Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "WEKER 02"

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 30 ocen.

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "WEKER 02"

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "WEKER 02"

Weronika

@cała prawda a dlaczego tak uważasz? Może ktoś był zadowolony z pracy w Przedsiębiorstwie Handlowo-Usługowym "WEKER 02"? Zarzucając komuś takie czyny zawsze powinniście je udowodnić, żeby było wszystko klarowne dla pozostałych użytkowników forum.

Boguś

Nie zgadzam się z przedmówcami. Pracuje w Weker od wielu lat. Zawsze spotykam się z dużym zrozumieniem u przełożonego. Firma bardzo dynamicznie się rozwija i nigdy nie narzekałem na dobre zarobki. Jak ktoś pisze żle o Weker to albo ich konkurencja albo jacyś desperaci.

cała prawda
@Boguś 27.07.2015 11:19
Nie zgadzam się z przedmówcami. Pracuje w Weker od wielu lat. Zawsze spotykam się z dużym zrozumieniem u przełożonego. Firma b...

właścicielka wekera podszywa sie pod pracowników

Weronika

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "WEKER 02".

jacek

dowiedziałem się na razie tylko tyle, z eoni działają w branży hotelowej na pewno no i też jest tak, ze nie ma ofert, pytanie dlaczego.. a tez średnia jest możliwośc awansu, bo jak aplikujesz na pokojówke to nic dziwnego, że na tym stanowisku pracujesz cały czas, a nie awansujesz np. na managera.

obserwator

A przyszło Ci do głowy, że pracując na ludzkich zasadach można mieć urlop oczywiście płatny? Gdybyś chociaż minimalnie wszedł w świat finansów dowiedziałbyś się wówczas jakiej wysokości otrzymasz emeryturę. Obawiam się, że wówczas nie nazwałbyś jej emeryturą. Kto ma chociaż odrobinę przysłowiowego oleju w głowie nie wypisuje takich herezji. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku na "emeryturze":)

obserwator

Boguś Ty się lepiej zastanów z czego uzbierasz na emeryturę bo chyba nie z tej najniższej krajowej pensji:(

Do obserwator
@obserwator 05.08.2015 08:29
Boguś Ty się lepiej zastanów z czego uzbierasz na emeryturę bo chyba nie z tej najniższej krajowej pensji:(...

Ja przynajmniej będę miał emeryturę, ty natomiast wcale, sądząc po godzinie umieszczenia post-u siedzisz w domu, nie masz pracy i z nudów wypisujesz jakieś bzdury, bo nie masz nic innego do roboty.Boguś.

jakielol
@Do obserwator 07.08.2015 14:06
Ja przynajmniej będę miał emeryturę, ty natomiast wcale, sądząc po godzinie umieszczenia post-u siedzisz w domu, nie masz pracy...

hahaha piszesz o godzinie wytykajac ziomowi a w wekerze robi sie do 16:00 wiec nie pisz z biura tylko wez sie za robote... aa sorki szefowie nie musza

bolek

Jak narazie to sprawę w sądzie ma właścicielka firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

Znawca

Na miejscu właścicielki firmy i po przeczytaniu artykułu o zniesławieniu, i to o czym tu niektórzy piszą to naruszenie jej dobrego imienia i dóbr osobistych, a niektórzy wymieniają ją z nazwiska zrobiłbym użytek.

Prawnik

Wszystkim się wydaje, że w internecie jesteście anonimowi i możecie bezkarnie wylewać pomyje na kogo tylko chcecie. Nic bardziej mylnego, bezpodstawne pomówienia, oczernianie jest karalne.

hohoh
@Prawnik 03.04.2015 14:36
Wszystkim się wydaje, że w internecie jesteście anonimowi i możecie bezkarnie wylewać pomyje na kogo tylko chcecie. Nic bardzie...

się puknij w czolo i to tak konkretnie, aa te pseudo szatnie juz zmienilas? czy ludzie nadal maja gorzej niz w kolymie ? he ? a teraz mnie podaj za pisanie nie prawdy

janek

najgorsza firma pracowalem to wszystko prawda co piszecie

łukasz

Atmosfera taka że emeryci górniczy są brygadzistami...o pakiecie socjalnym , szkoleniach, premiach, ciuchach, zapłaconych nadgodzinach, łaźni, umowie o pracę i wielu innych podstawowych rzeczach ZAPOMNIJ !

xyz

Zgodnie z art. 44.3 Ustawy o Państwowej Inspekcji Pracy inspektorzy pracy są obowiązani do nieujawniania informacji, że kontrola przeprowadzana jest w następstwie skargi, chyba że zgłaszający skargę wyrazi na to pisemną zgodę.Dane skarżącego takie jak imię, nazwisko, adres są niezbędne osobie kontrolującej m.in. do udzielenia tej osobie pisemnej informacji o sposobie załatwienia skargi czy wniosku.Nalezy tylko zawrzeć klauzulę "W związku z zastrzeżeniem z art. 44. 3 Ustawy o Państwowej Inspekcji Pracy nie wyrażam zgody na ujawnienie informacji, że kontrola jest przeprowadzana z związku ze złożoną przeze mnie skargą." Sprawiedliwość jest tylko kwestią czasu.

xxx

Nawet na Szanowną Panią B.-R. znajdzie się sposób.

xxx

jacy wy wszyscy jestescie dziwni dlaczego nikt nie zbierze twardych dowodow i nie zawiadomi inspekcji pracy? bardzo łatwo mozna udowodnic falszywe umowy o prace falszywe wynagradzanie brak łaźni i wiele innych złamanych praw pracowniczych. i nie pomoże tu nawet komendant główny policji.

bnjiuyg
@xxx 29.09.2014 17:38
jacy wy wszyscy jestescie dziwni dlaczego nikt nie zbierze twardych dowodow i nie zawiadomi inspekcji pracy? bardzo łatwo mozna...

26.09.2014 Komunikat Informujemy, iż z powodu usterki technicznej skargi/zgłoszenia/zapytania skierowane do Państwowej Inspekcji Pracy po 14 września 2014 roku zostały utracone. Zwracamy się z prośbą do wszystkich zainteresowanych o ponowne przesłanie informacji drogą mailową na adres właściwego okręgowego inspektoratu pracy. Wykonawca strony internetowej Państwowej Inspekcji Pracy pracuje nad usunięciem usterki. Przepraszamy za utrudnienia wynikające z przyczyn technicznych.

K.L Weker 02

witek lipa to ten cały zakład a autami jechać na robotę to strach takie złomy ale jak się ma za męża pałe to nie ma problemu, ale problem kiedyś będzie miał miejsce jak ich ebną krokodyle bo ktoś wreszcie zrobi ( usunięte przez administratora ) , rada idź lepiej człowieku robić w tesco albo innej biedronce jest też lipnie ale psycha tak nie siada , chyba że lubisz być traktowany jak śmieć pozdro

xxx

Gratulacje i podziękowania(usunięte przez administratora)To wspaniała firma, dająca możliwość rozwoju zawodowego, stabilizacji życiowej. Poszanowanie pracownika, uczciwość i miła atmosfera w pracy. To był tylko sen. Hahaha

M

Prawda jest tam mobing i wdodatku zabrania palic nawet przerwy sniadaniown ma pretensje z 30min na 15 cos nie tak

Ja

Robiłem tam . Jest tam mobing dajcie spokuj

ssaa

I znowu potrzebuje ludzi do tyrania za grosze, skoro jest tak wspaniale to dlaczego ludzie z wekera02 wolą isc zbierac truskawki ?

Przyszły pracownik

To warto przyjąć się w WEKER do pracy, bo u innych płacą tylko 5 zł na godzinę.

cała prawda
@Przyszły pracownik 10.06.2014 20:02
To warto przyjąć się w WEKER do pracy, bo u innych płacą tylko 5 zł na godzinę.

przestań palic zioło bo cofasz się w czasie

Do cała prawda

Warto odwiedzić dobrego psychoterapeutę, a nie swoje frustracja rozładowywać tutaj. Jak ci tak źle poszukaj innego jelenia do skubania.

bzdet
@Do cała prawda 10.06.2014 13:27
Warto odwiedzić dobrego psychoterapeutę, a nie swoje frustracja rozładowywać tutaj. Jak ci tak źle poszukaj innego jelenia do s...

Frustruje mnie to wasze traktowanie pracowników jak woły robocze jest tak wspaniale ze ciagle szukacie pracownikow , niech sie ludzie dowiedza wreszcie prawdy o was i bardzo mnie cieszy ze istnieje strona gowork.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

io

ile za to masz premii ?

Wiedzący

Wszystko super, polecam.

cała prawda
@Wiedzący 29.05.2014 08:18
Wszystko super, polecam.

chyba piszesz o innej firmie jeleniu

Były pracownik

Pracowałem też tam, Ci co tu pisali to pewnie jakieś nieudaczniki którzy wymiękli po jednym dniu i wylewają swoje żale, zamiast wziąć się za siebie. Prawda jest taka że napracować się trzeba, ale wypłata jest zawsze na czas i godziwa.

cała prawda
@Były pracownik 20.05.2014 10:30
Pracowałem też tam, Ci co tu pisali to pewnie jakieś nieudaczniki którzy wymiękli po jednym dniu i wylewają swoje żale, zamiast...

SZEFOSTWO FIRMY WEKER NIE POWINNO SIE TU WYPOWIADAC

cała prawda
@Były pracownik 20.05.2014 10:30
Pracowałem też tam, Ci co tu pisali to pewnie jakieś nieudaczniki którzy wymiękli po jednym dniu i wylewają swoje żale, zamiast...

jeśli tam pracowałeś i było tak super to czemu odeszłeś

aaa

robota od 7-16 i co druga sobote, na 20 osob tylko 5 ma jakakolwiek umowe reszta pracuje na czarno albo na umowe smieciowa, brak miejsca do godnego przebrania sie sa jakies smierdzace rozpadajace sie kontenery bez ogrzewania, majstrami sa emeryci gorniczy , sa przydupasy szefowej co kapuja bezpodstawnie na pracownikow, nie ma gdzie sie umyc po pracy- jest jakas stara umywalka gdzie brak nawet rurki przez ktora leci woda, o podwyzce mozna zapomniec stawki dla brukarza to 7 zlotych na godzine i to zazwyczaj bez umowy jakiejkolwiek !!! NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "WEKER 02" - Jastrzębie-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "WEKER 02"