Haller S.A.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 216 ocen.

Opinie o Haller S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haller S.A.

Aneta

@Mimuśa jak obecnie wygląda sytuacja w Haller S.A.? Czy w firmie zaszły ostatnio jakieś zmiany? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy.

ios

co masz na myśli? przecież firma nadal istnieje, co ty pleciesz...

anonim

(usunięte przez administratora)

juta

Problem w tym, że nie ma już na kogo donosić, wszyscy się wykrwawili

lulek

A co to sie tak pofalowała średnicówka - mieszanka skisła?

UŻYTKOWNIK DTS
@lulek 27.03.2015 07:58
A co to sie tak pofalowała średnicówka - mieszanka skisła?

nie skisla jeno sie zlasowala, Miala sie lansować, ale jej sie pomylilo i sie zlasowala

Mimuś

Jeżeli chodzi o warunki pracy to chyba Haller oferuje całkiem niezłe pieniądze na terenie Katowic nie sądzicie ? Chyba, że macie jakieś dobre a nawet lepsze oferty, które mogą zdecydowanie przebić ofertę pracy w tej firmie. Mam pytanie czy w niedalekiej przyszłości będzie prowadzona jakaś rekrutacja na stanowiska w pracy?

tromb
@Mimuś 13.03.2015 19:06
Jeżeli chodzi o warunki pracy to chyba Haller oferuje całkiem niezłe pieniądze na terenie Katowic nie sądzicie ? Chyba, że maci...

Oczywiscie, ze beda. Szczegolnie jesli jestes umizdrzona, 20 letnis blondynka, ktora za dobre slowo od starego capa, potpierdzieli wszystko i wszystkićh dookola

Kari

Tak na prawdę to wszędzie przecież można spotkać super ludzi. nie ma tutaj chyba znaczenia firma w której się pracuje ale to moje osobiste zdanie, które oczywiście możecie podważyć. Teraz bym chętnie się dowiedział czego mogę się spodziewać po pracy w hallerze, czy planowane są jakieś nowe wolne miejsca pracy dla ludzi?

Marcin P.ŚL,

witam, co tam u was słychać, szkoda wiceprezesa, ja miałem z nim szczątkowy kontakt ale wspominam go miło, pracowałem tylko niecałe 3 lata w Firmie Haller ale zawsze ciepło się wypowiadam o tej firmie, może rzecz w tym że cała masa fajnych ludzi przewinęła się w międzyczasie ? nie wiem, wady poznałem od podszewki, wiele bym teraz zmienił ale cóż, zawsze jakieś nowe doświadczenia, pozdrawiam nielicznych którzy zostali i powodzenia dalej, złe wspomnienia przemilczę bo są lekcją życia ;) ...

aaa

Dobre czasy to byly na budowie Dtś Zabrze- rondo Sośnica :D:D

anonim

(usunięte przez administratora)

zubal41

potrzebują kreskowych na DTŚ w Gliwicach pewnie sie załapiesz

bogdan

Ja miło wspominam współpracę z firma Haller , robotę zrobiłem całą kasę zapłacili bez jakiegokolwiek problemu. Szkoda tylko że prezes Bąk odszedł.

:/

Panie [usunięte przez moderatora], czekamy na odpowiedź co się stało z Pana wspólnikiem...?!

:/

A co się stało z Panem [usunięte przez moderatora]współwłaścicielem...?

hirek

A to cos jeszcze funkcjonuje. Bo jakas taka cisza na rynku, no oprocz Iraku i Ukrainy :=))))))

cizia

a co tu taka cisza zapadła firemka w likwidacji czy co?

Wiki

Jak tam nowy roczek? Bony już wydane?

on

zaciekawiona - 2012-12-27 21:24:17 zdziwiony - 2012-12-12 19:44:29 juz jakis czas tu pracuje ale takiej kasy jak podobno ma byc w tym roku na swieta nie pamietam, oby to nie były ploty...I jak tam po wigilii ? Była premia czy wypowiedzenia?premie i bony.

zaciekawiona

zdziwiony - 2012-12-12 19:44:29 juz jakis czas tu pracuje ale takiej kasy jak podobno ma byc w tym roku na swieta nie pamietam, oby to nie były ploty...I jak tam po wigilii ? Była premia czy wypowiedzenia?

Hu*

zdziwiony - 2012-12-12 19:44:29 juz jakis czas tu pracuje ale takiej kasy jak podobno ma byc w tym roku na swieta nie pamietam, oby to nie były ploty...Dobry dow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Najpierw stary by sie Musial nawrócić. Z pewnością jego psy dostaną lepszy prezent niż pracownicy. Przecież wiadomo, ze on nawet z główna by bicz ukrecil

zdziwiony

juz jakis czas tu pracuje ale takiej kasy jak podobno ma byc w tym roku na swieta nie pamietam, oby to nie były ploty...

hajej

faktycznie sobie plujemy. mozemy wrócic= prosimy pana prezesa

boss

[usunięte przez moderatora] a dwa kto został wie ze z kasa jest ok i praca extra kto uciekł niech płacze i pluje jadem.

pewex

a jakie teraz macie budowy/rekultywacje ? pozdrawiam, były dozgonnie wdzieczny pracownik rekultywacji :)

okmen

podobno fajna spora robota sie szykuje za extra kase ? prawda to czy ploty ?

:)

M.ZBROJARZ CIESLA - 2012-06-06 22:40:00 UMOWA ZLECENIE NIC SPECJALNEGO W ZIME POSTOJE I UKLADY JEDEN PRZED 2 WARUNKI NIE NAJGORSZE ALE TYLKO NA POZOR BRAK MATERIALU CHCA COS Z NICZEGO BIERA WSZYSTKO A NAWET NIE MAJA POJECIAnic nowego nie napisałeś, codziennosc.

M.ZBROJARZ CIESLA

UMOWA ZLECENIE NIC SPECJALNEGO W ZIME POSTOJE I UKLADY JEDEN PRZED 2 WARUNKI NIE NAJGORSZE ALE TYLKO NA POZOR BRAK MATERIALU CHCA COS Z NICZEGO BIERA WSZYSTKO A NAWET NIE MAJA POJECIA

modo

wader - 2012-06-05 21:30:05 kurde dla mnie to nie zarty, 2 dzieci a ja na wylocie z pracy i na prawde szukam konkretu, moze ktos serio napisac jak sytuacja u was ? warto wracac czy nie ? da sie zarobic konkret ?nie polecam tego [usunięte przez moderatora]. serio piszę.

wader

kurde dla mnie to nie zarty, 2 dzieci a ja na wylocie z pracy i na prawde szukam konkretu, moze ktos serio napisac jak sytuacja u was ? warto wracac czy nie ? da sie zarobic konkret ?

wader

to jak tyle roboty i kasa jest to chyba uderze do prezesa albo wiceprezesa po prace, dzieki !

Mgr

wader - 2012-06-05 20:34:39 no ale gdzie konkretnie robicie ? zastanawiam sie by isc pogadac o pracy bo na lodzie jestem obecnie tam kasa była niezłaBoss nas wykształcił ukierunkował wyuczył [usunięte przez moderatora] karmił mlekiem z piersi (kadrowej i członka zarządu) więc dajemy mu tye na ile nas stać \"budujemy\" \"autostrady \" \"kanalizacje\" i drogi serwisowe po 9,5 bańki dawaj nazot synecku budujemy parking na euro w horzowie bedzie dobrze wracaj

wader

no ale gdzie konkretnie robicie ? zastanawiam sie by isc pogadac o pracy bo na lodzie jestem obecnie tam kasa była niezła

terman

huba - 2012-06-05 20:14:19 tez bym był zadowolony szczególnie za przyjmowanie odpadów na lewo. No a juz wybitnie ze współpracy z synami. Dosokanli menedżerowie, podobnie zreszta jak tatuś. Nie ma ich za dużo, ale juz podobno niedługo bedziemy kopać i wywozić te odpady cos my je na lewara w dziury upychali. No a potem z tej cegły co ja juz wykopiemy to se bedziemy domy budować dla pracownikow. No i robota bedzie. Bo my zawsze sie dobrze czuliśmy w nieruchomościach.

huba

tez bym był zadowolony szczególnie za przyjmowanie odpadów na lewo. No a juz wybitnie ze współpracy z synami. Dosokanli menedżerowie, podobnie zreszta jak tatuś.

wader

witam po latach ! co słychać ? jest jeszcze stara gwardia ? jakie obecnie macie rekultywacje ? pamietam że za moich czasów było po 7-8 miejsc gdzie robilismy jest szansa sie u was wkręcic ponownie ? jak płace, poszło w góre cos ?

b jonetzko

pracowalem w tej firmie jakis czas temu przez 6 lat jako dyspozytor mialem pelne rece roboty ale i tak bylem zadowolony ,nie zdarzylo sie nigdy aby nie bylo wyplaty na moim koncie .prawdopodobnie mnie tam juz nie pamietaja a szkoda bo zawsze bylem lojalnym i sumiennym pracownikiem a w kaze wakacje kierownikami moimi byli synowie pana hallera i tez mi sie dobrze wspolpracowalo z nimi ,pozdrawiam wszystkich ,szkoda ze w niemczech nie maja firmy bo chetnie poszedlbym do nich z powrotem

Filut

? - 2011-02-16 21:54:26 idzie ok narazie, wyszliśmy wreszcie z kryzysu.I co tam [usunięte przez moderatora] nigdzie was na rynku nie widać co z tym wyjściem z kryzysu jedna pusta dziura w Chorzowie i już a co z najlepszym na świecie kruszywem do budowy autostrad nic ccccccccccc? Szkoda

Deja wu

barakuda - 2012-04-15 11:20:28 chwila czasu to trzeba odświeżyć co na gw słychać, a tu dziwy na dziwami, rzetelna firma, brak długów, wyjście z kryzysu... fju fju, gratulacje !I znowu jesteśmy " jedyną taką firmą w Polsce" tym razem pod kątem rzetelności [usunięte przez moderatora] i pisania petycji oraz skarg - wychodzimy na prostą

barakuda

chwila czasu to trzeba odświeżyć co na gw słychać, a tu dziwy na dziwami, rzetelna firma, brak długów, wyjście z kryzysu... fju fju, gratulacje !

bibka

:) - 2012-04-14 09:55:20 tez zobaczyłam te "rzetelna firma' i spadlam ze stołka haha takie cyrki tylko w Polsce.ciekawe kiedy generał zrobi nam imprezke integracyjną ?

:)

tez zobaczyłam te "rzetelna firma' i spadlam ze stołka haha takie cyrki tylko w Polsce.

wróżka

:) - 2012-04-11 22:48:21 nie do wiar y - 2012-04-11 20:28:08 wniosek jest prosty - nie ma roboty to i nie ma długów . oj boli niektórych że nam sie udało !!!oj boli, boli a major w końcu i tak wszystkich [usunięte przez moderatora]

Iiiiii

Melisa i waleriana wskazane dla spijających śmietankę z serwatką

Kik

zdziwiona - 2012-04-12 18:57:38 rzetelna firma ? szoookRzetelnie trzymająca kurs w kierunku dnaaaa

zdziwiona

rzetelna firma ? szoook

:)

nie do wiar y - 2012-04-11 20:28:08 wniosek jest prosty - nie ma roboty to i nie ma długów . oj boli niektórych że nam sie udało !!!

nie do wiar y

wniosek jest prosty - nie ma roboty to i nie ma długów .

kondolencje

to nie smietana tylko serwarka. Smietane to spija generał. Tzn spijal a teraz ma przynajmniej z czego dokładać :-) A nam dalej obiecuje gruszki na wierzbie.

GRATULACJE !!!

L33 - 2012-03-21 18:31:23 meliska - 2012-03-19 22:09:44 pracuje jeszcze stanisław b ? bardzo mi go brak, nie ma mnie juz kto zmotywowac w nowej pracy i na laurach spocząłem :( z tymi powrotami to mega bajka...pracuje pracuje :) motywuje jak zawsze hahahawłaśnie zobaczyłem na stronie certyfikat RZETELNA FIRMA czyli zero długów wszystko popłacone i jesteśmy na prostej !!! niech patrzą niedowiarki i ci co uciekli od nas :) dało się ? DAŁO ! a będzie jeszcze lepiej ! pozdrawiam tych co wytrwali i teraz spiją śmietankę.

L33

meliska - 2012-03-19 22:09:44 pracuje jeszcze stanisław b ? bardzo mi go brak, nie ma mnie juz kto zmotywowac w nowej pracy i na laurach spocząłem :( z tymi powrotami to mega bajka...pracuje pracuje :) motywuje jak zawsze hahaha

meliska

pracuje jeszcze stanisław b ? bardzo mi go brak, nie ma mnie juz kto zmotywowac w nowej pracy i na laurach spocząłem :( z tymi powrotami to mega bajka...

DJ

I nikt nie proponuje melisy? Dziwne

Zostaw opinię o Haller S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haller S.A.