anonim09.11.2011 14:06
anonim - 2010-09-17 19:57:25
Zarobki - to zależy w którym punkcie się pracuje i zależy jak dobrym sprzedawcą jesteś - bo większa część wypłaty to prowizje za produkty które sprzedajesz. Ludzie? Nie mogę narzekać na współpracowników otwarci, młodzi i chętni do pomocy.
Managerowie - to słaby punkt tej firmy - osoby małokompetentne, nie potrafiące zarządzać, mają oczywiście swoich pracowników - pupilków, którzy mogą więcej.
Minusem jest to że zatrudniają tylko studentów, nie ma szans na umowę o prace. Tania siła robocza. Nie ma też szans na awans. Najwyżej gdzie możesz zajść to szef punktu.
Nie ma też żadnego pakietu socjalnego, zupełnie nic
Czasami zdarzają się bonusy od firm współpracujących.
Plusem jest czas pracy dostosowany do zajęć na uczelni. Chcesz mieć mniej godzin w danym miesiącu - da się zrobić.
Co do wypowiedzi mojego poprzednika - [usunięte przez moderatora] w SeeKrakow? Chyba ktoś sobie żarty robi. Szczerze wątpie, a znam tą firmę całkiem dobrze. Może niech jeszcze napisze z czyjej strony doznał tegoż [usunięte przez moderatora].
Nie będę podawać nazwiska, ale to ile nerwow stracilam w tej pracy jest nie do wyobrazenia. Na szczescie mam teraz zupelnie inna praca z uczciwym i sprawiedliwym stosunkiem ze strony pracodawcy. Tamta prace wspominam jako jeden z najwiekszych koszmarow swojego zycia. Omijam lukiem nadal to miejsce w Krakowie....