Witam.
Jesteśmy bardzo często w tym lokalu a raczej byliśmy.
Dnia 06.10.2023 odwiedziliśmy lokal, wypić kawę może coś później zjeść.
Pani Kelnerka która tego dnia była, bardzo często Nas obsługiwała. Wszystko w porządku. Do wczoraj.
Usiedliśmy, podeszła Pani, zamówiłem dwie parzone kawy jak zawsze. Kawy podawane są w takich wysokich szklankach. Zawsze brakuje dwa lub trzy centymetry wody od góry szklanki.
Po krótkim czasie Pani podała kawy.
Bardzo Nas zdziwił fakt, że podane kawy różnią się czyli - jedna świeżo zalana z tym kożuchem kawy a druga jakby od rana, tylko odgrzana w mikrofali, bez kożucha, nawet porównując to kolor był jaśniejszy (taka lura).
Poprosiłem Panią i pokazaliśmy różnicę i co Nam się nie podoba. Pani przyjęła, powiedziała, to zrobimy nową kawę.
Po chwili została podana nowa kawa ale nie przez Panią która Nas obsługiwała tylko (tak się domyśliliśmy) przez osobę która robiła tą "lurę" ale mogli wszyscy zobaczyć jak Pani wyszła z drzwi z kawą, z jaką złością na twarzy, takim krokiem i tak podała na stół jakby mogła to by nią. rzuciła.
Po prostu szok, jakie zobaczyliśmy zachowanie.
Wstaliśmy i postanowiliśmy opuścić to miejsce. Powiedziałem dwa zdania co o tym myślę i będziemy z daleka omijać ten lokal.
Pozdrawiam.
Jeżeli prowadzi się taki lokal, to trzeba zwracać uwagę na wszystko, na drobiazgi, na szczegóły, bo są ludzie, którzy nie widzą nic lub nie chcą ale też są tacy co widzą więcej.
Zachowanie tej Pani było nie do zaakceptowania.