Ifm Electronic Sp. z o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 566 ocen.

Opinie o Ifm Electronic Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ifm Electronic Sp. z o.o.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Zupapracujesz obecnie w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia w Ifm Electronic Sp. z o.o.?

Nikt

A kierownik sprzedazy? Zwolnil sie?

Zupa
@Nikt 20.12.2016, 19:07
A kierownik sprzedazy? Zwolnil sie?

Jeszcze trwa na stanowisku byk jeden

bmujinek
@Zupa 29.12.2016, 20:11
Jeszcze trwa na stanowisku byk jeden

Taki katolika dza kasę sprzedał by wszystko

smith
użytkownik zarejestrowany

Ostatnio nie pokazało się u nich żadne ogłoszenie pracy, co jest dowodem na to, że można dbać u nich o dobre stosunki między pracownikami. Ciekawi mnie jednak czy wypłata jest terminowa, bo to dość wazne w dzisiejszych czasach jest, zeby było wszystko na czas.

sickofill

Odeszli bo się pewnie wstydzili ten chiński szmelc klientom wciskać. Sick, Turk, Balluffm- to jest jakość!

sickofill

Odeszli bo się pewnie wstydzili ten chiński szmelc klientom wciskać. Sick, Turk, Balluffm- to jest jakość!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Syn_Marnotrawny

Odnośnie rotacji, 7 osób odeszło w przeciągu 3 lat. Czy to dużo czy mało? Niech każdy idzie, zaaplikuje, dostanie się i oceni sam. Nikt nikogo nie więzi w tej firmie. Zawsze można odejść jak coś nie będzie odpowiadało.

YOYO

Zrobił się tu dawno internetowy śmietnik.

Makumba

Pomylka. Duza pomylka

KOD

@Makumba słyszałem o takim typku co robił kolegów w konia i przywłaszczał sobie firmową kasę - czy to nie ty?

Makumba

Duza rotacja. bardzo duza

Nick

Slabo placa i duza rotacja

Gagarin

Aha

maduro

Nie znamy się. Ale muszę ci powiedzieć że masz obsesję na punkcie tej firmy. Czy pracowałeś tutaj? Ktoś ci krzywdę zrobił?

maduro

Bzdura. Odeszły 2 osoby z biura - jedna z powodu macierzyństwa i jedna z terenu dwa 2 lata temu.

Gagarin
@maduro 17.05.2016, 10:04
Bzdura. Odeszły 2 osoby z biura - jedna z powodu macierzyństwa i jedna z terenu dwa 2 lata temu.

Pomyłka. W przeciągu 3 lat odeszło 7 osób: - Warszawa - 1 - Katowice - 4 - Poznań - 1 - Gdańsk - 1 1 + 4 + 1 + 1 = 7 Najświerzsze zwolnienie to nie kwestia żadnego macierzyństwa. Sam bzdury piszesz

Gagarin

W przeciągu 2 lat odeszło z ifm electronic 7 osób (polowa firmy). Wynik bardzo optymistyczny

Zakalec

My tu o psach, kotach itp a w miedzyczasie z ifm electronic w Katowicach zwalniaja sie kolejni pracownicy (i to bardzo doswiadczeni i z dlugim stazem pracy). W drodze sa kolejni.

maduro
@Zakalec 16.05.2016, 04:57
My tu o psach, kotach itp a w miedzyczasie z ifm electronic w Katowicach zwalniaja sie kolejni pracownicy (i to bardzo doswiadc...

Też słyszałem. Szkoda chłopa.

Ktoś

Nie pomyliliście portali? To nie jest forum dla zboków i animalsów.

Krzysiek

Ja szukam kogoś kto mi wyliże jaja

Mad_Dog
@Krzysiek 12.05.2016, 17:30
Ja szukam kogoś kto mi wyliże jaja

To wynajmij se jakiegoś psa. Najlepiej dużego, jak Bernardyn

Merkel

Próbuj może się uda.

Schleck

A szukaja moze kogos na wuzek widlowy? Wrucilem z Niemiec , mam papiery iwszystkie kursy . A w polsce nie ma roboty . moze sie uda

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Kozack

Na stronie ifm są ogłoszenia o pracę.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ponczuś_Piłat

Za dobrą pracę można również do RFN jechać albo dostać podłokietnik w nowym aucie służbowym. Dla prymusów czekają automatyczne skrzynie biegów. Warto się starać i pracować rzetelnie bo zarząd ma chojną rękę. Nie wolno się tylko wychylać. Trzeba być bezgranicznie lojalnym i od czasu do czasu posłodzić gdzie nie gdzie (np na tym forum) i jest super. Dla odszczepieńców i wywrotowców czekają kary, jak na każdego innowierce. Jest wspaniale. Habdurillah!

Gregor
@Ponczuś_Piłat 31.03.2016, 22:55
Za dobrą pracę można również do RFN jechać albo dostać podłokietnik w nowym aucie służbowym. Dla prymusów czekają automatyczne...

Taaaa a Pawian zawija w sreberka.

Mr. Prawn Tempura

Toż to nie jest Trol. To najwspanialszy sposród odpustowych makronów!

Ponczuś_NonPiłat

Pisałem. NIE KARMIĆ TROLA.

Uryna_700
@Ponczuś_NonPiłat 28.03.2016, 22:49
Pisałem. NIE KARMIĆ TROLA.

Czemu go patałachy nie słuchacie? Przecież pisał! On jest z ifm-u. Trzeba go słuchać!

trololo

Trol to koleś piszący pod nickami takimi jak PGNiG / Pavian. Ciekawe jaka krzywda spotkała go z rąk tego pracodawcy, że się tak wyżywa. Podobno takie opinie wystawiają najgorsi pracownicy, którzy zdecydowanie zasłużyli na wypowiedzenie.

Ponczuś_Piłat
@trololo 25.03.2016, 08:09
Trol to koleś piszący pod nickami takimi jak PGNiG / Pavian. Ciekawe jaka krzywda spotkała go z rąk tego pracodawcy, że się tak...

Jak dobrze, że są jeszcze ludzie (nazwijmy ich dobrymi ludźmi), którzy wstają wcześnie rano lub nie śpią do późnej nocy i bronią tego elitarnego, wręcz Świętego miejsca pracy przed plugawymi hejterami i trolami internetowymi. Prowadzą swoisty dżihad przeciwko niesprawiedliwemu opluwaniu swojego nieskazitelnego pracodawcy. Jesteście niesamowici! Bismillah! Fi Sabilillah!

uwaga

Uwaga trol. Nie karmić.

Pavian

Do budy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Vorsprung_durch_Technik

Osobiscie proponuje serie przeplywomierzy SDxxxx. Bardzo dobra jakosc i stosunek ceny do mozliwosci. Dzial Tele-Sales zajmuje sie takimi "grubymi" tematami i na pewno tamtejsi "technicy" pomoga w doborze odpowiedniej aparatury. Przeszkoda moze byc jedynie dopuszczenie Atex do stref wybuchowych no i srednica odcinka rury pomiarowej (zalezy jaki kaliber). Polecam ifm ze wzgledu na jakosc. Close to You and happy Easter!

PGNiG

Czy macie moze czujnik do pomiaru gazów analnych? Pytam poważnie

Kajetan P.

Aha. Dziewczyny które umawiały się ze mną na wyjazd na Malte, informuje że już nie aktualne

Grażynka

Achim, kaj żeś jes? Zista ci upiekła. Poza tym, jak żeś wyloz z doma to żeś kibla nie spukał. Twoja copa całom noc tam leżoła i dopiero nad ranem wode żech spuściła. Aha i jeszcze chcioła ci powiedzieć - przeszła żech na islam i jada do Francji

Achim

O co chodzi?

Grażynka

Odczep sie idioto! Kaj jes Achim?

Grażynka

Achim, to ty? Kaj żeś jes Achim?

Salwador

czytaj całość ze zrozumieniem

Knychalla
@Salwador 22.02.2016, 09:50
czytaj całość ze zrozumieniem

Ah ja. Teraz widza. Zaaplikuja, może mnie weznom

Knychalla

Ja? A kaj bo nie widza?

Pipas

Widzę, że miło spędzacie czas w kanalizacji. Czy możecie podzielić się wrażeniami z pracy?

Grażynka

Powiem tak: zeby poczuc smród to trzeba włożyć łeb do kanalizy. Niech ta metafora bedzie dla was przykładem

Qtas

Hehe, wiecie jak jest czarodziej po francusku? No jak? PRESTYGITATOUR! Hehehehe

alfonso

Po chwili zastanowienia, tak masz rację. Pracuje tu zgraja małych wojowników i amazonek.

alfonso

Pudło. Ale szukaj dalej. Robota spoko, ale jak komuś nie pasi...

Prestigitator
@alfonso 21.01.2016, 07:53
Pudło. Ale szukaj dalej. Robota spoko, ale jak komuś nie pasi...

Ale wy jesteście nawiedzeni w tym ifm-ie!

alfonso
@Prestigitator 27.01.2016, 00:17
Ale wy jesteście nawiedzeni w tym ifm-ie!

Dlaczego?

Marek Skwarek

Maćku ta dyscyplinarka była bez sensu. Ja to wiem ty to wiesz. Zadowolony? Teraz nie ma takich sytuacji.

Alfonso

Atmosfera jest jak najbardziej ok. Jak ci coś leży to mówisz.

Farorz_Williams
@Alfonso 11.12.2015, 07:55
Atmosfera jest jak najbardziej ok. Jak ci coś leży to mówisz.

Marku. Przepraszam - Jihadi Marku. A jak Ci coś leży i piszesz to potem dostajesz zwolnienie dyscyplinarne, które okazuje się bezzasadne co potwierdza Sąd? Idź do parlamentu - tam potrzebują teraz radykałów. Zamiast zaglądać na tą strone i pisać posty zrobiłbyś pare ofert. Może dodatkowe zatrudnienia nie byłyby wtedy potrzebne? Kierowniku za przysłowiową fure i komóre - Wesołych Świąt!

Szczepan i Irenka

Ludzie, Dzis rano mnie przeczyściło! Wczoraj z żoną zjedliśmy pulpety ze słoika znanego producenta wekowanych przetworów na "P", a dzis normalnie wodospad Niagara. Nie wiecie co to moze byc? Zjedlismy 2 te sloiki pulpetów, sos wyjedlismy maczając w nim pieczywo. Zonie nic nie jest, tylko ja mam powódź

Wielki Mohamet

Ha ha. Przejrzeliście mnie. Przyznaję się. 90% wpisów to moja robota. Sam piszę teksty i na nie odpowiadam.

xyz

Marcinku dałbyś sobie spokój. Parę lat minęło jak nie pracujesz i dalej się fascynujesz ifm. Czas płynie dalej trzeba myśleć o rodzinie, pracy.

Mohamet

To już wiem co znaczy zwrot "firma dynamicznie się rozwija", który się tu gdzieś przewinął

Urażona

Nabijanie się z osób starszych i dyskryminacja ze względu na wiek to chamstwo i obłuda. Za parę latek samemu będziecie w takiej sytuacji.

Grzegorz

Co za różnica czy to osoba po 20 czy po 60? Każdy zatrudnia kogo chce i każdy pracuje tam gdzie chce. Nie widzę problemu.

Jorguś

Ale jaja! Może emigrantów se przyjmijcie zamiast emerytów

Zostaw opinię o Ifm Electronic Sp. z o.o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ifm Electronic Sp. z o.o.