KADRY SERWIS Sp. z o.o.

Adres: Teofila Firlika 29, 71-637 Szczecin

NIP: 9552365589 KRS: 0000543315

KADRY SERWIS Sp. z o.o.
3 27 27 5 1

Opinie o KADRY SERWIS Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Krystian
 Opinia

Praca super (magazyn), dziewczyny z biura także :) we wszystkim pomogą, wyjaśnią.

Pomocna?
TakNie
Krystyna
 Opinia
@Krystian 28.05.2019 19:06

Rozumiem, że atmosferę pracy i relacje między pracownikami oceniasz pozytywnie. To dobrze, ale nie do końca wiem co chcesz powiedzieć przez stwierdzenie 'praca super'. Powiesz co dokładnie cenisz we współpracy z KADRY SERWIS?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xradzio987
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia

Dziękuję za znalezienie pracy. Do dziś praca dzięki idzie mi lepiej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakub
 Opinia
@xradzio987 06.02.2019 22:28

Agencja zatrudnienia KADRY SERWIS załatwiła wszelkie formalności związane z dostosowaniem oferty pracy do Twoich potrzeb? Mógłbyś wrócić pamięcią do Twojej rekrutacji za ich pośrednictwem? Chciałbym dowiedzieć się, jak przebiegała cała rekrutacja i czego można się po niej spodziewać? Proszę o odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arek
 Opinia

Chciałem Panią z Kadry Serwis podziękować za fachową pomoc oraz bardzo dobrą pracę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakub
 Opinia
@Arek 06.02.2019 14:08

Pracowałeś w ostatnim czasie w firmie KADRY SERWIS? A mógłbyś napisać, na jakim konkretnie stanowisku? Obecnie firma poszukuje pracowników na takie stanowiska, jak: mechanik utrzymania ruchu, pracownik magazynowy, czy nawet handlowiec. Zastanawia mnie w szczególności stanowisko pracownika produkcji. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Ilość obowiązków jest adekwatna do wynagrodzenia, które otrzymuje pracownik? Ciekawi mnie, jak to wygląda w Twojej ocenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia

Hej, prześledziłam jedną z ofert pracy wyjątkowo długo się utrzymuje na różnych portalach z ogłoszeniami o pracę. Nawet byłam na rozmowie i kilka znajomych, każda z nas miała wyższe kwalifikacje niż wymagania przyszłego pracodawcy. Nie poinformowano mnie o tym ile czasu będą przetrzymywali moje CV! (RODO). Tak czy inaczej szkoda mojego cennego czasu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Asia
 Opinia
@Kasia 12.11.2018 18:00

Hej Kasia, a ja właśnie dostałam od nich pracę. Oferta trochę się utrzymywała, ale wybierali odpowiedniego kandydata. Pracuję dzięki nim jako pracownik biurowy i zdobywam doświadczenie w branży :-) ja podpisałam zgodę w związku z RODO, dane w każdej chwili można wycofać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia
@Asia 06.12.2018 21:02

Wnioskuję, że jesteś zadowolona z pośrednictwa KADRY SERWIS. Czy możesz również napisać, jakie zostały zaproponowane Tobie początkowe warunki zatrudnienia w nowej firmie? Czy ta oferta pracy w rzeczywistości okazała się również atrakcyjna?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinga
 Opinia

ZERO informacji o zarobkach - napisali atrakcyjne wynagrodzenie, czytaj minimum krajowe praktycznie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciek
 Opinia

Pracuję dla nich przy pracach dorywczych, pieniądze mam zawsze po wykonanym zleceniu. Uczciwa firma, polecam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anita
 Opinia

Zero informacji o zarobkach - atrakcyjne a potem okazuje się że totalne dno.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XYZ
 Opinia

Nie polecam! Czekałam ponad tydzień na odpowiedź w sprawie rekrutacji, po czym zadzwoniłam, informacja ode mnie z prośbą o kontakt miała zostać przekazana do kierownika. Nie wiem czy to zostało zrobione czy nie, bo odpowiedzi nie dostałam. Pracownicy jak widać są nierzetelni w wykonywaniu obowiązków skoro nie można wykonać jednego telefonu z istotną dla kandydata informacją.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

Śledzicie aktualne oferty pracy? Znajdziecie je na stronie internetowej firmy pod adresem : http://kadryserwis.pl/oferty-pracy/ Zamierzacie aplikować? Jakie pytania macie na temat współpracy z KADRY SERWIS? Zostaw komentarz-postaramy się pomóc.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolek
 Opinia

Pracuje za ich pośrednictwem w Łozienicy jest wszystko pozytywnie bardzo miła obsługa.Płacą zawsze na czas.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan kowalski
 Opinia

Niepowazna agencja pracy. Wysyłając CV na konkrata ofertę oddzwaniaja i proponują mi zupełnie cos innego niż applikowalem , a później po uświadomieniu ich błędu dalej wciskając ofertę na która nie aplikowalem a na końcu panienka strzela Focha i nie dają mi danych do pracodawcy na którego ofertę aplikowalem ! Jeszcze każą mi się tłumaczyć dlaczego nie chce , jakąś paranoja to chyba ja decyduje co mi odpowiada a co nie .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kadry serwis
 Opinia
@Jan kowalski 14.11.2016 17:49

To, że proponujemy inne oferty to chyba dobrze, tym bardziej, że druga oferta, którą Panu zaproponowano, była atrakcyjniejsza finansowo. Zawsze można coś wybrać lepszego dla siebie. A z tego, co widzę w swoich elementach wysłanych - otrzymał Pan potwierdzenie spotkania (w tym dokładny adres firmy) drogą elektroniczną. Prosiłabym o zweryfikowanie swojego wpisu, ponieważ staramy się wykonywać swoją pracę nienagannie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan kowalski
 Opinia
@kadry serwis 16.11.2016 14:18

Proszę, o wykreślenie mnie z państwa bazy danych, nie zamierzam korzystać z państwa usług, po zapoznaniu się z firma która otrzymałem od państwa za pośrednictwem maila i za poznaniem się z opiniami byłych pracowników również na forum gowork.pl, nie będę jechał w czwartek do pracodawcy i podejmował u niego zatrudnienia. Ps proszę uprzejme do mnie więcej nie dzwonić , bo to co robią państwa pracownicy podchodzi juz pod stalking !

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jolka
 Opinia

Witajcie, zastanawiam się nad praca u nich przy produkcji w Skarbimierzucach. Ktoś pracował? Słyszałam pozytywne opinie i chciałabym potwierdzenia. Wiem, ze kasa na czas, bo koleżanka pracowała u nich kiedyś na wykładaniu. Jolka

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

Większość z Was podnieca się ofertami jaki mają w swej ofercie Kadry Serwis a tak naprawdę umowy które sporządzają są tak przemyślane aby wyzyskać pracownika. Poza tym piszą w ofertach iż proponują umowę o pracę po czym podsuwają do podpisania umowy zlecenie na mego niekorzystnych warunkach. Tragiczna firma..... oszuści.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artek
 Opinia
@anonim 02.10.2016 22:25

No nie wiem, ja zostałem poinformowany, ze najpierw mam umowę zlecenia na okres próbny, a potem mam umowę o pracę... dostałem ją i w tym momencie jestem całkowicie zadowolony. Fajna praca.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grigor
 Opinia

Odnośnie oferty pracy Doradca ds. Nieruchomości miałem przyjemność być na rozmowie. Jakby nie patrzeć 3000 zł brutto to ok. właśnie 2000 netto, więc nie rozumiem problemu. Byłem bardzo zainteresowany właśnie powyższą ofertą pracy, jak na każdym stanowisku prowizyjnym (bo na takich pracuję już od 5 lat) trzeba się postarać, aby otrzymać wysokie wynagrodzenie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
makler
 Opinia

brak profesjonalizmu , umieszczają ogłoszenie na stronie urzedu pracy ze szukaja specjalista ds nieruchomosci ( podstawa 3000 brutto)- taka informacja na stronie UP na swojej stronie maja to samo ogłoszenie - wynagrodzenie stałe + prowizja , Pani podała ze 2000 netto po czym powiedziała ze jednak nie ma podstawy i kwestia dogadania z potencjalnym pracodawcą , nie jest dziwne ze nie ma podstawy bo tak czesto jest w nieruchomosciach ale po co wprowadzają w bład potencjalnych kandydatów

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia

Jedna z najlepszych agencji w Szczecinie. Miła i profesjonalna obsługa. Przelewy zawsze terminowo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andy
 Opinia

Są OK. Praca różna, zależnie gdzie wyślą ale kasa zawsze na czas! Polecam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ssss
 Opinia

Fajna agencja, kasa zawsze w terminie, ja pracowałem na nockę w markecie to kasa zawsze była na drugi dzień.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

Witam Czy ktoś pracował dla tej firmy?? Właśnie delegowali mnie do pracy rozładunkowej, może ktoś ma jakieś opinie o słowności i terminowości wypłat?? Dostałem umowę na dwa tygodnie i nie wiem czy płaca w terminie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o KADRY SERWIS Sp. z o.o. - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny