Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o.o.

Adres: Gazowa 6, 20-406 Lublin

NIP: 7120156547 REGON: 430039147 KRS: 0000023938

Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o.o.
2 4 5 1

Opinie o Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Głupia
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Dziwilam się ludziom ,że pisza niepochlebnie o Pani koordynator A.mialam na początku o niej ine zdanie ale teraz przychylam sie do kazdej zlej opinii o niej,nic nie robi,nie pomaga tylko robi wokol siebie szum,jest bardzo zapracowana ale chyba paleniem fajek, wiszeniem na telefonie i zbieraniem plotek,nie wiem po co trzymaja ja w firmie,jest pusta ,zadufana w sobie ,pewnie taka krzykaczka jest im na rękę,powinna brać się spowrotem za mopa jak kiedyś

Pomocna?
TakNie
Nikt w Pani oczach
 Opinia
@Głupia 16.05.2019 00:01

Pani A.powinna troszkę buzię zamknąć, nic sobą nie prezentuję tylko wynioslosc,pogardę ,każdy pracuje jak potrafi,nie można szmacic nikogo ,ja mam studia a też pracuje jako sprzątaczka i co jestem gorsza od tej Pani bo porwała się do pseldo władzy,proszę zastanowić się nad sobą Pani A.sa mądrzejsi

Pomocna?
TakNie
Dyrekcja
 Opinia
@Głupia 16.05.2019 00:01

Witam, opinie na temat swoich przełożonych z reguły są niepochlebne. Wyrażanie się w sposób anonimowy o innych nie jest wyrazem odwagi tylko tchórzostwa oraz przejawem niejednokrotnie złej woli. Proszę uprzejmie o powstrzymanie się od złośliwych opinii na temat Pani A. , której celem jest koordynacja pracy zespołu na obiektach. Wymaga, kontroluje, sprawdza personel. Bierze również odpowiedzialność za jakość usług, dlatego wymaga od Państwa, aby praca była wykonywana odpowiedzialnie w zakresie określonym umową o pracę. Swoich przełożonych nie musimy „kochać”, ale szacunek należy się każdej osobie. Proszę, aby w przypływie złych emocji nie pisać o innych w sposób obraźliwy czy niezgodny z rzeczywistością. Stop nienawiści w internecie. Jeżeli jest jakiś problem lub konflikt w zespole proszę zgłosić go bezpośrednio do biura spółki. Dziękuję.

Pomocna?
TakNie
Glupia
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Dyrekcja 22.05.2019 18:16

Szacunek ma dwie strony

Pomocna?
TakNie
Waldi
 Opinia

@Dyrekcja Popieram. Zawsze zwierzchnik jest źle oceniany bo wymaga i pilnuje a to nie podoba się niektórym osobom!

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Posiadasz aktualne informacje na temat poziomu wynagrodzenia w Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o. o. Lublin? Twoja opinia może okazać się bardzo pomocna.

Pomocna?
TakNie
Radosna
 Opinia
@Administrator 29.05.2018 09:41

Najniższa krajowa

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia
@Administrator 29.05.2018 09:41

Najniższa stawka

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Ja pochodzę z małej miejscowości pod Lublinem i dostałam prace w tej firmie. Pracuje od kilku miesięcy i już wiem, ze jest to przyjazna firma. Począwszy od działu kadr i innych miłych kolegów i koleżanki. Dyrekcja bardzo miła. Wszystko jest takie jak sobie wyobrażałam. Dobra atmosfera. Pieniądze zawsze na czas. Mam umowę o prace i bardzo jestem zadowolona. Jak mam pytanie zawsze otrzymam odpowiedz. Uczciwy pracodawca. Jak miałam kilka nadgodzin to zostało mi to zapłacone. Nie wiem dlaczego niektórzy piszą takie rzeczy, które są nieprawda. Znam pania koordynator A. i szczerze mówiąc jest bardzo wymagająca, ale nie zdarzyło się, by kogoś obraziła czy była niemiła. Ona ma tez swoją prace i musi nadzorować i sprawdzać swoj zespół. Jest konkretna, i bardzo wymagająca, bardzo się stara aby wszystko było wykonane przez nas. Ja nie mam z tym problemu. Muszę ja szanować i Alakceptowac jej polecenia, bo to moja przełożona. Trochę ja bronię, bo to niesprawiedliwe co o niej tu piszą niektórzy lub może jedna i ta sama osoba. Ja jestem bezkonfliktowa i doceniam to co mam. Firma jest Ok.

Pomocna?
Tak1Nie
Nerwica
 Opinia

Zakłady usługowe wschód to kpina. Anastazja ostatnio kwitnie i to na czerwono. Gust ma super. Ha ha ha ha ha ha ha

Pomocna?
Tak5Nie2
Janusz
 Opinia
@Nerwica 25.10.2018 08:14

Twoja opinia jest mało zrozumiała. Czy mogłabyś napisać bardziej przejrzyście na temat warunków zatrudnienia w firmie? Jaka jest atmosfera i relacje ze współpracownikami i przełożonym? Dlaczego jesteś niezadowolona z pracy? Twoja argumentacja pozwoliłaby innym użytkownikom forum przybliżyć jak wygląda zatrudnienie w firmie i podjąć decyzję o aplikowaniu.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Nerwica 25.10.2018 08:14

Ja pracuje w tej firmie od 12 lat i wkurza mnie ze opluwa się firmę, przez osoby, które nie przepracowały w niej więcej niż kilka miesięcy. Co one mogą wiedzieć, kpina to jest to, ze smarują co im ślina na język przyniesie. Firma uczciwie zatrudnia zgodnie z przepisami prawa, wynagrodzenie na czas, dlaczego takie kłamstwa tu się umieszcza. Podłość ludzka nie zna granic. Takie osoby to skaczą z firmy do firmy, nigdzie nie zagrzeja miejsca, bo wszystko im przeszkadza. Ludziom pracować się nie chce i tyle. Znam niejednokrotnie powody zwolnień - brak umiejętności, oszukiwanie, pijaństwo, brak uczciwości, opuszczanie wcześniejsze stanowiska pracy. Takich to teraz mamy pracowników i ludzi, którzy robią wszystko co by tu robić, aby się nie narobić. A obrażanie pracowników i naśmiewanie się z nich świadczy o człowieku. Jeżeli będą opinie fałszywe zgłoszę naruszenie dóbr osobistych i naruszenie dobrego imienia firmy. Nikt nie jest anonimowy, jak się wydaje. Tyle w temacie.

Pomocna?
Tak1Nie
Ruda
 Opinia

"Po trupach do celu" takie motto tej firmy !!! NIE POLECAM !!!!!

Pomocna?
Tak3Nie
Aneta
 Opinia

@Ania, mogłabyś dodać więcej informacji dotyczących zatrudnienia? Za co dostawałaś kary finansowe, czy chodzi o zniszczenie jakieś firmowego sprzętu, czy nie otrzymywałaś należnej premii? Czy pracodawca zapewniał szkolenia lub pakiet socjalny? Jakiego rodzaju umowy pracodawca podpisuje z pracownikami? Zlecenie, czy na czas określony? Każde dodatkowe szczegóły pomogą osobom poszukującym pracy.

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia

Witam. Niestety muszę potwierdzić że ta firma oszukuje ludzi i traktuje ich jak roboli do czarnej roboty. Kary finansowe nie doliczanie godzin to standard. Z pracownika wciskają najwięcej jak się da za jak najmniejsze pieniądze. Pracowałam tam pół roku i nie polecam !!!

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
 Opinia

Jeżeli chcesz zostać oszukany i przeżyć mobbing w pracy ta firma to strzał w 10! :D

Pomocna?
Tak7Nie
życzliwa
 Opinia
@anonim 27.04.2018 16:37

jestem tego samego zania

Pomocna?
Tak1Nie
Ania
 Opinia
@anonim 27.04.2018 16:37

Tak tak oczywiscie te brednie to.dopiero strzał w10

Pomocna?
TakNie
życzliwa
 Opinia

stanowczo NIE polecam pracy w tej firmie. P. Anastazja prowadzi mobing do pracowników. Pracowałam tam rok po pół roku nie dało się z tą Panią wytrzymać. Krzyczała wyrzywała sie na pracownikach jak miała zły humor. Kiedyś sama pracowała na "mopie" dostała trochę władzy i przepraszam że tak powiem wyżej (usunięte przez administratora) ma niż sra..... Jeśli ktoś jej zajdzie za skórę potrafi tak gnębić człowieka że sam się zwolni a ona umywa rączki... Przed wszystkimi udawałą dobra przełożoną a tak naprawde jest jedną wielka wredna s....ką...... Zresztą firma ta robi wszystko najniższym kosztem aby tylko zarobić. Godziny ucinali jak człowiek pracował na umowe zlecenie. Urlopu całego niektórzy nie mogli wykorzystać bo sciągali z urlopów bo ludzi wiecznie do pracy nie mieli. Z wielką łaską P.kordynator Anastazja dawała dzień wolnego. środki czystosci zawsze nie były na czas. Firma oczekiwała od pracownika gwiazdki z nieb a sama od siebie nic nie dawała. Owszem wypłata z umowe o prace była na czas ale na umowe zlecenie zawsze sie opuzniała. Stanowczo NIE POLECAM pracy w tej firmie. To nie firma tylko jakis (usunięte przez administratora) .

Pomocna?
Tak4Nie
Paulina
 Opinia
@życzliwa 21.06.2018 18:54

Witam pracuje juz 5.lat w tej firmie p.Anastazja jest moja koordynatorka od.3 lat i nie moge powiedzieć. zadnego zlego.slowa dba o zespół pomaga jak moze nigdy nie zostawi pracownika gdy potrzebuje pomocy zna sie na swojej pracy potrafi docenic i zganic gdy.zachodzi tako sytuacja.Kobieto povzytaj co to jest mobing..i dopiero pozniej pisz takie głupoty jestes anonimowa zdaje sie.ze juz dorosła a zachowujesz sie.jak.dzieciunio Jesli piszesz to miej odwage podpisac sie od odważnych świat należy domyslam sie 0kim jestes i ile było skarg na twoja pracę Jesli ktos należycie wykonuje co nalezy do jego obowiązków to nie pisze steku bzdur tylko ten co malo i zle.robi ma najwiecej do powiedzenia Haniebne jest określenie su... niedobrze mi.sie.robi Zastanow sie nastepnym razem jak będziesz wypowiadac sie na forum

Pomocna?
TakNie
Katarzyna
 Opinia

Witam wszystkich zainteresowanych, jeżeli ktoś przychodzi do pracy szukać przyjaciół lub ludzi którzy zawsze nas lubią, to chyba się pomylił. Zawsze piszą negatywnie osoby, które zostały zwolnione z pracy, ale nikt nie pyta dlaczego? Odpowiedz może być tylko jedna był słabym pracownikiem, co to przychodzi do pracy aby się nie napracować. Jak zaczyna się wymagać, kontrolować, zwracać uwagę to jedno słowo wszystkim się ciśnie na usta mobbing. Tylko chyba ktoś nie zna znaczenia tego słowa. Pracownikowi jak coś się nie podoba to od razu na L4, bo tak fajnie. Mamy takie czasy, ze wszystko i wszystkich krytykujemy tylko nie siebie. I na tym problem polega, że wszystkim się wydaje smarując takie fałszywe opinie, ze jest się anonimowym. No właśnie się okaże, ze nie. Naruszenie dóbr osobistych jest karane. Dlatego lepiej zastanowić się co się wypisuje i w jakim języku, bo to jak piszemy może nam zaszkodzić. Praca to obowiązki, a nie przyjemności jsk niektórzy myslą. A teraz pracownik to pracodawcę ma w głębokim poważaniu. Co by zrobić, aby się nie narobić. Każda uwaga do pracownika to zniewaga najwyższego kalibru. Gdzie się nie obejrzeć wszędzie narzekanie i krytyka. A może tak rachunek sumienia ? Pozdrawiam wszystkich pracowników i pracodawców.

Pomocna?
Tak4Nie
anonymous
 Opinia

Stanowczo nie polecam

Pomocna?
Tak5Nie
admin
 Opinia

Dobrze zarabia się w Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o. o. Lublin? Wiesz jakie warunki oferuje firma? Napisz w komentarzu!

Pomocna?
Tak13Nie

Zostaw opinię o Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o.o. - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Usługowe Wschód Sp. z o.o.