurze 8 dni w miesiącu. Nie zawsze wszyscy pracownicy i liderzy mają te same dni biurowe, dlatego nie każda osoba widzi pełny obraz obecności innych. Możemy jednak zapewnić, że nasi liderzy przestrzegają ustalonych zasad. Jesteśmy otwarci na konstruktywny feedback i zależy nam, aby każdy pracownik miał przestrzeń do zgłaszania swoich uwag.

Andew

16.04.2026 20:39

Praca w tej firmie jest poniżej krytyki. Kazali mi przyjechać na dodatkowe szkolenia na własny koszt gdzie jeszcze nie zapłacili za ten dzień. Dziewczyna od szkolenia sie spóźniła i nie tylko była nie miła, ale jeszcze pokrzykiwała sobie. Kolesiostwo straszne, (usunięte przez administratora) i niskie zarobki. Po roku odeszłam

03.03.2026 21:20

W jakich godzinach odbywa sie praca na stanowisku CRM Customer Inspiration & Engagement Manager with German? ktos sie orientuje?

09.04.2026 14:57

Dziekujemy za pytanie. Na tym stanowisku, podobnie jak w całej firmie, obowiązują elastyczne godziny pracy, możesz zaczynać między 8:00 a 10:00

Amadeusz

09.04.2026 18:26

A widełki jakie?

12.03.2026 16:11

Hi! I have applied for the CRM Position and was wondering how the atmosphere in this department is? Can I count on flexible working hours (start between 8 - 10) and how is the workload?

09.04.2026 14:56

The atmosphere in the team is very friendly. We have a Polish-German team that supports each other in day-to-day work. As for working hours, you can start your day flexibly between 8:00 and 10:00. Regarding the workload, it is generally manageable and well-balanced, although it can vary depending on ongoing projects and priorities :) Let me know if you have any other questions!
    ekspertini

01.04.2026 16:17

Czy ktoś wie jak zarobi na Junior CRM Specialist?
    Ex pracownik

11.07.2025 12:06

Praca w tej firmie była jedna z najgorszych w mojej karierze, nie miałam jeszcze możliwości spotkania się z takim traktowaniem własnego pracownika, który sam został wybrany w rekrutacji przez pracodawcę. Pracownicy są zastraszani a wszelkie "spotkania" twarzą w twarz z kierownikiem są prowadzone w sposób nieumiejętny, charakteryzujace się rażącym brakiem komunikacji już od samego początku oraz pewnego rodzaju pokazywaniem pracownikowi, że jest tylko i wyłącznie pionkiem. Spotkania kończą się płaczem pracownika, gdyż błędy zdarzajace się początku kariery pracownika eskalują do rozmiarów supernovy. Nagminne twierdzenie kierownika "będziesz chciał k***a wypłatę, to zobaczysz" jest co najwyżej żałosne oraz pokazujące wielkie standardy tej firmy. Firma pozuje na pełną troski, towarzyską oraz dającą wszelkiego rodzaju benefity- niestety tylko na początku się tak kreuje.... Na koniec nie dostaniesz nawet słowa "powodzenia" no bo zwyczajnie po co? Każdemu radzę zastanowić się dwa razy zanim tutaj zaaplikuje.

11.07.2025 12:22

Przykro nam czytać, że Twoje doświadczenia związane z pracą w naszej firmie były tak negatywne. Traktujemy każdy sygnał tego typu bardzo poważnie i zależy nam na tym, aby zapewniać naszym pracownikom środowisko pracy oparte na szacunku, dialogu i wsparciu. Chcielibyśmy dokładnie przyjrzeć się opisanej przez Ciebie sytuacji, jednak potrzebujemy więcej informacji, aby móc to zweryfikować i jeśli zajdzie taka potrzeba podjąć odpowiednie działania. Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli zechcesz skontaktować się z nami bezpośrednio i anonimowo
    Artur

15.02.2026 15:50

To co odpisujesz jest bardzo niepokojące, szczególnie, że myślę o aplikacji tam... Czy możesz rozwinąć wątek? Jaki to dział? HR zna sytuację? Firma podjęła jakieś działania?
    Amadeusz

16.04.2025 19:05

Hej. Może się ktoś podzielić doświadczeniami/ wrażeniami na pozycji/ rekrutacji jako "Junior Customer Service with German- 100% remote possible"?

25.04.2025 12:34

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem "Junior Customer Service with German"! Rekrutacja na tę pozycję przebiega w kilku prostych etapach, po analizie CV zapraszamy wybrane osoby na rozmowę z rekruterem, a następnie odbywa się spotkanie z team leaderem. Staramy się, żeby cały proces był możliwie szybki i komfortowy. Jeśli chodzi o samą rolę, to rzeczywiście jest możliwość pracy w 100% zdalnie. Na co dzień nasi Juniorzy wspierają klientów niemieckojęzycznych, głównie mailowo i przez telefon, a cały zespół jest bardzo wspierający i pomocny. Zależy nam na dobrej atmosferze i współpracy :)
    gillu

26.11.2025 18:40

Rozumiem, że niemiecki na poziomie C1 jest głównym wymogiem? A doświadczenie w call centrach jest brane pod uwagę?
    Marta

15.09.2025 15:20

Porażka rekrutacja do działu lca nie wiem po co szukają chyba studentów. Zawracanie głowy 😕
    Test

23.07.2025 15:25

Czy bardzo dużo jest pracy po angielsku?

27.03.2025 14:46

Doświadczenie, które utwierdziło mnie w decyzji o zmianie ścieżki zawodowej. W organizacji powszechne jest lekceważące traktowanie pracowników niższego szczebla. Szkolenie wdrożeniowe ogranicza się do absolutnego minimum. Na błędy, które naturalnie mogą pojawić się w okresie nauki, nie ma przestrzeni – zamiast wsparcia i konstruktywnej informacji zwrotnej można się spodziewać skarg kierowanych „w górę”, za plecami pracownika. Organizacja dużo mówi o wartościach, ale niestety – na deklaracjach się kończy. W praktyce liczy się to, jak bardzo pozwalasz sobą manipulować, jak pokornie znosisz nieprofesjonalne zachowania przełożonych i jak często przywdziewasz wymuszony uśmiech. Atmosfera stresu i napięcia, a momentami wręcz strachu, staje się dla wielu codziennością. Kultura tzw. „networkingu” polega na nieustannym budowaniu pozorów – spotkaniach towarzyskich menedżerów przy kawie, podczas gdy pracownicy liniowi wykonują całą rzeczywistą pracę. Awans czy uznanie nie wynikają z kompetencji czy zaangażowania, a raczej z umiejętności przypodobania się właściwym osobom. Osobiście zdecydowałam się nie przyzwyczajać i poszukać miejsca, w którym rzeczywiste wartości idą w parze z codzienną praktyką.

09.04.2025 15:10

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i doświadczeniem. Przykro nam, że Twoje doświadczenie w naszej organizacji nie spełniło Twoich oczekiwań. Zależy nam na ciągłym doskonaleniu naszych procesów, w tym szkoleń wdrożeniowych i komunikacji w zespole, aby zapewnić naszym pracownikom jak najlepsze warunki do rozwoju. Twoje uwagi dotyczące atmosfery pracy, wsparcia ze strony przełożonych oraz kultury organizacyjnej są dla nas bardzo istotne i będziemy je analizować, by wprowadzać zmiany, które poprawią jakość współpracy i relacji w firmie. Cieszymy się, że podjęłaś decyzję o dalszym rozwoju zawodowym i życzymy Ci powodzenia na nowej ścieżce kariery.
    Bonobo

04.07.2025 12:29

Zgadzam się. Małe(usunięte przez administratora) drobnostki, z których wnioski na przyszłość dałoby się wyjaśnić rozmową w cztery oczy, nagle eskalują do rozmiarów Everestu na którym siedzi (I patrzy z góry) czterech CXO I szuka kogo by tu tym razem obwinić. Byle tylko nie dyrektorów jeżdżących Teslą. Kolesiostwo jest powszechne, płace nienajlepsze (no bo dyrektor przecież nie będzie jeździł starym modelem Tesli), a atmosfera niby miła przypominająca rodzinę (dysfunkcyjną jeśli już), ale po co mi druga rodzina? Jedną już mam, prawdziwą, I to na niej mi najbardziej zależy. Na niższych szczeblach najlepiej trzymać głowę nisko, robić swoje i liczyć, że nie oberwie się przy okazji rykoszetem. Narazie tyle mam do powiedzenia.

03.06.2025 11:02

Brak profesjonalizmu w kontekście procesu rekrutacji na (w mojej ocenie) odpowiedzialne, kierownicze stanowisko. 1) brak feedbacku i jakiejkolwiek informacji odnośnie wyniku rekrutacji 2) przeprowadzający rozmowę był ubrany w bluzę hoodie… 3) rozmowa na „Ty”, trochę niezrozumiały standard w przypadku rekrutacji

12.06.2025 12:23

Dziękujemy za opinię! Odpowiadajac, stawiamy na otwartość i swobodną atmosferę, dlatego rozmowy prowadzimy na „Ty”, a formalny ubiór nie jest dla nas wyznacznikiem profesjonalizmu. Zależy nam, by już na etapie rekrutacji pokazać partnerskie podejście i naszą kulturę pracy. Przepraszamy natomiast za brak informacji zwrotnej po spotkaniu, to zdecydowanie coś, na co musimy zwrocic uwage.
    Amelia

09.06.2025 22:12

Czy ktoś z was miał już rozmowę rekrutacyjną na pozycję BI Analyst Customer Service, podzielcie się wrażeniami
    ID

25.04.2025 12:40

Chciałbym aplikować na stoniwsko Fashion Assistant. Czy ktoś wie na jakim poziomie trzeba znać angielski?
    Kandydat_

25.04.2025 12:31

Firma od ponad 3 miesięcy prowadzi rekrutację na stanowisko Recruitment and Employer Branding Specialist. Kandydaci (nie tylko ja) przesyłają dopracowane CV, w pełni zgodne z wymaganiami – które pozostają bez jakiejkolwiek odpowiedzi, nawet automatycznego podziękowania za udział w procesie. Po tak długim czasie od publikacji ogłoszenia wygląda to bardzo nieprofesjonalnie i sprawia wrażenie, jakby firma jedynie budowała bazę kandydatów albo prowadziła fikcyjny proces „dla zasady”, żeby było co robić. Szanujmy swój czas nawzajem – zwłaszcza gdy mówimy o rekrutacji w obszarze HR i employer brandingu.

25.04.2025 12:39

Dziękujemy za przesłanie aplikacji oraz za podzielenie się swoją opinią. Rekrutacja na stanowisko Recruitment and Employer Branding Specialist trwała dłużej niż planowaliśmy, m.in. ze względu na wewnętrzne zmiany. Staramy się, aby każdy kandydat otrzymał informację zwrotną, Jeśli w tym przypadku tak się nie stało, przepraszamy i traktujemy to jako ważny sygnał do poprawy. Dziękujemy za zaangażowanie i zainteresowanie limango.
    Kandydat_

25.04.2025 12:20

Firma od ponad 3 miesięcy prowadzi rekrutację na stanowisko Recruitment and Employer Branding Specialist. Kandydaci (nie tylko ja) przesyłają dopracowane CV, w pełni zgodne z wymaganiami – które pozostają bez jakiejkolwiek odpowiedzi, nawet automatycznego podziękowania za udział w procesie. Po tak długim czasie od publikacji ogłoszenia wygląda to bardzo nieprofesjonalnie i sprawia wrażenie, jakby firma jedynie budowała bazę kandydatów albo prowadziła fikcyjny proces, żeby było co robić. Szanujmy swój czas nawzajem – zwłaszcza gdy mówimy o rekrutacji w obszarze HR i employer brandingu.

15.04.2025 08:03

Aplikowałem/am na stanowisko zgodne z moim doświadczeniem i kwalifikacjami, jednak już na etapie przesłania CV otrzymałem/am odmowę – bez żadnego uzasadnienia. Dwukrotnie zwracałem/am się z prośbą o wyjaśnienie decyzji, ale nie otrzymałem/am żadnej odpowiedzi.

15.04.2025 16:33

Przykro nam, że nie otrzymałeś/aś odpowiedzi na Twoje wcześniejsze prośby o feedback – to nie jest standard, do którego dążymy. Zależy nam na rzetelnej i szanującej komunikacji z kandydatami. Żeby móc zweryfikować sprawę i wrócić z konkretną informacją, prosimy o przesłanie kilku szczegółów mailowo, na adres: [email protected] – imię i nazwisko użyte w aplikacji, – stanowisko, na które została złożona aplikacja, – przybliżona data przesłania CV. Po otrzymaniu tych informacji postaramy się jak najszybciej wrócić z odpowiedzią, żeby wyjaśnić sytuację.

03.03.2025 23:12

W jaki sposób przebiega proces rekrutacyjny na stanowisko Trainee Shop Management z językiem niemieckim i angielskim?

09.04.2025 15:14

Proces rekrutacyjny na stanowisko Trainee Shop Management z językiem niemieckim i angielskim zaczyna się rozmową z rekruterem, która ma na celu weryfikację doświadczenia, umiejętności językowych i motywacji. Następnie odbywa się rozmowa z liderem, gdzie oceniane są kompetencje zawodowe i dopasowanie do zespołu. Ostatni etap to study case, czyli analiza przypadku związana z wykorzystaniem jezyka w obszarze tlumaczen. Po tych etapach kandydat otrzymuje informację zwrotną :)
    pracownik9763

31.03.2025 18:41

Ile czeka się na odpowiedź w procesie rekrutacyjnym po wysłaniu cv?

01.04.2025 18:10

Dziekujemy za pytanie, czas oczekiwania na odpowiedź w procesie rekrutacyjnym może się różnić w zależności od stanowiska i liczby zgłoszeń, ale zazwyczaj wynosi od kilku dni do około dwóch tygodni. Jeśli po tym czasie nie otrzymasz informacji, warto dopytać o status aplikacji rekrutera :)
    Karol

01.04.2025 18:03

Widzę, że oferują zdalną dla osób z niem. Ale czy jest to 100% zdalna (5 dni roboczych remote na 5 dni) czy hybryda przykryta 2 dniami pracy z domu? Pytam bo jestem z Kielc.

01.04.2025 18:08

Dziekujemy za pytanie, tak, dla osób spoza Wrocławia kontrakt jest w pełni zdalny, co oznacza możliwość pracy zdalnej przez 5 dni w tygodniu.
    Monika

12.02.2025 15:32

Chciałbym aplikować na stoniwsko AP accountant. Czy ktoś wie na jakim poziomie trzeba znać angielski? Czy "komuniaktywny" wystarczy?
    Monika

13.02.2025 09:26

A jak wygląda rozmowa? Czy jest przeprowadzona w języku obcym?

13.02.2025 11:04

Rozmowa jest przeprowadzana w języku polskim, jednak w pewnym momencie następuje przejście na język angielski w celu weryfikacji znajomości tego języka :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Limango Polska?

Kontakt - Limango Polska Sp. z o.o.

św. Antoniego 2/4 50-073 Wrocław

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

23.05.2024 11:47

@Pracodawca Chciałabym aplikować na stanowisko Junior Customer Service Specialist with German - jak wygląda proces rekrutacyjny? W jakim języku odbywa się rozmowa?

27.05.2024 11:26

Dziekujemy za Twoje pytanie :) Pierwszy etap to rozmowa z naszym rekruterem, która odbywa się głównie w języku polskim. Podczas tej rozmowy przeprowadzona zostanie także krótka konwersacja w języku niemieckim, aby ocenić Twoje umiejętności językowe. Drugi etap to rozmowa z naszymi hiring managerami, ktora pozwoli na lepsze poznanie Twojej osoby oraz ocenę, jak dobrze wpisujesz się w nasz zespół :)

13.02.2025 09:24

Czy ta druga rozmowa również jest w języku obcym?
    Krzysztof

23.12.2024 17:20

Słaby poziom rozmowy z HR, brak jakiejkolwiek konstruktywnej odpowiedzi jak ma to w przypadku innych firm. Ewidentnie potrzeba coacha od rekrutacji

23.12.2024 18:08

Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo nam przykro, że brak informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej wpłynął negatywnie na Twoje doświadczenia. Chcielibyśmy zweryfikować tę sytuację, dlatego czy możesz napisać, o jakie stanowisko chodziło? Zależy nam na tym, żeby takie sytuacje się nie powtarzały i aby każdy kandydat otrzymywał konstruktywny feedback.
    Kandydatka

22.12.2024 13:40

Brałam udział w procesie rekrutacyjnym na stanowisko Junior Coordinator i muszę przyznać, że była to jedna z najlepszych rozmów rekrutacyjnych, jakie miałam. Rekruterka w bardzo jasny sposób przedstawiła mi obowiązki na tym stanowisku, co pozwoliło mi lepiej zrozumieć wymagania. Następnie odbyłam rozmowę z liderkami po angielsku, która również była bardzo sympatyczna i profesjonalna. Zdecydowanie polecam, ponieważ widać, że firma naprawdę stara się o swoich pracowników, nawet na stanowiskach juniorskich.
    XCB

15.10.2024 10:23

Szybki feedback, mila rozmowa no i co najwazniejsze dostalem prace :) Polecam!
    Antoni

08.08.2024 10:37

Widzę, że w Limango nastąpiły pozytywne zmiany. Wcześniej pojawiały się negatywne opinie, ale widać, że firma wzięła to pod uwagę i teraz naprawdę stara się być bardziej przyjazna dla kandydatów. Sam jestem teraz zainteresowany aplikacją na stanowisko Junior CRM. Czy istnieje możliwość, aby wizyty w Monachium były rzadsze?

25.09.2024 13:55

Cieszymy się, że zauważasz pozytywne zmiany w Limango :) W odniesieniu do wizyt w Monachium, odbywają się one zazwyczaj raz lub dwa razy w roku, co sprawia, że nie są one częste. To jednak doskonała okazja do integracji zespołowej oraz zapoznania się z naszym biurem w Monachium. Uważamy, że te spotkania są wartościowym elementem budowania relacji w zespole. Zachęcamy do aplikacji na stanowisko Junior CRM i czekamy na możliwość współpracy!
    Buba

16.09.2024 18:14

Czy w limango istnieje możliwość współpracy z innymi oddziałami firmy lub praca glownie w międzynarodowym zespole?

25.09.2024 13:53

Dziękujemy serdecznie za Twoje pytanie :) W Limango istnieje możliwość współpracy z innymi oddziałami firmy oraz praca w międzynarodowym zespole. Jako część Otto Group, mamy dostęp do doświadczeń naszych kolegów z różnych lokalizacji, co sprzyja rozwojowi umiejętności i efektywnej realizacji projektów. Zachęcamy do zadawania pytań dotyczących współpracy międzynarodowej podczas rozmowy rekrutacyjnej, aby lepiej poznać, jak wygląda praca w Limango w tym kontekście, nasz zespol z przyjemnoscia odpowie na wszystkie pytania.
    Dzień Dobry

16.08.2024 15:55

Czy mógłby ktoś przybliżyć jakie dodatki czy benefity oferuje firma ? Czy są premie świąteczne ? Z góry dziękuję

20.08.2024 14:52

Dziekujemy za Twoje pytanie! Oferujemy prywatną opiekę zdrowotną, kursy językowe oraz elastyczne godziny pracy i możliwość pracy zdalnej. Nasze biuro znajduje się w centrum Wrocławia, a dodatkowo organizujemy interesujące wydarzenia oraz wyjzdy firmowe. Choć nie przewidujemy premii świątecznych, oferujemy premie ogólne :)
    Ryba

29.07.2024 14:06

Witam, czy jest możliwość pracy w pełni zdalnej u Państwa ? Mieszkam w innym województwie a oferta pracy mnie zainteresowała.

08.08.2024 10:32

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Oferujemy możliwość pracy w pełni zdalnej dla kandydatów z innych województw. Chętnie udzielimy dodatkowych informacji na temat procesu rekrutacji oraz szczegółów dotyczących pracy zdalnej :) Pozdrawiamy
    Waldek

30.07.2024 10:54

Praca w Limango była wyjątkowym doświadczeniem. Zespół, z którym miałem okazję pracować, był nie tylko profesjonalny, ale też bardzo przyjazny. W biurze panowała doskonała atmosfera, a firma wykazywała prawdziwą troskę o swoich pracowników, oferując elastyczne godziny pracy i atrakcyjne benefity. Miałem poczucie, że moje pomysły są doceniane, a możliwości rozwoju były liczne. Limango to doskonałe miejsce dla tych, którzy szukają dynamicznego środowiska pracy, sprzyjającego rozwojowi zawodowemu.

08.08.2024 10:31

Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że Twoje doświadczenia w Limango były pozytywne. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy nasz pracownik, nawet po zakończeniu współpracy, miał pozytywne wspomnienia. Zależy nam na ciągłym rozwoju naszych pracowników i zapewnieniu im wsparcia oraz atrakcyjnych możliwości rozwoju. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego w dalszej karierze i życiu osobistym!
    Ciekawski

03.08.2024 20:35

Jakie są widełki dla kogoś z biegłym angielskim i niemieckim i rocznym doświadczeniem w customer service (+ ITIL Fundations)?

08.08.2024 10:30

Dziękuję za zapytanie. Wynagrodzenie dla osoby z biegłym angielskim i niemieckim, rocznym doświadczeniem w customer service oraz certyfikatem ITIL Foundations może się różnić w zależności od projektu i specyfiki stanowiska. Dostosowujemy je indywidualnie, uwzględniając umiejętności kandydata oraz wymagania konkretnego projektu.
    Gretchie

06.08.2024 10:08

Hej, jak wygląda praca na stanowisku Price Check? Z tego co widzę jest możliwość pracy w pełni zdalnej na tym stanowisku, ale pewnie jakiś okres na początku w biurze? W jakim mieście? Niestety tej informacji nie mogę znaleźć nigdzie…

08.08.2024 10:26

Dziękuję za zainteresowanie stanowiskiem Price Check; oferujemy formę hybrydową dla osób z Wrocławia oraz w pełni zdalną dla kandydatów spoza Wrocławia, z okazjonalnymi wizytami w biurze.
    Sowa

06.08.2024 10:15

Czy na stanowisku Junior Customer Service Specialist jest możliwa praca w pełni zdalna? Jestem z Warszawy a widzę, że biuro jest we Wrocławiu i zastanawiam się czy aplikować, bo raczej ciężko będzie z dojazdami

08.08.2024 10:23

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Junior Customer Service Specialist :) Dla kandydatów spoza Wrocławia możliwa jest praca w pełni zdalna. Rozumiemy, że dojazdy mogą być uciążliwe, dlatego staramy się dostosować nasze możliwości do potrzeb pracowników.
    Guest

11.07.2024 20:31

Czy w Limango można liczyć na jakieś kursy, szkolenia? Czy pojawiają się jakieś delegacje

18.07.2024 14:15

Hej ! Dziekujemy za pytanie W Limango możesz liczyć na różnorodne kursy i szkolenia, które są dostępne dla naszych pracowników. Oferujemy szkolenia zarówno w formie stacjonarnej, jak i poprzez platformy e-learningowe. Jeśli chodzi o delegacje, to zazwyczaj pojawiają się one raz w roku. Organizujemy wtedy wyjazd zespołowy, którego celem są warsztaty z naszym niemieckim oddziałem. Tego typu wyjazdy pozwalają na wymianę doświadczeń i wiedzy, a także integrację zespołu na poziomie międzynarodowym.
    Olek

04.07.2024 13:00

Chciałbym dostać się na młodszego koordynatora łańcucha dostaw. Jak wygląda atmosfera w dziale logistyki, ludzie pomocni czy trzeba liczyć na samego siebie? Za pensje juniora idzie się samemu utrzymać?

09.07.2024 10:36

Atmosfera w dziale logistyki w Limango jest wyjątkowo przyjazna i sprzyjająca współpracy. Pracownicy są bardzo pomocni i chętnie dzielą się swoją wiedzą. Wynagrodzenie młodszego koordynatora łańcucha dostaw jest konkurencyjne i pozwala na samodzielne utrzymanie się, oferując jednocześnie możliwości rozwoju zawodowego :) Zachecamy do aplikowania!
    JobJoy

01.07.2024 23:20

Pracuję w Limango od kilku miesięcy i jestem zadowolona z tej współpracy. Panuje tu wspaniała atmosfera, a firma oferuje możliwości rozwoju zawodowego i pracę przy ciekawych projektach . Dodatkowym atutem są elastyczne godziny pracy. Zdecydowanie polecam

02.07.2024 16:59

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z pracy w Limango! Tworzenie wspaniałej atmosfery, oferowanie możliwości rozwoju zawodowego, ciekawe projekty oraz elastyczne godziny pracy są dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za serdeczną rekomendację!
    Matt

02.07.2024 16:43

Great work and people!

02.07.2024 16:56

Thank you! We're glad to hear that you appreciate our team and efforts. We strive to create a supportive and collaborative environment for everyone :)
    Kora

02.07.2024 13:37

Na stronie widziałam że content creatorom itp. oferują zajęcia angielskiego czy inne języki. Faktycznie można się tego spodziewać? Polecacie przesłać aplikację do firmy?

02.07.2024 16:54

Tak, w Limango oferujemy zajęcia językowe z niemieckiego i angielskiego dla wszystkich chetnych pracowników. Zajęcia odbywają się w kilku osobowych grupach. Zachęcamy do aplikowania i dołączenia do naszego zespołu!
    Fio

11.06.2024 13:34

Szybki i konkretny proces, zdecydowanie polecam. Otrzymalam wszystkie informacje o procesie oraz mialam staly kontakt z rekruterem, informacje ze otrzymalam prace dostalam stosunkowo szybko. Polecam

21.06.2024 10:56

Dziękujemy za pozytywną opinię! Nasi specjaliści dokładają wszelkich starań, aby proces rekrutacji był szybki i klarowny. Staramy się zapewnić kandydatom pełne wsparcie i regularny kontakt na każdym etapie rekrutacji. Cieszymy się, że byłas zadowolona :)
    Sabrina

20.06.2024 15:08

Pisaliście o tym że to firma dobra dla studenciaków i o małych ambicjach finansowych. Mnie zależy na stabilizacji i nie głodowych stawkach. Czy jako kandydatka na Retail Media Manager (German-speaking) mogę liczyć na coś więcej?

21.06.2024 10:54

Hej :) Dziekujem za Twoje pytanie. W Limango oferujemy stanowiska zarówno dla studentów, jak i dla doświadczonych specjalistów. Nasze wynagrodzenia są dostosowane do poziomu doświadczenia i stale monitorujemy rynkowe stawki, aby wyróżniać się na tle konkurencji. Naszym celem jest zapewnienie stabilizacji oraz satysfakcji wszystkim członkom naszego zespołu. Zachęcamy do aplikowania na stanowisko Retail Media Manager (German-speaking). Specjalista odpowiedzialny za rekrutację chętnie odpowie na wszystkie pytania i wyjaśni szczegóły.
    Iga

05.05.2024 07:07

Retail Strategy Manager w ogłoszeniu ma wpisaną rekrutację w formie zdalnej. Czy jest tu ktoś kto może brał w takiej udział i by wstępnie ją opisał? Czy występuje część techniczna? Jeśli tak to w jakiej formie?

08.05.2024 13:21

Dziekujemy za Twoje pytanie :) Cały proces rekrutacji odbywa się w formie zdalnej. Pierwsza rozmowa jest z naszym zespołem rekrutacyjnym, natomiast druga i trzecia przeprowadzane są w języku angielskim z osobami reprezentującymi oddział niemiecki. Nie przewidujemy rozmowy technicznej, jednak warto przygotować się na pytania związane z twoim doswiadczeniem w obszarze retailu, moga pojawic sie zagadnienia zwiazane z rachunkiem zysków i strat oraz wpływem niektórych wskaźników KPI na marżę kontrybucji :) Powodzenia!

Zostaw merytoryczną opinię o Limango Polska Sp. z o.o.