To co ostatnio dzieje się w zarmenie potwierdza tylko wszystkie negatywne opinie napisane na tym forum.Firma działająca na zastraszaniu pracowników i stopniowym systematycznym obdzieraniu wypłat w imię kryzysu i jak się nie podoba to [usunięte przez moderatora] za bramę.Wina leży w doborze kadry majstrów i kierowników,są to w większości głąby bez szkoły i przygotowania zawodowego ale za to rodzina koledzy bądź sąsiedzi kogoś wyżej od nich.Jedynym zajęciem którym robią to jest jak nic nie robić i komuś coś [usunięte przez moderatora].Siedzą i myślą jak tu utrudnić pracownikowi wykonywanie swojej pracy, a może ma przychodzić pół godz. wcześniej i wychodzić pół godz./ później -to go powinno trochę wkurw. potem mu [usunięte przez moderatora] kasę za nie planowe przyjście do pracy a na koniec jeszcze mu obetnę wypłatę i powiem że prezes kazał.Następnym ruchem będzie drut kolczasty i psy bez kagańca,ja naprawdę nie wiem na jakiej zasadzie jeszcze istnieje nasza firma bo realnie patrząc przy tylu głąbach i złodziejach graniczy to z cudem.Pozdrawiam tych którzy jeszcze walczą mimo wiecznych kopniaków ze strony majstrów i kierowników a dla tych w białych kaskach - nie wszystkich oczywiście ;ci co pracują wiedzą którzy-kop w jaja z całej siły