smutny
09.08.2011 13:50
Może najważniejsze na początek. staż pracy 4lata.
ogólnie powiem, że brak szacunku ze strony pracodawcy objawia się tym iż, wspomniany w innym wpisie \"biedronkowy dyrektor\" pozornie tylko przejmuje się podległymi mu sklepami. W pracy atmosfera jest różna.
Usłyszałem kiedyś od przełożonego \"brak kary to nagroda\" albo jeszcze durniejsze i nie zgodne z prawem! Masz do 18-tej? jeśli się nie wyrobisz to wypisujesz się tak jak masz w grafiku i siedzisz tak długo..... Zauważyłem jedno. Na stanowiska kierownicze często kierowani są Lizusy(jeśli z załogi) ogólnie, ludzie , którzy mają klapki na oczach. Mam dośc debilnych tłumaczeń. dlaczego znów [usunięte przez moderatora] podniesiono cele... Pewnego razu po całym miesiącu zajebistej sprzedaży. Akcesoriów, gwarancji i usług ponad 35 ubezpieczeń. dostałem jakieś 40 zł. premii za sprzedaż. sklep nie wyrobił dymaniki.
Dymano nas dawniej, teraz podniesienie pułapu punktowego, jest pomysłem jeszcze lepszym dla pracodawcy. NIE POLECAM!!!