J&M Job Service

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o J&M Job Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J&M Job Service

iIza

Witam Czy ktoś ostatnio pracował w firmie Job Servise Natalia Rajtar .może mi o tej firmie coś napisać czy są wiarygodni czy wypłacaja kasę tak jak sie umawiaja

Hanna

Jak obecnie wyglada sytuacja w J&M Job Service? Może ktoś z Was pracuje w tej firmie i mógłby podzielić się z innymi użytkownikami forum swoim doświadczeniem. Będzie to pomocne przy ewentualnym podjęciu decyzji o zatrudnieniu.

Pati

A czy wie ktos cos wiecej o tm zamknieciu? czy oni faktycznie juz nie istenieja/

martyna

NIE POLECAM, JEDEN WIELKI SZWINDEL !!!! LUDZIE, SZUKAJCIE INNEJ ROBOTY

Marek

firmy już nie ma !!!. Po prostu zniknęła z dnia na dzień. Wie ktoś co się stało?

Krystian
@Marek 05.12.2015 13:37
firmy już nie ma !!!. Po prostu zniknęła z dnia na dzień. Wie ktoś co się stało?

Firma nie zniknęła tylko połączyła się z drugą... (każdy pracownik dostał takową informację na meila lub kiedy się skontaktował z firmą)

kasia
@Krystian 20.01.2016 15:24
Firma nie zniknęła tylko połączyła się z drugą... (każdy pracownik dostał takową informację na meila lub kiedy się skontaktował...

a z kim się połączyli? z jobsplusem?

Były pracownik

Co jest z tą firmą ? biuro w krk zamknięte telefony milczą gdzie się można z nimi skontaktować ?

gabi

Ja też jestem zainteresowana pracą przy sortowaniu ziemniaków pod Hanowerem.Proszę o opinie grazynka452@o2.pl

kasienka28l

Witam czy ktoś wyjeżdża z ta firma w weekend 5.09.15 do pracy do sortowania ziemniaków pod Hannover?a może jakieś opinie, bo niewiele pisze na forum?proszę o kontakt kasienka259@wp.pl

Zakonnik

Z kolei w § 2 opisany został kontratyp dozwolonej krytyki: Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut: 1) dotyczący postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną lub 2) służący obronie społecznie uzasadnionego interesu.

anonim

Firma moglaby byc w porzadku gdyby nie szefostwo ktore jest nieudolne i opryskiwe, nikt nie lubi pracowac w takej atmosferze. A komentarz Pana "prawnika" to typowa zagrywna zarzadu ktorzy odrazu skarza prawnikiem jak sie komus cos nie podoba i probuje wyrazic swoje zdanie. Jesli firma jest zla i zle traktuje ludzi to maja prawo to powiedziec

Malgo

Czy może wypowiedzieć się ktoś kto wyjechał do Niemiec i pracuje na stanowisku pokojówki? Jak ta praca wygląda? Jak z językiem? Z góry dziękuję za wszystkie wpisy.

Małgorzata R.

Firma Job Service jest ok.

Mirka

Pracuję w Agencji J&M Job Service jako pokojówka od kilku miesięcy i jestem zadowolona ze współpracy. Wszystko jest zgodne z ustaleniami, które zostały mi przekazane jak zaczynałam pracę.

Karol K.

Bardzo dobra Agencja Pracy.Pozdrawiam.

Pracownik tymczasowy

Firma Job Service jest w porządku. Nie rozumiem po co ludzie wypisują takie bzdury w internecie.

Monter paneli Anglia

haha zaprazam wszystkie laski dzisiaj do mie na impreeeee....beeee

Szukąjaca pracy
@Monter paneli Anglia 18.04.2015 17:49
haha zaprazam wszystkie laski dzisiaj do mie na impreeeee....beeee

Prosze nie wypisywac bzdur na tym forum!

Monter paneli Anglia

hahha pieniadze moze i na czas ale obciete godziny pracy najpierw przy podpisywaniu nie ma 4 godz a przy wyplacie nastepne 3 i pol znikaja......

M.K.

BARDZO DOBRE POŚREDNICTWO.

Monter

Bardzo dobre pośrednictwo. Nie biorą pieniędzy za znalezienie pracy. Pracowałem razem z synem i jestem z nich zadowolony.

dzisiaj
@Monter 13.04.2015 14:51
Bardzo dobre pośrednictwo. Nie biorą pieniędzy za znalezienie pracy. Pracowałem razem z synem i jestem z nich zadowolony....

pobieranie opłaty za pośredniczenie w znalezieniu pracy jest karalne,

STANISŁAW

Jeżdżę z Job Service od lat i mam na ich temat dobrą opinię. Praca przy krowach jest ciężka ale można za to przyzwoicie zarobić. Nie to co w Polsce.

Hanna C.

Ja pracowałam u nich czterokrotnie. Bardzo dobra agencja. Pieniądze dostawałam zawsze na czas i zgodnie z przepracowanymi godzinami. Polecam !

dzisiaj
@Hanna C. 07.04.2015 13:14
Ja pracowałam u nich czterokrotnie. Bardzo dobra agencja. Pieniądze dostawałam zawsze na czas i zgodnie z przepracowanymi godzi...

od "ja" nie rozpoczyna się zdania,poprawnie jest "Pracowałam... ale to co piszesz jest nie prawdą bo nie pracowałaś,

Juby

A ja sobie popijam browca i mówię wam, że robota jest dla traktorów :-) he,he,he :-)

J. Kamczatka
@Juby 01.04.2015 14:21
A ja sobie popijam browca i mówię wam, że robota jest dla traktorów :-) he,he,he :-)

hyba ci sie fora pomyliły.

Prawnik

Przytaczam Art. 212. Kodeksu Karnego Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Stary
@Prawnik 31.03.2015 11:01
Przytaczam Art. 212. Kodeksu Karnego Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jedno...

Te prawnik puknij się i nie zastraszaj innych bo to jest też karane Wystawiłeś tym postem świadectwo tej firemce lepsze od 100 negatywnych opinii (cnota krytyk się nie boi)

anonim

(usunięte przez administratora)

Prawnik

Przytaczam Art. 212. K.K. Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

monter

Widze ze niektorym bardzo zalezy aby opinie nie pochlebne znikaly......

Monter paneli Anglia

Wszystko sie zgadza. Na dodatek przerwa podczas pracy wynosiła 30 min i wygladało to tak ze wszyscy jedli na zewnatrz poniewaz nie było zorganizowanego miejsca gdzie mozna było w normalnych warunkach zjesc i odpoczac.(usunięte przez administratora) w wypadku gdzy cały dzien lało przerwa wynosiła godz zdazyło mi sie to moze 2 razy szło sie 15 min przez błoto przechodzac nasz budowe nastepnie budowe na której pracowali słowacy i dochodzilo sie do kontenera i zaparkowanych samochodów którymi dojezdzalismy do pracy dojscie do kontenera zajmowalo 15 min w jedna strone wiec faktyczna przerwa trwała również 30 min. kontener nie był podzielony na zadne ekipy które tam pracowały czyli kto pierwszy ten lepszy bo brakowalo miejsca wiec czesc ludzi poprostu siedziala w samochodach zaparkowanych kolo budowy.

anonim

(usunięte przez administratora)

ona

czy może po prostu wywalili cię, za chlanie i obijanie a teraz wyrzucasz na nich złości?

zorientowana
@ona 15.03.2015 20:23
czy może po prostu wywalili cię, za chlanie i obijanie a teraz wyrzucasz na nich złości?

po 12h pracy na wietrze i deszczu i podróży z miejsca noclegu do pracy 70km w jedna stronę(taka organizacja przez pośrednictwo) nikt nie ma siły na to o czym piszesz, siedzisz za biurkiem na Siemaszki i wypisujesz bzdury,

anonim

(usunięte przez administratora)

Walemar
@mirek 02.03.2015 21:02
a nastepna podejrzana sprawa to to że wogole nie ma opinii zadnych w internecie, przypadek? nie sadze

Przecież mają oferty. Co tu się dzieje ??? Co to za kanał jest ????

Werika R.
@Walemar 03.04.2015 11:03
Przecież mają oferty. Co tu się dzieje ??? Co to za kanał jest ????

To tutaj to jest pikuś. Zobacz se na inne firmy !

MARYSIA

Dlaczego nie ma zadnych opinii? Chcialabym podjac prace jako pokojowka przez ta agencje

filip

jesli ma ktos doswiadczenia z firma j&m jobservice prosze o opinie z gory dziekuje

bianka
@ filip 05.07.2013 14:00
jesli ma ktos doswiadczenia z firma j&m jobservice prosze o opinie z gory dziekuje

jesli ma ktos jakies informacje na temat tej firmy prosze podac

Zostaw opinię o J&M Job Service - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J&M Job Service