LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 159 ocen.

Opinie o LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne

stolik

jak wygladaja dni pracy? ile zmian,godziny pracy itp. chodzi o lidl i magazynier na owocach i warzywach.

Agnieszka

@franek nie obrażaj nikogo na forum, bo to m.in. łamanie regulaminu, który tu obowiązuje: https://www.gowork.pl/regulamin Czyli @Seba jeżeli chodzi o benefity to trochę tego jest. A czy każdy przychodzący do pracy nowy pracownik dostaje umowę o pracę?

franek

Witam pracowałem w lidl przez 3 lata praca na magazynie , pracownicy w porządku oprócz co niektórych kierowników takiego jak łysego cymbała z owoców to bym się pozbył ponieważ jest cwaniakiem i wydaje mu się ze wszystko może a tak naprawdę to nic nie może tak jak mnie potraktowali wiedząć ze mam rodzine na utrzymaniu to mnie bezczelnie zwolnili a miałem iść na stałą umowę ale wolą wziąć do pracy świerzaka i mniej płaćić i uczyc go miesiąc aż się głupi nauczy

aga

Zaproponowano mi pracę na stanowisku utylizacji, proszę napiszcie na czym ta praca polega.

Bydgoszczanin

Dzięki Seba. Ogólnie zmiany jak wyglądają, ile ich jest i jak to wypada? Myślałem, że to system tradycyjny 6-14-22. I czy te zamówienia to każdy ma swoją listę co ma przygotować czy jakaś grupa ludzi robi to samo, taka powiedzmy praca w grupie?

Bydgoszczanin

Jest w Bydgoszczy takie ogłoszenie - Pracownik Magazynu - Komisjoner OW. I podana płaca na początek od 3400 brutto. Czy to prawda faktycznie tyle można dostać. I drugie pytanie czy trzeba wyjeżdzać na szkolenie czy będzie ono na miejscu? Nic w ogłoszeniu o tym nie pisze.

Seba
@Bydgoszczanin 29.09.2017 18:56
Jest w Bydgoszczy takie ogłoszenie - Pracownik Magazynu - Komisjoner OW. I podana płaca na początek od 3400 brutto. Czy to praw...

Cześć, w odpowiedzi na twoje pytanie, ja pracuję na OW ( Owoce Warzywa) w CD Stryków. Praca dla wytrwałych i silnych chłopaków. Warzywniaki wiedzą o co chodzi. ;) Kasa ok tak jak piszą tak jest. Na 3 umowie masz 4 kanty brutto z tego co się orientuję, ale nie wiem ile teraz się do 3 sztufy dochodzi. Szkolenie w magazynie bez wyjazdów. Praca od 17 ( przynajmniej u mnie) do .. zwycięstwa, nie skompletujemy zamówień to nie wyjdziemy, ale jak nasz BUBUŚ ma dobre serce to nawet nadgodziny wypłaci. Socjal ok moim zdaniem. Medicover allianz multisport jakieś bony na święta także standard, ale jest. Jak masz chęć do pracy to dasz radę.

komisjoner(2004-2006)

Witam Pracowałem w CD w Gliwicach jakieś 11 lat temu przez 2,5 roku. Bardzo miło wspominam atmosferę i współpracowników na magazynie. Z osób zarządzających pamiętam pana Piotra Szołtysika który był zawsze fair wobec ludzi. Drugi pan Irek Kryś czasami wyżej srał ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miał ale też nie mogę mu niczego złego zarzucić. Kierownikiem był wówczas niejaki Odziomek kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i skur... No ale to moja opinia. Pamiętam że przychodziło się na 6:00 a wychodziło jak się całe zamówienie złożyło. Jeżdzący wózkami widłowymi też siedzieli aż rampy rozwieźli. Powiedzcie jakie teraz są zarobki w CD. Czy jest ktoś z komisjonerów lub z wózków widłowych kto pracował w latach 2004-2006 ? Ile teraz zarabiacie po tych 13 latach pracy ? Pozdrawiam rocznik 2004-2006 :) LIDL CONNECTING PEOPLE :)

Lukaty

Witam.Pracuje w irlandii jako kierowca dla lidla .jazda + rozladunek.średnio 10h.z dieta wychodzi 16€/h.nocki albo dzień. Na zmiane.placa dobrze ale musze zjechać do Polski .Interesuje mnie praca dla Lidla Gliwice albo Będzin. Ma ktoś wiedzę jakie to firmy przewoza na terenie śląska?Chętnie zamienię się z kimś.Z góry dzięki.

Agnieszka

Według wywiadu (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,7234,wywiad-anna-biskup) w Polsce zarabia się więcej niż w innych sklepach spożywczych. Czy ktoś mógłby się do tego odnieść? Warunki oczywiście zależą od miasta. Zatem aktualni pracownicy Lidla wypowiedzcie się na ten temat.

Erl

Witam Czy w grodkowie jest system 3 zmianowy? 6:14/14:22/22:6 ? I jak wypada w weekendy, co ktory weekend sie pracuje i w jakie wtedy godziny pracy. Czy jest tam na miejscu jakis dzial kadr aby osobiscie popytac. Bardzo prosze o wszelkie odpowiedzi oraz zycze wiele zyzczliwosci ,wytrwalosci ijak najmnoej chamstwa a wtedy taki zespol bedzie mega silnym filarem calej niemieckiej machiny. Pozdrawiam :-)

Erl

Witam Czy w grodkowie jest system 3 zmianowy? 6:14/14:22/22:6 ? I jak wypada w weekendy, co ktory weekend sie pracuje i w jakie wtedy godziny pracy. Czy jest tam na miejscu jakis dzial kadr aby osobiscie popytac. Bardzo prosze o wszelkie odpowiedzi oraz zycze wiele zyzczliwosci ,wytrwalosci ijak najmnoej chamstwa a wtedy taki zespol bedzie mega silnym filarem calej niemieckiej machiny. Pozdrawiam :-)

Paweł

Witam. Niech ktoś napiszę jakie zarobki sa na magazynie ale napiszcie prawdę i ile tak naprawdę pracuje sie godzin dziennie. Chcę się zatrudnić w lidlu w Gródkowie.

JANUSZ bIZNESU
@Paweł 16.05.2017 11:25
Witam. Niech ktoś napiszę jakie zarobki sa na magazynie ale napiszcie prawdę i ile tak naprawdę pracuje sie godzin dziennie. Ch...

nie pracujesz 8 godzin bo OD 6 DO 15 w soboty i niedziele wolne w tygodniu kilka dni 5 dni robisz 4 dni wolnego np 1530zł na rękę

grzegorz

Witam ostatnio odwiedziłem magazyn lidla w gliwicach jako kierowca.Obsługa niemiła chamska brak pracownikow do rozładunku towaru.Kierownik po zwróceniu uwagi zatrzymał dokumenty po rozładunku na 2 godziny aby nauczyć kierowce że niewolno krytykować pracy jego podwładnych.Sprawe kieruje do siedziby głównej lidla może coś sie zmieni w stosunku do zachowania wobec kierowców.

Ciekawski

Jak wyglada praca na magazynie na Gutenberga w Gliwicach?

Agnieszka

@Jo Anna, zachęcam do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na stronie LIDL POLSKA - http://kariera.lidl.pl/cps/rde/SID-717FF22D-069706D0/career_lidl_pl/hs.xsl/jobsearch.htm#

Adamwb

Aplikuje na stanowisko kierownik sekcji na magazynie. Czy ktoś przybliży mi jak wygląda praca na tym stanowisku w praktyce a nie w ofercie. Proszę również o jakieś informacje o zarobkach. Może ktoś też przechodził rekrutację na to stanowisko ?

Anita

Przyjmują do CD w gliwicach? Jak tak to na jakie stanowiska i jak wygląda płaca+ atmosfera w pracy.. warto?:)

ooola

bylam na rozmowe jako komisjoner w grodkowie, od kwietnia szkolenia w tarnowie , od polowy maja praca juz w grodkowie ale niestety zaplaca za to dopiero w czerwcu wiec 2 miesiace bez kasy.. pensje fajnie brzmialy np na umowe o prace po 3 latach wyciagnie sie 3 tysiace ale nie wiem czy netto mial na mysli czy brutto.. ogiolnie brzmialo ladnie ale wiem ze tak nie bedzie.

HJKRETKA

NAJGORSZY LIDL JEST CHYBA W GLIWICACH BRAK CAŁKOWITEJ KOORDYNACJI DZIAŁAŃ OSOBY NA PRZYJĘCIU TOWARU CAŁKOWITY BRAK PROFESJONALIZMY A DO TEGO STRASZNIE OPRYSKLIWE I NIEDOSTĘPNE PANOWIE Z DALEKA OD TEGO CENTRUM PRZESTOJE DO ROZŁADUNKU PO 10 GODZIN TO NORMA NIE POLECAM.

kris

Witam pracuje w CD Biedronka jestem operatorem GD wózek boczny na magazynie pracuje 6 lat ,od 4 lat jestem operatorem,moja podstawa to 2850 brutto .Proszę napiszcie coś o zarobkach operatorów GD w Lidlu

Jo Anna

Interesuje mnie praca w centrum dystrybucyjnym w Bydgoszczy może być biurowa i magazyn lub inna możliwa w firmie, którą wykonują kobiety? Jakie stanowiska są w ogóle aktualnie dostępne ? proszę o odp ponieważ mam zamiar złożyć CV lecz nie wiem na jakie aplikować stanowiska.... Pozdrawiam

Szymi
@Jo Anna 01.03.2017 14:47
Interesuje mnie praca w centrum dystrybucyjnym w Bydgoszczy może być biurowa i magazyn lub inna możliwa w firmie, którą wykonuj...

Teraz jest nabor na komisjonerow w Bydgoszczy

Jo Anna
@Szymi 01.03.2017 22:14
Teraz jest nabor na komisjonerow w Bydgoszczy

Ok,dzięki bo na stronie nic nie podają na Bydgoszcz aktualnego ;-) pracujesz CD ? jaka atmosfera, zarobki, itp.?

Spokojny człowiek

Sporo osób aplikuje do nowego CD w psarach (śląskie). Taka mała rada, dla wszystkich, jezeli wam proponują stawkę to nie bójcie sie powalczyć o większa juz na starcie. W DE pracodawca ma podstawowa stawkę godzinowa na dane stanowisko, ale ilu jest pracowników na tym samym stanowisku to każdy ma inną stawkę, ze względu na świadomość własnej wartości. Niemiec sie ceni, pilnuje swojego czasu pracy, ale tez pracuje systematycznie. Kiedy Polacy uświadomią sobie, ze praca którą wykonują jest taka sama na zachodzie, ceny w Polsce jedynie o ~10%niższe , a zarobki juz prawie 4 razy mniejsze, i sami zaczną walczyć o swój byt? Ale nie kłótniami i strajkami, a po prostu wywalczeniem sobie lepszych stawek. P.S. A do całego kierownictwa które byc moze to czyta. Jezeli jestes Polakiem, ktory wykorzystuje polskiego pracownika, to nie tylko jestes bezwartościowym człowiekiem, ale swoim przyszłym potomkom szykujesz biedę, a państwo które powinno sie rozwijać, upada, bo obywatela wykorzystujesz na zlecenie obcego inwestora. Pozdrawiam

KLIDLDE
@Spokojny człowiek 23.02.2017 10:07
Sporo osób aplikuje do nowego CD w psarach (śląskie). Taka mała rada, dla wszystkich, jezeli wam proponują stawkę to nie bójcie...

Witam.Pracuje w Niemczech na Lidlu jako komisjonier na chlodni juz rok i nie ma tak korolowo.130 h umowa stala stawka do reki jakies 1300euro brutto.Ale pracuje sie po 9 10 h i to codziennie te nadgodziny .Normy musza byc utrzymane 380 opakowan na godzine ...tak więc Niemiec szanuje sobie prace ale.tylko.ten.z biura ktory przychodzi na 9 a wychodzo o 12.wielce zmeczony:) Pozdrawiam

Niki

Jakie zarobki w CD ma pracownik administracji na 3/4etatu?

gruz

Stoi ten magazyn już czy jeszcze budują. Na google street oczywiście stare zdjęcia, a dojście z przystanku raczej cięzkie

nnnnnnnnn
@gruz 10.02.2017 16:45
Stoi ten magazyn już czy jeszcze budują. Na google street oczywiście stare zdjęcia, a dojście z przystanku raczej cięzkie...

magazyn koło będzina -psary juz stoi -

Carla

Czy ktoś wie jakie są zarobki w lidlu na stanowisku kierownika sekcji? I czy ciężko się dostać?

Janek

Masz powyżej napisane. Na szkolenia mieli już od połowy stycznia ruszać.

Lagi

Ludzie prosze napiszcie cos o rekrutacji do centrum dystrybucji w Bedzinie. Zaproszono mnie na 2 rozmowy na operatora wozka wodlowego i pracownika gospodarczego w przyszlym tygodniu. Z tego co wiem to centrum ruszac ma w czerwcu a wysylac na szkolenia w Polske maja juz w nawet w marcu. Jak sie dowiem na rozmowie wiecej szczegolow to postaram sie tutaj podac. Licze tez na was ludzie, piszcie co tam na rozmowach wam mowia i obiecuja to nic nie kosztuje, Pozdrowienia

mis

mis. Gdyby mi dali 2500 brutto albo 180 do ręki to wzięłabym tę robotę.

Hwuqh

Aplikowal ktoś z Was na Psary? List motywacyjny to konieczność?

ktos
@Hwuqh 24.01.2017 18:59
Aplikowal ktoś z Was na Psary? List motywacyjny to konieczność?

Koniecznosc. Tobchyba nie problem? :) Pojechali juz pierwsi pracownicy na szkolenia?

Tomek

Dla mnie te nadgodziny to najgorszy punkt w tym wszystkim, albo robie po 8h i mam nadgodziny to powinni zapłacić a nie że mi oddadzą w postaci wolnego i to po 4 miesięcznym okresie rozliczeniowym. To przez te 4 miesiące uzbieram np: 160 h i co dadzą mi potem miesiąc wolnego?? albo będą oddawać przez kolejny okres rozliczeniowy a ja w tym czasie będe zbierać kolejne nadgodziny. Totalna bzdura, Czyli defacto człowiek pracuje na nadgodzinach jak na drugim etacie a wypłata jedna 1800zł, zero premii itp,

Janek

Tomek, wózkowy ma dwumiesięczne szkolenie w którymś z najbliższych CD. Pełna delegacja, czyli kilometrówka (o ile jedziesz swoim samochodem), dieta, hotel ze śniadaniem, powroty co dwa tygodnie na 3 dni do domu. Co do liczby godzin niestety się mylisz. W/g tego, co zrozumiałem i co piszą ludzie, pracuje się od godziny w której zaczynasz do oporu, czyli do momentu, kiedy powiedzą przełożeni, że możesz iść do domu. Czyli nie 6g, a 8/10/12. Podobno bliżej 12 :) Jeśli przekroczysz limit 130g miesięcznie (tak będzie), to nadgodziny zostaną oddane jako dni wolne w czteromiesięcznym cyklu rozliczeniowym. To jest najsłabszy punkt i za bardzo nie wiem na co tutaj liczyć. Wolne fajna rzecz, ale z drugiej strony mam zrobić np. 220g i dostać 1830zł (a wolne odebrać za dwa miesiące)? Bezsensu. Rozumiem pracę ponad stan, ale za pieniądze. Tutaj firma zabezpieczyła się idealnie :) Zarabiam 100zł więcej za cały etat, więc stawka lepsza jest w Lidlu, ale zrobię troszkę nadgodzin + dodatek nocny i mam np 2200, a to jednak 400zł więcej w kieszeni. Ogólnie rozmowa zrobiła na mnie dobre wrażenie, bardzo mili ludzie. Co będzie po podpisaniu cyrografu, to nie wiem :) Pozdrawiam! Ps oczekuję poważnych opinii, jeśli możecie - piszcie!

TX...

Zarobki kiepskie jak na taką firmę no i te kary za nie daj boże l4 lub nagły urlop, a jak mi odpukać padnie auto i nie moge dojechać, to przecież nie specjalnie tylko siła losu, a komunikacją miejską za ok 2 godz. dotre i co KARA. W firmie produkcyjnej Elext...... w siewierzu też są kary ale nie z pęsji podstawowej tylko z premii no i są one mniejsze, na wózkach te 2000 plus premia , ale firma też nie szanuje ludzi i koniec sezonu i część już zwolnili i jeszcze zwolnią.

Eryk

W będzinie dają na start 2500brutto czyli 1800zl na rękę bez szału, do tego niby ten etat 130h, co podobno i tak pracuje się normalnie 168h,takze bez szału, żadnej premi itd. Goła pensja do tego mała jak ba pracę w chłodni!

Ja
@mis 29.01.2017 15:45
Witam . Eryku na jakie stanowisko dawali ci 2500 brutto. Byłam na rozmowie w Psarach i mnie proponowali na magazyniera utylizac...

Mi też :) tzw 2100 brutto. Panowie chyba mają więcej.

jaa
@Eryk 01.01.2017 10:53
W będzinie dają na start 2500brutto czyli 1800zl na rękę bez szału, do tego niby ten etat 130h, co podobno i tak pracuje się no...

Mnie w Będzinie proponowano 1500 zł na rękę. Chyba znów dyskryminacja kobiet.

Tomek

Czy ktoś może napisać jak wygląda szkolenie na magazyniera, powiedziano mi że na miesiąc w inny koniec polski i po dwóch tygodniach możliwość na weekend do domu a potem dalsze dwa tygodnie. Mam mieć 3/4 etatu więc przykładowo wychodzą cztery dni pracy w tygodniu a reszta wolne i co siedzi człowiek jak na skazaniu gdzieś w tym hotelu na drugim końcu polski??? Praca potrzebna ale jak zostawić rodzinę na miesiąc? żona pracuje, dzieci jeszcze małe więc jakoś się wymieniamy ze szkołą itp, a tak co ?? żona ma wziąść urlop na miesiąc bo mnie nie będzie,. To chyba praca tylko dla osób bez rodzin które mogą jechać gdziekolwiek.

Pirol

Firma jest dobra i w miarę dobrze płaci a to jest najważniejsze. Praca jak wiele innych, jak umiesz coś więcej to cię awansują.

Nowy

Cześć, mam kilka pytań do ludzi pracujących w centrach dystrybucyjnych, ewentualnie do tych, co byli na rozmowach o pracę do nowego CD w Będzinie (może wiecie więcej, niż ja). 1. Jak wygląda praca wózkowego wysokiego składu? Czy wozi się całe palety, czy trzeba też dużo nosić, przekładać? Czy jest dużo pracy fizycznej, czy raczej się jeździ? Co jeszcze ciekawego? 2. Jak to do końca jest z nadgodzinami? Podobno pracuje się aż się dzień skończy ;) (czyli po 8,10,12g), a potem wolne jak pracy jest mniej w rozliczeniu czteromiesięcznym. Jak to faktycznie wygląda? Czy te godziny nie znikają jakoś :D Martwię się tym "systemem pracy". Skoro umowa jest na 130g, jak to wygląda? Mamy rozliczenie 4miesięczne, czyli mamy 4x130=520g w cztery miesiące? Pozdrawiam!

Tadek

Jakie wynagrodzenie będzie w centrum dystrybucyjnym w będzinie na operatora wózka bocznego?

Rekrutant

Cześć, pracuje ktoś na wysokim składzie w Gliwicach? Jakie zarobki są i szanse na uzyskanie umowy na stałe i czy jest możliwość rozwoju? Z góry dzięki za odpowiedź.

Kamil

Jakie wynagrodzenie jest jako operator wózka bocznego?

whooo

Nawet jeśli zatrudnienie jest na 3/4 etatu to nie jest tak źle @heniek, bo przecież w zamian i tak można liczyc na odpowiednie wynagrodzenie, ciekawi mnie jednak czy atmosfera teraz każdemu odpowiada, wiecie?

Tom

Heniek, ale masz sprawdzone źródło. Ja słyszałem o 2700brutto plus premia i co roku podwyżka, do tego socjal typu multisport i opieka medyczna w prywatnej przychodni. Mam 8letnie doświadczenie na magazynie, jedyny minus nie mam jeszcze książeczki sanepidowskiej i muszę ją chyba wyrobić

Tom

Hej czy to prawda że dają na początek 2700zl brutto + premia i 3/4 etatu?

michal

ja pracuje na 3_4 i zarabiam kolo 2 tys na reke

Basia

Witam. Czy jesteście może zorientowani ile zarabia pracownik biurowy magazynu? Mam rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem na co się nastawić. Pozdrawiam

Tadek
@zaiwdziona 05.12.2016 09:26
Chyba już jesteś po rozmowie, ale może innym moja opinia pomoże Pracownik biurowy magazynu CD przez 1 rok ma pensję 1700 zł ne...

Czyli magazynier też mało zarobi na rękę?

edyta
@Basia 03.10.2016 00:03
Witam. Czy jesteście może zorientowani ile zarabia pracownik biurowy magazynu? Mam rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem na co się...

Basiu dostałaś pracę na pracownika biurowego? jakie wynagrodzenie?

Aleksandra

A co powiecie o pracowniku biurowym magazynu ile zarabiają i czym się zajmują?

Tedy

Wszyscy piszą o kierownikach i ich zarobkach....napiszcie wkoncu ile zarabia sie na magazynie jako zwykly pracownik "magazynier"

kaja

Magazyn Centrum Dystrybucji Bydgoszcz : opinie zarobki czas trwania i godziny pracy potrzebuję pracy na kilka miesięcy i zastanawiam się czy się opłaca będę wdzięczna za wszelkie informacje :)

Akor
@kaja 28.07.2016 21:05
Magazyn Centrum Dystrybucji Bydgoszcz : opinie zarobki czas trwania i godziny pracy potrzebuję pracy na kilka miesięcy i...

przychylam się jak tam jest?

maniek

Ale kierownik nidź nie robi u za darmo pieniądze biora

Aaa
@maniek 30.05.2016 04:41
Ale kierownik nidź nie robi u za darmo pieniądze biora

To ty chyba nigdy nie pracowales jako kierownik jezeli twierdzisz ze nic nie robi...

Mateusz

Hey, właśnie zadzwonili do mnie z CD w Gliwicach, praca na magazynie. Ktoś może się wypowiedzieć jak tam jest? Jakie zarobki, atmosfera? I co powiedzieć na rozmowie gdy zapytają o zarobki? Z góry dzięki :)

zwolniony
@Mateusz 20.04.2016 18:08
Hey, właśnie zadzwonili do mnie z CD w Gliwicach, praca na magazynie. Ktoś może się wypowiedzieć jak tam jest? Jakie zarobki, a...

Powiem tak 1700 wyciągniesz . Na poczatku powiedzą ci bajkę , a później będziesz pracowal po 9-10h .. Nie ma dobrych warunków .. Musisz uważać na pana Mariusza ( czepia się dosłownie wszystkiego )

Nowy
@zwolniony 28.12.2016 12:06
Powiem tak 1700 wyciągniesz . Na poczatku powiedzą ci bajkę , a później będziesz pracowal po 9-10h .. Nie ma dobrych warunków...

napisz coś więcej, jak wygląda praca wózkowego, co się robi etc Kiedyś te nadgodziny oddają? Dziwne, nigdzie nie ma dyskusji wśród tych, co się do Będzina przyjmują :(

uty

CD BYDGOSZCZ PEWNIE SIĘ ZA MAŁO NACHAPAŁAŚ PRZEZ TYCH KIEROWNIKÓW??? CIESZ SIĘ ZE MAMY TAKĄ MOŻLIWOŚĆ KIEROWNIK TEZ CZŁOWIEK ZARABIA WIĘCEJ TO W ZAMIAN ON MA OCHŁAPY ZBIERAĆ? JA TAM zadowolony jestem fajnie ze są takie akcje.

Zostaw opinię o LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne