Semax

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 183 ocen.

Opinie o Semax

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semax

paweł
użytkownik zarejestrowany

To racja, łatwo sprawdzić, że semax jest w upadłości, a raczej nie istnieje od zeszłego roku, chociaż była to upadłość układowa, jak mniemam nie dogadali się?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

0n

hehe dobre pytanie:), dawno się tak nie ubawiłem. Z semaxu zostało trochę śmieci i miłe wspomnienia

knpdkio
@0n 15.09.2014, 11:44
hehe dobre pytanie:), dawno się tak nie ubawiłem. Z semaxu zostało trochę śmieci i miłe wspomnienia

hahahhahahhahahahahhahahahhahahahahahha:D poczytaj powyższe posty i myślę, że sam sobie odpowiesz na to pytanie... Chociaż sądząc po tym, że nie zrobiłeś tego wcześniej to Ci odpowiem... SEMAX już dawno nie istnieje:) Powodzenia w oczekiwaniu na zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Może przydasz się Pani Syndyk do zbierania śmieci:)

Lukasz

Dzisiaj dostałem od syndyczki list polecony z drukiem ZUS Rp-7

on
@Lukasz 15.05.2014, 14:36
Dzisiaj dostałem od syndyczki list polecony z drukiem ZUS Rp-7

Łukaszu prosiłeś ją o to ? czy sama wysłała?

Horror7

Trzeba w takim razie sprawdzic w zusie. U nas ona byla tylko na jeden miesiac na umowe zlecenie, wiec odprawa jej nie przyslugiwala. Tez byl wyslany mail z iloscia godzin, jednak Ll jak dostac sie do tych maili..;

miki

U mnie dziewczyna za październik dostała kasę z FGŚP, tak jak my odprawy i zaległą pensję. Musisz się dowiedzieć,czy była ozusowana, bo jeżeli nie to może być problem. Ja ilość godzin wysyłałam do Kadr.

on

masz swiadków? innych pracowników? to sad bierze strone pracownika

Horror7

Hej. Mam pytanko czy ktoś z Was pracował na umowę zlecenie w październiku w Vabbi? Pytam bo u mnie w sklepie pracowała dziewczyna która nie dostała żadnych pieniędzy za przepracowane 184h w październiku i nie wiemy co robić. Telefony w firmie powyłączane i nie ma z kim gadać. A Pani (usunięte przez administratora)powiedziała, że nie wypłaci jej kasy bo nie ma żadnego potwierdzenia ile pracowała godzin. Bo osoba na umowę zlecenie nie podpisywała się na liście obecności, jedynie był wysłany mail do Lucyny z ilością godzin. Jednak do maili dostać się nie można. Macie jakieś pomysły jak jej pomóc odzyskać kasę???Pozdr

wiosna

znów komuś leje się jad, ogarnijcie się ....

...

do mnie chyba też dotarł, tylko, że nikogo w domu nie było, to listonosz zostawił awizo... tylko czemu oni to poleconymi zatem wysyłali? a co z rp7? wie ktoś?

jaa

ja tez dzis dostalam :)

Ja

Witam Ja dziś PIT dostałam :-)

prosba

Witam wszystkich. Proszę bardzo o informacje czy dostał już ktoś PITY. a jeżeli nie to proszę o jakiś numer telefonu gdzie mogę zadzwonić po informację nie wiem może do pani syndyk. Proszę o info

111

Witam,może ktoś pomoże?jakie dokumenty mam złożyć w ZUS o wypłatę zasiłku chorobowego po ustaniu zatrudnienia?z góry dzięki!

111
@ona 15.02.2014, 00:04
zwolnienie lekarskie L4, druk z-10, druk z-3 lub z-3a

Dzięki...tylko że zwolnienie ma (usunięte przez administratora)!pozdrawiam!

ona
@111 15.02.2014, 18:36
Dzięki...tylko że zwolnienie ma (usunięte przez administratora)!pozdrawiam!

Moim zdaniem wyślij pismo do p. syndyk z zapytaniem czy zwolnienie zostało wysłane do zus. Wskaż za jaki okres i kiedy zostało do niej wysłane przez ciebie. Najlepiej mieć potwierdzenie odbioru pisma lub spróbuj skontaktować się telefonicznie z panią syndyk lub jej kancelarią. Powodzenia!

jaaa

Mam pytanie może dziwne czy w tym co teraz dostaliśmy byly wynagrodzenia za urlop bo tak sie zastanawiam mialam opis WZ i WUII ! a zostalo mi 6 dni urlopu i niewiem jak na na to patrzec

onaaaaa
@jaaa 07.02.2014, 12:15
Mam pytanie może dziwne czy w tym co teraz dostaliśmy byly wynagrodzenia za urlop bo tak sie zastanawiam mialam opis WZ i WUII...

można przeliczyć łatwo i wywnioskować że WZ oznacza podstawę wypłaty a WUII to kwota odpraw, w zależności ile ich kto dostał(1 lub 2), odprawy wyszły trochę w większej kwocie bo nie były odejmowane nam jakieś składki na ubezp. itp, za urlop powinnaś dostać drugi przelew jeżeli faktycznie zaszła jakaś pomyłka!

były

z choinki się urwałaś?! ja pracowałem w grudniu i dostałem pieniądze za ten miesiąc razem z ekwiwalentem za urlop juz 10 stycznia!! (usunięte przez administratora)

ela

a za grudzień???????????????????????

Kasia.

Na pity jest jeszcze czas do końca lutego. Pozdrawiam

Kasia

Mam pytanko czy ktoś z was dostał pit od firmy :-)Pozdrawiam

zuza

a co z kasą za grudzień?

88888888888

Ludzie, co wy chcecie od regionalnych?? Już tam nie pracujecie wiec zajmijcie się pracą obecną lub szukajcie pracy jak jej nie macie!!!! A nie wypisujecie głupoty!!!!!!!!!!!!!!!!

xyz

odnośnie regionalnych to szkoda czasu , aby wypowiadać się na ich temat,nie robili w tej firmie kompletnie nic.

kibbav

jesli chodzi o reg to moja wypowiedz sie nie zmienia kuba spoko wczesniej byla lucyna do ogarniecia i przestancie wypisywac ludzie glupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ONa

CO TO ZA SKROTY WZ I WUII??? WIE KTOS???

anonim

(usunięte przez administratora)

marchewa

Tak się wygadać jest dobrze. Ja też mam z nimi nie miłe wspomnienia! zamiast pomóc to dołowali. I ich stały tekst ,, jak sie nie podoba to droga wolna" (usunięte przez administratora)Trzeba dowiedzieć się gdzie teraz pracują i te firmy omijać!!

prawda

i tak każdy wie że vabbik to regionalny, wiec powiem tobie tylko tyle jesteś obłudna i to każdy ze sklepów wie! sprzedałaś się ze swoja koleżaneczka jak Judasz! wiec pamiętaj że nic nie robiliście na sklepach a wypisywaliście niestworzone raporty!! fałszywe osóbki

vabbik
@prawda 05.02.2014, 12:11
i tak każdy wie że vabbik to regionalny, wiec powiem tobie tylko tyle jesteś obłudna i to każdy ze sklepów wie! sprzedałaś się...

Oj,bardzo się mylisz,żadnym regionalnym nie byłam ani w Semaxie,ani w innej firmie i w obecnej chwili też nie jestem.Byłam zwykłym pracownikiem jak większość.

prawda
@vabbik 05.02.2014, 18:52
Oj,bardzo się mylisz,żadnym regionalnym nie byłam ani w Semaxie,ani w innej firmie i w obecnej chwili też nie jestem.Byłam zwyk...

takie bajki puszczaj swej rodzinie! fałsz az kipi od ciebie! jak chcesz to rób co chcesz i tak myślimy że jestes fałszywa osoba a jad kapie ci z twego ( usunięte przez administratora )

zaintresowany

PITy to jedno, niektórzy czekają od października za Rp7 i dla niektórych też to może być ważne

ona

nie, nie, teraz zacznie się mantra pt. PITy lub coś jeszcze innego...

regionalni

hej macie już kase i co dalej? koniec narzekania na firme!! obłudni jesteście! pozdrowienia byli regionalni!

vabbik
@regionalni 04.02.2014, 19:34
hej macie już kase i co dalej? koniec narzekania na firme!! obłudni jesteście! pozdrowienia byli regionalni!...

No,w końcu ktoś normalnie coś napisał.Obłudni to mało powiedziane,trudno nawet określić zachowanie większość tych osób,które się tu wypowiadały.Teraz będzie temat pitów.Żal,że z niektórymi pracowało się w jednej firmie,w firmie po której zostają miłe wspomnienia.Pozdrowienia.

CA

do Credit Agricole tez juz przelewy dotarly:) Nareszcie. Powodzenia dla wszystkich(usunięte przez administratora)

mbank

w mbanku już są :-)

yta
@mbank 04.02.2014, 12:29
w mbanku już są :-)

ok mam :) co za radośc i szczęście;) narazie vabiki ;)

ZZZ

pekao sa już dostałam tyle ile wyliczylam !!!

yta

a Pekao SA ? :(

zzz
@yta 04.02.2014, 11:55
a Pekao SA ? :(

nie PEKAO SA ma zawsze pozno przelewy

krysia

W mbanku bedzie po 12

ja!!!

jesttttttttttttttttttttttttttttt mamm jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ale radość

jo

ja mam w alior i mam! mam pytanie jakie dostaliście tytuły przelewów?u was jest dobrze wyliczone ?

....

......... mbank brak

ona

ma ktoś już na koncie z mbanku?

aaa

Tez mam, ale cos za malo :/

mam

ja mam w BZWBK i mam!!! pensja za październik + odprawa !!! i nie ściemniam "niedowiarki"...

mmmmm

Witam kochani wypłatka wraz z odprawą dotarła :) Konto w ing :) Pozdrawiam

pracownica

JEST PRZELEW W PKO.BP W KOŃCU KONIEC ODWIECZNEGO CZEKANIA CZY ZAPŁACĄ CZY NIE. pOZDRAWIAM WSZYSTKICH VABBIKÓW. POWODZENIA W ZNALEZIENIU PRACY DLA TYCH KTÓRZY NIE JESZCZE NIE ZNALEŻLI I DLA TYCH CO JUŻ COŚ MAJĄ.

vabbiis

mam całość, niezła sumka, wreszcie :) konto mam w BZ WBK :)

vabb

Jest przelew !!!! konto mam w Pko BP

Kasia

mam wyplate za pazdziernik hura hura :-)

g

w PeKaO sa jeszcze nie ma :(

pracownik1

kochani pko bp mam kasę....... całość :):):) radość nie z tej ziemi powodzonka

ona

Ludzie, jeśli kasa wyszła wczoraj to przelewy do innych banków powinny dojść do 18. Ogarnijcie się i poczekajcie ;/

on

Bzwbk pustki

zzzz

Ja też mam w pko.bp i jak na razie nic nie dostałam

ona

Bardzo prosze podajcie numer telefonu do pani syndyk.

Zostaw opinię o Semax - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semax