Hermes sj

Radom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o Hermes sj

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hermes sj

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Ostatnie komentarze są z ubiegłego roku. Czy od tego czasu w firmie zaszły jakieś zmiany? Jak na tę chwilę przedstawia się Hermes sj? Jesteś pracownikiem tej firmy? Koniecznie podziel się z nami swoimi doświadczeniami.

klemens
użytkownik zarejestrowany

hej @quki teraz szukają jeszcze spedytorów. Wystarczy średnie wykształcenie, znajomość angielskiego, niemieckiego, dobra organizacja pracy,samodzielność i doświadczenie. Oferują stałą solidną pracę w młodym zespole i wynagrodzenie uzależnione od wyników

Robson

Nie ma sensu pisać prawdy czyli że firma jest najgorsza z możliwych i trzeba uciekać gdzie popadnie bo i tak zaraz właściciel napisze ze chce konkretów i wtedy najlepiej od razu podać swoje dane. Jak ktoś jest chętny i lubi jak nim się pomiata i straszy utratą pracy to droga wolna. Tylko potem nie płakać!!!

mat

Ja tu nie widzę kłótni,tylko prawdę. Ale znam tą firmę i naprawdę nie polecam!!!

Fafik

Tez to zauważyłem ,tzn śmiecenie w tym temacie.obserwuje ten temat od m-ca.i analizując wpisy wyglada,ze nika,sys,xxx, Zorro to zdaje sie jedna osoba ,ktora pisze by pisać

mat
@Fafik 30.03.2015, 19:50
Tez to zauważyłem ,tzn śmiecenie w tym temacie.obserwuje ten temat od m-ca.i analizując wpisy wyglada,ze nika,sys,xxx, Zorro to...

Jak vinci,ołgar,to jest tyle warte co cała ta firma

Nika

ŻAŁOSNY JESTEŚ I POZDRÓW MONIĘ

Nika

Po co składasz cv jak nikogo nie szukają?

Nika

Widzę że zabrakło ikry???

benek

Mam pytanie do Was,szukam pracy jako kierowca,i możecie mi powiedzieć jak tam jest,z góry dziękuję

Nika

a z resztą,co mnie obchodzi Twoje życie,zrobisz jak zechcesz,ja bym wolała ulice zamiatać jak tam pracować!!!

Nika

Nie mam takiego zamiaru,bo po tym co piszesz to wnioskuję że jesteś tak żałosny jak ta firma,i z takim podejściem to pracy nie znajdziesz,lepiej weź się za chałupnictwo,bo lepiej idzie Ci czytanie niż szukanie a przez internet też zarobisz,jak masz głowę na karku,ale wątpię w Twoim przypadku.Nie drąż więcej tego tematu bo słaby jesteś!!!Ps.Bo Cię jeszcze nie przyjęli,to coś nie tak z Tobą,a oni tam chętnie takie mięso armatnie łykają,a jak podskoczysz to won!!! Jak nie podskoczysz to sam zwiejesz.

Vinci

Moimi kwalifikacjami sie martw...95 procent opinii tu jak zauważyłem to negatywy..wniosek jest jeden

Nika

Tyle tu zadajesz pytań,i od dawna, to złożyłeś już to CV czy nie?Czy je odrzucili? A może z Twoimi kwalifikacjami jest coś nie tak,skoro masz 26 lat to jesteś świeżo po studiach i powiem Ci szczerze jak masz ambicje jakiekolwiek to odpuść sobie,ale jak mówią to Twoje życie,chcesz je zasrać to masz okazję!!! Odpuść sobie chłopie! Ps.To ulubione powiedzenie szefa

Vici

Mam 26 lat i grzecznie pytam przeciez.interesuje mnie czy warto wiec pytam co znaczy wynagrodzenie na raty?2 raty4?8? To zwykle pytanie przeciez.co dziwnego ,ze pytam co masz na mysli pisząc znając politykę finansowa,wiec pytam o szczegóły?wiesz to napisz,grzecznie pytam,grzecznie odpisz ,nie zachowuj sie jak gimnazjalistka,tylko tyle

Nika

Co znaczy na raty? Co znaczy polityka finansowa? Ile Ty masz lat? Do podstawówki chodzisz, bo w gimnazjum to chyba wiedzą już takie rzeczy?

Nika

Co znaczy na raty? Co znaczy polityka finansowa? Ile Ty masz lat? Do podstawówki chodzisz, bo w gimnazjum to chyba wiedzą już takie rzeczy?

Vinci

Ok,dzięki,ale co znaczy na raty ,na ile tych rat?czy to pewne info?wlasne doświadczenie czy zasłyszane?

Nika

Chciałeś konkretów to Ci napisałam. Zatrudnij się tam to sam się przekonasz. Będzie następna osoba do dodawania opinii i zapewniam Cie ze nie będą one pozytywne !!!

baba

podaj swoje,podam moje

Nika
@Vinci 22.03.2015, 09:59
To teraźniejszość czy dawne czasy?

Przeszłość, teraźniejszość i niestety znając politykę finansową firmy PRZYSZŁOŚĆ!!!

Vinci
@Nika 23.03.2015, 17:28
Przeszłość, teraźniejszość i niestety znając politykę finansową firmy PRZYSZŁOŚĆ!!!

Czyli nie ma sie co tam angażować jak rozumiem?prcaujesz ,pracowałaś?skad takie wiadomosci? Co znaczy polityka finansowa

Monisia

Skoro jest tam tak super to czemu ciągle szukają kogoś nowego do pracy? Firma się raczej nie rozwija!A pracownicy rozsyłają CV gdzie tylko można(usunięte przez administratora)

xx

ales szlachetny:)

xx

jakbys skonczyl studia,to bys kolego chcial lepszej roboty niz na poczatku kariery zawodowej kolego.dlatego pracuje gdzie indziej juz.praca jak praca,nie przypominam sobie by ktos az tak tam narzekal.a skoro niby cos tam dostraczales ,ktos tam narzekal,to co ciebie to interesuje,ze tak aktywnie recenzujesz?a moze pracowales tam tez?

zorro
@mat 13.03.2015, 15:33
chlopie,ja tylko zwrocilem uwage na blad,co mnie obchodzi jakis gosc zaczynal ,co to ma do rzeczy w opinii o robocie w tej firm...

Czepiasz się o błąd ort, a sam nie umiesz po polsku zdania napisać. A moja opinia o firmie Hermes jest niepochlebna i zła bo wiem jak tam jest i będę przestrzegać każdego kto będzie chciał tam pracować aby omijał ją z daleka, bo nie warto. Szkoda nerwów i zdrowia!!! A jeżeli odwaga Ci pozwala to przedstaw się z imienia i nazwiska panie właścicielu a nie będziesz tu zgrywał obrońce. Ps. Szkoda mi cie!!!

Mat
@zorro 14.03.2015, 14:14
Czepiasz się o błąd ort, a sam nie umiesz po polsku zdania napisać. A moja opinia o firmie Hermes jest niepochlebna i zła bo wi...

Jezu a ten swoje,czytałem po prostu o tej firmie ,bo chce tam wyslac cv.zauwazylem Twoj błąd i dla jaj napisałem o nim.gdzie ty widzisz ze ja kogos bronię???????ale skróty szukam i czytam,ze tam złe jest .to chciałbym wiedziec z jakich powodów.czy np nie dają umowy,czy mało płaca czy nie na czas,itp.to sa dla mnie ważne informacje .to ze piszesz ze tam złe itd bez konkretnych przykładów niewiele wnosi .nie znam cie i niewiem po co mam tu podawać swoje nazwisko,zreszta ty tez chyba tego nie robisz.zal ci mnie,bo co ? Bo pracy szukam?

x

pracowalem i nikt mnie nie potrzebowalem zadnych mocnych nerwow ani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twardej psychiki,a Ty skad masz takie wiesci kolego

xxx
@x 11.03.2015, 13:52
pracowalem i nikt mnie nie potrzebowalem zadnych mocnych nerwow ani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twardej psychik...

z pierwszej ręki, dostarczałem tam towar,i wszyscy narzekali. Czemu już tam nie pracujesz,jeśli można spytać

xxx

a cos ty taki zawziety.zamiast cos konkretnego napisac to ziejesz jakims jadem.nawet jesli jakis tam wlasciciel kupuje cos,to co to ma do rzeczy jesli chodzi o prace w tej firmie?W paru miejsach juz pracowalem,ale jakos nie myslalem,zeby pisac ,ze wlasciciel sobie cos kupil.jesli pracowales tam to pisz konkrety,a nie pierdoly o psychice ,slabych nerwach,w gruncie rzeczy i tak nie wiadomo o co ci chodzi.jesli chcesz pomoc komus kto chce tam podjac prace to pisz rzeczowo,a nie uaktywaniasz sie co jakis czas nie piszac nic konkretnego w sumie

xxx
@xxx 11.03.2015, 07:56
a cos ty taki zawziety.zamiast cos konkretnego napisac to ziejesz jakims jadem.nawet jesli jakis tam wlasciciel kupuje cos,to c...

Jesteś ich adwokatem? Pracujesz tam,czy chcesz tam pracować? A może to sam jesteś właścicielem że tak ich bronisz

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xxx

Kariera? Jaka kariera, ja bym to porównał do tonącego łapiącego się brzytwy!!! Nie tylko strona jest robiona po kosztach, wszystko w tej firmie tak funkcjonuje,z wyjątkiem właścicieli,dla nich wszystko tylko nowe i z górnej półki,nie polecam pracy ludziom o słabych nerwach i psychice. Pozdrawiam

mery

Strona rzeczywiście jest straszna. To oni jeszcze pracują na takich monitorach i jeżdżą tam takimi złomami. Chyba ledwo co ciągną.Szkoda tych dziewczyn na zdjęciach bo się jeszcze cribsa nabawią.

ex

litości? mam doświadczenie w produkcji śrubek? i szukam pracy dodając opinie o hermes? właściciele chyba są bardzo zdesperowani że sami dodają opinie? Kazdy kto tam pracował wie że nigdy juz nie popełni takiego błędu!!! Omijać z daleka!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pek

a ty z choinki sie urwalas?piszesz tu pytanie co ci maja do zaproponowania?wez sie ogarnij.poza tym oni ,o ile widzialem tylko handluja..

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kora

produkuje śruby i nakrętki? chyba w umyśle RR. Maja tak słaba strone internetową ze porażka.Szefów stac na nowe samochody a żydzą kase na strone, która jest wizytówka firmy. ŻENADA !!!

ann

czyli nie warto?M?ale tak jest i w biurze czy ogolnie?

m

płaca za nadgodziny jak za podstawowe 8 godzin, pensja jest zawsze na czas, ale klimat jest okropny, strach cokolwiek powiedziec szef wali drzwiami i wyzywa. koszmar. Ciagle jakies pretensje i problemy, chwile odpoczac nie mozna bo az strach.

m
@m 25.06.2014, 19:21
płaca za nadgodziny jak za podstawowe 8 godzin, pensja jest zawsze na czas, ale klimat jest okropny, strach cokolwiek powiedzie...

ty a czemu nie napiszesz pod imieniem i nazwiskiem swojej opinii?takis odwazny(a)? nie twierdze,ze to superfirma,ale po co opluwac?a moze nie nasawales sie do niczego i sami cie zwolnili?a jesli tak ci zle bylo to czemu nie odeszles od razu?

hubcio
@m 25.06.2014, 19:21
płaca za nadgodziny jak za podstawowe 8 godzin, pensja jest zawsze na czas, ale klimat jest okropny, strach cokolwiek powiedzie...

ej napisz konkretnie,bo cos tak dzwnie i stronniczo

maciek

bolo,ale co robisz 12 h a zaplaca za 8 h?

RR

Nie płacą!!! Nie słuchajcie!!!

bolo

wykorzystują na maxa!!! nie ma tam czegoś takiego jak 8 godzin pracy,jak trzeba to i 12. Nie polecam nikomu tej firmy!!!

ja

jakies konkrety?

bolo

uciekajcie od tej firmy!!!

Marcin
@bolo 11.12.2012, 14:24
uciekajcie od tej firmy!!!

Uciekajcie od bola

Zostaw opinię o Hermes sj - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hermes sj