Piekarnia Cukiernia Kropek

• Miradowo
  • Biały Bukowiec
  • Cis

3. Opinie o pracodawcach Zblewo
  5. Opinie o Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o Piekarnia Cukiernia Kropek Zblewo

Nie przegap nowości o Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.!

03.08.2026 12:12

Kropek firma bardzo sławna. Każdy zna kupuje .Jako były pracownik okazuje się że jak się wejdzie głębiej to wychodzą kwiatki.. bardzo lekceważąco podchodzą do pracowników. Wymagania masakra. Najlepiej gdyby pracownik nie miał żadnych dni wolnych tylko robił całe miesiące bez dnia wolnego . Wziąć tydzień wolnego ?graniczy cudem ! Nie wiem dlaczego tak robicie ale jest to wręcz niepoważne. Jeśli ktoś jest na tyle odporny psychicznie i lubi dawać się wykorzystywać to śmiało .. ja osobiście nie polecam. Nie wiem czy to przez panią która jest pod szefem nie ogarnia czy to zarządzający czyli szefostwo ma takie zasady . Ale tam co chwilę jest wymiana pracowników . Nie wiem naprawdę o co tam chodzi . Tragedia .

03.08.2026 14:39

Dzień dobry, przedstawiona sytuacja nie jest zgodna z faktami. Grafik został pierwotnie przygotowany w sposob odpowiedni. Układ ktory został przedstawiony powstał dopiero w wyniku dobrowolnych zamian, które pracownicy ustalali między sobą według własnych potrzeb. Tygodniowy urlop nie jest u nas niczym nadzwyczajnym jesli stosunkowo szybciej poda sie termin planowanego urlopu. Trudno więc obarczać osoby zarządzające odpowiedzialnością za konsekwencje samodzielnie podjętych decyzji. Jeżeli ktoś dokonuje zmian w grafiku, ponieważ w danym momencie jest to dla niego wygodne, powinien również wziąć odpowiedzialność za ich późniejsze skutki. Prosimy o rzetelne przedstawianie sytuacji i powstrzymanie się od publikowania informacji, które mogą wprowadzać innych w błąd oraz niesłusznie godzić w dobre imię firmy i osób nią zarządzających. Krytyka jest dla nas cenna, ale wyłącznie wtedy, gdy opiera się na faktach, a nie na jednostronnej i nieprawdziwej narracji. Pozdrawiamy.

04.08.2026 21:38

Brak odbierania telefonów gdy się coś dzieje mówiąc że nie tylko ten punkt pani ma. Brak przekazywanych informacji. Grafik zmieniony bez konsultacji z pracownikiem (usunięte przez administratora) Umowa o pracę o którą się rozmawiało miała być po dwóch miesiącach a prawidłowo się ma po trzech bądź dostaje się z wielkim opóźnieniem.(Szybciej zwolnią niż dadzą) To jest opinia moja tylko i wyłącznie. Bo praca naprawdę jest super . Dużo osób by zostało gdyby nie fakt że trudno naprawdę się porozumieć. Nie miałam na celu kogoś obrazić tylko opisać rzeczy które naprawdę się dzieją i nie ma co ukrywać. Osobiście szkoda mi tej pracy .

28.07.2026 15:30

Byłam na rozmowie we Wrzeszczu kwalifikacyjnej,(usunięte przez administratora) to osoba bardzo miła , przyjęła odrazu. Zastanawiałam się dlaczego tak potrzebują do pracy. Już teraz wiem . Na obiecują niewiadomo czego.mialam dostać umowę o pracę po dwóch miesiącach.Nie dostałam. Nie mogłam się dogadać z godzinami pracy,gdzie na rozmowie wszystko niby było dogadane.Praca jako praca była super. Ale zarządzający niestety nie .Mam wrażenie że przyjmują i po dwóch miesiącach już się nie podobasz i z dnia na dzień Cię zwalniają. Miałam super zespół ale właśnie w ten sposób pani (usunięte przez administratora)nie lubi chyba jak dziewczyny się dogadują bo odrazu widzi problem ze wszystkim . Wejdziesz się przebrać a tu milion kartek zadaniami na każdy dzień . Jakby było na to czas 🤦 wyzysk a nie praca . Unikajcie .
    #Sprzedawca
    M

08.05.2026 14:23

Nie polecam pracy w Cukierni–Piekarni „Kropek” jako sprzedawca. Na początku dziewczyny przyjęły mnie pozytywnie, a sama rozmowa kwalifikacyjna trwała mniej niż 2 minuty — praktycznie od razu zostałam przyjęta. Niestety później okazało się, że nikt tam nie zwraca uwagi na to, czy nowa osoba się uczy albo czegoś jeszcze nie umie. Zamiast normalnie wytłumaczyć obowiązki, można spotkać się z pretensjami i niemiłymi komentarzami. Szczególnie źle wspominam zachowanie jednej z pracownic — wysokiej, bardzo szczupłej dziewczyny, niestety nie pamiętam jej imienia. Jej zachowanie było niedopuszczalne i momentami podchodziło pod (usunięte przez administratora) Potrafiła upokarzać mnie przy klientach. Kiedy zapytałam, który chleb jest foremkowy, odpowiedziała mi, żebym „cofnęła się do podstawówki”. Była niemiła zarówno wobec współpracowników, jak i klientów — rzadko się uśmiechała i często była chamska. Praca była bardzo chaotyczna. Stojąc przy kasie i obsługując klientów, nagle dostawałam polecenia robienia wielu innych rzeczy jednocześnie. Nie było żadnego porządnego wdrożenia ani jasnego tłumaczenia obowiązków. Zostałam zwolniona po sytuacji związanej ze sprzątaniem. Dziewczyny kazały mi wyrzucić śmieci, ale nikt wcześniej nie pokazał mi dokładnie gdzie. Zostawiłam je tam, gdzie uważałam za właściwe, a dodatkowo zapomniałam zamknąć drzwi. Za ten błąd zostałam zwolniona z pracy. Moim zdaniem nowe osoby nie mogą tam liczyć na wsparcie ani normalne podejście. Atmosfera była stresująca i nieprzyjemna.
    #Sprzedawca

08.05.2026 15:25

Dziękujemy za wiadomość i wyczerpującą opinię. Niestety, nie zgadzamy się z wieloma kwestiami, które Pani przedstawiła. Moglibyśmy dokładnie napisać co z naszej strony było nie okej, ale po co.. Zrozumieliśmy, że Pani była u nas krótko i mogła nie mieć pełnej wiedzy o funkcjonowaniu naszego zespołu. Pracujemy w ścisłej współpracy i zespole, a to od każdej osoby również od Pani zależy, jaka atmosfera panuje w miejscu pracy i jakie relacje tworzymy. Bardzo nam przykro, że Pani nie czuła się wystarczająco wdrożona do pracy w naszym zespole. Wyciągniemy z tego wnioski na przyszłość, aby uniknąć podobnych sytuacji. Jednakże, musimy zwrócić uwagę na fakt, że Pani zapomniała zamknąć sklep podczas swojej ostatniej zmiany. Uważamy, że to jest kluczowy aspekt, który nie wymaga dodatkowych argumentów. Życzymy Pani wszystkiego dobrego i odnalezienia miejsca pracy, które będzie Pani odpowiadało.
    …

27.03.2026 09:26

Nie polecam nikomu pracy tutaj, najpierw jest udawanie że super jesteś pracownikiem, a potem z dnia na dzień dostajesz informację że dziękują ci za współpracę, brak szacunku do pracownika nie polecam nikomu będę omijać szerokim łukiem
    #PracownikSklepu
    Sebastian

20.02.2026 07:38

Chciałbym napisać pozytywną opinię na temat Pani w państwa punkcie Osowa. Przyjechałem zrobić zakupy w tak okropnej pogodzie jak ten śnieg parking cały zaśnieżony nikt chyba tam nie odśnieża🙁 zakopałem się autem po ciężkiej walce nic nie udało się zrobić przyszedłem do sklepu zapytać się o piasek niestety nie był dostępny po chwili Pani ekspedientka ubrała się i razem ze mną próbowała wypchnąć samochód żebraliśmy wspólnie więcej osób i wreszcie się udało wyjechać. Brawo dla takich pracowników pomocnych w kropku.. Pozdrawiam stały klient
    Dom

26.11.2025 05:52

Brak znajomości asortymentu. Zapytałam ze w drozdzowce są bakalie usłyszałam, ze nie. A jednak są, nie mogę jeść winogron. Woec strata moich pieniędzy. Myślę, ze Pani Ukrainka nawet nie wie co to bakalie. Nigdy nie jestem zadowolona z ich usług. Panie gluche nie słyszą co sie zamawia. Cały czas gadają między sobą.
    Zuza

19.11.2025 19:32

Negatywne opinie Kropek usuwa co oj nie ładnie nie ładnie jak widać macie się czego obawiać co .Że jesteście niewypłacalni za pracę w święta za nadgodziny itp.
    JB

11.08.2025 10:44

Tort malinowy, rewelacja Chciałabym serdecznie podziękować za wspaniałego niebieskiego, malinowego torta. Zachwycał wyglądem i smakiem. Nasączony w punkt, te maliny, no i chrupiący spód... coś wspaniałego Jeszcze raz dziękujemy

11.08.2025 10:53

Bardzo dziękujemy za opinie :)

23.07.2025 19:51

Popraw się Kropek ,chleb kanapkowy to jakaś kpina ( z jednej strony normalny wysoki a z drugiej to nie ma nawet 10cm),no i znalezisko w chlebie małe czarne węgielki tak twarde ,że omało co zęba by nie stracił człowiek, szkoda że zdjęcia nie można wstawić co było w chlebie.

29.06.2025 18:28

Nie polecam kupować bułek ani chleba w niedzielę ponieważ wszystko jest z soboty bułki twarde szefostwo powinno kazać sprzedawać za -50% a nie w normalnej cenie

18.06.2025 20:03

Szefostwo powinno zainteresować się brakiem pracowników w Pelplinie .Jeden sprzedawca na rannej zmianie kolejki na zewnątrz klimatyzacja nie działa .Pani się spręża ale cóż sama nie da rady ogarnąć dużej liczby klientów i wypieku .Nie chcę się tam kupować.Pieczywo ostatnio spalone.Klienci wychodzą z kolejki idą i udają się do innych piekarnia bo właściciel uważa że człowiek za ladą to robót.
    Bee

20.05.2025 08:37

W życiu nie spotkałam się z tak wyrachowana piekarnia ... Na początku pizzerii i przysmak Kociewski był super..na zapiekankach był nawet ser teraz jakieś ochłapy a w przysmaku kociewskim teraz już parówki tną na pół i ostatnio 2 kawałki parowki po 4 cm no to jakiś absurd ... Albo pracodawca tego nie widzi albo jest takim żydem!

20.05.2025 09:28

Szanowna Pani, Dziękujemy za Pani wiadomość, choć szkoda, że musiała Pani skorzystać z anonimowej formy. Od zawsze naszym przysmakiem kociewskim była parówka przekrojona na pół, a jeśli chodzi o wielkość, to czy naprawdę można oczekiwać parówki o długości 4 centymetrów? Co do pizzerki – zmiany w cieście są zauważalne, co z pewnością jest pozytywną nowością. Rozumiem, że czasami ser na zapiekance może spaść podczas transportu do domu, ale czy nie jest to normalne? Chcielibyśmy zapewnić, że mamy jedne z lepszych cen na rynku i staramy się ich nie zepsuć. Być może, gdyby Pani miała odwagę, mogłaby Pani podzielić się swoimi uwagami w bardziej bezpośredni sposób. Zachęcamy do osobistej rozmowy, jeśli ma Pani na to ochotę. Dziękujemy za Pani opinię i mamy nadzieję, że następnym razem zdecyduje się Pani na bardziej otwartą komunikację. Z poważaniem, kropek

29.11.2022 19:01

Kropek?? Hmm.. Jedno wielkie nieporozumienie. Z punktu pracownika oraz klienta. Z opinii kilku pracowników słyszałem, że dziewczyny tam pracujące muszą być w ciągłym ruchu, nie mogą usiąść i wypić kawy czy herbaty. Ciągle ciśnienie. Produkty nie są złej jakości, ale jako pracownik, nie polecam nikomu...
    Ela

12.04.2023 08:07

Przerwa jest. Do tego umowa śmieciowa, Także jsk masz zlecenie s przyjdzie Ukrainiec do zostajesz na lodzie. Bo oni mają pierwszeństwo nie polecam.
    Bee

20.05.2025 08:45

Ten cały kropek to pomyłka ... Po co wy w ogóle sie otworzyliscie skoro wszystko drogie mizerne ( widzieliście wasze drożdżówki) a ludzie w Tczewie kupują bo lecą w pośpiechu i te hamburgery z resztkami mięsa bo doszukać się go nie można... Bułki to puste w środku a ceny kosmiczne.. gdyby box obok stał Sambor... mielibyście poważna konkurencję tam drożdżówki to aż chce się jeść. Dramat u was!!! Zamiast usuwać komentarze poprawcie jakość
    BAKARO

06.08.2024 07:00

dzień dobry, niestety moja opinia z dnia na dzień jest coraz bardziej negatywna. Nie mówię tutaj o traktowaniu pracowników, bo takich opinii również słyszałam co nie miara, ale mówię tutaj o produktach. Niestety wasze sklepy są otwarte od wczesnych godzin porannych, a idąc po świeżo wypiekane bułeczki - o godzinie 6:00 - Brak. Na domiar złego, od blisko dwóch tygodni - same drożdżówki z kruszonką. Bardzo przepraszam za wyrażenie, ale po takim czasie to do (usunięte przez administratora) Ile można kupować do pracy drożdżówek z kruszonką?!? O świeżej kanapce robionej na miejscu można tylko pomarzyć. Jeśli tak dalej pójdzie, Kropek zamiast się rozwijać straci swoich klientów. Radzę pomyśleć o klientach, bo kiepsko widzę przyszłość. Otwierając punkt o 5 rano - wasze produkty powinny już być na półkach - wszystkie dostępne! Radzę szczerze pomyśleć o satysfakcji klienta. Jesteście główną piekarnią w Zblewie, a to zobowiązuje.
    Kobietka

21.04.2025 18:07

Heh czytam i się uśmiałam. A wiesz szanowny człowieku że jest coś takiego jak garowanie bułek żeby wyrosły? I potrzebują ok półtorej do dwóch godzin na to? To.Panie do pracy muszą przyjść na 3 żeby szanowny książek kupił dwie bułeczki. Tragedia

04.03.2025 09:09

Witam, widziałam oferte pracy do piekarni Kropek chciałbym poznać opinie osób które już pracują
    Maja

17.03.2025 07:40

Szczerze nie polecam atmosfera i wyzysk człowieka jeżeli się nie spodobasz kierowniczce to zapomnij przy najbliższej okazji ciebie zwolni umowa zlecenie przez 3 miesiące
    Żancia

02.03.2025 08:41

Pracownicy jak co roku nic nie dostali na Święta.Pensja najniższa krajowa z pracą w soboty i niedziele .Co chwilę pracownicy odchodzą może trzeba się zastanowić państwo szefostwo czemu tak jest.Z (usunięte przez administratora) nie ma pracownika.
    Święta swieta

22.12.2024 17:33

Czy na święta pracownicy dostają jakieś bonusy?
    Ojojoj

19.02.2025 14:57

Nie, na święta pracownicy nic nie dostają. Jedynie życzenia od szefowej wysłane SMS. ????????

08.08.2024 14:42

08.08.2024 15:52

Szczerej czy złośliwej od anonima? odpowiadamy na pytania.
    Bulaczka

04.02.2025 20:26

Dlaczego chleb podrożał a pracownicy ma święta nie dostali nic?czy to było jako bonus ,,,cena chleba w górę,,,,

04.02.2025 20:24

Czy za nocna zmianę pracownikowi należy się dodatek?przepisy od 1 stycznia weszły w życie....czy firma kropek wypłaca taki dodatek?
    Dorota

30.01.2025 13:37

Witam dzisiaj robiąc zakupy na punkcie Osowa Pani w czarnych włosach nie używa rękawiczek gołą ręką wzięła chleb i włożyła do maszyny. Nie zwróciłam uwagi ponieważ jak dziwnie spojrzałam na nią to zrobiła taką minę aż odechciało się robić zakupów. Nie sympatyczna Pani a szkoda bo lubię państwa wybory

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnia Cukiernia Kropek?

Kontakt - Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.

Kościerska 26 83-210 Zblewo

REGON:191295783

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo

13.01.2025 18:20

Nie wiem co się stało, ale od jakiegoś roku chleb kanapkowy jakby na górce stał przed włożeniem do pieca,z jednej strony wysoki a z drugiej niski jak nie dorobiony.
    Sigi

10.08.2024 15:56

Witam. Jakie są zarobki na stanowisku kasjer sprzedawca w piekarni cukierni Kropek ?
    Wieslaw

04.08.2024 09:07

Co z przerwą dla pracownika?dlaczego ich brak na produkcji? Czy na 8 h pracy nie należy się 0,5h przerwy??
    Waldek

25.07.2024 15:48

Jak są traktowani pracownicy produkcji? Czekam na zetelna odp. Bez usowania postów
    Wieslaw

25.07.2024 15:37

Jak są traktowani pracownicy produkcji?
    Mati

21.07.2024 06:03

Jak są wypłacane nadgodziny na produkcji??

16.07.2024 06:21

Zaciekawiona

17.07.2024 13:36

Czyli ze swojej strony nie macie żadnych problemów?jesteście super itp?

17.07.2024 14:11

Nie znamy takiego kto jest super i wg.. jak to Pani/Pan okreslil/a
    Amelia

16.07.2024 22:24

Dzień dobry mam pytanie czy w okresie poza wakacyjnym przyjmujecie też młodych , ukończyłam już szkołę zawodową ale dalej się uczę i chciałam iść gdzieś zarobić , jest taka możliwość? @Pracodawca
    Zaciekawiona

15.07.2024 22:02

Dlaczego nie chcą pracować u Was młodzi ludzie?

15.07.2024 22:05

W naszej firmie pracuje bardzo dużo młodych ludzi. Obecnie zatrudniliśmy 30 osob na sezon wakacyjny.

12.07.2024 13:51

12.07.2024 14:01

Prawda jest taka że za nieprzetzwoite treści i wulgaryzmy opinie są automatyczne usuwane przez administratora, a z Pana to kawał tchórza wypisując pod anonimem, szkoda że na żywo brak odwagi. Zatrudniamy 400 osób i nikt nie będzie ich obrażał mówiąc ogólnikowo, na forum jakiejś anonimowej platformie. Życzymy sukcesów i powodzenia w znalezieniu dla siebie najbardziej odpowiedniej pracy.
    Klienci

16.06.2024 18:16

Witam, większość waszych sklepów które odwiedziłem przyciąga swoim wyglądem, dzisiaj po roku czasu odwiedziłem z rodziną sklep w Osieku, z myślą że może w końcu ten sklep będzie również przyciągał. Panie dbają o porządek ale to nie wystarczy. Obicie foteli też nie pomoże , ale chociaż odmalowanie ścian. Dobrze, że macie takie miłe uśmiechnięte młode Panie, które pożartują, polecą produkty warte zakupu, informują kiedy coś jest z dnia poprzedniego aby być szczerą wobec klienta- przyciągają klientów dobrą energią. Witają klienta z uśmiechem, super atmosfera. Lody i kawka bardzo dobre, ciasto świeżutkie i pyszne. Dziękujemy za miłą obsługę.

20.03.2024 21:53

Jaki jest powód częściowej zmiany obsługi w Chojnicach w punkcie Polo?

20.03.2024 22:11

Różny, ze względu na dobro byłych pracowników nie możemy przedstawić żadnego szczegółu, każdy idzie swoją drogą zawodowa. Życzymy im jak najlepiej.

05.02.2024 15:48

Od września będę chodzić do szkoły branżowej na profil piekarza. Będę potrzebował miejsca do odbycia praktyk. Jest szansa zrobić to właśnie tutaj? Co należałoby na sam początek do moich obowiązków? Czy po zakończeniu praktyk jest możliwość otrzymania propozycji dalszej współpracy?

05.02.2024 16:35

Tak, na ten moment firma zatrudnia około 20 uczniów plus osoby uczęszczający na praktyki w sklepach firmowych. Jak najbardziej po praktykach można się zatrudnić. Pozdrawiamy
    Miki 78

04.02.2024 22:06

Bardzo polecam akademia kropek w zblewie ,przemiła obsługa czysto smacznie
    Natalia83

17.01.2024 19:50

Panie w sklepie Akademia w Zblewie bardzo miłe, pomocne ,smaczne obiady bardzo polecam
    Gosc

15.01.2024 13:57

Panie pracujące w Nowym Dworze Gdańskim bardzo miłe i sympatyczne????
    Iwa

08.01.2024 11:03

Panie w galeri forum w Gdańsku są niemile stoją za karę
    Jola33

08.01.2024 17:28

Panie są bardzo miłe i uprzejme zawsze uśmiechnięte.P(usunięte przez administratora)
    Ela

14.11.2023 23:24

Dziś kupiłam Kociewiaka z jednym z punktów w Tczewie. Ośrodki jakby stare nie dobre a ciasto które kupiłam było stare. Dziękuję panią które zachwalały STARE ŻEBY SPRZEDAWAC niech się tym zainteresuje SANEPID
    Tomek

28.09.2023 17:43

Przemiła obsługa Osowa potwierdzam ????
    Kasia 1988

20.09.2023 17:24

Akademia kropek w Zblewie miła obsługa ,smacznie i czysto polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnia Cukiernia Kropek Sp. z o. o. Sp. k.