CS-Lab s.c.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 15 ocen.

CS-Lab s.c.
2 15 6 1

Opinie o CS-Lab s.c.

robcio

Pracuję od kilku miesięcy, zarobki dobre, praca przyjemna, nie ma wyzysku i jak się starasz to na prawdę potrafią docenić! Jak ktoś ma mniej to pewnie kombinuje jak tu nic nie robić i myśli, że nikt tego nie widzi :)

Coach tutor mentor
@robcio 06.07.2018 14:56

Ha,ha ha robcio pracujesz kilka miesięcy i piszesz już na swoich kolegów na forum brak słów. A to ktoś kombinuje żeby nic nie robić i zarobić i nikt tego nie widzi jak on pracuje. Co to to ma być to jest wazeliniarstwo! Może skup się na tym ,żeby nawiązać dobre stosunki koleżeńskie lub jak teraz to się nazywa podpowiem Ci dobre stosunki interpersonalne!!!!. Wazeliną daleko nie zajdziesz -odda Ci się wszystko z nawiązką!

Rl
@Coach tutor mentor 13.07.2018 23:37

Akurat miałem na myśli opinie ludzi tutaj na forum. Atmosfera jest spoko, zespół zgrany i nikt się nie obija.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w CS-Lab s.c.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

wawelek

póki co niestety muisze cię rozczarować @kaśka,niestety nie widzę żadnych aktualnych ofert na stanowisko pracy w tej firmie. ale to dlatego że w sterownikach cnc raczej pracują stałe zgrane grupy super fachowców, ale bądź czujny, może się coś pojawi wkrótce

Pracownik UE
@wawelek 26.04.2016 14:52

Póki co wawelek - dzięki za info od roku pracuję w Niemczech i jest mi bardzo dobrze jeżeli chodzi o kwestie finansowe . Więc nie mam zamiaru nigdzie się zatrudniać bo zarobki godne moich umiejętności jeżeli chodzi o sterowniki cnc. Dziękuję Ci za info .Jestem szczęśliwym człowiekiem za Euro!!!

kaska

A jakie sa zarobki bo mam zamiar zlozyc Cv poniewaz widzialam ogloszenie?

IWO 86
@kaska 11.04.2017 20:03

Kaśka czytasz posty ludzi i nic nie rozumiesz !!! Widzisz jaka płaca i się pytasz. Nie rozumiem. Płaca ledwo starcza na czynsz. Dobra dla singli bez rodziny bo rodziny za to nie utrzymasz jak ją masz?.

SHREK

Masakra! Zarobki niskie ledwie na czynsz starcza. Nie ważne, że ktoś się stara i zrobi więcej płytek i to bez wad wszyscy równo mają płacone - nawet jak ktoś zbija bąki. U nich zasada wszyscy za jednego jeden za wszystkich. Można się starać nie wiadomo jak , a i tak zarobisz tyle samo co inni co tylko się wymądrzają i dużo gadają, a nic nie robią. Kuchenka tak dobrze wyposażona w kawę i herbatę dla pracowników,ale co z tego jak nie ma na czynsz. Praca dobra dla singli , którzy nie mają rodziny. Atmosfera i dobrze zaopatrzona kuchenka to nie wszystko drodzy szefowie -bo ludzie muszą za coś żyć cały miesiąc, a u Was zarobki marne . Jakby przeliczyć na stawkę godzinową to nie wiem czy wyjdzie tyle co państwo nakazuje? Dobrze,że tam nie pracuję. Nie polecam chyba ,że ktoś ma ,żeby dokładać do pensji.

Nowy
@SHREK 07.04.2017 22:24

Shrek, no to wal ile ta pensja w takim razie. Czy ciężka praca, itd.

Alfredo
@SHREK 07.04.2017 22:24

Drogi SHREKU pozwolę sobie Cię zacytować: "Nie ważne, że ktoś się stara i zrobi więcej płytek i to bez wad wszyscy równo mają płacone" Podejrzewam, że twoja opowieść dotyczy sytuacji, gdzie pewna osoba wybiera sobie PCB szybkie do uruchomienia, a te problematyczne oddaje drugiej osobie. Proszę odpowiedź mi teraz na pytanie, czemu te dwie osoby mają dostać różne wynagrodzenie, skoro ich praca zajmuje dokładnie tyle samo godzin.? Tak się składa, że pracuje w firmie CS-LAB i mogę powiedzieć, że warunki pracy są zadowalające. Szefostwo jest młode, nie czepia się i można z nimi porozmawiać o wszystkim. W firmie tej nie ma rygoru ani dziwnego zastraszania, którego doświadczyłem osobiście w Bydgoskich firmach. Atmosfera jest miła i dlatego trzeba pamiętać o swoich obowiązkach i mieć samodyscyplinę. Dla wszystkich zainteresowanych pracą w CS-LAB, mogę powiedzieć, że w każdej chwili można złożyć CV i przyjść na rozmowę. Ze swojej strony mogę zapewnić, że jeśli zjawi się u nas osoba, która zaskoczy wszystkich swoimi zdolnościami i będzie chciała je, a także inne rozwijać z pewnością znajdzie u nas miejsce na bardzo dłuuuuugo.

xxx
@SHREK 07.04.2017 22:24

Jakby przeliczyć na stawkę godzinową to nie wiem czy wyjdzie tyle co państwo nakazuje? ???? SHREK pracowałeś tam, wiesz i się wypowiadasz?

Alex

Atmosfera w firmie super! Właściciele także super. Umieją rozmawiać z pracownikami, nie wywyższają się co jest bardzo ważne. Pomagają jak tylko mogą, bo to fachowcy w swoich dziedzinach. Na hali produkcyjnej atmosfera prawie rodzinna. Pracownicy mają super warunki sanitarne. Kuchenka zawsze dobrze zaopatrzona w różne rodzaje kawy czy herbaty. Czyściutko i pachnąco. Ciężko teraz znaleźć podobną firmę. Gdyby tylko zarobki były trochę wyższe, chociaż o 300-500 zł netto, ale i tak narzekać na tę firmę nie można!

KLIENT
@Alex 03.10.2015 07:28

Ha ,Ha Ha panie Alex - ale zachwalasz firmę wazeliną, ąż pachnie. Czystość w pracy to podstawa bo Sanepid skontroluje jak trzeba! Żadna łaska ,że jest czysto zapraszam do Niemiec tam jest dopiero czysto- jesteśmy w UNII -przypominam. Szkoda,że zarobki ,nie takie jak w Unii!

admin

Wiesz czy chętnie zatrudniają w firmie CS-Lab s.c. nowych pracowników czy raczej stawiają na stary zespół? Podziel się z nami swoją opinią!

Zostaw opinię o CS-Lab s.c. - Bydgoszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CS-Lab s.c.