Piekarnia Cukiernia Kropek

• Miradowo
  • Biały Bukowiec
  • Cis

3. Opinie o pracodawcach Zblewo
  5. Opinie o Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o Piekarnia Cukiernia Kropek Zblewo

Nie przegap nowości o Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.!

Chomiczek

21.11.2022 19:16

Bardzo dobrze wspominam pracę na stanowisku sprzedawcy w tej firmie. Polecam szczególnie dla osób, szukających pracy sezonowej.

21.11.2022 21:46

Dziekujemy za tą opinie. Pozdrawiamy
    Ewa

23.10.2022 10:16

Czytam i muszę niestety potwierdzić - często robię zakupy w Polo w Chojnicach i pierwszy widok jak wchodzę? Panie z Kropka albo stojące przy wózkach i palące albo siedzące przy stoliczku z kawką w ręku...wiem, wiem zaraz będę zbesztana, że to pewnie przerwa była, że Każdy ma prawo do odpoczynku albo, że jestem (usunięte przez administratora) klientką... Zaznaczam, że wiem co to praca i czas odpoczynku w pracy .
    Klientka

23.10.2022 19:31

Podpisuje się obiema rękoma że ewidentnie jest jakiś problem z dyscypliną pracy. Często jestem w polo i krropku i razi mnie to że panie zamiast zająć się klientem mają nosy w telefonie lekceważący jest stosunek do klienta a wisienka na torcie jest to że ostatnio jedna z pan obsciskiwala się w samochodzie

19.11.2022 10:19

W proksimie to samo jedna Pani wiecznie na papierosie widocznie coś w tym jest
    Emila

21.10.2022 20:20

Zakupiłam wymarzony tort dla mojego dziecka na zdjęciu był śliczny a jak już poszłam odebrać to okazało się że mojego tortu nie ma !!! Ponoć był uszkodzony w zamian dostałam kawałek ciasta który na dodatek był kwaśny!!! Obsługa tragiczna zero wytłumaczeń nie polecam jakikolwiek zakupów w piekarniach Kropek
    Były pracownik ????

04.11.2022 17:35

Dlatego ja kupuje juz tylko w Bagietce w Kaliskach lub Czersku.
    Turystka

22.10.2022 08:35

Wczoraj w Kaliska sprzedano mi nieświeże wypieki- cynamonki były wyschnięte i twarde! Wstyd że wciska się takie rzeczy!
    Były pracownik ????

04.11.2022 17:32

Polecam Piekarnie Bagietka. Niedaleko Biedronki. Rok sa otwarci. Wszystko zawsze świeżutkie. A Panie usmiechniete i zawsze super doradza ????

01.11.2022 18:31

Czy na ul lubichowskiej będzie piekarnia kropek?
    Olek

29.10.2022 18:20

Nie polecam Kropka w Chojnicach panie ekspedientki są strasznie natarczywe nie pozwolą się zastanowić i pomyśleć wciskają produkty których nie chcę jest to bardzo męczące zauważyłem ze każdego klienta tak obsługują. Z pewnością nie wrócę już nigdy do Kropka

29.10.2022 18:29

Witam, o jaki sklep w chojnicach chodzi ?

22.10.2022 07:36

22.10.2022 15:59

Taaak sobota...wie Pani Pan co ?? Jest Pani Pan śmieszna!śmieszny!! Osądzać tak pracownice ! Najlepiej wypisywać bzdury ! Weź się człowieku za jakąś uczciwą pracę bo z nudów mózg Ci siada !!!Chyba jasne że jeżeli kierowca ma duuuzo towaru będzie później a Panie nie są niczemu winne ! No tak to pewnie ktoś kto nigdy nie pracował i nie pracuje !!!!!
    Kierowca

17.10.2022 15:44

Dzień dobry czy nie potrzebujecie państwo pracownika kierowcy z kat B np do rozwożenia pieczywa?

18.10.2022 09:30

Dzien dobry, jesteśmy w trakcie rekrutacji, zapraszamy do firmy między 8 a 15 od pon do pt. Pozdrawiamy
    Słońce

15.10.2022 15:26

Dzień dobry mam pyt odnośnie pracy w piekarni kropek czy jest możliwość zatrudnienia na 1/2etatu?

16.10.2022 13:22

Dzien dobry, tak ale to zalezy od stanowiska, pozdrawiamy
    Włodek

30.09.2022 15:42

30.09.22 Lubichowo Cukiernik powinien jeszcze się wiele nauczyć (albo właściciel zadbać o jakość ) bo ciasta tortowe są niesmaczne, serniki suche, amerykanki zawsze przypalone o niewłaściwym smaku i konsystencji. Na pocieszenie - keks jak dotąd rewelacyjny! Włodek
    Basia

28.09.2022 19:25

Chce podzielić się opinia na temat wyrobów cukierniczych które dzisiaj to znaczy 28.09.22 mój mąż zakupił w cukierni w Stężycy ciasto z galaretka i drugie kawowe ,ciasto z kawa okazało się stare a z galaretka było już spleśniałe pytam się kto dopuszcza taki towar do sprzedaży jutro jadę to zareklamować a może tez do sanepidu bo niestety to nie pierwsz raz kupuje tam stare wyroby ale napewno już ostatni .Chce aby właściciel zainteresował sie co jest sprzedawane w jego sklepach traci klijentow
    Maria Kowalska

29.09.2022 11:09

Polecam cukiernie w Chojnicach

27.09.2022 17:47

Polecam z całego serca Kropka w Bobowie. Panie mega sympatyczne , we wszystkim doradzą. Pomimo małego sklepiku, jest w czym wybierać :) Pozdrawiam serdecznie
    Zbuntowana

27.09.2022 10:24

Czytając komentarze którzy napisali klienci, myślę o tym co ludzie mają w głowie. Czepiają się pierdół, w każdej firmie są nie dociągnięcia, pracowałam kiedyś w tej firmie i wiem jak to jest czasami poprostu trzeba wybuchnąć bo inaczej się nie da. Każdy jest tylko człowiekiem a klienci myślą że wolno im wszystko i mogą szmacić kasjerki jak się tylko da, nie którzy nie mają za grosz kultury. Proszę postawić się czasami na miejscu kasjerek bo to nie jest łatwa praca

27.09.2022 11:14

Bardzo dziękujemy za tę opinie, zgadzamy się praca z klientem jest bardzo wymagająca pod każdym względem. Pozdrawiamy
    Lusi

25.09.2022 08:25

Polecam cudowną kawiarenkę Kropek w Stężycy.Pięknie urządzone wnętrze,bardzo miła obsluga i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby coś było niesmaczne.Wpadam tam z rodzinką,kiedy tylko czas pozwala????

20.09.2022 17:23

Witam w niedzielę chcialam kupić ciasto w kropku w Bobowie niestety ciasta brak. Nie jest to już pierwsza sytuacja kiedy brakuje ciasta więc nie wiem po co jest to otwarte. Dodam jeszcze że personel też jest niezbyt miły i dużo rzeczy nie wie o produktach które sprzedaję. Często odwiedzam tą piekarnie ale po takich sytuacjach niezbyt mam ochotę tam wracać.
    Ika

17.09.2022 14:36

Zapomniałam dodać że ciastko w kształcie trójkąta z warstwą czekolady.
    Ika

17.09.2022 14:31

11.09.w niedzielę będąc przejazdem w Starej Kiszewie wstąpiliśmy do cukierni na obiadek. Wszystko pyszne nr.1pierogi ruskie z suróweczką dawno nie jadłam tak pysznych. Przy okazji kupiłam również blaty bezowe daquas również rewelacja oraz apetycznie wyglądające ciastko nie pamiętam nazwy i tu porażka niestety stare do wyrzucenia smak obrzydliwy.Jaka szkoda. Mimo wszystko opinia pozytywną.
    LenaXxx

16.09.2022 10:42

Mam sklep do którego są codziennie dowożone bułki i chleby od Kropka. Gdy zamawiam coś dodatkowo np na stałe w piątki chleb marchewko/buraczany to nie dają. Już z mojego doświadczenia wiem że w każdą środę dzwonię i się upewniam czy w piątek dadzą ten chleb, bo jest na zamówienie. Okazuje się że rozmawiałam z inną panią i że tamta nie zanotowała albo następnym razem chlebka nie dali w piątek bo kierowca się pomylił. Dziś jest piątek i znowu nie dali tego pod zamówienie chleba! Co ja jako właściciel mam mówić klientom?Brak jakiejkolwiek organizacji, duży bałagan
    Babcia

16.09.2022 08:53

Chleb zblewski ma mieć wagę 1.1kg,a na ogół ma tylko nieco ponad 1kg,ja kupuję 6takich chlebów w tygodniu co daje ok pół kg pieczywa mniej niż to jest deklarowane na cenowce

08.09.2022 16:28

W piekarni Kropek w Osiu często po 14 nie ma już chleba a bułki są kiepskiej jakości i bardzo małe.Nie polecam

08.09.2022 16:51

Pani Aniu dziekujemy, sprawdzimy i zadziałamy ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnia Cukiernia Kropek?

Kontakt - Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.

Kościerska 26 83-210 Zblewo

REGON:191295783

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo

Kociewiak

07.09.2022 08:37

Dz Dobry. Produkty zakupione nazajutrz (po 24 h) były twarde jak kamień - widać to tylko mąka z wodą bez grama tłuszczu. Gorące bułeczki i drożdżówki przeciągnięte budyniem okazały się gnatami. Przykro, że tak marnuje się surowce. Mam nadzieję, że producent spróbuje czy jego uzębienie poradzi sobie z takim „pieczywem”.

25.08.2022 13:56

Dlaczego moja opinia z dnia dzisiejszego w cudowny sposób zniknęła ?

25.08.2022 13:59

Nie możliwe Pani Anno odpisaliśmy na nią po weryfikacji przez administratora strony na pewno się pojawi to nie zalezy od nas taka polityka strony "go work":), pozdrawiamy :)

25.08.2022 07:53

Zakochałam się w robionych na miejscu kanapkach w Kropku Czersk. Panie przemiłe, pomocne, bardzo się starają... co z tego . Od długiego czasu można kupić najczęściej kanapki z wędliną lub serem. Czasami mocarella .O łososiu i tuńczyku można pomarzyć. Notorycznie brakuje przypraw . Z rozmowy wynika, że ciągle są braki w przywiezionym towarze. Kochany Kropku, to my klienci chcemy wybierać z czym mamy ochotę zjeść kanapkę a nie brać co pozostało ( nawet wcześnie rano).

25.08.2022 12:18

Bardzo dziękujemy Anno za tą opinie, zrobimy wszystko zeby wybór był większy, działamy ???? pozdrawiamy
    MMKH2022

14.08.2022 21:08

Masakra! Tyle w jednym słowie... tort zamówiony na urodziny dziecka...owszem może i ładny smakiem nie zachwyca, ale co najgorsze zamiast 6 lat na torcie napisane 12 lat... jak szybko dziecko mi urosło... dzwonię z reklamacją to mówią, że cukiernik się pomylił i mogą świeczkę w rekompensatę dać. Nie ma co za 5 minut goście a ja po świeczkę będę jeździć. śmiech na sali!
    Piooooo

10.08.2022 08:29

Bułki coraz mniejsze a cena ta sama tragedia i (usunięte przez administratora)w biały dzień

10.08.2022 08:31

Gramatura bułek nie została zmieniona zapraszamy do kontaktu wysłania zdjęcia moze Panie na sklepie za krótko trzymały w garowniku i nie wyrosły. Pozdrawiamy
    Zycia 88

08.08.2022 08:55

To. Jest potwierdzone info ze monitoring również rejestruje dźwięk na sklepie? Może będzie sytuacja w której warto by z tego skorzystać
    Zycia88

08.08.2022 18:19

Ok, dziękuję za informację
    Zycia88

08.08.2022 20:37

Dziękuję za informację pozdrawiam
    Kajak

02.08.2022 17:15

Jaki waszym zdaniem jest najlepszy sklep Kropka? Ocen personel czystość wystrój
    Mała wariatka

23.07.2022 06:58

Nie wiem co się ostatnio dzieje z tymi dostawami ale idąc rano do pracy w Zblewie nie można dostać żadnego pieczywa piekarnia otwarta od godziny a dostawy brak.
    Gosia

22.06.2022 10:29

wczoraj odwiedziłam cukiernie z kawiarnią w Chojnicach chciałam zrobić zakupy oraz skorzystać z toalety. Pani blondynka puszystych kształtów odmówiła mi skorzystania z toalety, powód prozaiczny muszę kupić oprócz zakupów jeszcze kawę. Powód podany przez personel prozaiczny wytyczne szefostwa. Klient nie sklepu tylko kawiarni może skorzystać z WC. ZERO empatii gratuluję jak mi się to zdarzy kolejny raz to kupię to kawę i wyleję ją niechcący "o sorry". Straciliście klienta.

22.06.2022 11:25

Pani Gosiu, bardzo przepraszamy za w/w Panią na pewno tego tak nie zostawimy. Oczywiście WC przeznaczone jest dla klientów ale to jakiś absurd że trzeba kupić określony produkt, żadne z naszych wytycznych.. bardzo przepraszamy, mamy nadzieję że kiedyś minie ta złość na naszą firmę. Mimo wszystko życzymy miłego dnia i Pozdrawiamy Dziękujemy za opinie.

13.06.2022 10:39

Witam. Pozdrawiam przemiła obsługę w Nowym Dworze Gdańskim. Zawsze czysto ,Panie uśmiechnięte ,pomocne. Jadąc w stronę Gdańska zawsze zajeżdżam po pyszną kawę ????
    Lola

02.06.2022 13:08

Ja nie narzekam na pracę ,pracuje już kilka lat. A pracować trzeba wszędzie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... każdy ma prawo do opini, ale wkurzajace sa wpisy wszechwiedzących ludzi.Myślę że komentarze wypisują osoby co nie przepracowali jednego dnia bi mamusia da na wydatki .
    Lola

02.06.2022 13:11

A dodam jeszcze ... nie myli się ten co nic nie robi,a potrafi siętylko wymądrzać.

24.05.2022 07:27

Tak jestem rozeznany bo sam prowadzę sklep w Nowym Dworze Gdańskim.

24.05.2022 07:43

To świetnie!. Oby biznes się kręcił. Pozdrawiamy.

23.05.2022 15:39

Witam chciałem zadać pytanie?Dlaczego w państwa sklepie w Nowym Dworze Gdańskim produkty są ważone razem z opakowaniem bez wcześniejszego tarowania opakowania? Nie od dziś wiadomo że to podlega karze. Na wszystkie państwa sklepach to praktykują

23.05.2022 17:32

Witamy, Widac ze jest Pan bardzo rozeznany. Niestety chyba jednak nie dosc dobrze. Niedawno mieliśmy nawet kontrole na ten temat. Wiec tarujemy. Ale poinformujemy oczywiście Panie w nowym dworze Gdańskim o takiej uwadze. Pozdrawiamy

23.05.2022 17:40

Gratulujemy zdrowia i czasu skoro objechał Pan ponad 40 naszych sklepów. Cóż byśmy zrobili beż takich dociekliwych klientów, nic tylko się dokonalic. Jeszcze raz pozdrawiam i dziekujemy za wszystkie wpisy ;)

04.05.2022 09:30

Mówicie że można się dogadać i że tak szanujecie pracowników a jak ktoś coś chce załatwić albo potrzebuje wiecej ludzi na sklep do pracy to to olewacie. Z takim podejściem do ludzi niedługo nikt nie będzie u was pracował. Wyzysk ludzi i najlepiej pracowac wszystkie niedzielę I święta a wy sobie siedzicie w domu. Nie polecam nikomu tu pracowac

06.05.2022 10:40

Rzeczywiście śmieszne :)

07.05.2022 08:28

Niestety nie ale taka jest wasza polityka jak pracownik zaczyna się domagać swoich praw ( między innymi zapłata za nadgodziny albo chociaż możliwość wzięcia urlopu latem raz na parę lat a nie tylko zimą) to od razu wręczacie wypowiedzenie, znam to z autopsji kilku moich znajomych, którzy u was pracowali po kilka lat tak potraktowaliście.
    Agata

06.05.2022 12:18

Popieram opinię o cukierni w Nowym Dworze Gdańskim czyściutko w sklepie ,pochnący chlebek przemiła obsługa .Pozdrawiam zawsze uśmiechnięte panie ????
    Kościerzyna

04.05.2022 21:41

Zastanawiające są wypowiedzi ludzi,nawet bym się nie zdziwił jak by ludzie pracujący u państwa sami pisali opinie pozytywne jak i negatywne.

04.05.2022 21:44

Nas juz tez nic nie zdziwi Panie Kościerzyna, pozdrawiamy :)
    Jarek

04.05.2022 15:59

Ja za to serdecznie polecam sklep w Czersku,miła obsługa,widać ze Panie się super dogadują i zawsze uśmiechnięte! W sklepie fajny klimat! Czysto i elegancko wszystko podane Z chęcią wracam Pozdrawiam serdecznie Panie z Czerska
    Klientka

03.05.2022 20:43

Cukiernia w Nowym Dwore Gd. jak i obsługa wspaniałe ,czysto i milutko , uwielbiam Wasze drożdżówki z serem :)

02.05.2022 13:07

W Nowym Dworze zakupy robię często i nigdy nie zdarzyło się, żeby czuć było papierosy. Obsługa bardzo miła, pomocna.
    Grażyna

02.05.2022 12:54

Dzień dobry. Chciałabym się pozytywnie wyrazić o Kropku w Nowym Dworze Gdańskim. Przemiła obsługa, panie uśmiechnięte, zadowolone, serwują najlepszą kawę w mieście. Zawsze pomocne. Wracam tam z największą ochotą. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.