stanowczo NIE polecam pracy w tej firmie. P. Anastazja prowadzi mobing do pracowników. Pracowałam tam rok po pół roku nie dało się z tą Panią wytrzymać. Krzyczała wyrzywała sie na pracownikach jak miała zły humor. Kiedyś sama pracowała na "mopie" dostała trochę władzy i przepraszam że tak powiem wyżej (usunięte przez administratora) ma niż sra..... Jeśli ktoś jej zajdzie za skórę potrafi tak gnębić człowieka że sam się zwolni a ona umywa rączki... Przed wszystkimi udawałą dobra przełożoną a tak naprawde jest jedną wielka wredna s....ką...... Zresztą firma ta robi wszystko najniższym kosztem aby tylko zarobić. Godziny ucinali jak człowiek pracował na umowe zlecenie. Urlopu całego niektórzy nie mogli wykorzystać bo sciągali z urlopów bo ludzi wiecznie do pracy nie mieli. Z wielką łaską P.kordynator Anastazja dawała dzień wolnego. środki czystosci zawsze nie były na czas. Firma oczekiwała od pracownika gwiazdki z nieb a sama od siebie nic nie dawała. Owszem wypłata z umowe o prace była na czas ale na umowe zlecenie zawsze sie opuzniała. Stanowczo NIE POLECAM pracy w tej firmie. To nie firma tylko jakis (usunięte przez administratora) .