Edenred Polska Sp. z o.o.

4.2 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Edenred Polska Sp. z o.o.

Jako pracodawca- bardzo dobra firma. Z okazji świąt, wakacji jej pracownicy dostają regularnie karty podarunkowe zasilone daną kwotą, soki z okazji Dnia zdrowego odżywiania, czekolady z okazji Dnia czekolady itp. To miłe dodatki, naprawę:)

@Witold

Dziękujemy za pytanie. Wynagradzamy każdego Pracownika, który dojeżdża do pracy rowerem przez min. 10 dni roboczych w miesiącu. Jest to nowa, skierowana do naszych Pracowników inicjatywa CSRowa w ramach wewnętrznego programu FOR GOOD MOVEMENT :)

Marianna

Korzystam z karty lunch od 3 miesięcy. Jest OK, płacę gdzie chcę, aż karta będzie pusta:)

@opinia = n

w takiej co visa tez. Mastercard to issuer - wydawca, wiec wszedzie tam gdzie terminal i gdzie nie ma blokady wynikajacej z regulaminow lub ustalen wynikajacych z umowy - to mozna placic!

Dario

W Edenred pracuję od 2 tygodni - dział sprzedaży - w branży od 18 lat - różnica jest znacząca, póki co mogę wypowiedzieć się tylko pozytywnie, onboarding super, narzędzia pracy nowocześniejsze niż u mojego poprzedniego pracodawcy, nie jesteś "wykonawcą" … Twoje zdanie jest brane pod uwagę, duża doza zaufania i samodzielności, system motywacyjny zbudowany jest przemyślanie i friendly dla KAM/AM, możliwości technologiczne szersze … wygląda to bardzo dobrze :) polecam

@Dario

Dziękujemy! W naszej firmie klimat współpracy i partnerstwa stawiamy na pierwszym miejscu!

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 5 dni.

Czy w Edenred Polska Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?

@Marek

Zgadza się! z okazji świąt Bożego Narodzenia, Wielkanocy i wakacji wszyscy pracownicy otrzymują karty podarunkowe Edenred.

hm
@Edenred Polska Sp. z o.o.

wydaje sie oczywiste, ze firma ktora zajmuje sie dystrybucja kart przedplaconych wrecza pracownikom na swieta takie karty;)

@Marek

teraz tez dodatkowo bilety ZTM za free plus dzien na wolontariat

luek
@Marek

a ostatnio doplata jesli ktos dojezdza do pracy rowerem, WOW!

koru
@luek

cool!

Łukasz
@luek

nie tylko rowerem. kazde 10 aktywnosci jest nagradzane. serio fajnie

Joanna
@Łukasz

Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, możesz rozwinąć? Jak to nagradzane? Jakie to korzyści ma z tego pracownik? :D

Cypis
@Joanna

Nasz Pracodawca zachęca nas do aktywności fizycznej i wynagradza ją dodatkowym doładowaniem karty lunchowej. Cieszę się, że @Pracodawca tak o mnie dba (usunięte przez administratora)

@Cypis

Z radością potwierdzamy :)

Witold Nowy wpis
@Cypis

A ile kilometrów musisz zrobić np. rowerem żeby mieć takie doładowanie. Kwota zależy od wysiłku jaki się włoży w aktywność czy wystarczą dobre chęci i można dostać doładowanie?

@Witold

Czy urlop w Edenred Polska Sp. z o.o. jest płatny 100%?

marcin
@Pytanie

pewnie ze tak

niezadowolony

Wysłałem swoją aplikację. Pracodawaca na (usunięte przez administratora) nie raczył jej nawet otworzyć.

niezadowolony

Czy rekrutacja na client service specialist jest aktualna i nadal może zostać otwarta?

kamil

podoba mi się!

Pierwsze użycie karty lunchowej. Transakcja odrzucona a pieniążki zeszły z konta. Nieładnie

nowa

Troche byłam sceptyczna przychodzac tutaj. ocena pow 4 na goworku? pomyslalalm tuning jak nic przez firme. A okazalo sie, ze calkiem sensowny jest onboarding, prezent na przywitanie. Sa one 2 one z przelozonym, choc przyznaje powinien on wiecej czasu poswiecac pracownikom, a przynajmniej w moim dziale (sales). Nie jest perfekcyjnie, ale jest lepiej niz myslalam. Zatem 4, a nie 5.

@nowa

Dziekujemy za pozytywną opinię!

Renata
@nowa

Nowy pracowiku, ile wiec trwał ten onboarding skoro piszesz ze powinien trwac dluzej ? dzien czy bardziej dwa tygodnie? czy po tym czasie nie dano ci nikogo do kogo moglabys sie zwracac o pomoc ?

nowa
@Renata

onboarding jest w sam raz, to bardziej chodzi o przelozonego, ale i tak poswieca duzo czasu. Wiadomo, ze chcialabym wiecej, ale to tylko moje subiektywne odczucia

dziekujemy!

Ewa
@nowa

Hej, widziałam ogłoszenie dla customer care specialist, praca jest w pełni zdalna. Tylko ze względów osobistych niezbyt mam możliwość wyjeżdżać, czy szkolenie do pracy też jest w pełni zdalne? Sprzęt do pracy wysyłają kurierem?

@Ewa

Praca jest hybrydowa. 2 dni z domu, 3 dni z biura.

@HR

potwierdzamy

Witam! Czy oferta pracy na stanowisko Customer Care Specialist jest nadal aktualna? Pozdrawiam.

@Kandydat

jak najbardziej

Trzymamy zatem kciuki, zeby sie udalo!

AS

Firma prowadzi aktualnie dwie interesujące rekrutację, czy przegląda każde CV czy niestety ze względu na duże zainteresowanie nie jest to możliwe? Uważam, że pasuje idealnie do profilu kandydata nie wiem niestety czy jest jakaś szansa, że w gąszczu CV akurat zobaczą moje

@AS

Oczywiście, ze przeglada. Do tej pory przyszlo okolo 350 aplikacji, jestesmy w trakcie selekcji.

Krzysiu421

Masakra przelewy nie wpływają w terminie ,za każdym razem kilka dni poślizgu. Przy formie która ma około 1000 pracowników to jest jakiś kasa. NIE POLECAM

@Krzysiu421

Dzień dobry. Czy chodzi o przelewy dot wynagrodzenia? Nasza firma ma poniżej 100 pracowników i przelewy są na czas, zatem to musi byc jakas pomyłka;)

@Krzysiu421

mozemy prosic o odniesienie sie do komentarza Edenred? Ewidentnie pomylona nazwa firmy z inna na E..

Potwierdzamy..

Marianna

zend

ok

Magda
@Marianna

Nie jestem zadowolona z tej karty Nie wszędzie można nią płacić Można za nią kupić tylko fastwood Byłam w Zakopanem i chciałam zapłacić za obiad to kobieta była zdziwiona co to za karta W kawiarni to samo Jakby nie byli z tej ziemi A jedzenie typu fastwood Nie lubię

@Magda

Dziękujemy za opinię. Ten serwis służy jednak komunikacji pracowników i przyszłych pracowników. Zapraszamy do kontaktu z działem obsługi klienta w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji i np. email lub telefon.

likus
@Marianna

mają tez wirtualna karte. apple pay i wszystko jasne. Jestem zadowolony!

Jarek

No w SMYKu sie nie da

Justyna
@likus

A tamta poprzednia musi do pusta zostać zużyta? Środki nie przechodzą w czasie?

opinia = n
@Magda

mozna placic w kazdej restauracji akecptujacej mastercard.

Pedro
@Marianna

A ja dostałem kartę dzisiaj i nie mogłem zapłacić NIGDZIE oprócz Pyszne.pl.

@Pedro

Dzień dobry, prosimy o wiadomosc z Pana danymi kontaktowymi na kontakt-pl@edenred.com - wyjasnimy powyższą sprawę. pozdrawiamy, Edenred Team

@opinia = n

Dziekujemy! i zapraszamy kandydatów do nas!

Sales

Jestem pod wrazeniem jak firma potrafi wstac po dosc sporej retencji i dowozic wyniki!

NYE

czuje sie czescia wiekszego teamu. firma powiekszyla sie przez ostatni rok dwukrotnie i caly czas swietujemy sukcesy. Chce tu byc;)

@NYE

dziekujemy!

Agnieszka
@NYE

Świętuje się? A jak konkretnie? W sensie sa jakieś imprezy, spotkania, wyjazdy pracownicze, gdzie zespół świętuje jakieś osiągnięcia? Faktycznie jest realne świętowanie i dbanie o dobry, zgrany zespół, dobrą atmosferę?

@Agnieszka

Tak, mamy co miesięczne spotkania podsumowujace, podczas których świętujemy sukcesy, wyciagamy wnioski, witami pracowników, przedstawiamy projekty etc. dodatkowo skupiamy sie na akademiach szkoleniowych (zazwyczaj wyjazdowych, zeby polaczyc inegracje), mamy co najmniej 3 imprezy integracyjne (zima, lato, pocz jesieni), przelozeni moga tez z zespolem wychodzic raz na kwartał. Generalnie dzieje sie!;)

Czy firma Edenred Polska Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

@Pytanie

Zdecydowanie tak, nalezy wziac jednak pod uwage takie aspekty jak doswiadczenie na danym stanowisku, ocene pracownicza i inne aspekty.

Barbara

Dzień dobry, chciałabym wyrazić swoje bardzo pozytywne wrażenia wynikające z kontaktu z Państwa firmą. Zaistniał problem z możliwością korzystania z karty wirtualnej. Wysłałam prośbę do Państwa o pomoc w tej sprawie. Otrzymałam odpowiedź w bardzo krótkim czasie a ponieważ problem okazał się nie tak łatwy do rozwiązania odbyło się więcej kontaktów. Głównie korespondencja odbywała się z Panią Aleksandrą S. Customer Care Specialist. Otrzymywałam szybko odpowiedzi, klimat rozmów bardzo przyjazny i sukcesywne szukanie rozwiązania problemu. Bardzo dziękuję Pani Aleksandrze za wsparcie i pomoc.

@Barbara

Dziękujemy, bardzo nam miło;) Cenimy wszystkie opinie. Pozwalają nam się rozwijać!

Piotr Szulc

W 2021 roku byłem w tej firmie na rozmowie rekrutacyjnej. Na spotkaniu był jakiś manager sprzedaży, który na sam początek powiedział,że mam coś źle ustawione na zoomie. W trakcie rozmowy powiedział że moje CV jest niejasne. Następnie podkreślał że ja chce uchodzić za eksperta i specjalistę. Odklejony gość. Zero umiejętności komunikacyjnych i ważenia słów. Nie obraziłem się tylko dopadła mnie refleksja, że skoro to taka dobra firma to jakim cudem taka osoba prowadzi rozmowy rekrutacyjne. Na spotkaniu byl jakiś szef(usunięte przez administratora) chyba. Gość nie odezwał się na rozmowie ani razu, więc po co tam był nie wiem. Co tydzień widzę w Gasecie Finasowej artykuły o tej firmie I marketing dotyczący tej firmy. (usunięte przez administratora) Podsumowując, mogę Wam Panowie z Edenred zrobić szkolenia sprzedażowe, a co najważniejsze komunikacji. Proszę o info zostawię swój numer telefonu lub profil na LinkedIn. Obym Was jeszcze spotkał żeby mieć szanse to powiedzieć co napisałem. Uczcie się i zapiszcie się na kursy, bo źle wypadacie. Napisałem to ja trener z pasją,certyfikatem i dużym doświadczeniem. 5!

@Piotr Szulc

Bardzo dziekujemy za feedback, ale nie skorzystamy z propozycji;)

Michał Bąk
@Piotr Szulc

Standard w takich firemkach!

@Michał Bąk

Dziekujemy za feedback, ale przy tak dużym zapotrzebowaniu na talenty, selekcja jest wyjątkowo mocna. Zapraszamy przy kolejnych rekrutacjach.

Monia
@Piotr Szulc

ja mam inne przemyslenia nt. rekrutacji. Wszystko o czasie, rzeczowo. Takze polecam.

Nati

Po co unieszczęśliwiać ludzi niedziałającą kartą?? Korzyści zero a wzamian tylko stres. Ani konta nie można założyć ani aktywować karty. A jak się powiedzie aktywacja to w sklepie karta nie działa. Co to jest za firma i dlaczego nie można skontaktować się z konsultantem??

@Nati

Dzień dobry, nasze karty są gotowe do użycia. Jesli jednak pojawiają sie problemy, to prosimy o wiadomosc z Pana / Pani danymi kontaktowymi na kontakt-pl@edenred.com - wyjasnimy powyższą sprawę. pozdrawiamy, Edenred Team

Nati
@Edenred Polska Sp. z o.o.

Muszę zresetować hasło, gdyż nie mogę się zalogować, ciekawe jak długo jeszcze będę czekać na link? Porażka. Poza tym karty są słabo czytelne w terminalach.

@Nati

Prosimy o wiadomość z Pani/ Pana numerem telefonu pod adres kontakt-pl@edenred.com. Zadzwonimy i odpowiemy na pytania.

ewa

dostałam kartę od pracodawcy , aktywowałam ja przez telefon , przy zapłacie w sklepie odrzuca transakcje brak możliwości zapłaty

@ewa

Dobry Wieczór, prosimy o wiadomosc z Pani danymi kontaktowymi na kontakt-pl@edenred.com - wyjasnimy powyższą sprawę. pozdrawiamy, Edenred Team

Zostaw merytoryczną opinię o Edenred Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Edenred Polska Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Edenred Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 57.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Edenred Polska Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 40, z czego 27 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Edenred Polska Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Edenred Polska Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Edenred Polska Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii